- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Akciófigyelő: Februári Honor ajánlatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- USB, C típusú/Type C headset
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
A gyári videólejátszó ha jól tudom csak az mp4-et szereti videó fronton, de vannak letölthető, mindenevő lejátszók, én pl. AVPlayer-t használok. Ebbe akár wifin is fel tudod másolni a filmet, de iTunes-ban is egyszerűen be kell tallózni és felmásolja, nem szinkronizálja. Zenére a gyári is nagyon jó, arra azt használom. Oda kell iTunes vagy mondjuk Syncios.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
bylow
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy tudok-e egyszerűen "mkv, avi, mp4, stb." formátumú videó fájlokat másolni, és lejátszani a i6s-re-el?
Ja és mp3?Választ előre is köszönöm
ByLow #
-
cserri88
csendes tag
válasz SonyNex7 #2982 üzenetére
postával együtt volt 14 ezer ft, lehet bebukom a pénzt, de,azért bepróbálom. sokat bújtam a netet, láttam teszteket, hogy,azért nem annyira könnyen törik be 6s kijelzője, de kicsit tartottam, hogy női táska lvl 1000 kárt tesz benne, pedig szoktam vigyázni a dolgokra, de Murphy néha alkot, így [link] rábukkantam erre a site-ra és a youtube csatornájára, ahol (számomra) reálisan tesztel, nem fake, no cheat és társai..4,6-ot kapott az 5-ből és, így a cindert választottam... első választásom Zagg lett volna, de nála több volt a rossz ...
tokból is a pali tesztjéből választottam egy masszívabbat ( ballistic ) meg ebay-ről/amazon-ról is rendelgettem, slimet(kommentek alapján)..de úgyis tesztes lesz, hogy melyik válik be sokan mondják,hogy kár elcsúfítani a telefont nagy shockproof tokokkal, de engem nem érdekel annyira a külső meg nem a kivágott apple logót akarom mutogatni az embereknek, főleg nem borsodban, ahol leszúrnak érte, így a védelem kellene elsősorban, főleg, mert mérnöki terepen nem annyira jó, ha nincs megvédve ..szóval,én meg tudom érteni, akik terepen vagy nehéziparban dolgoznak, és iphone-t behúzzák nagy tokokba vagy caterpillart vesznek,ami ellenáll a betonkeverőnek is. tudom, vannak, olyan túlképzett emberek, akik szerint, aki ilyet végez, az nem érdemli meg a jó telefont, elég egy gagyi... de én hiszek, abban, hogy igen is, de + első almám, ami nem olcsó, nem lesz pár évig másik, így nekem elsődleges a védelem"Itt a pénz a lélegzet, vegyél nagy levegőt!" iPhone 6s 64Gb SpaceGrey-Független
-
kchris78
veterán
hát ha valami akkor ebben nem lehet csak egy nagyon nagy tól-ig tartományt mondani... Ez a kérdésed olyan hogy na, kinek mit bír képernyőidőben a telefonja? Függetlenül a fényerőtől! Itt mivel mobilinternet, bejön a lefedettség aminek a fogyasztása mW-októl szabvány szerint 2W-ig terjedhet... (igaz nem folyamatosan, de a különbség az brutális) LTE, 3G, kis-nagy térerő...
-
kchris78
veterán
Az én véleményem az, hogy akkor számít a low-power mode ha az ember sokat hagyja az embert a telefonon készenlétben (kevés hívás, még kevesebb képernyőidő!), de amúgy a mindenféle háttérfunkciók (push email, meg mindenféle egyéb service) nincsenek letiltva. Na ekkor tud nagyot ütni a low power, mert jól letiltogat olyan dolgokat amiket akár le is lehetne tiltani. Képernyőidőn sokat meg nem lehet faragni, ott leginkább a fényerőn lehet nyerni, de azt az ember szintén manual modban le tudja húzni akár csontig... Én akár így tartanám a telefont csak idegesít a sárga akkuikon . Meg ha engedélyezi az ember akkor kötelező módon megjelenik a %... hogy minek???
-
cstom
aktív tag
Engem inkább olyan teszt érdekelne, hogy csak mobilinterneten való böngészéssel, youtube-al mennyit bír. Nekem az utóbbi három készülékem (Z1C, I5S, S5 mini) délre mind töltőért kiáltott. -az 5S bírta a legkevésbé-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz esfrost #2979 üzenetére
Azt írtad hogy nem kell ehhez Low Power mód hogy elérj jó üzemidőt. Amit írtam így van, csak nem mind1 ki és hogy használja, azaz ismét értettem amit mondasz, de én akkor sem tudok olyan nagy időt produkálni ha úgy használom ahogy...De ezen szerintem ne lovagoljunk annyit mint a fóliákon...
A lényeg ha szerintem valaki össze hasonlít 2-3 napját, így meg úgy, az magával szemben elég reális értéket kap mennyivel tud többet a készüléke "Low Power" üzemmódban.
-
legenda
válasz esfrost #2987 üzenetére
nem a te bűnöd, hanem a gyártóé, hogy nem tud konkrétat, csak adott két végletet.
a 6 napból pont úgy nem lehetne tudni, hogy melyik/mennyi vonatkozik a bő 3 napra.
ezért nem szoktam én sem megjeleníttetni a részidőket, hiszen így nem sok értelme van.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
scofield89
csendes tag
Köszönöm a segítségetek!
-
esfrost
tag
válasz B-L-A-C-K #2978 üzenetére
Mi a baj a képpel? Nálam rendesen mutatkozik.
Illetve valahogy te sosem érted azt, amit leír az ember. Direkt úgy fogalmaztam, hogy más volt az energiahasználatom. Ez azt gondolom, hogy pontosan azt jelenti, hogy más a felhasználásom. Az amit leírtál saját magadra is talán igaz kellene, hogy legyen, nem? Én pontosan úgy raktam be, és mutattam meg, hogy az én felhasználási szokásaim mellett milyen teljesítményre képes az aksi. Te pontosan ugyan ezt tetted. Én a nagy átlaghoz viszonyítom, nem pedig csak a te általad mért teljesítményhez. Low Power mód nélkül, a 8 órás üzemidő, ilyen készenléti idő mellett szerintem fantasztikus.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz esfrost #2977 üzenetére
Nem jól raktad be a képeket....
Az hogy más megmutatja neki mennyit bír az abszolút nem mérvadó, mert pl te teljesen máshogy használod mint én, így reális viszonyítást nem kapsz. Viszont az hogy összehasonlítod a saját napodat simán, meg "Low Power" módban, az már mérvadó.
Szóval lehet én is eltudnék érni 2-3x ilyen időt, de az nálam nem lenne akkor valós használat, így meg ahogy most láttátok, így használom napi szinten.
[ Szerkesztve ]
-
cserri88
csendes tag
Sziasztok! Tegnap átvettem, ezt a csodát Ahogy hazahoztam, kb. 3-kor hajnali 3-ig telepítgettem, regelgettem, konfigeltem és nagyon jól bírta hajnal 3-kor volt 60%-on Sajna, én nem bírtam ki, hogy ne nézzem meg, de nem kellett volna, Samsungos...de nem baj, hiszek benne, hogy normál user vagyok és kibír egy napot Ma rendelem meg a Cider üvegfóliát rá, pénteken jön a tok Kötöttem netet is, szóval a Nokia e72 után végre én is a 21.századba léptem
Köszi nektek!"Itt a pénz a lélegzet, vegyél nagy levegőt!" iPhone 6s 64Gb SpaceGrey-Független
-
kud88
csendes tag
válasz scofield89 #2962 üzenetére
Nekem most galaxy s5 van, de tuti odavarázsolom a fa alá magamnak karácsonyra az i6s+. Fogtam edge-t és a nagyobb testvérét is. Lehet van akinek ez kényelmes, de szerintem szörnyen rossz a fogásuk. Mondjuk nekem note 5 volt tervbe, de közölték, hogy EU-ba majd csak jövőre jön hivatalosan. Aztán jött az iPhone bejelentés. Végül az utóbbi mellett döntöttem. Nem kérek többet droidból, főleg nem a Samsung féle optimalizálásból. Lényegében nekik köszönhetem a váltást
[ Szerkesztve ]
-
RazoR
veterán
Hosszú évek után én a i6s mellett döntöttem és egy pillanatra sem bántam meg a váltást droidról! Volt note 2-3, z2-3 de ha túllépsz majd az első "lapozok kettőt és annyi" a telefon dolgon android után és elkezded napi szinten használni bele fogsz szeretni! Az, hogy mindíg mindent azonnal és úgy ahogy te akarod hajt végre a telefon és teszi mindezt iszonyat "smooth"-an, leírhatatlanul jó dolog! Nincs akadás, fagyás, töltögetés, 25+ app van nyitva a háttérben és meg sem érzi, azonnal vált! Két dolgot tudok mondani, 1: soha többet android! 2: miért csak most váltottam?
-
SonyNex7
senior tag
Olvasd el a 2837-est. A legdurvább hogy beismerte az ügyintéző hogy szar,be is fejezik a forgalmazást ami egy 220-on nyitó 5 hónapja piacon levő terméknél gáz,mindenféle ajándék meg kedvezmény rá .,súlyos gondok vannak a rendszerrel. Olvass bele csak a forumába package disable appal 100-150 folyamatot tiltanak hogy menjen,meg launcher,meg zárt be háttérben stb.
Na és pont az edge vágja a kezed,meg törik rajta a fény illetve saját fórumban is elismerik hogy semmit erő funkció a hajlitás,szóval olyan mint egy női magassarkú ,szép.
Fényképező lehet hogy egy szinten van vagy kicst jobb is a samuban,meg van benne egy két finomság,értesítő LED,infra,gyors töltés (na ez nagyon hiányzik ,6s iPad töltővel kb 160 perc kikapcsolt állapotról) Inkabb legyen korlátolt a rendszer mint sem ilyeneket csináljon ebben az árkategoriában.
De ne hallgass rám,ez csak az én véleményem ,jó tanács úgy csináld mint én rendeld online hogy 14 napig vissza tudd vinni.Pedig igyekeztem olyan szépen leírni ....
Direkt írtam hogy nem látszik de a linkelt akcióban,de a 8000Ft-os szuper ultra brutális 3D hajlított szélű Otao-x lambo is akcióban lesz,4000ft-ért.Azt is írtam hogy telefonon mondtak illetve hogy milyen maga az üveg Ezt fogom rendelni vasárnap éjfélkor mert a sima üvegek semmit nem érnek.
Amúgy nekem volt ilyenem 5s-en és jó volt de nem 8000-es jó,inkabb csak 4000-es.
Lényeg az 1-2 ezres gagyiktól sokkal jobb,mert ilyenem is volt,4e pont reális hogy ne kelljen 3 hetet várni.Nescafé[link] ezt rakom fel ma,telefonon megvett az eladó mert ilyen szuper karbon kompozit izé a szele és mar nagyon sokat kipróbáltak de csak ez a tuti.....
[ Szerkesztve ]
-
legenda
szia,
fényképezésben jobb valamennyivel az s6 edge, illetve akkumulátoros üzemidőben akkor, ha nagyon sokat telefonálsz, de sok más tekintetben meg a 6s jobb, gördülékenyebb, ha bejön (majd) neked az ios, akkor nagyon is szerethető készülék.
-
Gsx-rr
veterán
válasz buvartacsko #2961 üzenetére
Grey=Szürke
Feher nincs!
Ezust van,arany es Rozsa arany![ Szerkesztve ]
-
scofield89
csendes tag
Sziasztok! Pénteken készülök 6s 64GB-ot venni. Note 3-ról váltok. Még a samsung edge van benne a pakliban. Van valakinek tapasztalata,hogy melyiket érné meg jobban? Az üzemidő,fényképek minősége,ilyesmikre gondolok. Néztem az összehasonlításokat,de kíváncsi lennèk itteni véleményre is. Iphone-om sosem volt még,de vmiért arra hajlok most!
-
buvartacsko
addikt
valaki nyugtasson meg plz, megrendeltem a 6s-t a telekomtól, a rendeléseim menüpont alatt így szerepel a telefon:
Cikkszám: iPhone 6S 64GB/SL telefon, szürke
ez normális? space greyt akarok, a fehéret hogy jelölik? ezüst?
-
mrkorooo
aktív tag
Valaki esetleg nem tidja h tmobile-nel lesz 64 gigas 6s plus?
-
RazoR
veterán
Csak az adott napon lehet megrendelni az adott akciós terméket vagy akármelyik nap?
-
SonyNex7
senior tag
Sziasztok
Most rendeltem egy üveg fóliát holnap veszem át es majd beszámolok,de
ajánlom figyelmetekbe ezt[link]
Kiemelném a vasárnapot:
Nem látszik de,ami érdekes az akció 50% érvényes lesz az Otao x-lambo 3D hajlított üveg fóliára is ami eredetileg 8000ft
Az infó biztos beszéltem velük,azt mondjak konkrétan az iphone 6-on használják régebb óta őket es hibátlan mintha nem is lenne rajta,6s-re csak külsős vevőknek adtak el de nem volt panasz.
Tuti rendelek egyet,későbbre. -
Ateszpapa
addikt
válasz FIREBLADE78 #2942 üzenetére
Pedig 7 napig ingyenes, kiprobaltam anno, nekem bejott.
Nem adtál meg kártya adatokat nem tudja levonni az összeget. Havonta csak akkor von automatikusan ha elő fizetsz rá.
Én Telekomos vagyok, ott 30 nap ingyenes, és utána a számlával együtt fizetem.
Annyi a különbség hogy alap helyzetben a Telekom ad 500 mega netet spotifyre azért kérdeztem hogy Telekomos vagy e.
Telenornál nem tudom hogy megy ez. -
atirag
őstag
Ez egy 1043-as tplink. De ha elveszti a jelet amit akár még el is fogadnék. Akkor ha mégis megtalálja akkor miért kér jelszót? Ráadsul egyszer igen egyszer nem.
mrkorooo
Nekem most speciel pont ez volt. Igaz kicsiben. Mert úgy használtam mintha wifin lennék és ki tudja mennyi ideig. Csak várártlan volt,hogy a hónap felnél vagyok és elfogyott a forgalmam![ Szerkesztve ]
-
mrkorooo
aktív tag
válasz mr.tamasbiro #2944 üzenetére
Gondolom akkor is ezt mondanád ha veletlen wifirol a dobna és csinálnál egy jó kis netszamlat. Gerinctelen húzás volt h alapból bekapcsolva települt, és aztán se említette az ipad h pl nem WiFi vagyok tanuló pénz az applenak
-
legenda
attól még lehet beállítási gond is, hogy korábbi verziós iphone-ok esetén nincs probléma, mert amíg például 2.4 GHz sávon iphone 6-ig minden típus csak egy csatornát használ, addig a 6s már képes kettőt, ami gyorsabb kapcsolatot jelent, de ha esetedben pont a segédcsatorna - amit a 6s használ, de a többi, régebbi típusú telefonok nem - van használatban egy vagy több elérhető idegen hálózat által, akkor az akár el is dobáltathatja a hálózatot, ezért érdemes más/minden csatornán kipróbálni a kapcsolatot.
az sem garancia semmire, hogy kicsi a távolság a router és az ellenoldali eszköz között, egy kellően erős és problémás csatornán ténykedő idegen, de ott elérhető idegen hálózat simán beakaszthat a tiédnek.
ettől még nem mondom persze, hogy biztos a fentiek a problémák és a telefonnal nem lehet gond, de a wifi esetén nagyon sok hibalehetőség adott, így rengeteg teendő van, hogy egy konkrét eszközre szűkíthető legyen a hiba oka.
leírhatod esetleg a router/hgw/ap típusát, hátha úgy több infó adható.[ Szerkesztve ]
-
atirag
őstag
Ráadásul ma pluszban jött hozzá,hogy levelet írtam éppen mikor kiírta,hogy adjam meg a jelszavát az egyik gmail fioknak. Mondom jó és akkor látom megint lte-n van. És persze megint jelszót kért. Kezdem azt hinni,hogy ez szivatni fog engem Vissza pedig nem akartam vinni mert tuti nincs még másik helyette!
[ Szerkesztve ]
-
atirag
őstag
Ezeket tudom. És mivel van mellette egy 5c,2db 5sés egy 5 és az mind jóígy gondolom lnem rossz a router beállítás. Ráadásul ez kb 1 méterre van a routertől így azt gondolom megfeleő körülmény kap. De azért már indítottam újra
A gyenge wifi jel beállítást már kipróbáltam és akkor is dobja. Mondjuk azt nem gondolom,hogy olyankor annyira elfeljetné,hogy a jelszót is újra kell tudatnom a drágámmal -
SonyNex7
senior tag
válasz univerzita #2938 üzenetére
Nálam csengőhangok készítésénél szakadt el a cérna egyszerűen nem tudtam megcsinalni iTunes alatt
Syncios meg 3 kattintás és kész.
Valaki régebben kérdezete zenék másolásával kapcsotban,az is 2 kattintás és kész.Miért kell a Gmail app?Miert nem jó a gyári. Nálam abszolút hibátlan.
Rezgést ébresztésnél ki lehet kapcsolni,de eddig nem lehetett ios8 alatt.
Ez a nyomás érzékeny billentyűzet mennyire jó már. -
esfrost
tag
válasz Ra's al GHul #2939 üzenetére
Szerintem a gmail kliens jelzőhangját nem tudod külön állítani. Sajnos erre csak a mail.app-nál van lehetőséged. Azt javaslom, hogy szokd meg a gmail hangját.
-
Ra's al GHul
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem.
Letöltöttem a Gmail app-ot és azt raktam be alulra a fő sávba a gyári mail app helyett. Viszont így nem az általam már előzetesen beállított jelzőhangon jelzi ha van bejövő mail. Ez elég zavaró, mert pár levelet csak jóval megérkezése után észleltem/néztem meg mivel nem azt a hangot adta a teló amire számítottam. Próbáltam már állítani, de Gmail appnál külön nem dobja fel a jelzőhang cserét, mint a gyárinál.
Erre esetleg tud nekem vki javaslatot tenni, hogy mi lehet a megoldás?Köszönöm előre is!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Gadgetfan_ #2933 üzenetére
Mondjuk a 6S+-t azért ne hasonlítsuk a sima 6S-hez...
-
Ateszpapa
addikt
válasz FIREBLADE78 #2931 üzenetére
7 napig ingyenes, ha az lejár akkor vissza vált újra ingyenessé nem von le semmit.
Telekomos vagy? -
FIREBLADE78
addikt
Leszedtem ezt a spotifyt. Állapotom free. Kilehet próbálni a prémiumot 7 napig és aztán vonják a pénzt vagy már vonják egy hónap múlva? Igaz kártyát nem adtam meg,remélem nem a telefon számlához csapják
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
madgie
titán
válasz B-L-A-C-K #2929 üzenetére
Jó az, csak érted, mitől merült volna sokat? Nekem reggel 1 óra 15 perc használat után 94%-ot mutatott a hatos, jól bírják ezek (látom az asszony i5-je mellett, na az merül, mint a kő).
Egyébként tényleg durva, mennyivel jól fogyaszt az iOS, az i6 kábé ugyanaddig bírja szuflával, mint a Meizum ezelőtt a 3100-as akkujával.
-
ZooLee
senior tag
válasz csucs78 #2904 üzenetére
Ahanyszor ujra szinkronizalom, mindig mas fájlt dob fel hibára, neha egyszerre kettot is. Csatolom, hogy mikent is nez ez ki eloben. Fogalmam sincsen, hogy mi a gond, pls help me, mert szet vag az ideg...
Lehetséges, hogy ez egy egyszerű fájl-elérési hiba. A szerző nevében tényleg "o" betűk vannak a fájl esetében vagy rendesen "ő" betűk? Próbáld meg az ő/ű betűket eltávolítani a nevekből és úgy szinkronizálni...
Z.
-
Lacko84
aktív tag
-
Lacko84
aktív tag
-
Lacko84
aktív tag
Jó reggelt. Leszedtem a képeket, videókat a telóról és utána töröltem a készülékről. Megnéztem és utána is ugyan annyi szabad tárhelyet mutatott mint mikor még rajta volt. Miért nem frissült? Köszönöm előre a segítséget
Iphone 6S - Lg 50LB650V - Lg NB300
-
Astery
senior tag
Egyetértünk ... és igazad van nem kell csodálkoznod
-
Gadgetfan_
senior tag
Egyhetes (i6s+ 128GB {fogalmam nincs milyen processzorral, mert nem érdekel}) használat utáni tapasztalatok: az i4 után, újra szerelembe estem. nem gondoltam volna, hogy ennyire bejön nekem ez az óriási méret. Elképesztően jó használni, brutális az üzemidő, szinte egész nap a kezemben van, az iPadem is alig használom azóta. Nagyon hamar rákattantam a 3D touch használatára is, remek dolog szerintem, nagyon praktikus sok alkalmazásnál. Remélem hamarosan az összes komolyabb app elkezd fejleszteni rá, mert nagy a potenciál benne. A külseje ugyan változatlanul nem tetszik (fúgák), de ezt orvosoltam egy gyári fekete bőrtokkal, amitől a fogása is sokkal biztosabb lett, nem csúszkál a kezemben és a zsebemből sem ugrik ki. Brutál gyors, brutál erős és brutál szmút! Az üzemidő nálam úgy 10-12 óra használat (FB, messenger, safari, online póker, telefonálás, stb...) 50%-os fényerőn, ami az iPad Air teljesítménye, ami nem semmi szerintem. Még nem sikerült estére lemerítenem.
[ Szerkesztve ]
"Otthon" az, ahol a telefonod magától csatlakozik a wifire
-
legenda
ezért perelni? (akkor nem csodálkozom csak, ha amerikáról van szó...)
más platformok/oprendszerek régóta van ilyen funkció, az pedig alap lenne, hogy ha valakinek az említett gondja van, akkor ellenőrzi a kapcsolódó beállításokat, ott pedig érthetően leírták az opció működését, ezért kikapcsolja, ha úgy gondolja és csak aztán keresi tovább a hibát.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
a 6s pedig jobb wifi képességekkel (mimo...stb.) bír, mint a korábbi típusok, viszont az nem/sem ellensúlyozza, ha a router nincs megfelelően beállítva - csatorna...stb. -, vagy a környezet adott frekvencián túl zajos, a kelleténél több az elérhető, a tiéddel azonos vagy szomszédos csatornán forgalmazó idegen hálózat (a 2.4 GHz esetén adott leginkább), ezért érdemes azzal kezdeni, hogy feltérképezed a hálózatot (például; inssider) és beállítod a megfelelő csatornát, ha épp nem az ideálison áll, vagy akár manuálisan kipróbálod mindegyiken a kapcsolatot.
5 GHz esetén nem jellemző az ilyen hiba, mivel azt sokkal kevesebben használják, nincs rajta upc wi-free...stb.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
atirag
őstag
Tapasztalt valaki már olyat,hogy random dobja a wifi-t? Itthon vagyok és azt veszem észre,hogy LTE-n van.
És annyira,hogy még jelyszót is kér.
MIóta 6s-em van már a második idegesítő hibám. Eddig is voltak apróbb problémák,de azokkel lehet élni.
De konkrétan ma már sms-t kaptam,hogy 80%-ot használtam a mobilnet-ből. Már értem miért -
csucs78
csendes tag
Sziasztok! Pentek ota vagyok tulaja egy 6s-nek es most lassan meg is valok tole az ablakon keresztul... Ma jutottam el odaig, hogy feltegyem az epubjaimat a telora ez a muvelet egyébként minden további nelkul sikerult is az iPad Air 2-mre, de allandoan azt irja ki ez a nyomorult iTunes, hogy szinkronizalasi hiba ennel meg annal a fájlnál. Ahanyszor ujra szinkronizalom, mindig mas fájlt dob fel hibára, neha egyszerre kettot is. Csatolom, hogy mikent is nez ez ki eloben. Fogalmam sincsen, hogy mi a gond, pls help me, mert szet vag az ideg...
iPhone 12, iPad PRO
-
Ateszpapa
addikt
Nem csodálom, hogy inkább eladod.
Ráadásul ha alá megy a por, szösz akkor szét is karistolja gondolom.
Ingyen sem kéne.
-
RazoR
veterán
Köszi srácok az építő jellegű kritikát!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- PR-Telecom
- Digitális Állampolgárság Program
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Gyúrósok ide!
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- EA Sports WRC '23
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest