Új hozzászólás Aktív témák
-
pepetech
őstag
válasz
Richie86 #4766 üzenetére
Ez korral jár bizony
. Én is telefon betyár voltam úgy 10 éve volt hogy fél év alatt akár 8 modellt is váltottam. Mikor a Huaweit megszivatták átjöttem almáékhoz. És minden elkezdődött! Elsőnek apple tv aztán watch utána tablet is kellett már MacBook is megérkezett. Annyira flottul működik minden mindennel hogy eszembe sem jutna lecserélni bár fáj a fogam egy Sony Xperia 1 V-re de letettem a cseréről 13 pro ment a feleségemnek nekem jött a 14 pro de bánom a cserét inkább vettem volna még egy 13 pro-t a sziget nem jön be nekem... De ez legyen a legnagyobb bajom 😀
-
pepetech
őstag
válasz
PlayMax #4756 üzenetére
Szerintem a 13 pro sokkal természetesebb. Volt 11 pro-m anno jó az hogy full sötétben nappalt csinál de azon kívül halott. Nappal is azt tudom mondani hogy sokkal közelebb áll ahhoz amit az ember a szemével lát. Plusz a család most úgy néz ki hogy 11 pro max, 13 pro, 14 pro és a 11 pro maxos sógornőm inkább nem csinál fotót ha ott vagyunk 😀
-
pepetech
őstag
azt nem preferálom. Melóhelyem is olyan hogy jobb a mobil netem mint a wifi így nem használom sőt sokszor a telefonról megy kábelről a net a laptopra
. ha fizetek érte akkor kihasználom a mobilnetet
. havi 200-300 GB fixen mevan
Kiváncsiság képp ránéztem ebben a hónapban 520Gb-nál járok -
pepetech
őstag
válasz
LosBlancosRM #4146 üzenetére
Messenger külső app így köze nincs az apple-hez. Régen is csinált nekem ilyet. ilyenkor letöröltem az app-ot újra telepítettem és utána jelezte azt az üzenetet amit természetesen elolvastam olvasatlannak. néha előjön a metánál ez a hiba sajnos volt hogy magát az FB appot is törölnöm kellett ugyen ezen hiba miatt. Sokszor akkor fordult elő amikor hálózat problémám volt. de lekopogom jó fél éve nincs ilyen gondom de ahogy említettem is bő 2 évre vissza tudom vezetni ezt a fajta meta hibát.
Aksi merülés nálam nem jelentkezik igaz sima 13 pro-m van nem a max ugyan annyi képernyő időt tud annyi hogy mostanság többet használom így hamarabb megnyekken de én is tapasztalom érzetre ezt a 2-3 órát viszont este 8-kor a telefonom 6 óra SOT-t mutat 25%-on így nem panaszkodom.
De szerintem az aksi merülés is a külsős appokra vezethető vissza 2-3 éve androidon is sokszor jelentkezett egy android frissítés után mintha az appokat csak utána kezdenék el hozzácsiszolni.
Ami nagyon bosszant hogy bármit állítok be esze ágába sincs automatikusan frissíteni így kb 2-3 hetente muszáj vagyok 20-30 appot frissíteni egyben...
Az én szemem nem szúrja az állandó panaszkodásod de látom én is. Hidd el nem a telefonnal lesznek itt gondok. Hanem a sok redvás külsős app. utólsó hónapokban androidon pl FB app fel sem volt nekem telepítve mert ölte a rendszert. Ezután megpróbálkoztam egy Huawei Mate 40 Pro-van hátha google nélkül is van élet de sajna sok app hiányzott az életemből és ez pár ét alatt kiderült nálam. Így jöttem iphone-ra
Mondhatnám az elcsépelt szövegeket hogy frissítés után szűz rendszerre telepítsd egyesével az appokat de valjuk be mind tudjuk hogy nagyon kevés ilyen ökör van aki ezt megtenné
(aki megteszi ne vegye magára
)
-
pepetech
őstag
-
pepetech
őstag
válasz
Blue meth #2351 üzenetére
Szia! lehet csak egyedül vagyok ilyen vad de leírom hogy használom november óta a telefont. Nekem sima pro van nem a max. Mivel ez a telefon is igen csak jó aksi téren ezért sokszor 30-40%-on van amikor este radugom egy régi fajta lassú iPhone töltőre. Reggel 6 körül húzom ki belőle 😅. Az aksi még mindig 100%. A sot pedig ugyan annyi mint az elején. A lényeg, hogy ha töltöd a telefont akkor ne használd. A 11 pro aksija így lett kuka nekem...
-
pepetech
őstag
válasz
warfernom #2240 üzenetére
Az első tartó nem magsafe tartó az nem is lesz jó csak ha fenn lapot raksz a telefonra vagy a tokba. A második pedig valós lehet hogy a tok bezavarja a töltést.
Nekem ilyen tartóm van [link] tölteni pedig még nem kellett a kocsiban a telefont de ha szükséges lenne akkor van a kocsiban kábel.
-
pepetech
őstag
Szerintem engedjük el ezt az AOD témát
. Majd ha ténylegesen bejelentésre kerül akkor előszedhetjük addig nem más csak egy kitalálmány.
-
pepetech
őstag
Sokáig én sem értettem az Apple felé dolgokat de anno amikor megnéztem Steve Jobs-ról a filmet megértettem hogy még a forrasztás sem volt mindegy neki. Nem csak összedobálják a dolgokat hanem precízen odafigyelnek minden apróságra. A film után kapott el a must have érzés és vettem meg az iPhone 7-et. Már akkor beleszerettem de aksi téren nem hozta a konkurenciát. Mára leveri aku téren a konkurenciát vagyis az eddigi tapasztalataim ezt mondják és volt jópár telefon a kezeim közt.
-
pepetech
őstag
válasz
Tewe013 #2228 üzenetére
Ha csak az amoled kijelzőt vesszük alapul ami elég régóta szerepet játszik a mobilos ágazatban pl samsung. az AOD mégsem terjedt el nagyon hamar sőt amikor jött a frissítés a régi modell ugyan úgy nem kapta meg.
Illetve ha abba belegondolunk, hogy ha mi csinálunk egy mobilgyártó céget és új modellt akarunk kiadni ami csak minimális fejlődést jelente (proci mindig erősebb illetve kamera mint minden gyártónál) akkor csak ilyen fiszem faszom dolgokat tudunk csinálni.
Magyarán ez egy rohadt egyszerű üzleti fogás ami rengeteg országban működik is.
Mondjuk aki csak az AOD miatt vesz telefont azt sem értem meg
Haszna se sok van mert egy baráti beszélgetést 1 másodperc alatt megzavar, mert megmoccan az óra már rögtön odanéz a társaság...Magyar vagyok és bennem is bennem van ugyan az a mentalitás is (szóval magam is lehúzom). De itt Magyarországon még a szar is le van szarva és mindenki mindenhez is ért. Nagyon sok esetben olvasok külföldi fórumokat inkább úgy hogy a nyelvekhez abszolúte hülye vagyok de a Google segít nekem ilyen téren.
Mondjuk sok hasonló témában ölik egymást a Magyarok példa ként ott az autó ipar is. Megölik a másikat ha olyan márkát vesz szerencsétlen ami neki tetszik és nem olyat vesz amit 100-200 márkahű mond... Minden autótípusban van jó és szar is na ugyan ez a mobilokra is igaz.
Amíg valakinek jó a Daewo Matiz a másiknak még egy G osztályos Mercedes is egy nagy kutyaürülék lesz...
Amíg apósom még mindig a 6300-át használja addig valakinek a 13 pro max is egy nagy rakás kutyaürülék.
Én csak annyit kérek, hogy ne erőltessük rá másra a gondolatunkat. Ha valami nem tetszik lehet róla beszélgetni de az hogy 2-3 hete csak a szidalmazást meg a személyeskedést olvasom az kiborít lassan teljesen.
-
pepetech
őstag
válasz
LosBlancosRM #2225 üzenetére
Eddig én csak megfigyelő voltam de most én is leírom a véleményem ahogy te is teszed
Tudod a vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van de senkit sem érdekel a másé
Az előző mondatból adódóan jön egyértelműen az is, hogy valakinek lehet negatív és pozitív véleménye is.
De te több hete letolt gatyával az ánuszod mutogatod nekünk. Meg is értelek de kezd nekem személy szerint sok lenni és kitudja még hány ember van így csak nem szeretnének írni ez ügyben.Szóval ha megkérhetlek húzd vissza a gatyádat.
-
pepetech
őstag
válasz
Joachim21 #2063 üzenetére
én huawei mate 40 pro-ról mentem vissza 11 pro-ra és úgy 13 pro-ra. na a mate 40 pro pont nem egy kicsi telefon volt. csak hát igen a komolyabb dolgok elfutottak de a sok apróság ami a google hiánya okozott már nem volt kompromisszum mentes számomra.
én személy szerint örültem a kisebb telefonnak.
-
pepetech
őstag
válasz
Adee_91 #2060 üzenetére
nekem a 11 pro épp hogy hazament 17 órakkor 20%-al. volt hogy napközben is kellett töltő. a 13 pro-t is ütöm vágom. eddig a legrosszabb napon is 45%-al mentem haza de akkor unalmas napom volt és kb egész nap ment a játék
Szóval igen én érzem a különbséget. Mondjuk nekem a 11 pro már 83%-os akuval volt.
-
pepetech
őstag
válasz
Blue meth #2057 üzenetére
Ha az XS elvisz 1 napot neked akkor a sima Pro 2 napot kényelmesen letud adni neked.
Én a Max méretétől rettentem el nagyon. iphone 11 pro-ról váltottam 13 pro-ra és még ez is nagy volt nekem az első hetekben. szóval a max ilyen téren erősen kompromisszumos. az meg hogy 2 vagy 3 napot bír az aksi már nem oszt nem szoroz. én akkor is feldurrantom a régi töltőre este a telefont ha 60%-on van. nekem az jelent biztonságot ha reggel egy 100%-os telefon van a kezemben mert volt már nap hogy az irodát a 13 pro látta el nettel mert korlátlan a netem na 10 óra hotspot adott a szájának de kibírta -
pepetech
őstag
Beállítások/Zene/ és itt van bent a hangszínszabályzás is. bármilyen fülessel elérhető. ahogy írtam bt füles esetén nincs hátránya az embernek semmiben sem.
Én Huawei Freebuds Pro-val használom gond nélkül. bár én inkább nem buheráltam bele alapméretezetten maradt a hangszín szabályzó.
Az asszony pedig egy meg nem mondom milyen JBL tws-t használ az olyan 20-30K körül volt újonnan azzal sincs sok gond. (csak néha nehezen akar csatlakozni mind a 2 füles egyidőben
)
-
pepetech
őstag
válasz
pajorgergo #2036 üzenetére
Dettó nekem is ez volt a huawei watch esetében sőt nekem az időjárás sem szinkronizálódott az órán ott nem jelent meg nálam semmi bármit is állítottam. Samsung watch-nál a pulzus mérés zavart engem volt hogy napokig nem is mérte illetve ha nagyon felmegy a pulzusom a samsung/huawei nem is figyelmeztetett engem. én ezek az apróságok miatt váltottam csak AW-re. Füles-t én egy Huawei freebuds pro-t használok előtte samsung buds volt az ment a háztól mert a zajszűrést nem tudtam állítani sehogy sem. A huawei esetében ez nem jelent problémát így nem is érzem a hiányát egy gyári apple füles használatához.
-
pepetech
őstag
válasz
sfdrakex #1989 üzenetére
Google a barátom én is rákerestem utána ugattam csak ide
kb 10 webáruházat néztem meg. névszerint 1 említi meg a 13 pro-t de ott is azt írják hogy nem elérhető. minden linkre ráklikkelve 13 pro max jött elő.
és leginkább azon lepődtem meg hogy maga a spigen oldalán nincs fent mert ha elfogy írják ki hogy nincs készleten de hogy fel sem tüntetik az érdekes.
-
pepetech
őstag
a duplikáló névjegyek azért is lehetnek mert több helyről húzza be a telefon a kontaktokat. Én pl a kontaktokkal nem foglalkoztam amikor beléptem a gmail fiókomba mindent megkaptam ami volt eddig. beállítások/kontaktok-on belül ott vannak a fiókok rész. nézd meg hány fiók szinkronizálja a kontaktokat és meglesz a duplikálódás oka. Unokatestvérem is ezzel szenvedett. Megadott külön email címeket letöltötte a gmail alkalmazást + a gyári apple levelezőbe is belépett a gmailbe így meg is lett a duplikálódás nála is.
-
pepetech
őstag
válasz
Tibee86 #1781 üzenetére
Én tapasztalataim szerint jelkód illetve face id nélkül nem is működik egy pénzügyi szolgáltatás sem. szóval a 2 gomb megnyomásához is kell a face id. Nekem az órám feloldja a telefont ha maszkban vagyok de pl ha 2x megnyomom az oldalsó gombot amíg nem lát a telefon addig nem engedélyezi a fizetést. ettől biztonságosabb dolog már csak akkor lehet ha nem tárolod a telefonodon a dolgaidat.
Amúgy meg mezei paypass-os kártyával is kirabolnak egy terminállal.
-
-
pepetech
őstag
válasz
pajorgergo #1685 üzenetére
-
pepetech
őstag
Nem bántásból de a felcsíptethető tartókat csak 1 féleképpen lehet felrakni. nekem a baseus úgy van a rácson mintha muszály lenne neki. ez már a 3. baseus telefon tartóm mind rácsba dugós volt. Szóval nálam pozitív a tapasztalat.
Volt olyan hogy kiesett de akkor nem figyeltem oda és takarítás után rosszul szúrtam vissza, nem szorult oda és repült is telefonostól.
-
pepetech
őstag
válasz
zsolidodd #1613 üzenetére
Szia!
Én egy 2002-es A4-et hajtok. Ilyen tartót vettem bele: [link]Amióta megvan egy rossz szavam sincs rá. Vettem hozzá még egy magsafe tokot is biztos ami biztos alapon (ha leesne vezetés közben) az ilyen: [link]
Tokban és anélkül is úgy tartja mintha oda lenne ragasztva.
A tartó nem csak ragasztós ha letekered a fém kupakot akkor szellőzőbe be lehet dugni (nekem úgy van)
-
pepetech
őstag
válasz
oxide83 #1495 üzenetére
Szerintem erről szól a fogyasztói társadalom. Aki havonta 140-et visz haza az nem fog ilyet egybe megvenni az biztos. én sem szánom rá 2 havi fizetésemet hanem kamatmentes részletre vásárlom a telekomtól. illetve ha azt vesszük ha van valakinek egy 12-je az nem 100000-ért fogja eladni szóval csak egy minimálisat kell ráfizetnie
.
Ebbe semmi oltás nincs itt te itélkezel emberek felett. Sokan azt mondják hogy hűű drága az apple. én pont emiatt tértem át iphone-ra mert az android utolérte árazásban.
De igaz ez amit írsz ruházatra is és sok egyébb dologra.
emlékszem amikor megvettem 4 éve a HP omen laptopomat mindenki idiótának tartott mert 540 ezret kiadtam érte (kamatmentes részlet még mindig). Az aki akkor hülyézet 4 év alatt vett 3 sokkal gyengébb de 180 ezer ft körüli laptopot. na melyik éri meg jobban ?
ami 4 év után is gép marad vagy evickélni a vízben ugyan azért a pénzért...
-
pepetech
őstag
válasz
sfdrakex #1485 üzenetére
Pénteken utaztam illetve ma
. Szombaton fixen 1 helyen voltunk és akkor merült durván és a SOT 6 óra plafont hozott ami eddig nem jelentett problémát neki
.
Lehet hogy bele beszélem de én innentől csak 5w-os töltőt használok arra a pár napra oké a gyors töltés de ha tudom hanyagolom.
Amúgy november 22.-en vettem és még mindig 100% van olyan ismerősöm aki csak gyors töltőt használ és 2 hónap alatt 2% elment a levesbe szoftver szerint.
-
pepetech
őstag
válasz
KunEmber #1483 üzenetére
Minden este a gyári 5w-ost használom. Most hétvégén elmentünk párom nagyszüleihez és a gyors töltő lett becsomagolva. Konkrétan szombati nap 6 óra SOT lett kipréselve és 21-22 óra körül 10%-on volt amikor felraktam tölteni. Mai nap most 20:30 van később is keltem fel és már most 45%-on van a telefon. Amikor az 5W-os töltőt használom akkor ilyenkor még bő 60%-on van. Szóval valahogy jobban is bírja ha lassabban töltöd.
Jó mondjuk így sem kapkodtam töltőért 😅.
Bocsi KunEmber új hozzászólást akartam de mégis válasz ment a tiédre
-
pepetech
őstag
válasz
LosBlancosRM #1446 üzenetére
ezt értem de legalább van ilyen is
. anno samsunggal sok gördíthető képet csináltam mindnek siralmas volt a minősége amikor pl messengeren tovább küldtem a pdf legalább olvasható és továbbítható emailben
-
pepetech
őstag
Most jött velem szembe egy tiktok videó. Valaki pont kereste, hogyan lehet görgethető képernyő képet lőni. Itt a videó [link] ez pl nekem is új volt.
-
pepetech
őstag
válasz
FіkuszKukіsz #1417 üzenetére
Jogos! Amikor változott a 2020-ban az elektronikus hírközlési előfizetői szerződések részletes szabálya abba nem került bele. Viszont az érdekes hogy ezzel egyidőben az Európai parlamentbe beadtak egy olyan törvényjavaslatot ami pont arról szól, hogy csak hálóztfüggetlen telefonokat értékesíthetnek a szolgáltatók.
Németországot tudom fix-re hogy ott ez életbelépett illetve az Egyesült Királyságban is életbe lépett ez a törvény és fokozatosan minden szolgáltató vált át a hálózat független telefonokra.Magyarországon a Telekom kijelentette, hogy minden készüléke 100%-ig hálózatfüggetlen lesz. Telenorról nem tudtam olvasni semmit viszont a vodafon furcsa nekem. Mert vásároltunk onnan jó pár telefont és mind hálózatfüggetlen volt. Persze iPhone nem volt köztük. Családba került Huawei, Samsung, Xiaomi a vodafontól már a Samsung S10+ is függetlenül lett vásárolva megjelenéskor. Most fog jönni testvéremnek és unokaöcsémnek (ha odaérnek a várólistán) és akkor kiderül mert pl unokaöcsém voda/telekom kártyát használ most is az S10+ ba.
A magyar hírközlési módosítás ténylegesen csak azt írja le hogy hűségidő után köteles a szolgáltató díjmentesen függetleníteni.
De nem tudom hogy ami az EU-ra vonatkozik, hogy nem tud elérni kishazánkban mondjuk sokminden így van sajnos nem csak ez a szabályozás.
De szerintem lassan a Vodafon is rá fog állni arra, hogy minden független lesz. Telenorosok vannak itt? Ott mi a tapasztalat?
-
pepetech
őstag
válasz
T0rnad0 #1408 üzenetére
Most épp nem vagyok otthon de kikeresem neked. Az hogy a régi készüléket ingyen függetlenítik az teljesen más tészta. Dátumot nem tudok de függő készüléket attól az időponttól nem adhat egy szolgáltató sem. Ugyan úgy mint pl Németországban. Bárhol veszel telefont az független. És azóta bárhol vettem telefont független volt 11 pro / 12 és most 13 Pro. De mint írtam utána járok nektek pontosan hogy mi és mikor
-
pepetech
őstag
válasz
Redchucky #1394 üzenetére
Nem reklámozza senki sem de már jópár éve törvény szabályozza, hogy minden telefon függetlenként kell árulni. Tavaly a Huawei Mate 40 pro-t a vodánál vettem párom előfizetésére és én használtam a telekomos kártyámmal. Decemberben páromnak iPhone 12-őt vettünk telekomban és vígan használja vodafonos kártyával.
Nagy valószínűséggel a vodafon is független telefont árul. Vagyis a törvény előírja nekik.
-
pepetech
őstag
válasz
LosBlancosRM #1320 üzenetére
Mindenre van megoldás mondjuk én pont nem safarit használok hanem google chrome-ot. a google ökoszisztémát amennyire lehetett felraktam a telefonra.
A rendszer bonyolultsága pedig olyan mint windows után leülni egy mac vagy linux elé. ha soha nem használtad ott vérzel el. Sajnos tanulni kell ezt is.
rengeted youtube videót nézek ezügyben iphone tippek trükkök és úgy tanulok lassan. pedig volt pár almám de nagyobb arányban volt androidom viszont 11 pro után nem is gondolkodtam máshogy csakis 13 pro jöhetett képbe a max nekem túl nagy.
Ha tervezel apple watch-ot venni akkor a maszkos feloldás már most is megy
.
-
pepetech
őstag
Én is értem de! Ha van egy kényelmes opeled ami full full extrás. Ami után beülsz egy teslába. A Teslát olyanok miatt fogod körbe röhögni hogy nincs az ajtón tároló hogy puritán az egész a régi sokkal jobb és kényelmesebb volt. Mégis veszik a Teslát mégha az összeszerelés olyan is amilyen mégha puritán a belseje akkor is. Rengetegen jobbnak tartják. Na ugyan ez a helyzet az Android/iOS terén is. Nekem is hiányoztak dolgok de mára megszoktam és így jó ahogy van
.
-
pepetech
őstag
válasz
LosBlancosRM #1301 üzenetére
Úgy álljatok a telefonhoz hogy ez nem Android. Azért venni egy iphone-t hogy utána minden úgy nézzen ki rajta mint az Android az vicc kategória
. Egy Gboard / gmail áll még doszt belefér. De minden funkciót beletenni annyira felesleges. Gondolom azért vettétek az iphone-t mert újdonságra vágytatok. Mert flexelni mással is lehet
. Szóval próbáljátok megszokni az apple dolgokat. Ha pedig még nem érzitek a feelinget akkor nézzétek a Jobs – Gondolkozz másképp című filmet. Engem az térített még anno
-
pepetech
őstag
válasz
kisdobos0111 #1280 üzenetére
Isten ments hogy megsértsek bárkit is. De egy minimum 400 000 ft-os telefonra tellik, havi pár ezer Ft szolgáltatásokra meg nuku. Lépjetek ki a komfort zónából. Ez nem Android hogy az atyauristent is letorrentezzik rá.
-
pepetech
őstag
Nekem is volt P30 pro-m 2 példány is, azok nem hozták mondjuk a Mate 40 pro szintjét a sima 13 pro pedig érzetre ott van. sőt ugyan azon használat mellett 50-60%-on van amikor lerakom az ágy mellé és alszok. szóval a 13 pro max az még durvább lesz. Android meg ios teljesen más kutya itt optimalizált alkalmazások vannak (nagyobb mérettel is rendelkeznek) szóval annyira nem gyepálja a telefont a populáris alkalmazások többsége.
Nem mondom hogy a sima pro-t vedd de tapasztalat azt mondja hogy köröket ver a P30 pro-ra. mondjuk a P30 pro-ból nekem max 7 óra jött ki persze mindenki máshogy használja a telefonját
.
Van olyan aki a 13 pro-t 2 napig használja
. Na az nálam elképzelhetetlen
-
pepetech
őstag
válasz
pajorgergo #1260 üzenetére
Így van. 20-30 körüli összeg. Mint autó esetén a casco.
-
pepetech
őstag
válasz
PlayMax #1258 üzenetére
Még anno xs-nel jöttem rá hogy az üveg csak zavart amikor beleakadt a legombolyitett üvegbe. Kb 8 éve egy telefonomra sem rakok üveget. A tokot meg azért vettem mert elfelejtettem hogy a tarto tok nélkül is működik 😂.
Illetve amikor az akár 5000 ft-os üveg is torzít a képen. Drágább fólia meg faszság mert akkor már inkább biztosítás legyen rajta és nincs gond.
430 ezres 13p-re 20 hónapra 60 rugó a biztosítás ha elakarom adni csak összetöröm és eladok egy bontatlan 13 pro-t 😅
-
pepetech
őstag
válasz
kisdobos0111 #1241 üzenetére
Tök van de sokszor leveszem fólia nincs. Több mint 4K volt a telefon ki akarom élvezni az üveg tapintását.
Minden másra ott a biztosítás.
Bátyám S10+ telója pár napja tört össze spigen rugged Arnót tokban plusz gorilla üveggel a kavics pont benyúlt a tok és üveg közé 6 méterről
de szerencsére neki is volt biztosítása
-
pepetech
őstag
válasz
T0rnad0 #1238 üzenetére
Ilyenkor azt kell csinálni hogy leírod hol laksz és keresel a közeledben ilyen tartó tulajdonost
.
Az enyémet Miskolcon tudod megnézni ha erre fele vagy
Én vakon vettem és féltem hogy mennyire lesz erős vagy sem de pozitív csalódás volt. anno ketten ajánlották ezt itt fórumon.
-
pepetech
őstag
válasz
T0rnad0 #1230 üzenetére
Nekem egy régi 2002-es Audi A4-em van. Picit pattogós főleg nyáron de a tartó fixen kapaszkodik a telefonba. Szoktam olyan utakon járni hogy repült anno telefonom mágneses tartóról addig ez a kis nyavaja tartja elég erősen. És a vicc hogy nagyon speciális tok sem kell mert a telefon alapból tudja nekem ez a legpozitívabb. Ha otthon hagyom a tokom nem kell félni a kocsiban.
-
pepetech
őstag
azért így 8 hónappal előre nem lehet megmondani milyen lesz a 14. lehet hogy megveszed a 13 pro-t és amikor megjelen a 14 elkap egy akkora must have érzés hogy bepisilsz. Ha kibírod az időt akkor várd meg. ha mégsem tetszik az aktuális csúcs még mindig van esélyed jóval olcsóbban 13 pro-t venni.
-
-
pepetech
őstag
Nem bánod meg a cserét. 13 pro is nagyon jól bírja. Mondhatni hozza a Mate 40 pro szintjét. a pro max pedig hát na. az egy powerbank
Én a mai nap csak szaladgáltam vásárlós nap volt keveset mobiloztam de 2 sim aktív volt illetve egész nap ment a mobil hotszpot menyasszonyom telefonjára. most vagyok 64%-on reggel 7-kor húztam le a töltőről. igaz SOT csak 1 óra 30 perc de szerintem így is nagyszerű eredmény. amúgy majdnem minden nap 30-40% környékén van amikor bal oldalamra fekszek és rádugom a töltőt. lehet bírna másfél, két napot de én megszoktam hogy minden este töltőn legyen a telefonom így nyugodtan használhatom bárhogy a telefonom
-
pepetech
őstag
Az első és leggyilkosabb % terén az az, hogy miközben töltöd használod a telefont. hiába nem meríted 30 alá hiába nem töltöd 90 fölé ha közben használod gyilkolod az aksit. főleg ha gyors töltőn van közben.
én minden este rajta hagyom az 5w-os töltőn a telefont 1 hónap múltán még mindig 100%
-
pepetech
őstag
válasz
GoldhandRent #1112 üzenetére
így értem bár én swipe gépelek telón
elütés nincs csak más szó
-
pepetech
őstag
válasz
GoldhandRent #1109 üzenetére
Ebbe egy erős túlzást érzek
Mármint egy billentyűzet miatt nem válnék meg olyan telefontól amit szeretek hiszen millió más billentyűzet van a piacon. (de értem a miértet)
De tudod ahogy a mondás is tartja kinek a pap kinek a papné
Nekem hosszú évek alatt alakult ki ez a függőség bármely márkát vettem az volt az első hogy gboard telepít és szinkronizál.
-
pepetech
őstag
válasz
hellomi #1079 üzenetére
Előfordulhat egy olyan program frissítés ami hibás és egy program szívja. Az írásaidból 0 dolog derült eddig ki. Képernyő időt nem írtál. Az alkalmazásokat sem fotóztad ki hogy mi eszi az aksit.
Szóval most annyit tudunk hogy merül a telefonod. Az a baj hogy ha haza érsz 50-60 %-on vagy? Nekem sima prom van most épp 69%-on reggel 6-kor veszem le az 5W-os toltőröl. Van benne 2 óra SOT. Alig használtam. Szerintem tökéletes.
Amúgy anno volt Samsung S9 Plus-om Németországban olyan helyen dolgoztam 1 hétig hogy alig volt térerőm. Szenvedett a telefon 8 óra alatt konkrétan kikapcsolásig merült...
Azt mondod 1 hete ilyen. Kezdj el agyalni valami tuti változott a felhasználásban. Csak úgy nem merül jobban a telefon
.
-
pepetech
őstag
válasz
Szilágyi84 #1071 üzenetére
Besétálsz egy telekom üzletbe és adnak 15W-os samsung töltőt ami nem fogja megb@szni a telefont.
Én vettem olyat és semmi gondom nincs vele.
Ám én egy régi 5W-os iPhone töltőt használok mivel egész este kábelen hagyom. -
pepetech
őstag
válasz
Szilágyi84 #1036 üzenetére
Felesleges aggódás. Netről rendelt dolgokat szó nélkül visszaküldheted 14 napon belül. és kötelesek visszavenni. Ha pedig fitár hibája azt ott a futárnál kell jelezni. szóval ha a csomagolás sérült akkor te döntöd el hogy átveszed e vagy sem de kárpapírt én mindenféleképpen iratnék.
-
pepetech
őstag
Na megy itt a vékony tok kérdés. Én anno ebay-en találtam i7-re olyan tokot ami hasonlít egy órát tartó anyagához valami kegyetlen vékony volt cserében nem is védte a telefont maxx a karcoktól. Az mondjuk nagyon tetszett anno nekem.
Ilyesmi volt: [link]Most már a 3. Tokomat veszem a legdrágább 8000 volt a legolcsóbb pedig jó kis AliExpress-es cserébe eddig a legjobb tokom és még tetszik is 😅.
-
pepetech
őstag
Ez akkora user error lesz mint 6 másik
. esküszöm hogy a hangerő fel+le utána bekapcsoló gomb sokáig nyomása amíg meg nem jelenik az apple logo megoldaná a dolgot
sőt én még töltőre is tenném.
De egy másik dolog. Ha fos szarrá meríted az iphone-t akkor azonnal nem fog reagálni a töltő bedugására sem mert annyira 0 az aksi, hogy idő kell neki. a másik megnézném azt is hogy a kábel be van e dugva rendesen a töltő adapterbe utána még azt is, hogy a töltő adapter be van e rendesen dugva a konnektorba
.
Ha itt mindent jónak találsz hiszti nélkül be kell sétálni oda ahol vette! szerintem max 5 perc alatt bekapcsolják a telefont
. és abban az 5 percben benne lesz az is hogy ő szépen köszönsz te pedig flegmán elküldöd őt ahová csak gondolod.
Mert ha olyan stílussal mész be amit itt a fórumon előadtál és még direkt szopatnálak is. ( már bocsánat az alpári megnyílvánulásom miatt)
vicc kategória ez a szöveg
ha megjavítják el lehet adni és lehet venni minőségi samsungot
én azt javaslom. a ketté hajtható telók sokkal mencibbek!
-
pepetech
őstag
Már írtam egyszer. De leírom mégegyszer. Járj utána és ne nyugodj bele. Mert senki sem lesz hibás miattad példának okán eladásakor... Ha máshol nem olyan mint a tiéd szervíz de ha időben vagy csere. Ne törődj bele. Ha több készülék is olyan mint a tiéd akkor a hiba benned van és hozzá szokattad magad a rosszhoz. Ha mindenhol olyan mint a tiéd volt alapból akkor kapcsold normálra a kijelzőt a kék fény úgysem tesz jót a szemnek...
-
pepetech
őstag
És fehér kép esetén is sárgát látsz? Mert ha igen akkor küld vissza / vidd vissza ahol vetted. Tudom hogy hiány cikk de inkább csere mint hibás telefont használni. Vagy ha ismeretségben van másnak is akkor hasonlítsd össze vagy olyan boltba menj be ahol ki van helyezve és hasonlítsd össze.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest