- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
800.000 Ft feletti kontrollerben csalódtam, aztán vettem olcsóbban olyat, ami nagyon bejött.
Az ár mindig csak egy tényező a sok közül, ami bizonyos gyártókra pláne igaz...
Vegyél Samsungot
Többször elgondolkodtam már a 13 PM cseréjén, de nem tudom mire fogni, hogy ezért vagy azért veszek jobbat, ezért marad még egy ideig, pedig már egy éve használom. (Nálam ez átlagban már tartós használatnak számít)
-
bbendre
őstag
Teljesen egyetértek. Az iPhone13Pro kamerája egy
hulladékvisszalépés.
Sajnos nem tudok jobbat. Állítólag a 15Pro jobb, de a tesztek alapján nem ezt látom.
Hozzáteszem ez a trend Android vonalon. a Pixel aminek híres a kamerája a 6-7-8 vonalon is visszalépés
Aztán pár êv és hirtelen. jobb lesz a kamera. Majd mutatnak teszteket, hogy mennyivel jobb mint volt a 13-14-15.
Azaz el fogják ismét érni a XS szintjét és mindenki boldog lesz -
telefon6310
tag
Biztos lesznek tapasztaltabb kollégák itt a csoportban, aki majd segít, de abban szerintem megerősítenek engem, hogy az utóbbi idők egyik legjobban sikerült szériája a 13-as sorozat. Rendbe tettek mindent, akku, kamera, kijelző, stb.
Én is XS-ről váltottam (normál méret), hatalmas fejlődés volt mindenben. Viszont egy fájó pont volt, a bumszli méret és még inkább a jelentős súlynövekedés. Ebbe ma már beletörődtem, de így lehet ez lesz a legfőbb indok a 15 Pro-ra váltásra. Szeretnék könnyebb telefont, de nem mindenáron.
Érdekes amúgy, hogy rengeteg negatív kritikát olvastam a 15 Pro sorozatról, külföldi tesztelőktől. Ez bizonytalanít el engem is. Akkuban egyáltalán nem hozza, amit vártunk tőle, a titán meg talán gusztustalanabb is az ujjlenyomatokkal, mint a rozsdamentes acél, melegedés, törés, stb. Az A17 Pro chip atom brutál erős, csak az energia beosztásával van baj, persze ezt még szoftverrel lehet javítani.
[link] Itt is írnak egyet s mást...
Száz szónak is egy a vége, a 13 Pro-val (max) nem fogsz mellényúlni. Tök jó, a mai napig, holott már a második generiáció jött ki azóta és a mellékelt ábra szerint sokaknál nincs ésszerű indok az upgade-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Gyúrósok ide!
- Hardcore café
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Fogyjunk le!
- Kerékpársportok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged