- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Adee_91
aktív tag
válasz
jófejsrác #3636 üzenetére
Szia!
Nálam is pont ugyanez a helyzet. Az automatizálások nem működnek IOS 16 óta.
Pont ugyanerre ébredek(nék) én is (homepod-lámpa-rádió).
Csak én az órát nem használom ébresztésre,emiatt el is aludtam már sajnos.
Nem találtam eddig megoldást rá,remélem hamar javítják,met elég idegesítő. -
jófejsrác
senior tag
válasz
jófejsrác #3496 üzenetére
Nem hagyott nyugodni az akksi idő így kutakodtam. Találtam egy youtube videót amit le futattam ugyanazon beállításokkal ami alapján nincs "baj" az akksi idővel. - Nekem a 13Pro-val 5560 pontot adott.
Viszont az is tuti biztos, hogy fél évig nem volt ilyen drasztikus, hogy a képernyő idő 6-8ról 3-4re esik vissza.
Egyetlen magyarázat számomra amit persze más is mond hogy: instagram, facebook, messenger trió zabálja rendesen
-
sfdrakex
nagyúr
-
Richie86
senior tag
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
jófejsrác #3485 üzenetére
A SoT-ot tartod kevésnek, vagy a készenléti időt?
Én is úgy éreztem, hogy sokkal kevesebbet tud a telefon. Aztán nemrég voltam egy Szeged-Baja-Pécs-Baja-Szeged túrán folyamatosan ment a waze meg megállások, 1 óra a helyen ahova mentem ahol nyilván végig nyomkodtam a telefont. Összesen 7 óra SoT volt benne és 17%-al értem haza este.
Készenléti idő meg olyan 3 nap nekem. Vasárnap délután töltöttem fel 100%-ra, közben volt talán 3 óra SoT és most reggel volt 15%-on amikor újra töltőre raktam. -
válasz
jófejsrác #1659 üzenetére
Így van, nekem is az hiányzik. Leginkább képek, videók mutogatására szülőknek, stb. Az okés, hogy megy ez a YT, amit itt emlegettek (én sem erre gondoltam, hanem az említett tükrözésre), legközelebb, ha látogatom szülőket, meg is nézem ezt a másik dolgot.
Nem jut eszembe a neve egyébként, de mikor Note-om volt, akkor rányomtam a gyorsikonra, TV feldobta, hogy akar csatlakozni a telefonom, jóváhagytam és már mutattam is a képeket, videókat.
-
Joachim21
őstag
válasz
jófejsrác #311 üzenetére
Kamu cyber november volt a téma, meg az új webshop etikátlan működése. De mint kiderült ez így normális és örüljünk hogy ez is van. Pont az is téma volt, hogy a készülékkedvezményeket is visszavágták az új csomagokkal. De a példa itt a Vodafone , mert ott ennyi kedvezmény sincs, a Telenort meg nem tekintik riválisnak, valószínű az egyéb szolgáltatások hiánya miatt.
-
joey04
titán
-
válasz
jófejsrác #106 üzenetére
Nem mindig van a telefon kéznyújtásra, esetleg lehet egy dokkolón vagy tartón, ágytámlán, kisszekrényen. Mutatja az időt, hogy van-e valamilyen értesítés (nem fogadott hívás, e-mail, sms, stb) amit nem hallottam-láttam addig.
Erre nagyon is hasznos. Zsebben tartva értelemszerűen kikapcsolja a közelségérzékelőnek hála.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest