- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung SmartTag2 teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Lacko841215 #11697 üzenetére
Garancia 1 évre szól nem 10-11 hónapra.
-
Lefty
addikt
válasz
Lacko841215 #11695 üzenetére
Erdekes amugy, nekem 7% a battery wear level, es a megjelenese utan vettem vagy 3 hettel, azota szerintem kikapcsolva se volt soha.
-
válasz
Lacko841215 #11697 üzenetére
Miért lenne felejtős? A garancia az garancia az utolsó nap is.
-
B-L-A-C-K
titán
-
ricsics
csendes tag
Sziasztok! Reggel vettem észre, hogy a home gombom nagyon lötyög, szinte semmi kattanó hangja nincs, ha lenyomom és jóval lazább az újjam alatt. Touch id meg minden működik tökéletesen? Szervíz?
-
Idiofil
aktív tag
-
matyi19
őstag
válasz
Idiofil #11681 üzenetére
Szivargyujto csatlakozon nem sporolnak, nem arra celzok, hogy a legdragabbat kell venni de az 1$-os vackokat keruld.
Amivel nem lehet gond: Phillips, Belkin, Samsung, Energizer, Xiaomi...(nekem egy Phillips van)En is tervezem, egy autos tarto beszerzeset, de mivel nekem annyira nem surgos, kinabal rendelek majd.
-
Idiofil
aktív tag
Sziasztok,
Autós tartót keresgélek. Gondolom vannak tapasztalatok, hogy melyikek a jók, vagy melyikeket kell kerülni.
Tudnátok ebben segíteni?
Illetve szivargyújtós csatalkozó kiválasztásánál mire kell figyelni? (kell-e valamire)"Those who want respect, give respect"
-
matyi19
őstag
válasz
Lacko84 #11674 üzenetére
Nalam is ez volt az i5S kabelevel, ettol meg siman hasznalhato egy darabig.
Jelenleg egy Ankert hasznalok, szerintem tobbet fog tartani mint az eredeti Apple.
Amugy ajanlom neked is, van tobb "MFI certified" lightning kabel, jo aron.
Ha pedig az eredeti Apple marad, akkor ez a megoldas nagyon jo lehet, nekem bevallt: -
-
matyi19
őstag
válasz
anderledani #11667 üzenetére
Ok, megnyugodtam akkor, ha nem egyedi a hiba...
Amugy, szerintem ha nincs ez a force touch eszre se veszem, ezt a hibat... -
anderledani
őstag
válasz
matyi19 #11664 üzenetére
Nekem is ilyen. Fizikailag nem érzem hogy bármi lötyögne.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
matyi19
őstag
Sziasztok!
Ma mikor a force touch-ot hasznalva erosebben megnyomtam a kijelzot, egy fura hangra lettem figyelmes. Tehat ha kicsit erosebben nyomom meg a kijelzot, ugy hogy a masik ujjam a hatlapnak tamaszkodik, akkor a hatlap tompa kattano hangot ad ki
Ez kb. az Apple logo alatti resznal hallani csak. Mas nem tapasztalt ilyet?
Mi baja lehet?
Annyire rugalmas a hatlap?
A telefon amugy kb. egy honapos -
19_OsY_81
aktív tag
Hogy tudom engedélyezni az alkalmazáson belüli vásárlást?
iPhone 12 Pro, Apple Watch S5, iPad 2018, Apple TV 4K
-
zso73
veterán
válasz
feelurself #11653 üzenetére
Töltsd le a használati utasítást a telefonhoz. Azt átolvasva nem sok kérdésed marad. 230 oldal..
Én is Droidról jöttem."A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
törölt tag
sziasztok,
vodafone -os készülékem van, és oda készülök bevinni garanciális ügyintézés miatt.. mit kell nekik vinni a telefonon kívül (doboz, tartozékok, papírok, ilyesmik..), illetve általában meddig ülnek rajta?
köszönöm
-
XFishboneHUN
senior tag
Majd meglátjuk mi lesz a neve, de számomra ez a leglényegtelenebb, csak a mostani elnevezési tendencia szerint mondtam egy kaidást, amikor váltanék. Igazából még egy 4 évet szeretnék leszurkolni ezzel a telóval, aztán meglátjuk addigra milyen nevű és tudású harapott alma jön ki.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
Lall
veterán
válasz
XFishboneHUN #11652 üzenetére
Szerintem nem lesz 8. Legalábbis nem hiszem, hogy 8-nak fogják hívni. A jövő évi 10. jubileumnál szerintem ugranak iPhone 10, The iPhone vagy valami hangzatos elnevezésre. Ez persze csak tipp.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz
feelurself #11653 üzenetére
"Mélyviz témák egyébként mennyire vannak ?"
Mire gondolsz pontosan?
-
feelurself
aktív tag
Sziasztok!
Én is szeretnék csatlakozni a fórumhoz egy ilyen készülékkel. Sok-sok év android után jöttem..baromi szokatlan, de tetszik. Amire nem tudtam a választ, a keresővel találtam rá solution-t itt a fórumban.
Mélyviz témák egyébként mennyire vannak ? -
XFishboneHUN
senior tag
válasz
FIREBLADE78 #11629 üzenetére
Jóóó lesz még nekem ez a 6s egy darabig, majd ha jön egyszer a 8s akkor váltok!
-
tylerddd
veterán
Koszosnak láttam pár hete a hangszórót a készülék alján, megtisztogattam. Olyan jól sikerült, h azóta úgy hallom, hangosabban szól a készülék akár jelzésnél, csengésnél, videónál stb. De úgy hallom, h rohadtul torzít, mint amikor túlságosan felhangosítasz egy hangszórót/hangfalat és már nem áll jól neki a hangerő. Lehetséges ez? Esetleg lehet ez valami hiba előjele?! Kis műanyag pálcikával meg fültisztító pálcikával csináltam. Nem hiszem, h megsértettem volna ott valamit, mert az a kis rácsos háló elég masszívnak tűnik.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
19_OsY_81
aktív tag
Srácok, hogyan tudom engedélyezni az alkalmazáson belüli vásárlást?
iPhone 12 Pro, Apple Watch S5, iPad 2018, Apple TV 4K
-
gabormgp
senior tag
Ha ez alapjan teszem fel a GM-et jo lesz? [link]
-
Idiofil
aktív tag
Ha 16 -os 6s-t garanciában cserélik ezentúl, akkor 32est kap vissza az illető?
Ilyenkor mi lesz a helyzet?"Those who want respect, give respect"
-
törölt tag
válasz
Semmiképp. Nekem ugye volt 6, aztán ment az asszonhoz és vettem egy 6s-t. A sima hattal is el lennék most is, nem látom érdemesnek megvenni a hetest. Akkor fogok már csak cserélni (eddig évente 2x kb) amikor ez elkopik, megkopik, jobban merül mint kéne, egyszóval ha már nem adja azt a felhasználói élményt amit most.
-
tylerddd
veterán
válasz
FIREBLADE78 #11632 üzenetére
Az iPad-eknél is toltak a háttértáron, ha jól láttam.
-
FIREBLADE78
addikt
Szemétség,hogy az új 6s-ek is dupla tárhelyűek lesznek. Még jó,hogy 64es van,16-ost el sem lehetne adni.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
tylerddd
veterán
válasz
Én is a jövő évi készülékre koncentrálok. Remek készülék lesz valószínűleg a 7, de fenntartásokkal kezelem mindig az új szériákat és eddig is bejött a "csak S-ses verziót" megoldás. Kíváncsi vagyok egyébként is, h lesz-e valami érdekesség a 10. születésnapi évben készülék téren.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Én nem fogok venni.
Talán 7s-t jövőre. -
FIREBLADE78
addikt
Na ki fog venni szifon 7-et?
Lehet elcsábulok,de inkább a futós nájkis wóccs kéne.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
törölt tag
válasz
Camper2006 #11623 üzenetére
Akkor a végleges fut már rajta...
-
Lall
veterán
válasz
csaszi72 #11597 üzenetére
Mondjuk ezt a vezeték nélküli töltést márcsak azért is megléphették volna, mert így tudnád tölteni, miközben zenét hallgatsz (akár egy minőségi jack fülessel otthon). Tudom ritka, de azért van pár élethelyzet amikor jó lenne.
Sebaj. Majd jönnek a power bank hangfalak. Le is védetem.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Camper2006
tag
válasz
Lazika #11621 üzenetére
[link]
Idézet :A tegnap este keynote után nem sokkal az Apple elérhetővé tette az iOS 10, watchOS 3, tvOS 10 és macOS Sierra GM változatát. A Golden Master kiadás már egy az egyben megegyezik azzal, amit az Apple ezek után kiad a nagyközönség számára. A fejlesztők természetesen már felrakhatják a végleges verziót, azonban a nagyközönségnek még várnia kell egy hetet.𝐍𝐨𝐰 𝐥𝐨𝐚𝐝𝐢𝐧𝐠. . .42% ▓▓▓▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░░░ 100%
-
istibond
tag
Sziasztok! Más is tapasztalta hogy mostanaban valami szivja aksit ? Ugyanolyan hasznalat mellet ...
Semmi extremet nem csinalok vele ,ugy hasznalom mint regen...
Van olyan hogy hasznalat kozben merul 1-2 perc alatt 4 % ot is akar 4g n, aztan kb 10 percig ha ugy gondolja meg se moccan a szazalek?!?!
Kb 9.3.5 ota van ez . Aksinal volt olyan hogy 2-3 szor lemeretitem csutkara toltott kert de nem hiszem hogy a miatt lenne. Keszenlet ido is csokkent . Remelem az ios 10 javit ezen.
Ahogy lattam par napja TREFF tag is panaszkodott .[ Szerkesztve ]
-
Camper2006
tag
Akinek nem megy a GM ezt a profilt telepítse telóról , az előzőt törölje , nekem igy ment fel és most 10.0.1
[link]𝐍𝐨𝐰 𝐥𝐨𝐚𝐝𝐢𝐧𝐠. . .42% ▓▓▓▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░░░ 100%
-
törölt tag
Megjött a hivatalos iOS 10, települ!
-
NavySeal
senior tag
az iOS10 mikorra várható OTA-n?
Több valamit, kevesebb semmit!!
-
Treff
aktív tag
Egy jó kis videó a 6S vs. 7 témában, szeptember 2. (!!!) dátummal, ahol már mutatják szétkapva is az új 7-est.
Idén mintha jóval több minden és hamarabb kiszivárgott volna az új készülékről, mint a korábbi évek során (a 6-os óta követem).
-
Treff
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #11532 üzenetére
Na, végre megoldódott a rejtélyes merülés rendszer újrapakolás nélkül: az egyik app csinálta az akksi leszívását, gondolom a frissítésével/ben elcsesztek valamit, úgyhogy leszedtem. Reggelre végre normálisan működött a teló, azaz semmit sem csökkent az akksi százaléka.
Segítség volt az akkumulátorhasználat szemrevételezése.
-
-
D4ni
őstag
Sziasztok! Nem tudom visszarakni a public bétát a telómra, miután bejelentkezek apple-ék bétás oldalára ugyebár ott kitudnám választani a készülékemet, ehelyett csak ezt írja:
The Apple Beta Software Program is now available for iOS 10. When the next public beta is released, you will be able to enroll your iOS device, so it gets the latest public betas from Software Update. And if you were testing a prior operating system, you will be able to re-enroll your device to start testing the next release.
Mit tudok tenni ezügyben?
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
Új hozzászólás Aktív témák
ma A cupertinóiak újdonsága külsőleg nem sokat változott elődjéhez képest, ám nyomásérzékeny kijelzőt, nagyobb felbontású kamerát és rendkívül erős hardvert kapott.
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- 3D nyomtatás
- Mikrotik routerek
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 88%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M6 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12 Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest