- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbendre
őstag
válasz
LosBlancosRM #4927 üzenetére
Számla és csak oda tudod bevinni ahol vetted. Ez már nem az Apple garancia időszaka...
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
LosBlancosRM #4643 üzenetére
Autók gyári és utólagos kihangosítóival is használom, fm transmitterel is, amelyik autóban nincs bt, ez kb 7-8 eszköz. Egyikkel sincs gond.
-
joey04
titán
válasz
Szerviz.
-
válasz
Nincs gond, órával folyamatosan kapcsolatban van, de más eszközöket sem dobál le, amiket nem folyamatosan használok.
-
i400
senior tag
válasz
Bose, JBL, Edifier, Pioneer cuccokkal használom bt-n, 13 pm-al egyik ios verzióval sem volt gondjuk. Firmware update az eszközökön megvolt?
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
LosBlancosRM #4641 üzenetére
Szívesen.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
LosBlancosRM #4639 üzenetére
Beállítások
Általános
Airplay & Handoff
(legfelső opció)
“SOHA” kiválasztása
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
LosBlancosRM #4529 üzenetére
Fixen, mindig ugyanúgy töltesz és azt nem képes megtanulni?
-
Doki42
őstag
válasz
LosBlancosRM #4529 üzenetére
Igazad van
-
totopad
senior tag
válasz
LosBlancosRM #4526 üzenetére
nekem sem megy, pedig 90%-ban ugyanúgy reggel töltöm
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
LosBlancosRM #4482 üzenetére
Jó két hét tanulási időszak kell(ene) hozzá, ami alatt rendszeresen ugyanott és ugyanakkor történik a töltés. Ennél tényleg csak egyszerűbb megoldás létezik 😅, viszont a jelek szerint ezt elég sokan sokan jelezhették vissza az Apple felé, mert valami mást terveznek a jövőben: [link] .
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
LosBlancosRM #4449 üzenetére
Kicsit magyartalan lett. Szóval szerintem csak a lezárt képernyő volt bugos. Fizetésnél és K&H appban is kérte az azonosítást.
-
pajorgergo
aktív tag
válasz
LosBlancosRM #4446 üzenetére
Nincs véletlenül apple watch-od?
Ha van lehet az oldja fel nem ő és a faceID -
sebestyen93
tag
válasz
LosBlancosRM #4446 üzenetére
Titokban kutakodik a telefonodban.
-
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #4333 üzenetére
már nagyon rég így van.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Nem „hazugság”, hanem időközben változott a gyártó által előírt gyakorlat.
-
Peat76
őstag
válasz
Bent voltam ma az Istyle-ban,
"Az elvégzett művelet: Az Apple diagnosztikai rendszere szerint, és a készülék teljeskörű bevizsgálása során hardveres hiba nem tapasztalható."
Mondom a srácnak nézzük már meg a kijelzőt alacsony fényerőnél, lám ott vibrál zölden a pixel halmaz...
20 perc után....rendbe cseréljük a kijelzőt!
Mivel közöltem vele, hogy hibásan nem veszem át a készüléket, mivel a szervizest, akihez került a készülék nem látta a hibát!
Le volt írva mindenki infó, hiba pontosan...feketén fehéren! -
válasz
Sok esetben javít már egy ideje.
-
kchris78
veterán
válasz
LosBlancosRM #4304 üzenetére
Ez a probléma. Hogy az aksi "jó a telefon életciklusára". Pont hogy ha egyszerűen cserélhető lenne akkor a telefon életciklusa hirtelen megnőne mert sokszor pont az aksi limitálja a telefon életciklust mert nem éri meg... Tele van a fórum hogy inkább lecseréli a pár éves telefonját mert már 80 (vagy lejjebb) süllyedt aksit már nem éri meg szervizbe vinni. Otthon kicserélné venne bele valami olcsó aksit azt menne tovább a szekér... Tegyük hozzá az iPad-et ahol a szervíz sem cseréli. Ott főleg gáz a dolog, ha cserélni akarnám kapnék majdnem 100ezerért egy új mini5-öt. Kinek van erre pénze? Okosba talán megoldják törés repedés nélkül és tesznek bele valamit...
-
cH1
aktív tag
válasz
LosBlancosRM #4304 üzenetére
A legnagyobb probléma hogy sok esetben az akkumulátor életének vége jelenti a telefonét is. Nem mindenki szeretne 2-3 évente telefont cserélni, de 80% alatti kapacitás már erősen érezhető az üzemidőn, 60% alatt pedig egyéb problémákat is okozhat. (Huawei szervizben dolgoztam 3 évet, azoknál 60% alatt megesett hogy hirtelen nagyobb terhelés esetén újraindult a telefon pl videó készítés, vaku használat)
A másik meg a vízállóság. Sokan nem kockáztatják be az elvesztését egy új akksiért. -
Zsolt,72
senior tag
válasz
LosBlancosRM #4279 üzenetére
Yep, nem nyomtam rá, mert nekem nagyon bevált a Safari, nem távolítanám el.
Most kipróbáltam és valóban: a következő felugró ablakban már ott a tájékoztató, hogy a könyvtárban ott marad.
-
kchris78
veterán
válasz
LosBlancosRM #4259 üzenetére
hogy torik fel egy smsel?
-
PlayMax
nagyúr
válasz
LosBlancosRM #4258 üzenetére
Akkor minek használsz iPhone- ha ennyire droid vagy?
Fárasztó a rengeteg hülyeséged ,inkább tartsd magadba. -
Zsolt,72
senior tag
válasz
LosBlancosRM #4259 üzenetére
Értem a válaszodat, el is fogadom, hogy így vélekedsz, bár nem értek egyet veled. Nincs ezzel semmi probléma, másképp viszonyulunk hozzá.
-
válasz
LosBlancosRM #4246 üzenetére
Arany középút: 12 - 15 Watt
Nem melegszik, de nem is kell egy éjszaka a feltöltéshez. -
telefon6310
tag
válasz
LosBlancosRM #4246 üzenetére
+1 a gyári (eredeti!!!) 5W-os töltőfejre
-
pajorgergo
aktív tag
válasz
LosBlancosRM #4166 üzenetére
Így van szégyeljék magukat, minden máshol drágább, mint náluk az eredeti epico márkanév helyett alza mall.hu
Én tavaly vettem egy ilyen töltőt, istyle-nál korábban meg lehetett adni születésnapot, küldtek emailben kupont születésnapon, -30%-al az istyle cuccokra, akkor 11'900Ft volt az alapára, abból jött le 30%, így kb. 8e-ért nekem bőven megérte.
USB-C keresztül 45W a max, USB-A-n 18W, és amikor 2 eszközt dugsz rá nem veszi vissza a töltési teljesítményt a másik készüléken sem.
Én személy szerint az istyle utángyárott töltő-kábel kombóját használom (iSTYLE – 20 Wattos töltő adapter és töltő kábel csomag) , az is azt hiszem epico bérgyártás, és hasonló akcióban rendeltem azt is tőlük, jobban bírja a kábel, mint a gyári amit a telefonhoz adtak, mondjuk az durva hogy tavalyhoz képest 4000-el többbe kerül. -
pajorgergo
aktív tag
válasz
LosBlancosRM #4163 üzenetére
Az általád linkelt Baseussal csak az a gond, hogy én nem látom hogy támogatná a Power Delivery (PD) szabványt.
Amit linkeltem, lehet hogy drága, de egyszerre ténylegesen tud 2 Pro Max-ot gyorstöltéssel tölteni, nem olyan mjnt a többi hogx fogja és elfelezi a két eszköz között a töltést. -
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #4155 üzenetére
Meta appok valóban szarok mindenhol. De nekem az is jobban megy ios alatt. éppen most volt téma az új chat, ott is meggyűlt a bajom droidon, ios-en meg nem. De a meta appok szarok mindenhol, ez tény.
Mindenesetre ez az utolsó iOSt használó telefonom
hajrá, váltásra fel.
-
pepetech
őstag
válasz
LosBlancosRM #4146 üzenetére
Messenger külső app így köze nincs az apple-hez. Régen is csinált nekem ilyet. ilyenkor letöröltem az app-ot újra telepítettem és utána jelezte azt az üzenetet amit természetesen elolvastam olvasatlannak. néha előjön a metánál ez a hiba sajnos volt hogy magát az FB appot is törölnöm kellett ugyen ezen hiba miatt. Sokszor akkor fordult elő amikor hálózat problémám volt. de lekopogom jó fél éve nincs ilyen gondom de ahogy említettem is bő 2 évre vissza tudom vezetni ezt a fajta meta hibát.
Aksi merülés nálam nem jelentkezik igaz sima 13 pro-m van nem a max ugyan annyi képernyő időt tud annyi hogy mostanság többet használom így hamarabb megnyekken de én is tapasztalom érzetre ezt a 2-3 órát viszont este 8-kor a telefonom 6 óra SOT-t mutat 25%-on így nem panaszkodom.
De szerintem az aksi merülés is a külsős appokra vezethető vissza 2-3 éve androidon is sokszor jelentkezett egy android frissítés után mintha az appokat csak utána kezdenék el hozzácsiszolni.
Ami nagyon bosszant hogy bármit állítok be esze ágába sincs automatikusan frissíteni így kb 2-3 hetente muszáj vagyok 20-30 appot frissíteni egyben...
Az én szemem nem szúrja az állandó panaszkodásod de látom én is. Hidd el nem a telefonnal lesznek itt gondok. Hanem a sok redvás külsős app. utólsó hónapokban androidon pl FB app fel sem volt nekem telepítve mert ölte a rendszert. Ezután megpróbálkoztam egy Huawei Mate 40 Pro-van hátha google nélkül is van élet de sajna sok app hiányzott az életemből és ez pár ét alatt kiderült nálam. Így jöttem iphone-ra
Mondhatnám az elcsépelt szövegeket hogy frissítés után szűz rendszerre telepítsd egyesével az appokat de valjuk be mind tudjuk hogy nagyon kevés ilyen ökör van aki ezt megtenné
(aki megteszi ne vegye magára
)
-
sebestyen93
tag
válasz
Messenger nekem is ugyan ez, miután megnéztem, utána jön értesítés róla.
Aksi is gyengébb.Tök mindegy mit veszel, ma már minden bugos..
-
joey04
titán
válasz
vagy a telefonoddal van baj. nálam az új frissítés sem változtatott semmit. igaz semmi jó dolog sem történt. uncsi update. állítsd be új telefonként és ne állítgass el mindent. hátha úgy jó. vagy add el.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
LosBlancosRM #4128 üzenetére
De a föld van beállítva?
-
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #4127 üzenetére
egyszerűen nem tartom igaznak amit mondasz.
ja biztos azért használok google cuccokat ios-en is, mert minden olyan hibátlan.
én csak azt mondom, és tapasztalom, hogy az ios sokkal stabilabb alapot ad, akár google cuccok esetében is. de mail, térkép, naptár, vagy macen böngésző is csak google, hiába van apple alternatíva, ahogy zenében is spotit használok, eszemben sincs am-ot használni, hardver fronton meg eszemben sincs egy túlárazott apple kieget sem venni, legyen az tok, töltő, stb. konkrétan én örülnék a legjobban, ha droidra vátlhatnék, mert amúgy is minden kugli, amit használok. De hát tiszteletben tartom a véleményed, akkor bálványozom. Ez van.
-
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #4123 üzenetére
Az ne zavarjon, hogy nem az emoji miatt lépnek verziót, csak ha kijön egy update, akkor azon változásokat, javításokat IS belepakolják. Ahogy máshol is. Hogy miért emelik ezt ki a leírásban az számomra is rejtély, de lehet csak netes trollokat akarnak etetni vele.
-
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #4119 üzenetére
droidról jöttél, szóval nem jelenthet problémát keresni másik időjárás appot, amit jobban személyre is lehet szabni, és működik a widget is. Nem hónapokig szenvedni.
-
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #4114 üzenetére
akkor téged boldoggá tett az apple
-
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #4098 üzenetére
Ha valaki nem kizárólag ócsárolni jár ide, attól elfogadható a kritika.
-
válasz
LosBlancosRM #4098 üzenetére
Csak nem... Nem kell elvakultnak lenni szerintem, tudod jól én is 2008 óta használok iOS-t, még az első iPhone-al kezdtem, amit jailbreakelni kellett hogy itthon is lehessen használni. Viszont azt állítani,hogy minden szép, minden jó, és ami nem az, az user error, álszentség, az tuti.
-
Richie86
senior tag
válasz
LosBlancosRM #4081 üzenetére
Most én is betettem inkább az időképet. Jobban tetszett a gyári, de ez legalább mutatja hogy mi a szitu.
-
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #4075 üzenetére
olyan nincs nálam. de "azt gondoltam" hogy nálad igen.
-
oil120
senior tag
válasz
LosBlancosRM #4075 üzenetére
Érdekes amiket tapasztalsz. Nálam 2 féle launch van a lezárt képernyőnél, 2 féle belépéshez. Nincs vele problémám és eddig nem tapasztaltam fagyást sem.
-
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #4068 üzenetére
nálam előjön. és fagyások sincsenek. mondjuk a kijelzőre fagyást nem is értem. arra gondolsz, amikor visszalépsz egy appba és még a korábbi állapotot mutatja ameddig be nem tölt? az nem fagyás, hanem egy képernyőkép ha jól tudom, de mióta világ a világ az olyan.
-
Rotyi
aktív tag
válasz
Nekem 16.4 előtt is volt ez a "feature"...
-
válasz
Előjön.
-
kory24
őstag
válasz
Nálam az jön elő hogy “Oldja fel a szerkesztéshez”
és ha feloldom akkor módosíthatom
-
bbendre
őstag
válasz
LosBlancosRM #4054 üzenetére
Tegnap valami történt mert a fiam tabletét a képernyő idő pár perc után blokkolta pedig van fél órája naponta. Érdekes, azt hittem egyedi bug...
-
jófejsrác
senior tag
válasz
LosBlancosRM #4019 üzenetére
Ezt annyira megcsinálnám már én is, de egyszerűen fizikai fájdalmat érzek, ha arra gondolok minden egyes appot újra fel kéne tenni és belépni
.
Pedig lehet nekem is hasznos lenne, kb 7 éve cipelem magammal a “mentést”.
Apropó telefon új beállításakor az apple music appba betett zenéket is újra hozzá kell adni?
-
despitz
csendes tag
válasz
LosBlancosRM #3998 üzenetére
melyik gyártót érdekli?
-
saca23
aktív tag
válasz
LosBlancosRM #3998 üzenetére
Hát ez jól hangzik 🤣, még jó , hogy ennek a telonak nem festett a kerete , bàr ez meg itt ott karcos a töltő bemenet részénél, de az nem zavar végülis.
-
GoldhandRent
őstag
válasz
LosBlancosRM #3920 üzenetére
most is azért rí az eppöl, és azért nem lehet a 13Pro-nak 1hz AOD, mert a vezérlője nem tud annyira lemenni. hiába 1 pixel, a vezérlőt fel kell éleszteni hozzá, és az fogyaszt sokat, nem maga a kijelző
így megy a villants fel egy pixelt, mert értesítést kaptál parancs:
proci -> kijelző vezérlő -> kijelző
a kijelző vezérlő pedig kiszámolja, h a mátrix melyik pontját kell pingelni, hogy felvillanjon az a pár pixel. talán még végig is iterál rajta - csak nem látod, mert nem kapcsolja be a pixeleket -
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #3917 üzenetére
Nem állítalak be, szimplán annak tartalak. Aztán ha valaki végigpörgeti a hozzászólásaidat akkor vagy egyetért vagy nem.
Az sem hat meg. Nem sanyarú sors ez, de ha olyan topikba írsz amit olvasok azt látom. Az Apple meg egy nagy szart szent. Jobs nagyon jól csinálta amit csinált, emberileg viszont egy zsarnok, egy diktátor volt. De azért volt minden Apple termék olyan amilyen. Cook óta megy ez a dolog, hogy tegyünk bele ezt azt amazt amit a droid tábor hiányol, hogy váltsanak. De mivel az ios lényege, hogy zártabb legyen, ezzel megteremtve a bugmentesebb működést, átláthatóbb kezelést, ezért ezek a funkciók sosem fognak úgy menni mint droidon, de mivel papíron ott vannak, sok droidos vált, aztán veri a fejét a falba, hogy ez nem jó, az nem jó. Szerintem teljesen jól elvan a piacon 2 más szemléletű rendszer, nem kell olyanná tenni mint a droidot, mert a régieket eltántoríthatja a márkától, az újak meg fikázzák, hogy itt van a funkció, de korlátolt. Az Apple rendszere nem azért biztosabb, bugmentesebb mert ott jobb szakik dolgoznak, hanem mert kevesebb dolgot tehet meg egy alkalmazás is meg a user is. Ennyi maradt meg az Appleből, hogy ez az alap még most is ott van, ezért szeretem, de közben megpróbálják ráhúzni az új funkciókkal, hogy nyitottabb lett, holott nem, és ez csalódást okoz a váltóknak. Plusz Cook óta nem szimpatikus egyáltalán az Apple, az lmbtgkjhq+ jogok nyomása, a feketék és nők erőszakos reflektorfénybe állítása, a kínai segg nyalása, stb stb mind olyan, amitől hányni tudnék. Én lennék a legboldogabb, ha droidra váltva is olyan jól működne minden rendszerszinten mint itt, mert én nem is használok semmi apple kiegészítőt sem fizikálisan, sem szoftveresen. Sőt, a google cuccaira támaszkodok szoftveresen. Google maps, mail, kereső, drive, stb. És az a legnagyobb vicc, hogy a google cuccai is jobban mennek. Gmailt évek óta nem tudják rendesen megcsinálni droidon, sokszor van, hogy droidon csak akkor jelez ha feléleszted a telefont, vagy a csatolmányt nem, vagy lassan nyitja meg, és utánanéztem, nem egyedi probléma. A sima appok is jobban mennek, és tudom, hogy pl az otp egy rakás szar, de amikor droidos telefon hibát dob belépésnél, ios-en meg beenged, és hasonló jelenségek más appoknál is előjönnek random, akkor minden esetben verem a fejem a falba, hogy de ezt most miért... én lennék a legboldogabb, ha válthatnék droidra a fentiek miatt, de ameddig nincs meg ez a stabil alap, addig minden esetben csak átmenetileg tudok váltani. Azt is írtam korábban, hogy amikor éppen hibátlanul ment az aktuális droidos készülékem, akkor szívesebben használtam mint az iphone-t. Csak ez borzalmasan ritka sajnos. És azt is elfogadom, hogy ha valaki mást tapasztal. Én is elfogadom, ha valakinél jól megy a droid. De akkor azt kell használni, nem fikázni. Ott van pl az időjárás widget. Nálam több mint egy hétig hibátlanul ment. Én nem használom, töröltem is, csak azért tettem ki, hogy lássam nekem is előjön-e. Másnál biztos van valami extra beállítás, vagy valami ami miatt ez ilyen, fogalmam sincs mi, vagy kikapcsolgat mindent időlegesen (wifi, mobilnet) vagy helymeghatározásnál van valamilyen korlátozás belőleve, vagy tök más. És ebben az esetben lehet bugos. Én semmilyen beállítást nem változtattam meg, mióta a dobozból kivettem. De van aki értelmesen tud hőbörögni, van aki meg trollkodva. Ez a különbség. Én sem járok át a mi 10 (meg korábban a samu topikba amikor az volt), minden frissítés után állandóan röhögő smiley-val, hogy a nálam jelentkező hibát javították-e. Aztán böfögöm be, hogy ja nem, de lett újabb pörgő-forgó háttérkép, vagy csillámfaszpónis aod opció...
De megint agyalok, hogy rá kéne próbálni valami droidra, mert kütyübuzi vagyok, szóval ne is vegyél s23-at, mert ha azt veszem, akkor legalább ott ne fussunk össze. De ha te nem veszel, akkor ne járkálj át és olvasd mit írok, meg ne reagálj rá, mert ha igen, akkor rádsütöm, hogy sanyarú a sorsod...
-
Tiger.
nagyúr
válasz
LosBlancosRM #3917 üzenetére
-
GoldhandRent
őstag
válasz
LosBlancosRM #3916 üzenetére
az a képernyő része, és annak a vezérlése fogyaszt, nem maga a pixelszám
ha külön be lenne drótozva az a pár pixel, akkor működhetne, csakhát... nem
-
Thronks.90
tag
válasz
LosBlancosRM #3905 üzenetére
Előző mobilomon is ki volt kapcsolva az AOD. Felesleges feature, akkor már hozták volna inkább az értesítési ledet.
-
kchris78
veterán
válasz
Meg a 14-en is azt mondjak kiveheto a plusz fogyasztas. Mi lenne ha a 13-on lenne bekapcsolva aminek a hardvere nem optimalizalt erre? Menne a nyavajgas ezerrel hogy eszi az aksit.
-
joey04
titán
válasz
Akkor hivatalosan is beléptél azok közé, akik full fikázzák a rendszert, de azért használják
Mondjuk kezdek kételledni benne, hogy valaha is használtál androidot, ha ilyen félkész rendszer még soha nem volt egyik telefonodon sem.
-
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #3880 üzenetére
Akkor vissza kell menni.
-
M_David
tag
válasz
LosBlancosRM #3878 üzenetére
Köszi, akkor nem én voltam láma
ugyanott kerestem ahol másik platformon ki lehetett választani az alapértelmezett böngészős opciót.
És azt meg tudom oldani hogy ha messangeren jön kép / videó azt a ne a saját telefonnal készült képeim közé mentse hanem a fajlokba?
-
Peat76
őstag
válasz
LosBlancosRM #3869 üzenetére
Nem hinném, hogy egyértelműen ez a probléma oka...Szerintem!
-
Imi1981
veterán
válasz
LosBlancosRM #3856 üzenetére
Ez ,hogy néha nehezen ébred fel a kijelző nekem is előfordult már! Ritkán de előfordult. 16.2- n még nem csinálta.
-
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #3856 üzenetére
Adjátok el. Ha valami szar, nem kell vele hónapokig szenvedni meg sírni. Meg is érdemled, hogy ennyi bajod legyen. Ott a megoldás: használj mást.
-
Doki42
őstag
válasz
LosBlancosRM #3836 üzenetére
Nálam is volt ilyen ma, de hamar rendbe jött.
-
joey04
titán
válasz
nálam jó
-
válasz
Gondolom törölted, reboot, majd újra kitetted. Úgy meg szokott javulni, de ha nem, akkor lehet csak várni kell, mert nem kontaktol épp valami miatt a szerverrel.
-
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #3823 üzenetére
te sem szereted a telefont.
-
bbendre
őstag
válasz
LosBlancosRM #3826 üzenetére
Nekem minden alkalommal amikor hangerőt állítok kiírja, hogy "silent mode off".
Elvileg holnap este már lesz 16.2. Remélem karácsonykor minden rendben lesz -
bbendre
őstag
válasz
Nekem sincs rezgés itt. És tényleg nem rezeg a bill. (Iphone 13 Pro Max.)
Szerk:
Hol, mi, merre? Mit találtál?Szerk2:
Valami silent mode volt nálam... -
LosBlancosRM
őstag
válasz
Megtaláltam.
-
anderledani
őstag
válasz
LosBlancosRM #3821 üzenetére
Már 1-2 éve…
-
PlayMax
nagyúr
válasz
LosBlancosRM #3796 üzenetére
Ez esetben megpróbálsz segítséget kérni szolidan és lehetséges találsz megoldást.
Valószínűleg én is tudok ebben segíteni ha szeretnéd. -
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #3796 üzenetére
goggle a barátod. ha már droid. jah amúgy semmi düh nincs bennem, félreérted, más gondolataim vannak.
de az már ennyire sem a topik témája.
-
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #3792 üzenetére
Ez nem személyeskedés. ez szimpla tény, hogy ennyi hónap alatt ennyire felületesen ismerkedtél meg a rendszerrel, és így mondasz véleményt, és így futsz bele "hibákba", amik alapján köpködöd és szarozod mindenhol.
-
Joachim21
őstag
válasz
LosBlancosRM #3792 üzenetére
A kamera képe felett van egy felfelé nyil, ha ráböksz, alul feljön az opciós lista ahol ki/be tudod kapcsolni a vakut.
-
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #3790 üzenetére
ebben a kommentben minden benne van, jó lesz hivatkozásnak.
-
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #3766 üzenetére
Nem, már letiltották ezeket a funkciókat. Így marad.
-
kid46
aktív tag
válasz
LosBlancosRM #3769 üzenetére
Epp most tortent meg
-
PlayMax
nagyúr
válasz
LosBlancosRM #3766 üzenetére
Egyedi eset - user error.
Nyomd el magad jó gyorsan és vegyél magadnak vlmi droidot.
-
bbendre
őstag
válasz
LosBlancosRM #3749 üzenetére
+1 Amikor megvettem olyan jó volt az ios15... mondtam, is, hogy végre nem android ez megy rendesen. Ma nem tudtam SMS-t küldeni újraindításig
Ez valami vicc lehet...
-
Tibee86
nagyúr
válasz
LosBlancosRM #3704 üzenetére
Ránézve a Note 9 billentyűzetére alul egy sávban kb pont ugyanakkora méretben ott vannak a szoftveres gombok:[link] Az miben más?
"Ráadásul a probléma forrása nem az, hogy van, vagy nincs, hanem, hogy nem döntheted el,"
Totál feleslegesen szajkózod ezt mindig érvként, az Apple-nél így működik, vagy megszokod vagy ha ez és sok más neked ekkora probléma, akkor használhatsz más rendszert ahol kényed kedved szerint állíthatsz mindent. Engedd el ezt az andorid keresést az ios-ben dolgot, hónapok óta csak szivatod magad ezzel a telefonnal.
3 hét múlva várjuk a válaszod. -
huan
őstag
válasz
LosBlancosRM #3704 üzenetére
Micsoda?? Nem értem mit írtál. Milyen 60%-os akkuval? Milyen jó legyen?
Nem bizonygatásképp írtam, nem kell elhinni és elemezni sem. Így volt, én tudom, és ennyi épp elég. Engedjük el sztem, ha ennyire hihetetlen... -
Blue meth
senior tag
válasz
LosBlancosRM #3608 üzenetére
Hát az iOS se a régi az tuti... elég régóta. Én is visszamennék szívem szerint a 15-re (nemtom melyik verzióm volt mielőtt frissítettem). Megbántam a frissítést, nem jön be ez a 16-os.
Kíváncsi vagyok a chateléses laggolás megszűnik-e, mert több ismerősöm is mondta, hogy nekik is szar (messenger, viber, insta chat). -
válasz
LosBlancosRM #2951 üzenetére
Gondolom az "iTunes & Appstore".
Kapcsold ki, amikor kéri, írd be, aztán talán többször nem kéri. Bár eleve fura, hogy mindig kéri, hogy jelentkezz be, nekem nem szokta (na jó egy időben kérte, de szerencsére megszűnt), csak a face ID-t, ahogy be is van állítva.
Szerk.: Igen, az eképzelhető,hogy egy idő után mindig kéri, ez olyan,hogy face ID-nál is kéri egy idő után, biztonsági okokból.
-
válasz
LosBlancosRM #2939 üzenetére
Ha jól értem, amit keresel ugyanott kapcsolható ahol írtam is:
-
válasz
LosBlancosRM #2933 üzenetére
Valószínűleg inkább az "új iOS belépőknek" szól, nem annak, aki már tudja, mit hol talál.
Ha megjelenik az iOS 16, akkor ereszthetik ránk a sok 3rd party app frissítését is iOS 16-ra. Ott lesz még 1-2 hét, minden minden flottul fog menni, függően attól, melyik fejelsztő mire használta a béta időszakot.
sylex1: Jogos, rossz volt a megfogalmazás.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
LosBlancosRM #2933 üzenetére
-
válasz
LosBlancosRM #2931 üzenetére
Az eddig is ott volt, jelzi, hogy ott van "funkció", vagyis le tudod húzni a CC-t.
Amúgy a lockscreen widgetek még majd sokat fognak fejlődni, plusz megjelenés után érkeznek a 3rd party fejlesztők oda szánt widgetjei is. Jó lesz az.
-
kchris78
veterán
válasz
LosBlancosRM #2902 üzenetére
ez a speedshopot jelenti?
-
kchris78
veterán
válasz
LosBlancosRM #2902 üzenetére
igazából az van bennem hogy ugye a fekete pixelek nem világitanak ezért dark theme esetén a kijelző elhasználódás és a fogyasztás is kisebb. Persze kérdés hogy az alapfogyasztáshoz képest ez hogy aránylik..
-
kchris78
veterán
válasz
LosBlancosRM #2899 üzenetére
dark theme - vs normal a kerdes
.
spigen vagy hasonlo uveget hol adnak ahol fel is teszik? Media?
-
válasz
LosBlancosRM #2858 üzenetére
Androidon is mindig adguardot használtam ahogy ios-en is, így sehol nincs követés/reklám
-
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #2861 üzenetére
-
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #2859 üzenetére
Ők miért lennének hülyék? Inkább úgy fogalmaznék, hogy hülyékből IS élnek. Ahogy a pc worl is.
-
válasz
LosBlancosRM #2853 üzenetére
Le lehet tiltani az Apple reklámjait/követését is. A cikk teljesen felrevisz.
-
válasz
Bírom az ilyen “majdnem biztos, hogy talán” jellegű cikkeket.
-
joey04
titán
válasz
akkor már biztos samura váltasz ugye?
-
mrThomi
addikt
válasz
LosBlancosRM #2813 üzenetére
Vicc az ios néha ...
Jöhetne meg az 5x6 ikonrács elrendezés is egész nyugodtan, de nehogy aztán túlpakolják mert meg fog akadni a renszer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Karcmentes Állapotú Apple iPhone 15 Pro Max 1TB !! Black Titanium !! 3 Hó Jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Mate 20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest