- Samsung SmartTag2 teszt
- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aaron14
őstag
válasz
Lazika #15567 üzenetére
Én tegnap hoztam el Care Centerből a telefonom új akkumulátorral. Ma reggel 9-kor vettem le a töltőről. Kb. 4-5 órát használtam ma intenzíven és jelenleg 51%-on van. Messenger, Facebook, Safari, Spotify van az első 4 helyen. Remélem ha jön a tél, akkor már kikapcsolni sem fog, de félek, ez a Samsung chip miatt van.
iPhone 4 óta van iPhone-om és eddig a 6S az, ami teljes mértékben kiszolgál és nem is tervezem még egy jó ideig cserélni, eladni pedig biztos nem fogom. Később jó lesz majd 2. telefonnak.
Tudom, jelenleg picit hülye kérdés, de előreláthatólag ti iOS 10-nél megálltok vagy még iOS 11-et felpakoljátok 6S-re? Mi a tapasztalat a korábbi modellekből kiindulva?
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Lazika #15335 üzenetére
Már csak gépről lehet iOS10 óta, iBackupBot programmal.
-
Lacko84
aktív tag
válasz
Lazika #14809 üzenetére
Eddig is volt üveg a telóimon évek óta, most Nuglas van rajta épp ami 3 napja tört mert letettem a kabátomat és benne volt a zsebébe és oda koccant és reccs. Ajánlották még az Iglass-t azért kérdeztem volna. Csak olyan jöhet szoba ami itt van 2 nap alatt!
Iphone 6S - Lg 50LB650V - Lg NB300
-
SeatLeon08
tag
válasz
Lazika #14809 üzenetére
Rendeltem is egy 0,2mm-s üvegfólia verziót.
Most van rajta hátlap szilikon tok, ami védi a hátulját.
Aztán zsebben bujtatós tokban tartom, így nem dörzsöli ki a farmer.De mikor használom, nincs a kijelzőn semmi védelem, ekkor szokott jönni a baj.
Májusban vettem, még karc nélküli, de a későbbi eladás miatt jobbnak láttam beruházni egybe. -
Gercsi
tag
válasz
Lazika #13825 üzenetére
Én 2 hónapja vettem egy 16GB-osat a feleségemnek. Teljesen új volt, Telenor elöttem bontotta ki a fóliából. 10.1.1-es szoftver van rajta. Ma 80%-ról leesett 16%-ra, onnan képernyő lezárogatással felment 24%-ra, majd kiirta,hogy 20% alatt van és kikapcsolt. iTunes-al visszaállitottuk, továbbra is rossz. Holnap viszem szervízbe.
[ Szerkesztve ]
Egy jó sakkozó mindig tudja, melyik bábut áldozza fel, és mikor.
-
Camper2006
tag
válasz
Lazika #11621 üzenetére
[link]
Idézet :A tegnap este keynote után nem sokkal az Apple elérhetővé tette az iOS 10, watchOS 3, tvOS 10 és macOS Sierra GM változatát. A Golden Master kiadás már egy az egyben megegyezik azzal, amit az Apple ezek után kiad a nagyközönség számára. A fejlesztők természetesen már felrakhatják a végleges verziót, azonban a nagyközönségnek még várnia kell egy hetet.𝐍𝐨𝐰 𝐥𝐨𝐚𝐝𝐢𝐧𝐠. . .42% ▓▓▓▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░░░ 100%
-
dozsabalint
senior tag
A selejtnek is több fokozata van
. Mondjuk pl egy Spigen-nél, ami távolról sem 25 font, inkább csak a fele, legalább a kivágások stimmelnek (feltéve ha nem hamisítvány, mert sajnos hamisítják), nem karistol, és ha el is reped, zokszó nélkül cserélik. Ez már nem is ár kérdése, inkább csak utánajárás.
[ Szerkesztve ]
-
dozsabalint
senior tag
Azért azt nem mondanám hogy ugyanolyan műanyag. A Kínaiak ontják magukból a selejtet (is), és bizony gyakran többet árt egy ócska tok, mint használ. Egy korábbi telefonomat már agyonkaristolt egy kínai csoda, nem akarom itt is ezt.
Most egyébként egy Spigen Neo Hybrid-et (ami egyébként nem is drága, és jó is, csak túl műanyag) használok, de kipróbálok egy Apple bőr tokot, nagyon elegáns cuccnak tűnik, és bőrtokhoz képest nem is drága.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A cupertinóiak újdonsága külsőleg nem sokat változott elődjéhez képest, ám nyomásérzékeny kijelzőt, nagyobb felbontású kamerát és rendkívül erős hardvert kapott.
- Xiaomi 12 Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco X7 Pro 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco X7 Pro 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- IPhone 13 Pro 128GB gyári független gyönyörű állapot 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest