- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbendre
őstag
Nem tudom, itt már szerintem régen:
https://support.apple.com/hu-hu/120619 -
Zsolt,72
senior tag
„Sztem az ég világon semmi köze nincs hozzá.”
Évek óta így használom, rendben működik, ahogy azt a fejlesztő eltervezte. Nincs automatikus frissítés, csak akkor történik meg, amikor én szeretném. Emiatt úgy látom, hogy bizony van hozzá köze.
„Attól még nem fogja ki kapcsolni magát teljesen a készülék.”Ezt a mondatot nem értem. Miért kellene teljesen kikapcsolnia? A frissítés során csak újraindítás történik, teljes kikapcsolás nem.
-
Sordoran
addikt
Valamikor órákat késik a készletértesítő. Mikor a 13PM-et vettem is ez volt, feliratkoztam, de mondom biztos ami biztos reggel mikor úgy volt időm felnéztem weboldalra, látom elérhető. Bementem üzletbe, és bár ott nem volt üzletben, de megrendeltük (kövi munkanap hozta is GLS). Mikor már el is felejtettem szinte a rendelést, akkor jött e-mail róla hogy elérhető. Ez még jobbik eset, hogy késik e-mail, de van, de volt amikor megjött e-mail, de a weboldalon már el volt fogyva megint.
Én amúgy iOS-ben kivárom 18.1-et legalább, készülékcsere pedig jövőre lesz. Bár most a 16PM-nél érzem már hogy ez már megérné, viszont az AI-ról még mindig keveset tudunk. Szóval majd jövőre a 17PM-nél lesz nagy harc nálam.
(nekem is tetszik a primszámos gondolat, 17PM és iOS19)
-
oil120
senior tag
Tegnap ugyanez a jelenség volt nálam is. Meg is lepődtem, hogy miért nem tudom felvenni, de nem kötöttem az IOS18-hoz. újraindítom, ez nem volt meg a telepítés után és meglátjuk.
Nekem sok újat nem hozott a 18 azon kívül, hogy ha a beállításokban kell keresgélnem valamit az új rendszer szerint sosem találom meg, keresőt kell használjak, ez nekem nem tetszik.
Ja és van olyan applikációm amire ha rányomok úgy tesz mintha indulna , de egyből bezárul. -
bbendre
őstag
Wow, sok bugom volt már, de ilyen nem
már az iOS inkább Android
Lehet valami elforgatási hiba lehet a hátterében a megjelenítésnek
Szerintem az UI a visszintes közepén lenne, de nem sikerült az átméretezés
Vagy az iPhone foldable confirmed mert hiányzik a kijelző másik fele -
saca23
aktív tag
Konkrétan nekem csak a bejövő hívás kezeléssel van gondom , mert azt botrány , ha vonalba vagyok, és bejön egy hívás egyszerűen nem lehet lekezelni. A kezelő gombok egymáson vannak, mintha kifagyna a hívás kezelő. Megkell kérnem , akivel beszélek , hogy tegye le ő , mert èn nem tudom fogadni addig a másikat.
-
Zsolt,72
senior tag
Igen, egyszer-kétszer kaptam ilyet én is. Megkértem a küldőt, hogy ellenőrizze a forrást és mindig az derült ki, hogy igaza volt a képen látható üzenetnek: vagy már törölték azóta, vagy zárt csoportból jött a link és azért nem látható, mert nem vagyok a tagja.
Ezt érdemes neked is megkérdezni, amikor ilyet kapsz.
-
joey04
titán
Tényleg nem értem hogy keveredik ide a fórumra egy ilyen ember aki tiktok videók alapján véleményez kamerákat és ilyen idióták videóit nézi. Teljesen mindegy mi hangzik el a videóban, lehet az jó is vagy rossz is, szimplán ez egy barom. Akkor is amikor nyalja az Apple seggét meg amikor lehúzza akkor is. Tanulj meg szerintem normális oldalakról és videókból tájékozódni.
Mellesleg ránéztem, csak pár cím:
"Hatalmas probléma van az iPhone 14 Pro kamerájával!
Baj van megint az új iPhone-nal!
iPhone 14 Pro Max - Rossz döntés volt!
Ez nagy hiba volt. iPhone 15!
Az iPhone 14 jobb mint az iPhone 15!"
Vicc, kész vagyok
-
Zsolt,72
senior tag
Ha végignézted Joe videóját, ő maga is elmondta, hogy a saját, extrém igénybevétele esetén tapasztalta a gyors merülést, azt pedig szintén elmondta, hogy átlagos (normál) felhasználás során teljesen rendben van az akkuidő.
Érdemes a teljes képet megvizsgálni, nem pedig egy kiragadott részlet alapján véleményt mondani. -
pamesz
tag
Az a gyerek egy idióta. Aki bármit elhisz neki, szerintem az is. Saját szarjait reklámozza állandóan. Ha meg azt írná, hogy jó a telefon, akkor sokan nem kattintanának rá a videóra. Ha megnézted, mondja, hogy ugyanolyan az akkuja mint a 14PM-nek, ami nem rossz. 4K log videó jó hogy zabál… Ez egy telefon, nem egy profi videó kamera. Jó a 15PM.
-
totopad
senior tag
Nálam ez kicsit speckó szitu. Sokat vagyok/dolgozok külföldön a normál használatú simkártyámmal és a szolgáltatóm ilyenkor kvázi úgy engedi használni a kártyát, mintha otthon lenne. Wifin keresztüli hivásnál gyakorlatilag 0 roamingot számit fel, még, ha a helyi hálózaton vagyok, akkor igen. Ez az EU-n belül nem gond -bár, volt, hogy 3 hónapot volt külhonban az adott kártya, akkor már tudott volna gond lenni-, viszont vagyok nem EUs országban is, ott már az, igy, ha ilyen országból kell dolgozzak, akkor is hazai tarifával telefonálok.
És mégegy, amiért fontos nekem a wofifi, valamiért, ha droidról csinálok hivásátirányitást, csak wifi-n keresztül hajlandó továbbitani azt az iPhone-ra.
Nekem sajnos ez munkaszükséglet. -
telefon6310
tag
-
pepetech
őstag
azt nem preferálom. Melóhelyem is olyan hogy jobb a mobil netem mint a wifi így nem használom sőt sokszor a telefonról megy kábelről a net a laptopra
. ha fizetek érte akkor kihasználom a mobilnetet
. havi 200-300 GB fixen mevan
Kiváncsiság képp ránéztem ebben a hónapban 520Gb-nál járok -
totopad
senior tag
szifon 6-ig mindenem is jb-elve volt, aztán a 8-al már úgy voltam vele, hogy megpróbálom anélkül használni és láss csodát, ma már nem is hiányzik.
Leginkább cydia tweak-ek miatt toltam, de ma már annyira userfriendly lett a rendszer, hogy nem kell. Tört appra meg van megoldás anélkül is, ha valakinek arra lenne igénye --nekem nincs- -
Blue meth
senior tag
hát én biztos nem nyúlok hozzá, annyira nem rossz szerencsére. inkább idegesítő, mert nem ehhez van szokva az ember. ami mostanában a legjobban idegesít, hogy koppintásra néha nem ébred fel a kijelző, vagy néha ébresztés után se kapcsol be a face ID... zene appon belül még mindig megdöccennek a számok úgy, hogy nem is netről megy a zene mert le van töltve a telefonra meg ilyenek... töltésnél az óra felett mondjuk 79%-ot ír, leveszem töltőről és 81%-et ír fent az akksi
ilyen kis apróságok, de rohadt idegesítőek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Xbox Series X|S
- Yettel topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest