- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Tewe013 #3679 üzenetére
Vannak kivételek ,pl. sokan egy évig vagy még addig sem használják a készüléket aztán adják tovább….
Nekik tök mind1 mivel töltik ,1 évig biztosan erős kapacitása marad az akkumulátornak bármivel is töltik.Nálam viszont más a helyzet ,nem adok már el iPhone elég régóta ,megy körbe a családban amit én váltok le a leggyakrabban köztünk. Általában évente szoktam váltani de az ideit inkább egy viccnek nevezném 13pm-ról váltva - ezért a 14pm kimarad.
Pl. 3 éves 11 Pro max telefonomnak 91%-os az akkumulátora ,köszönhető ,hogy szokásom vigyázni a készülékekre (kivétel amire kötöttem biztosítást).
-
Imi1981
veterán
válasz
Tewe013 #3302 üzenetére
Köszi! Ezt megnézem. Meg ha jól gondolom akkor most ios 16-on a főképernyő cserével is megoldható ugye? Még nem néztem meg pontosan hogy kell de videón ilyesmiről is beszélt a youtuber srác.
ΞΔGLΞ
Nem tudom csak nem hittem volna, hogy az nem hagy nyomot. De ha működik akkor jó ötlet. Végülis egyszerűbb mint a hozzá adott portalanitó matricával szórakozni. -
bbendre
őstag
válasz
Tewe013 #3283 üzenetére
Átalában a videokban nem jön át a shutterspeed, a bemozdulás, stb. Gondolom ott történt változás. De valóban nézve a youtubereket nem érzem úgy, hogy jobb a kamera.
Valamint a 14 ugyan az min a 13 Pro és mégsem kaptuk meg Photonic Engine-t pedig nincs semmi amiben kevesebb HW szinten a 13 pro. -
bbendre
őstag
-
Imi1981
veterán
válasz
Tewe013 #3098 üzenetére
Pedig tesztekben meg a legjobbak között van. Nem mondom jó mert lehet szép képeket lőni vele de nem kiemelkedő. A színek általában legalább természetesek. Feleségem s10 plus telójától se voltam és vagyok elájulva. Az napsütésben szép képeket lő de szobában lámpafénynél meg eléggé pocsék (annál is jobb volt a xiaomi mi note 10 lite bizonyos helyzetekben például lámpafénynél ). Azt kell mondjam a kis középkategoriás xiaomim elég jó képeket csinált.
Most nézem vissza Apple tv-n a 13 pro képeit és azért sok nagyon jó de néha tud hibázni. Horváth András youtuber azt mondta nem lehet vele rossz képet csinálni ha csak kattintgatunk se! Na ez nem igaz.Kérdés! Azt be lehet állítani, hogy gépeléskor ne nagyítson rá a böngészőre? Például ide írok és picit ránagyít de utána nekem kell vissza kicsinyíteni.
-
edgelaszlo
senior tag
válasz
Tewe013 #3082 üzenetére
Kaptam egy ilyen infót, hogy az e-sim nagyon szívja az akkut dual üzemmódban (ne kérdezd, nem tudom megérteni miért tenné, de egy isminek ez volt a a tapasztalata)...ok köszönöm. Egy konkurens high end készüléket használok dual sim módban és hát finoman szólva is hagy kívánnivalót az üzemidő, a random restartokról és COD Mobile folyamatos lefagyásáról már nem is beszélve, szal lehet h váltanom kell.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Tewe013 #2407 üzenetére
Nekem 1,5 év alatt sem....
Meg osszam be az akkumulátorom rendszerességre ,honnan tudja az ember melyik nap mennyit fogja épp nyomni a tiktok-ot ,facebook-ot ,meddig lesz fent vagy éppen mennyit játszik vele.
Robot életmód mellett lehet rá lehetőség ,de én a szabadság híve vagyok.
Azért figyeljek oda mit csináljak a telefonomon ,hogy sikerüljön az optimális tőltés?
-Eléggé vicces.-Szerk.
Semmivel sem lesz előrébb az akkumulátor élettartalma ettől ,inkább csak a bevált töltési törvények dominálnak:
Figyeljünk mivel adapterrel töltjük ,töltés közben ne használjuk a készüléket ,20% alatt rakjuk fel és 90% körül vegyük le stb. (ennél jobban nem tudja óvni).
Én sok esetben szoktam hagyni pihenni 1 héten 1x kikapcsolom estére az egész telefont ,meg tőltés után szoktam csinálni egy h. reset-et (ez már jól bevált számomra az évek alatt). -
Tibee86
nagyúr
válasz
Tewe013 #2407 üzenetére
A működéshez szükséges dolgok is be voltak hozzá kapcsolva?
Beállítások > Adatvédelem > Helymeghatározás > Helymeghatározás.
Beállítások > Adatvédelem > Helymeghatározás > Rendszerszolgáltatások > Rendszer testreszabása.
Beállítások > Adatvédelem > Helymeghatározás > Rendszerszolgáltatások > Jelentős helyek > Jelentős helyek. -
pepetech
őstag
válasz
Tewe013 #2228 üzenetére
Ha csak az amoled kijelzőt vesszük alapul ami elég régóta szerepet játszik a mobilos ágazatban pl samsung. az AOD mégsem terjedt el nagyon hamar sőt amikor jött a frissítés a régi modell ugyan úgy nem kapta meg.
Illetve ha abba belegondolunk, hogy ha mi csinálunk egy mobilgyártó céget és új modellt akarunk kiadni ami csak minimális fejlődést jelente (proci mindig erősebb illetve kamera mint minden gyártónál) akkor csak ilyen fiszem faszom dolgokat tudunk csinálni.
Magyarán ez egy rohadt egyszerű üzleti fogás ami rengeteg országban működik is.
Mondjuk aki csak az AOD miatt vesz telefont azt sem értem meg
Haszna se sok van mert egy baráti beszélgetést 1 másodperc alatt megzavar, mert megmoccan az óra már rögtön odanéz a társaság...Magyar vagyok és bennem is bennem van ugyan az a mentalitás is (szóval magam is lehúzom). De itt Magyarországon még a szar is le van szarva és mindenki mindenhez is ért. Nagyon sok esetben olvasok külföldi fórumokat inkább úgy hogy a nyelvekhez abszolúte hülye vagyok de a Google segít nekem ilyen téren.
Mondjuk sok hasonló témában ölik egymást a Magyarok példa ként ott az autó ipar is. Megölik a másikat ha olyan márkát vesz szerencsétlen ami neki tetszik és nem olyat vesz amit 100-200 márkahű mond... Minden autótípusban van jó és szar is na ugyan ez a mobilokra is igaz.
Amíg valakinek jó a Daewo Matiz a másiknak még egy G osztályos Mercedes is egy nagy kutyaürülék lesz...
Amíg apósom még mindig a 6300-át használja addig valakinek a 13 pro max is egy nagy rakás kutyaürülék.
Én csak annyit kérek, hogy ne erőltessük rá másra a gondolatunkat. Ha valami nem tetszik lehet róla beszélgetni de az hogy 2-3 hete csak a szidalmazást meg a személyeskedést olvasom az kiborít lassan teljesen.
-
joey04
titán
válasz
Tewe013 #2110 üzenetére
maga az android nem úgy kezeli a gesturet mint az ios, nem olyan "biztos" minden márkán ezt tapasztalom. sokkal pontosabb mozdulat kell hozzá. billzet neked is passz, biztos van okosabb droidon.
nekem bőven jó a gyári, nincs olyan amit nem tud és szükségem lenne rá.
bár azt hozzátenném, hogy bármilyen droidos billzeten gyakrabban ütök félre, szóval szerintem lehet nem is a gesture-t kezeli szarabbul, hanem minden érintést. néhány játékban is tapasztaltam, hogy a bábu nem mozdult hátra hiába húztam, iphone-on meg nem volt még ilyen.
-
bbendre
őstag
válasz
Tewe013 #1789 üzenetére
Igaz, de mi itthon elég Trust környezetben vagyunk, de az USAban nem tudsz addig tankolni sem ameddig nem foglalnak be egy bizonyos ősszeget a kártyáról. Ott lehet azzal érvelni, hogy nem akartam fizetni de kérték, hogy rakjam oda a telefonom. Így viszont egyértelmű a beleegyezésed a fizetésbe. De itt a világ egy másik részéről beszélünk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honda topik
- Windows 11
- PlayStation 5
- HP notebook topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest