- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepetech
őstag
válasz
PlayMax #4756 üzenetére
Szerintem a 13 pro sokkal természetesebb. Volt 11 pro-m anno jó az hogy full sötétben nappalt csinál de azon kívül halott. Nappal is azt tudom mondani hogy sokkal közelebb áll ahhoz amit az ember a szemével lát. Plusz a család most úgy néz ki hogy 11 pro max, 13 pro, 14 pro és a 11 pro maxos sógornőm inkább nem csinál fotót ha ott vagyunk 😀
-
jófejsrác
senior tag
válasz
PlayMax #4756 üzenetére
Az általad csatolt példa képek alapján, én csak annyit látok, hogy hol a 13mas "sötétebb" hol a 11-es "sötétebb" és fordítva - nappali képek. Ezek alapján nem jelentém ki, hogy a 13-mas rosszabb vagy éppen annyival jobb.
Szituáció függő éppen hogyan dolgozik az SW ezekszerint.
-
GoldhandRent
őstag
válasz
PlayMax #4627 üzenetére
stílusok között nem lett állítva egyik készülék sem ?
illetve gondolom point & shoot készítetted az összeset
nálam a 13 egyetlen negatívuma az a lencsecsillogás. még talán a túlélesítést lehet felróni neki, egyébként meg az látszik, hogy simán csak több fénnyel dolgozik. (az általad lőtt , PH!-ra adott minőségben feltöltődött képek alapján) -
MaddeNNNN
addikt
válasz
PlayMax #4627 üzenetére
Ezek a képek alapján tényleg szaturáltabb képeket csinál a 13.
De ha egy átlag user kezébe adod, ő kurvára nem fogja ezt észre venni. Neki mind a kettő nagyon fog tetszen.
Aki meg nem átlag user, az nem automata fotókat csinál, hanem tudja mit kell beállítani hogy ne ilyen legyen a kép. -
telefon6310
tag
válasz
PlayMax #4514 üzenetére
Én az elején határozottan elégedett voltam a kamerával, sőt! Meg sokminden mással is. Továbbra is tartom, talán az egyik legjobban sikerült iPhone széria a 13-as (főleg a Pro).
Szeretem, nem is akarnék váltani, ha nem muszáj. Viszont ez a kép/videó romlás kissé aggaszt. Nem katasztrófális, jó fényviszonyok között továbbra is minden jó (bár nem az a kihívás egy kamerának), de érezhető a romlás a kedeti állapotokhoz képest.
FHD 60fps-ben szoktam videózni, nem is volt ezzel sose gondom, elég volt.
Azt hittem, egy ilyen minőségi cuccnál soha nem fordulhat elő olyan, hogy egész egyszerűen tudatosan elcseszik az alapba teljesen jó minőséget. Fura egy világ ez... -
kchris78
veterán
válasz
PlayMax #4309 üzenetére
Persze de egy 3-4-5 éves iPhone amit még használnának mert más gondja nincs és az a baja hogy 80% az aksija - nem is igazán ez hanem az hogy már megnőtt a belső ellenállása és egy 100% CPU tekeréskor beadja az unalmast, ott jobb egy olcsón megvett és otthon berakott aksi, mint hogy emiatt cseréljék a telót. Persze tudom van akinek 4-5 évesen is 90%os aksija van de aki a telón él, nem figyel rá, sokat forrósodik fel nyáron stb ott 80%-on van lehet 2 év alatt. Illetve ha otthon szétszedhető a telefon akkor nem barmolódik szét. Szerintem érdemes eltekinteni attól a fajta szétszedéstől mint amilyenek annak idején voltak a telefonok, biztos ki tudnak találni valamilyen praktikus mechanikát hogy szétszedhető legyen de a dizájnból se veszítsen nagyon sokat.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
PlayMax #3953 üzenetére
Sima 13 Pro. 2021 november 8 óta használom. 88%. Nyáron esett sokat, kocsiban melegben, töltöttem többször, közben navigáció ment, telefonáltam, zenét hallgattam bluetoothon. Olyankor melege volt rendesen. Ha megálltam mentem be hűtőházakba 3-4 fokba, gondolom nem örült neki.
-
hardline
senior tag
válasz
PlayMax #3724 üzenetére
Arra. Háááát, 2018 őszén a náluk 14 hónappal korábban vásárolt iphone-t szerettem volna gariztatni kijelző sárgulás miatt. Úgy tudtam, hogy a hivatalos viszonteladóktól magánszemélyként vásárolt apple termék már akkor sem 12 hónapig volt garis, de elhajtottak a picsába. Nyíregyháza MediaMarkt. Mondanám, hogy kifogtam egy arrogáns
faszkalapota sokból, de kétszer is nekifutottam. -
huan
őstag
válasz
PlayMax #3674 üzenetére
"Segít sokkal hamarabb tönkrevágni az akkumulátort" - ezt honnan vetted?
Én úgy tudom, hogy a gyorsabb töltés ami melegíti, vagy amortizálja inkább az akkut, nem a lassabb vezeték nélküli töltés és hát a Magsafe az (link). Szerintem meg ez a mágneses megoldás (főleg autóban le-fe tenni) sokkal praktikusabb, mint bénázni valami befogóval, de ez csak az én véleményem. Kétségtelen, hogy a gyári töltők erősen túl vannak árazva, de nem csak gyári van... -
-
totopad
senior tag
válasz
PlayMax #3626 üzenetére
Nekem mondod?!
Az a dúrva, hogy 1 év után tovább birja, mint újkorában.
Emlékszem, hogy tavaly már a standard 2 napos használatnál is vonyitva örjöngtem a földön magamnak, hogy nemigaz, hogy megcsinálták, aztán azóta, a 2 napból simán 3 lett, ahogy jöttek hozzá a frissitések.
És ez nem olyan, hogy időnként birja, hanem gyakorlatilag folyamatosan.
Hétvégente, ha aktivabban használom, akkor 2 nap. Nagyon extrém használat kell hozzá, hogy 1 nap után ismét töltenem kell, volt rá példa, de nem gyakori. -
Oldman2
nagyúr
válasz
PlayMax #3440 üzenetére
Ez így nem válaszolható meg egzakt módon.
Milyen készülékre?
Pl. XS-re még OTA-n keresztül alá van írva, azaz 14.8-ról lehetséges (XS-en) 15.7-re frissíteni.
-
BreamHunter
tag
válasz
PlayMax #3395 üzenetére
Köszönöm. Igen.
Viszont egy xbox kontroller is 26k. Mondjuk azt az LG C1-hez is tudnám használni. Hmm.
Elbizonytalanítatok. Konzol kontroller praktikusabb az igaz.
Viszont amibe bele tudom rakni a telefont az meg talán kényelmesebb.
Na, de ez már itt lehet, hogy off. Bekukkantok egy “kontroller” topikba. Köszi mindenkinek.
adomok: igen ez is egy megoldás. -
Imi1981
veterán
válasz
PlayMax #3339 üzenetére
Igaz nekem csak másfél hete van meg a 13 pro így nincs összehasonlítási alapom de nekem nagyon sima a görgetés mindenhol. Talán Facebook alkalmazás nem az igazi de ott sem mindig. Ott inkább döccen egyet időközönként görgetéskor de ma meg jó volt például. Hát ha tényleg így van ahogy írod remélem nem marad így.
-
kchris78
veterán
válasz
PlayMax #3304 üzenetére
56 hirdetes van a HA-n. Veszik a 14-et es mivel sokan vannak, bagora csokkent az ara csak az ovet vigyek el... mondjuk 630 minusz amennyier elmegy a 13pm mar az a par tizezer mar nem sokat szamit - viszont aki le akar csapni egyre annak nagyon jo vetelek vannak most. Szerintem ha ezek kifulladnak vissza fog egy kicsit noni az ar.
-
i400
senior tag
válasz
PlayMax #2913 üzenetére
Ez furcsa, mert nekem koppra ugyanolyan felhasználás mellett semmi változás nincs!
Ami viszont a kezdetek óta megvan, hogy az időjárás widget bugzik a főképernyőn és néha feloldás után üres a helye, majd a képernyőszerkesztésre menve visszajön... apró de bosszantó hiba... -
válasz
PlayMax #2457 üzenetére
Akkor most mi lesz, hivjalak meg egy sörre, csak mert tudod, hova kell jönni?
Amúgy a teljes nevet azt tudtam, mert rá szoktam próbálni a linkre hogy jó-e, de nekem weben nem mutatta a GPS adatokat. Lehet Mac-en igen, azt nem próbáltam.
#2459: Naná, ha vége lesz a Lyme kúrának ihatok is végre.
-
joey04
titán
válasz
PlayMax #2409 üzenetére
Szabadság híve vagy, de amit a szerkben írtál az minden csak nem szabadság. Én akkor töltöm amikor időm, kedvem van és eszembe jut, valami 100W cuccal, felvesz amennyit felvesz alapon. Nyomkodom töltés közben is, ha éppen kell valami. Nem pihentetem, kikapcsolva soha nem volt, amikor update jön akkor indul újra. 100% a kapacitás, az enyém is első napos. Nem mintha sokat számítana az a szám... 20% alá én sem szeretem engedni, de csak mert úgy már nem érzem magam komfortosan. De nem is szokott addig esni.
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
válasz
PlayMax #2275 üzenetére
Nagyon érezhető a különbség sajnos. Neked is az Air lenne megfelelő a kommentjeidet olvasva, a MagEZ már vastag lenne. Legalábbis én így voltam vele, viszont az Airt szeretem nagyon (hiába ritkán hordom), mert kb észre sem veszem, hogy raja van.
Egy hátránya van még az Airnek, hogy a MagSafe nem túl erősen működik vele, tehát azt számításba kell venni. Megfogja, de könnyebben le jön jóval! -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged