- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoldhandRent
őstag
válasz
sebestyen93 #5071 üzenetére
én a galéria miatt nem frissítek 17.5.1-ről
nem hiszem, hogy meg tudnám szokni.. vagyis leginkább nem szeretném..
egy remek galériáról visszatértünk egy őskövület facebook messenger képnézegetőre.. videók botrányosak, egyszerűen okádék az új tekerő
downgrade
BIG EDIT:
Jesszus, most látom csak, hogy február óta halott a topik :c
már 18.4.1-re lehetne frissíteniez most milyen a 13 prón ?
-
kchris78
veterán
válasz
sokak szerint a 18.2 ideje a legjobb eddig. szerintem érdemes.
-
i400
senior tag
válasz
Szerintem nyugodtan. Nálam nagy történések nem voltak, üzemidő is rendben van, pedig 86% csak az akku.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
sebestyen93 #4062 üzenetére
Nekem a kamera appomat baszta el.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
sebestyen93 #3853 üzenetére
Ez a 16.2 egy nagy kalap szar.
A crohmba sokszor a kereső nem látszik, a Facebook azóta szar, és az időjárás widget is. -
MaddeNNNN
addikt
válasz
sebestyen93 #3714 üzenetére
Arra, hogy kevesebbet aggódj fölösleges dolgokon.
Én össze vissza töltöm a 13Pro-t. Általában lemerítem 10% alá, aztán fenthagyom egész éjszaka reggelig. Van amikor kocsiban is töltöm mágneses töltővel. Januárban vettem, most 98%-on van az akksi.
Ez szoftveres mérés, bár még mérésnek sem nevezném. Ami számít a ciklusok azt pedig 3uTools-zal tudod nézni pc-ről.
Ha már érezhetően rosszabb az akksi teljesítménye és ki is írja hogy lecsökkent az, akkor kell elkezdeni aggódni. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
sebestyen93 #3541 üzenetére
Nálam simán 5-6 óra SoT van, úgy hogy 4-6 órát telefonálok. BT, Wifi, mobilnet aktív folyamatosan. Amikor nem telefonálok zene megy BT-n. Autóban vagyok 10-12 órát.
-
bbendre
őstag
válasz
sebestyen93 #3541 üzenetére
Nekem Pro Max, de ami észrevettem, hogy ha nem használom akkor nem merül, de amikor használom nagyon durván merül. Remélem a 16.1 megoldja...
-
BreamHunter
tag
válasz
sebestyen93 #3390 üzenetére
Köszi. Többen mondták már a sima konzol kontrollereket, de én valami [ilyesmire] gondoltam. Amibe bele tudom tenni.
Ez jó lehet? Van esetleg ezzel tapasztalat vagy a márkával?
Most először fogok ilyen kiegészítőt venni, mert ezzel a telefonnal még a játék is élmény (PC-n már nem nagyon játszok mióta tökéletes minőségben lehet telefonon is) csak ne zsibbadjon le a kezem 10 perc után. 🙂
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged