- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbendre
őstag
Hát nem tudom... nekem sok esetben nem túl szép képek esnek ki a telfonból.
Sajnos korábban Pixeljeim voltak és azokhoz képest nem olyan szépek a képek.
Túl sok rajta a sharpening. Egy 40"-os HDR monitoron vagy MacBook Pro-n nézem vissza a képeket mindig meglepődök mennyire mások a képek mint a telefonon... -
törölt tag
A szolgáltatódnál megkérdezheted, talán megoldják.
-
Imi1981
veterán
Xiaomiról jöttem (még mindig megvan másodlagos telefonnak) . Persze kinézetre van egy kis hasonlóság de attól még tök más a két rendszer működése. Szóval szerintem nagyon nem ugyanolyan.
Ha te nem látsz nagy különbséget az csak jó neked mert így nincs hiányérzeted így gond nélkül váltottál. Nekem van hiányérzetem iOS-on de már egészen megszoktam és elvagyok vele. -
Imi1981
veterán
Nagyon sok különbség van a két rendszer között! Én azt nem értem,hogy ezt te nem látod!? Én is Androidról váltottam és tök más minden. Persze ugyan azok az alkalmazások nagyjából megegyeznek de még azok se 100%-ban . Minden más például a kezelés, különböző lehetőségek, gesztusvezérlés , böngészők és billentyűzetek stb stb tök más! Nekem hiányzik sok dolog Android után de persze van ami jobban tetszik itt mint ott . Ez igazából kinek melyik tetszik jobban kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest