- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richie86
senior tag
válasz pepetech #4787 üzenetére
Ja egyébként nekem is volt olyan időszakom, amikor 3 havonta másik telefonom volt… Végigmentem az akkori androidos palettán, közép és csúcskategóriában. Akkoriban az iPhone-t túl drágának és túl idegennek tartottam. Aztán szépen lassan az androidos csúcsgépek árai felzárkóztak az iPhone szintjére. Az első komolyabb iPhone-om egy XR volt (előtte évekkel volt egy 5S, de az annyira nem fogott meg), marhára be is jött, de hajtott a vérem, elcseréltem egy Samsung S20 FE-re, de bár ne tettem volna, borzalmas telefon volt… aztán kisebb kitérőkkel nagyjából fél év alatt nyűttem egy 8-ast, egy 8 Plust (újabbat nem akartam venni, félve, hogy megint elkap a “cserélési láz”) végül éreztem hogy eléggé megszoktam, megszerettem a rendszert, így vettem egy vadiúj iPhone 11 Pro-t. Használtam egy évig, nagyon szerettem, nagyon jó telefon volt. De akkor hirtelen elromlott a fiam telefonja, és döntenem kellett, vagy nekiadom és magamnak veszek újat, vagy neki veszek valamit. Végül úgy döntöttem, nekiadom az enyémet, és beruháztam a most használt 13 Pro-ra. Ez volt másfél éve. Tehát töretlen 2,5 év iPhone használat után jött csak el a cserélés utáni vágy (ami nálam nagy szó), de mint feljebb részleteztem gyorsan meggondoltam magam. Szerintem most megint évekig hátradőlve megleszek az iOS-szel
Amúgy mi bajotok a szigettel? Igaz nem használtam, de nekem jópofának tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
totopad
senior tag
válasz pepetech #4761 üzenetére
Folyamatosan pörögnek a tv-n a gúgli fotók, igy folyamatosan látszik a változás. Ma 2024-ben, jobb képeket készit a 13PM, mint a vásárláskor. Ezért problémásak az új készülékek kamera tesztjei. Azok "nyers" képek, és azóta a szoftver és az AI tanul. Látom a saját képeimen, hogy ma jobbak, mint 2 éve.
-
Tiger.
nagyúr
válasz pepetech #4364 üzenetére
Az egy rakat szar. Attól nekem meghulyult a fényérzékelo szenzorom. Amióta nincs az az app azóta minden rendben.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
LosBlancosRM
senior tag
válasz pepetech #4149 üzenetére
Persze, ez világos, nem szólnék egy szót se, ha nem az lenne az egyik érve az iPhone hívőknek, hogy itt minden alkalmazás sokkal jobb, mint droidon. Meta appjai pl mindenhol hulladékok. Frissítés nekem is ilyen, pedig nem állítottam el semmit. Mielőtt írtam volna a nyűgömet, újraraktam nulláról, mert az előző frissítésnél bevált, most viszont nem értem el vele semmit. 15.7-es iost vissza tudnám rakni, minden jó lenne. Akkor csak a sokkal kevesebb funkció volt a nyűgöm, de legalább minden jól működött. Mindenesetre ez az utolsó iOSt használó telefonom, pedig a hardver tetszik.
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
Tiger.
nagyúr
válasz pepetech #4149 üzenetére
Ami nagyon bosszant hogy bármit állítok be esze ágába sincs automatikusan frissíteni így kb 2-3 hetente muszáj vagyok 20-30 appot frissíteni egyben...
Ezt olyankor csinálja mikor ki van véve bizonyos appoknal a frissítés háttérben opció.
Vagy energia takarékos módba van.[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Blue meth
senior tag
válasz pepetech #2356 üzenetére
Töltőn már nem használom, nekem XS-em valszeg ezért is amortizálódott elég hamar. Sokszor úgy használtam, hogy töltőn volt.
Igazából melóban elvagyok ha 20 és 80 között tartom, ha meg úgy adja az élet hogy egész napra kell valahova, akkor biztosra megyek és feltöltöm 100%-ig, szeritnem ez még mindig egy jó taktika. -
surgery
senior tag
válasz pepetech #2253 üzenetére
Szia igen apple ügyfélszolgálat telefon. Megnézték mind a két Id egyiken sincs előfizetés azon sem amihez nem férek hozzá. Aztán elkérte az tranzakciós azonosítót és a bankkártya szàmàt és elmondta hogy igen hasznàltàk de azt nem mondhatja meg milyen id vel. Na itt döbbenten meg hogy ez hogyan lehetséges. A vége az lett hogy letiltotta a bankkártyát az Apple én belül bár így én sem tudok telefonnal fizetni de más sem. Érdekes egy story az biztos. Szóval egy másik ember használta egy teljesen más id vel.
[ Szerkesztve ]
-
-
Tewe013
őstag
válasz pepetech #2229 üzenetére
Én tökre egyetértek veled, a véleményt ne is erőltessük másokra, viszont az tény, hogy példaul a 13 Pro-ban majdnem a legmodernebb AMOLED van és AOD már 5 éve is volt, amikor ehhez képest még sehol sem jártak a kijelzők. Innentől kezdve egyedül üzleti/marketing érdekkel magyarázható az, h ha csak a legújabb széria kapja meg. Egyébként engem hidegen hagy az AOD, Androidon sem használtam sosem, de elhiszem, h van akinek létkérdés és ne legyünk már birkák, h bármit csinál egy profitorientált cég annak tapsolunk.
-
Rotyi
aktív tag
válasz pepetech #1986 üzenetére
Nekem a 13 Pro-n olyan van.
A spigen.hu-n, most ott nem látom csak a Speedshopnál. (Ugyanaz a kettő)
Igaz a sima 13-ra és a 13 Pro-ra ugyanolyan kell.Ami majdnem az, az nem az!
-
tgabor94
csendes tag
válasz pepetech #1762 üzenetére
Egy papírlap pont hogy belefér Ezért is vagyok kíváncsi mennyire jellemző ez, illetve hogy ez jelent-e bármilyen kockázatot. A többi oldalán a telefonnak nincs ilyen hézag sehol, tökéletes az illeszkedés. Nekem is úgy tűnt fel először hogy a napfény direktben rávilágított és megcsillant a fém belül.
-
anderledani
őstag
válasz pepetech #1686 üzenetére
Hasonló tokból vettem aldisat és decathlonosat is, mindkettő beázott tengerben. Azok 1200-2500ft voltak, de ugyanilyen elven működtek…
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
TechN7ne
nagyúr
válasz pepetech #1669 üzenetére
Jó penne ,de sajnos pont az ellenkezője….
Apple elkezdte támogatni a javítást és gyári alkatrészeket küld bármihez ,bármikor ,bárhova.Régen szó szerint egy kis piszok miatt is ami pl. kijelző alatt vagy bárhol volt kaptunk egy új telefont (fődarab csere) - ezek voltak a jó időszakok aminek sajnos vége.
[ Szerkesztve ]
-
MaddeNNNN
őstag
-
sfdrakex
nagyúr
válasz pepetech #1486 üzenetére
November 8-án vettem, 20 wattossal nyomom, illetve néha autóban, az nem tudom hány wattos. 100%-on van nekem is. Általában 20-30% között teszem töltőre, és 80-95 között veszem le. Bár most éppen 100-ra szaladt, mióta meg van, talán max ötször volt 100%-on. Nincs benne semmi szándékosság, lefekvés előtt szoktam tölteni 30-60 percet, mikor hogy sikerül.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
pepetech
őstag
-
k810
aktív tag
válasz pepetech #1314 üzenetére
Igen, értem abszolút, amit írsz. Azt hiszem, én még nem "értem meg" az iOS-re. Itt a kezemben az S22 Ultra és konkrétan első másodperctől hazaérkeztem érzés, holott 2+ éve nincs Samum. Na mondjuk az üzemidő gondolom siralmas lesz (mint minden Samsung csúcsnál). De ez már off teljesen. Van pár napom még dönteni.
Huawei P30 Pro/Galaxy S24 Ultra
-
LosBlancosRM
senior tag
válasz pepetech #1324 üzenetére
Hát igen, én próbálok minél kevesebb google cuccost használni, de lehet, hogy meglesem a chrome-ot. Apple Watch tervben is van, meg nem is… Galaxy Watchom egész jó iPhonenal is, nem szívesen raknám csak úgy be a fiókba. Meglep; hogy ilyen jól bírja.
Szek: Mit használtok hirdetés blokkolásra? Kipróbáltam párat, de pl a Gamestar oldalon elég bugos(eltűnik a “tovább”).
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
LosBlancosRM
senior tag
válasz pepetech #1302 üzenetére
Persze, így állok hozzá én is. Szerencsére nem csak szívás van, hanem pozitívum is. Pl durva, hogy még a banki app is alá van rendelve a rendszernek, és egy gombnyomásra bent volt a kártyám az Apple Payben. Pro Max aksiját nem is hiszem el, ez egy álom, a térerő, wifi is köröket ver a Note9-re. Most ami felhúzott, hogy legördülő screenshotot nem tudok csinálni, mert pdf-fel akar bohóckodni. FaceID baromi jól működik, Note9 után hihetetlen, hogy ezt így is lehet. Maszkos feloldás remélem minél hamarabb megérkezik, nem tudom, hogy a béta szoftvereket mennyire van értelme feltenni. Appok beállíthatósága is negatívum. Állítólag az Android a honyolult rendszer, de inkább itt van össze vissza minden. Messenger,FB nem tud Safariban/YT appban nyílni?! Szöveg kijelölés még az ami az agyamra megy, főleg ha utána még keresni is akarok vele.
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
k810
aktív tag
válasz pepetech #1314 üzenetére
Páromnak felolvastam, aki 12 éve ült Toyotába 10+ év Citroen után. Valami hasonlót mondott ő is. Bizonyos plusz dolgokért hajlandó (vagy sem) az ember feladni más "kényelmi" dolgokat. A hangsúly az arányon van és mindenkinek a saját ingerküszöbénél.
Hétvégén kiderül, remélem holnap már megérkezik a 13PM-om.
-
k810
aktív tag
válasz pepetech #1302 üzenetére
Tudom, hogy némileg istenkáromlás itt ilyet mondani, de nem arról van szó, hogy az ember a droidot keresi az Appleben, hanem hogyha voltak rohadt jó hasznos és szuper funkciók, akkor az joggal hiányzik, ha cserébe az új gyengébb ezen a téren.
-
telefon6310
tag
válasz pepetech #1287 üzenetére
Youtube-on meguntam én is a temérdek reklámot. Azóta fizetem a havi 2390Ft-ot, tökéletesen működik minden és még a YT Music-ot is használhatom zenehallgatásra.
De valóban én is osztom a véleményt, miszerint egybe kifizettem 425 ezret a telóra, az a havi 2-3 ezer nem fog csődbe vinni. Persze mindenki magának dönti el. Én csak ajánlani tudom a YT prémiumot. -
k810
aktív tag
válasz pepetech #1270 üzenetére
A Mate széria nekem kimaradt (sőt ez életem első és úgy tűnik, utolsó Huawei-e, de soha nem volt még telefon, ami meglett volna 2+ évig - ebből is látszik, hogy nem vagyok már mai csirke -, anno majdnem 2 évesen a Galaxy S2 volt az utolsó, fél-egy évesen cserélni szoktam, szóval amúgy eszméletlen elégedett vagyok vele, imádom, csak unom és hát apunak szeretném adni ezt. )
Nem lenne gond a Pro, csak picinek érzem. Nem érzem túl nagynak a P30 Pro-mat. A 13PM esetében a súlyától inkább félek, elvégre olyan nehéz, mint a mostani telefonom tokkal együtt.
SoT-ban nálam tényleg fixen megy a 8-10, főleg most megint, új akksival gariban cserélve, 2 év alatt már néha csak 7-et tudott... . Igaz, itthon vagyok a két gyerekkel, szóval javarészt inkább tán Wi-Fin van, max fele mobilnet, ha gagyi a Vidanet, a fényerő nem magas, nem szeretem, szóval nem vált nonstop cellákat, ami még szívhatná az akksit.Lenne pár egybites kérdésem (tok téma, szóval aki unja a témát, kérlek, ne szedjetek szét )
- Honnan tudom, hogy egy Magsafe kiegészítő tényleg jó-e az iPhone 13 Pro Max-hoz? Láttam itt, aki belefutott, hogy iPhone 12 PM-hez jó az asztali tartó (pepetech), de a 13PM-ához már nem.
- Létezik olyan Magsafe tok, ami egy síkban van a kamera bumppal és az asztalra téve nem fog lötyögni a telefon?
- Flip+Magsafe-es tok létezik?
- Akkor érdemes üvegfóliát keresni, ha már megvan, hogy milyen tokkal fogom főleg használni? Olvastam, hogy volt, akinek felnyomta a tok a fóliát.
- Kamera üvegfóliát érdemes venni, ugye? Női táska és rejtelmei, máig harcoló német alakulatokkal bejátszik a 2 gyerek kavicsgyűjteménye mellett (oké, nem ott tartom a telefont valójában). Milyet és honnan?Kábel
Ikea kábel mennyire istenkáromlás? P30 Pro-nál tudta a kábel a 40W-os szupertöltést az Ikeás USB C. Ha nem ajánlós, honnan érdemes kábelt venni? Tartok tőle, hogy párra szükségem lesz.
Koppla Ikea töltő lassú töltésre (éjszakára) megfelel? Jajj ehhez más kábel kellene, most nézem...Töltő
Ez a Devia Qi töltő most Magsafe vagy sem? Bocs, még mindig nem értem ezt a Magsafe dolgot pontosan.
Aliról a Ugreen Official Store-ról vettem anno ezt a PD chargert, merjem rádugni (más miatt vettem, de végül ki se lett bontva). A link sajnos már nem él, 2 éve áll itt, de ilyen.
Gyári helyett érdemes/szabad a Nillkin MagSlimet használni?
Choetech 15W mágneses wireless töltő pad és PD 20W adapter Ezt láttam, hogy ajánlotta valaki, csak a márka számomra totál ismeretlen, így kissé félve venném.Az alábbiak közül van nagyon ajánlott/nagyon nem ajánlott tok? Végigolvastam a tokos posztokat, de nem találtam olyat, amire élből rávetettem volna magam (kissé túl nagy a kínálat és totál elvesztem benne). Nyilván Magsafe-est szeretnék preferáltan és ehhez autós töltőt is.
Tok
Nillkin Nature Magsafe átlátszó
Uniq Hybrid LifePro Extreme Magsafe átlátszó
ESR Air Armor Magsafe átlátszó
Ringke Fusion Magsafe átlátszó
ESR Cloud Magsafe fekete tok
ESR Magsafe bőr tok
Dux Ducis valódi bőr (?) tok (NEM Magsafe)Autós tartó
Baseus mágneses autós tartó (nem esik ki a telefon súlya alatt?)
Illetve még 2017-ből van egy ilyen Baseus mágneses autós tartóm, ez vajon működne Magsafe tokkal? Bár ehhez anno még fém lap járt.Köszi annak, aki vette a fáradtságot végigolvasni és végigkattintgatni 3 napnyi "kínlódásom" eredményét.
-
T0rnad0
addikt
válasz pepetech #1235 üzenetére
Egyszer jártam úgy, hogy egy Samsungom kiesett az autós tartóból, pont a sebváltóra. Üvegfólia tört csak, de nem szeretném megismételni. Kipróbálom majd, ha tényleg ennyire jó.
(#1236) pajorgergo: mert a Telekomnál minden is van Sajnos látszik, mennyivel nagyobb készlettel dolgoznak.
(#1237) sylex1: ez még képről, videóról is nagyon minőséginek tűnik, ezek szerint nem hiába árulják az Apple honlapján
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz pepetech #1123 üzenetére
Ha valakinek ez számít, akkor a telefon töltése akksi kímélése szempontjából, hogy soha ne legyen meleg. Amikor meleg, vagy forró, akkor van gyilkolva. Régi 5W-os Apple töltőre felrakni este, kb 3-4 óra alatt hűvösen feltölti a telefont 100%-ra. Hozzáteszem, ezek a dolgok egyáltalán nem érdekelnek.
A 140W-os m1 max macbookpro töltővel töltöm, tudom ezt a nagy teljesítményt nem tudja a telefon, de mint írtam nem érdekel, a telefon közben szinte forró, általában 1 óra alatt 90%-on van. -
Sordoran
addikt
Lehet benne valami. Én vagy gyorstöltőn (27W) töltöm, vagy magsafe-el 15W, mindkét esetben érezhetően melegszik a készülék, de miközben tölt nem használom. 3 hónap után még mindig 100%-ot jelez, és simán kibír 2 napokat.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
totopad
senior tag
Ezt meg tudom erősiteni:
gyakran vezetek sok száz km-eket. Ugye a korábbi készülékek nem éppen brilliroztak akksilag, igy folyamatosan tölteni kellett őket menet közben, miközben a kijelzőn ugye a gps folyamat ment. Törvényszerű volt, hogy 1-1, ilyen út után, esett a % a készülékeken.A 13PM-et, viszont simán tudom, egy egész napos út mellett is töltetlenül használni, kibirja estig. Sőt, sokszor, még másnap se kell töltenem!
-
GoldhandRent
őstag
válasz pepetech #1110 üzenetére
mindig csak G-t használtam, aztán egyszer a haverom iphone 11-én kerestem rá jutubon egy zenére... megváltás volt minden tekintetben
lehet hozzátett, hogy az utolsó androidon lehajló szélű volt a kijelző, és ezt a Gboard valszeg nem kezeli tökéletesen (nagyon durva elütések - és ezek már iphoneon nincsenek jelen!)
-
-
hellomi
tag
válasz pepetech #1085 üzenetére
Igen, ertem, hogy gyenge a terero, de eddig is ugyanilyen volt. Nem lehet az, hogy kb egyik naprol a masikra 30%-al jobban meruljon le egysegnyi ido alatt, ha nem valtozott semmi. Nem koltoztem el, nem lett gyengebb a terero(eddig se volt acelos), stb.
Itt egyertelmuen szerintem akksi gond van, csak azt nem ertem, hogy miert irja, hogy meg 100%-on van, mikor egyertelmuen nem lehet annyit kivenni az akkubol, mint 1(2-3, tokmindegy) honappal ezelott.ASUS ROG B450-F Strix | AMD Ryzen 7 5700G | Crucial Ballistix Sport 2x8GB DDR4 | eVGA RTX 2080 Super XC | Samsung 970 Evo Plus 500GB | Corsair RM750x | NZXT H510i White | ID Cooling SE-224-XT White | Samsung CHG90 49" | Apple Macbook Air M1 |
-
hellomi
tag
válasz pepetech #1080 üzenetére
Egy total nap vegen, mikor ujra toltore teszem, akkor mar altalaban 20% korul van az akksi. Mikor megvettem, az elso par heten ilyenkor merult kb 50%-ra.
Kb 1 honapja csinalja mostmar ezt, szinte naprol-napra jobban romlik a helyzet.
Londonban elek, nem hiszem, hogy a tererovel lenne gond.
Illetve hangsulyozom, semmi nem valtozott a felhasznalasi szokasokat illetoen, ugyanazok az appok, ugyanannyit, ugyanazon a helyen, ugyanaz a napi rutin.
Ugyanez volt 1 honapja is, 2 honapja is, meg mikor megvettem is.Az elso kepen jol latszik a bajom, kb 3kor vettem le toltorol, 11 ora van, es 20% korul vagyok. Anno ennyi ido alatt ez sokkal tobb volt.
ASUS ROG B450-F Strix | AMD Ryzen 7 5700G | Crucial Ballistix Sport 2x8GB DDR4 | eVGA RTX 2080 Super XC | Samsung 970 Evo Plus 500GB | Corsair RM750x | NZXT H510i White | ID Cooling SE-224-XT White | Samsung CHG90 49" | Apple Macbook Air M1 |
-
anderledani
őstag
válasz pepetech #830 üzenetére
Pont 100.000 az airpods pro
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
WiZARD
addikt
válasz pepetech #751 üzenetére
Alapot választottam.
Ráadásul a kiálló kamerák miatt az autóban lévő QI töltő se bírja tölteni. Pedig csak egy Spigen Thin Fit van rajta...
lettek nappali fotók
Ilyen undorító képhibákat egy kínai dzsunka telefontól se fogadnék el. Nem véletlen 1-1 képen, hanem egymás után minden képen egyformán. (recés élek)
Kivágtam a lényeget, pár példa:[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
veterán
-
Goblin12
őstag
válasz pepetech #640 üzenetére
Igen, nekem is Huawei telóm volt, és ott ha letöltöttem a GBoard-ot és kiválasztottam a magyart, volt külön a billentyűzeten belül magyar, itt iPhonon meg csak a QWERTZ, vagy QWERTY-t ajánl fel nincs pluszban ott a magyar. Nagyon megszoktam már Huawei-en a felső számsort és az ékezeteket pluszban, hogy nem kell ide oda váltogatni meg nyomva tartani a betüket, remélem idővel megcsinálják, nem lenne egy hű de nagy beavatkozás. ( német umlautok persze működnek. . )
-
veterán
-
BadStyle
csendes tag
válasz pepetech #618 üzenetére
Így van, az egész 13 -as széria hiánycikk, legalábbis a pro, és a pro max biztos . .
@OFF: Ismeritek a tapatalk nevű fórum alkalmazást ? Van IOS -re, és androidra is, de sajnos csak nagyon kevés fórummal kompatibilis, ti tudtok olyan fórumot amivel "még" működik a tapatalk ? ( Magyar fórumot )[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest