- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BadStyle
csendes tag
Ok akkor !
Amúgy csak azért, mert Áprilisban szervízben volt, és bár kérdeztem tőllük, hogy hátlapi csere után, szal egy komolyabb szervízelés után is megmaradt -e a telefon vízállósága . .
Azt mondták igen, de nem tudom hogy tényleg igaz -e, de mondjuk ők a szakemberek !
Szerinted egy komolyabb szervízelés után úgy összerakták -e, hogy vízálló maradt ?
Én csak abban bízhatom, hogy frankón összerakták . .
Szerintetek ? -
Imi1981
veterán
Mert írták többen, hogy akadozik és jobban merül. Nálam ez a rövid idő alatt semelyik nem jelentkezik aminek örülök. Remélem nem is fog! Sőt még mintha fürgébb lenne de ezt lehet csak beképzelem. Mindenesetre tetszik .
Apple tv 2021-et is frissítettem és az kér apple id egyeztetést amit iPhone-val kell csinálni, hogy közel rakom de ahhoz is 16- os frissítés kellett úgyhogy már mindenképpen frissíteni akartam. -
Én is csalódtam, a legelső beta óta használom, de nem annyira testreszabható amennyire gondoltam és kinézetre is a régi Xiaomi rendszerekre emlékeztet, mert elegáns szám tipus az úgy konkrétan nincs.
Viszont annyira nem érdekel, ez csak egy zárképernyő amit naponta talán 30 másodpercet ha látok.
-
-
SoldierL
senior tag
-
joey04
titán
pedig kevésbé melegszik mint a csoda snapis telefonok. szóval nagyon is jól meg tudják oldani a hűtést. ha nem fekszik ez a megoldás, akkor ott a másik oldal, ahol rizikósabb a hűtés megoldása, forróbb lesz a telefon, később kezd csak el védekezni, jobban dadog, és jobban merül, és jobban nyírja a telep meg az egész cucc élettartamát is.
-
bbendre
őstag
Nekem most Google Pixel P6 Pro És Iphone 13 Pro Max van és mindkettő telefon valami brutálisan melegszik. Napközben nem lehet videózni és fotozni egyikkel sem. Az Iphone egy kicsit jobban bírja, de valami brutális mennyire melegszik. Tegnap este valami csillagászati appot inditottam Az iphone-on és 5 perc múlva már nem volt kellemes tartani a telefont.
Azt hittem csak nekem van ez a "kellemes" élmény... -
PlayMax
nagyúr
Első széria amivel dobálózom csupaszon ,nyár végére remélem sikerül majd ripityára törnöm.
Szerk.
Bocsánat még a sima i11-el is ezt csináltam ,csak ő újonnan került fele annyiba mint a 256gb-os 13pm.
Tapasztalat alapján mondom nagyon jól bírja a strapát ez a fel tégla ,csak három helyen van betörve az üveg hátul. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest