- Netfone
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsuri89
őstag
iTunes-ba behúztam ma a zenéimet, egyszerre durván 800 számot, majd mikor elkezdtem szinkronizálni a telefonnal, akkor kb a húszadik neki futásra másolta fel az összes számot. Random megfagyott a másolás, majd mikor újra rányomtam a szinkronra, az újra megindult, majd random megint kifagyott. Nem hazudok, de fél óráig biztos szenvedtem vele...
Mi a franctól van ez? Szinte mindig ezt csinálja, mikor nagyobb mennyiségű zenét másolok fel.
Mit jelent a halvány jelölés a zenénél? (Fekete pacával jelöltem mikre gondolok)
[ Szerkesztve ]
-
Dzsuri89
őstag
iTunes-be behúztam kevéske zenét (kb 500 darabot) több mappában stb..., gondoltam felszinkronizálom a telefonra. Az miért van, hogy felmásol x darabot, majd egy hangot hallok, mint amikor bedugom a töltőt és leáll a szinkronizáció? Kábel hibátlan, USB port is, többféleképpen leteszteltem. Aztán ha újra rányomok a szinkronra újra elindul, felmásol megint kedve szerinti mennyiséget és ez így megy tovább, amíg meg nem unom...
[ Szerkesztve ]
-
Dzsuri89
őstag
Egy kis iOS-es kérdésem lenne, ami már egy jó ideje nyomja a szívemet és nem találtam rá megoldást, remélem ti tudtok segíteni. Kezdem is az alapsztorival.
Gondolom mindenki életlében megfordult már Androidos készülék. Az a rendszer úgy menti el a fotókat, hogy magának a képnek az aktuális kép készítési dátumot adja névként, például "201609202045.jpg". Ez azért jó, mert ha felmásolom a gépre, akkor látom mikor készült a kép és a képek nem akarják egymást felülírni, mert létezik ugyan ilyen nevű fájl.iOS alatt be lehet állítani valami képmentési logikát? Hogyha esetleg újrarakja az ember a telefon ne a legelejétől kezdje el számolgatni a képeket megint a fényképező? Iszonyat idegesítő, hogy egyesével kell nekem a képeket átneveznem a gépen, hogy minden meglegyen és ráadásul idősorrendben amikor biztonsági mentést csinálok kábel segytségével a számítógépem merevlemezére. (NEM iCloudba töltöm a képeket).
Másik dolog, hogyha egy képet feltöltök pl Googe Drive-ba, akkor minden egyes feltöltésre nyomásnál az első képet "Fajl_001" névvel látja el.... Aztán ha mondjuk 10x nyomok a feltöltésre külön képeknél lesz 10 másolatom ebből a fájlnévből...
Valakinek valami okos ötelte van? Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Dzsuri89
őstag
Sziasztok!
6S Plus-om van, de azért is írok inkább ide, mert itt jobban pörög a fórum.
Kérdésem azokhoz szól, akiknek van bluetooth-os hangszórója, lehetőleg JBL, de ha nem az akkor az se gáz.
Nekem egy JBL Xtreme van, előtte egy Flip 3 volt és a probléma azzal van, hogy a gyári lejátszóban OFFLINE zene hallgatása közben, ha zenét váltok akkor nem egyből hallom a következő muzsikát, hanem ilyen kb. 1 másodperces rész kimarad belőle. Ugyan ez a jelenség Youtube-on is megfigyelhető. Ellégé idegesítő, hogy részek maradnak ki a zenékből, egyszerűen nem tudom elhinni, hogy iPhone esetében ez normális lenne. Samsung Galaxy S5 Minivel teszteltem az Xtreme-t, azzal hibátlanul működik a cucc, ahogy az ember elvárná. Ma csináltam egy teljes visszaállítást, ráadásul a készüléket újnak állítottam be.Nálad egyből azt hallod, amit kell, mintha csak kábeles hangfalon, fülesen, fejhallgatón hallgatnád?
Köszi a választ!
-
Dzsuri89
őstag
iPhone 6S Plus-om van, de hátha más is találkozott közületek akár 6S vagy régebbi iPhone-on ilyen jelenséggel, amit leírok.
"Elég fura jelenségre lettem figyelmes zenehallgatás közben, amióta meg van az iPhone-om. Egy SONY MDR-EX650AP típusú fülhallgatót használok, amiről tudni kell, hogy Android és iOS kompatibilis is. Időnként olyat hallok a mikrofonos kábel részen, azaz a bal fülesből, hogy elhalkul a zene majdnem totál, de mégse, mert úgy jön vissza, hogy totál nem kapcsol ki a bal füles. Ahhoz tudnám a jelenséget hasonlítani, mintha kicsit kihúzódna a jack kábel, majd visszakerülne normálisan a helyére. Az tuti, hogy nem mozdul ki, 1000%, viszont tegnap rájöttem, hogy mi okozza. Ha valamilyen ütés éri a mikrofonos részt, akkor történik meg ez a halkulás. Amikor utcán sétálok, ezt a jelenséget okozhatja a kabátomhoz verődés, stb... de ha megkocogtatom kézzel a kis mikrofonos részt, úgyszint elő lehet idézni a hibát. Átdugtam faterom Note 4 készülékébe a fülest, ott egyáltalán nem jött elő a hiba, sőt egy Galaxy Tab A készüléken se.
Valaki már tapasztalt ilyet? Iszonyat idegesítő a dolog, főleg hogy se a telefon, se a füles sem egy olcsó vacak..." -
Dzsuri89
őstag
Egy hete használom az iPhone 6S Plus készüléket és egyre jobban imádom, amit még mai napig se hiszek el az az aksi idő, valami kegyetlen brutál. Note 4-nek se volt gyenge aksija, de még így is dupla kijelzőidőket érek el az iPhone-al.
Láttam volt szó üvegfóliákról. Ma raktam fel egy Nillkin üveget és nagyon patent. Annyit jegyeznék meg, hogy a Space Gray-nél ocsmány annyira csak az üveg széle, mert a feketén jobban látszik a felválás. Nekem a fehér elejű, ezüst hátuljú készülékem van, azon konkrétan hibátlan.
Van feleslegesen még két bontatlan Nillkin 9H+ típusú üvegfóliám iPhone 6/6S Plus-ra, akit érdekelne, az írjon rám, aztán megbeszéljük a részleteket.[ Szerkesztve ]
-
Dzsuri89
őstag
Szombaton este iTunes-ból újra húztam a készüléket 9.1-re és azóta megszűntek a feloldás utáni befagyások. Teljesen új készülékként állítottam be a rendszert!
Így azért már igen csak élvezhető a készülék. -
Dzsuri89
őstag
Végre sikerült nekem is beszereznem egy iPhone 6S Plus 64 GB-os készüléket. Mint sokaknak, nekem is ez az első iPhone-om, előtte mindig androidos készülékem volt, 90%-ban Nexus-ok.
Első nagyon pozitív dolog, az az aksi. Tegnap reggel vettem le a töltőről, de még mindig van benne 19% és több, mint másfél órát játszottam vele ez idő alatt 6 óra 15 perc használatnál járok most.
Ami rohadt nagy csalódás ez a fos iOS 9.1... Olyan laggokat művel a rendszer, hogy sokszor android alatt se találkoztam ilyennel. Feloldom a kijelzőt és semmi érintésre nem reagál??? Ha jól rémlik írta más is ezt, de valami botrány, hogy hogy lehet kiadni így egy rendszert... Valami megoldás van erre vagy várni kell a 9.2-t?
-
Dzsuri89
őstag
válasz
szabogabor10 #2554 üzenetére
Most megnéztem egy 6 Plust iOS 8-cal és egy sima 6-ot is és azon a rendszerverzión semmi különbség nincsen, nem úgy mint iOS 9-en. Ezek alapján szerintem is simán megoldják egy frissítéssel, mire nekem is jut készülék...
Visszaszívom az ezelőtti kommentemet!
-
Dzsuri89
őstag
válasz
FIREBLADE78 #2550 üzenetére
Ha már negyed millió forintot kiadok egy tetves telefonért akkor ne akadjon már sehogy... Pont azért is untam bele a Note 4-be, mert laggosabb, mint bármelyik Nexus készülékem volt. Na de ennyit erről, örülök, ha valakit nem zavar, én még alszok rá párat aztán lehet lemondom a fenébe az egész iPhone fellángolásomat és veszek egy Nexus 6P-t...
-
Dzsuri89
őstag
Megint csúszik Expansys-on az iPhone beérkezés...
Elmentem ma az Árkádban található Apple üzletbe és mutattam az egyik srácnak, hogy a sima 6S és 6S Plus között milyen különbség van animáció folyamatosságban. Gyerek meg azt mondja, hogy ő nem is látja... :-D
Annyira szembetűnő pedig, főleg akkor jön ki a lagg, amikor az alkalmazásváltót használja az ember (2x nyomom a home gombot).
Megmondom őszintén, hogy kicsit eltántorított a telefontól ez a laggolás, még átrágom, hogy mi legyen. Aksi, kamera és kijelző méret miatt kéne a Plus, viszont a sima 6S folyékony, mint a vaj...
6 Plus meg a 6S Plus is ugyan úgy laggol direkt megnéztem... :-\[ Szerkesztve ]
-
Dzsuri89
őstag
-
Dzsuri89
őstag
Ha valaki ismer olyan zenelejátszót, amiben lehet külön mélyet és magasat is állítani, akkor legyetek szívesek velem megosztani. Bass &Terrible EQ meg csak hab lenne a tortán...
-
-
Dzsuri89
őstag
Sziasztok!
Amint lesz készleten iPhone 6S Plus 64 GB-os készülék az expansys oldalán, azonnal csatlakozom hozzátok. Egy Spigen tokot már beszereztem meg egy átmeneti sima fóliát, amíg a Nillkin üvegem nem érkezik meg. Életemben köpködtem az almás termékeket, igazi nagy Android fan vagyok főként Nexus készülékeim voltak, most egy fél éve használok Note 4-et,teszem hozzá, hogy hibátlan készülék, csak meguntam. Agyaltam, hogy a Huawei Nexus 6P legyen a következő telefonom vagy új Plusszos iPhone, aztán végül utóbbi mellett döntöttem. Ez a hardver már nem annyira "gáz" számomra, gondolok itt a kamerára meg a 2GB RAM-ra. Remélem beválik majd az iPhone hosszú távon és nem jön rám a váltási kényszer.
Egy dologtól félek csak és az az iTunes. Valaki adjon tanácsot, hogy mivel lehet úgy zenét másolni a telefonra, hogy kikerüljem az iTunes-t.
Köszönöm! :-)
Valaki esetleg használja a készüléket, legyen az 6S vagy 6S Plus Sony MDR-EX 650AP típusú fülessel? Nagyon zene mániás vagyok és Androidnál a PowerAmp appal elég durva hangzásokat sikerült kihozni a füleseimből.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A cupertinóiak újdonsága külsőleg nem sokat változott elődjéhez képest, ám nyomásérzékeny kijelzőt, nagyobb felbontású kamerát és rendkívül erős hardvert kapott.
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest