- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
válasz
mrThomi #2881 üzenetére
Nem bontanám fel a telót addig, simán kibírom
min. 130e Ft többletet nekem már sajnos nem ér meg (főleg, hogy csak alapot (128GB?) tudok venni a 256 GB helyett (bár lehet, hogy felkúszik 256 GB-ra az alap), inkább hozzáteszem a következő telóhoz, vagy az óráhozSeries3--->
@icecace: 1 Hz, igazad van, elírtam
-
Tetka
újonc
válasz
mrThomi #2798 üzenetére
Nagyon köszi, hasznos infó, bár droidra való költözés volt, ami más lehet, mint a zártabb iphone-ra való másolás. Előtte ugyanígy költöztél a pro max-odra? Bárki, akinek van tapasztalata azzal kapcsolatban, ami érdekel, hogy a droidos mappákat felismeri-e, vagy zanzásítja az össz multimédiát, szívesen fogadom. Sejtem, hogy türelemmel jár, de megérné, rászánnék két napot is, ha aztán 5 évig nyugodt lennék egy telóval.
-
saca23
aktív tag
válasz
mrThomi #2781 üzenetére
Szép lenne telekmtól vásásrolt 3 év garis , tehát elméletileg kizárt dolog , ezek csupán az észrevételeim másfél hét utàn . Szeretem kihasználni a cumo tulajdonásgait amiket megvàsárolok úgymond maxra pörgetni főleg ekkora értéknél. Egyszerűen ezekbe a dolgokba szaladtam bele , de van a közelembe sima pro tulaj és ő is hasonló dolgokkal szembesült. Ettől még ez egy nagyon jó telo , csak bizony itt is vannak érdekességek .
-
LosBlancosRM
őstag
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
mrThomi #2612 üzenetére
Addig örülj, amíg nem használtál.
Opera, illetve a RedApp ami egész jó böngésző. Sajnos az ios bugot, hogy ha pl MA-n megnyitom mondjuk a 10. cikket, majd visszalépek, akkor a lap tetejére megy, azt eddig csak az Opera tudta kiküszöbölni. De ez meg ha új lapon nyit valamit, akkor nem tud visszalépni(Safari egyetlen jó tulajdonsàga, hogy visszalép, nem pedig kezdőlapot tölt. Más böngésző nem tudja ezt)
-
R a y
senior tag
válasz
mrThomi #2542 üzenetére
Végig zsebben volt, szabadban dolgoztam. Utána táskába tettem árnyékba. De úgy is melegük volt. Tök mindegy, hogy iPhone vagy Xiaomi. Holnap még melegebb lesz. Már előre félek…
Már iosen be lehet állítani más alapértelmezett böngészőt. Tehát ha nem safari az alapértelmezett akkor abban nyílik meg amire állítottad. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest