- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pajorgergo
aktív tag
válasz
BreamHunter #5047 üzenetére
Mert már lehet olyan biztonsági kockázatokat is javítottak az elmúlt 2,5 évben amit már bármilyen áron, de rá akarnak az emberre erőszakolni.
Hozzátenném nekem a 18.1.1-el hibátlanul működik a telefon.
Sose értettem ezt, hogy miért nem akarnak az emberek frissíteni, a 18.1-el jobb lett nekem még a képernyőidő a korábbi 17.XX verzióhoz képest, 86%-os (valóságban 82,88% 744 töltési ciklussal)
17.XX-el ilyen 5,5 nagyon max 6 órát tudott képernyőidőben, most 7 óra felett van, és nem változott a használati szokásaim és az aksi is csak romlott azóta. -
Zsolt,72
senior tag
válasz
BreamHunter #5045 üzenetére
Beállítások
Általános
Szoftverfrissítés
Automatikus frissítésekA legutoljára írt menüpont alatt kapcsolj ki mindent.
Ha jól emlékszem, éjszaka csak akkor végez telepítést, ha te kiválasztottad ez a lehetőséget, voltaképpen jóváhagytad (önmagától nem csinál semmit).
-
bbendre
őstag
válasz
BreamHunter #4968 üzenetére
Visszasírom a 16-ost. Stabil és gyors volt
Nem is tudom mi az amivel kevesebb lenne most a 16-os, de persze szeretem az új dolgokat. De ezek mindig szívások -
BreamHunter
tag
válasz
BreamHunter #4961 üzenetére
“Remélem nem lesz rendszeres.”
-
Tiger.
nagyúr
válasz
BreamHunter #4958 üzenetére
Nem csináltál véletlenül gyári beállítások vissza alitasat?
-
szabonagyur
félisten
válasz
BreamHunter #4958 üzenetére
Szia
Nekem IKEA kártya került ki, ott talán valamit okoskodott az app és újra hozzá kellett adni.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
BreamHunter #4924 üzenetére
Valamiért nem tetszik neki az említett 12 Wattos adapter, ezért javasolt a mellőzése. Mivel másikkal nem jelentkezik a gond, ezért az a konkrét töltő (úgymond) nem kompatibilis ezzel a telefonnal. Előfordul ilyen.
Ha nincs semmi gondod a most használt iOS verzióval, akkor nyugodtan maradj azon. -
i400
senior tag
válasz
BreamHunter #4625 üzenetére
+1 én nyomtatni is szoktam a képekből, nincs velük gond. Ha meg tudom, h olyan esemény van, akkor viszek rendes fényképezőt. Ha meg hobbizni megyek, akkor filmest
de hát manapság már mindenki dpreview-t megszégyenítő módon tolja az elemzést -
njnl
aktív tag
válasz
BreamHunter #4550 üzenetére
Szerepel a véleményemben az "opció" szó...
-
válasz
BreamHunter #4550 üzenetére
Figyelje azt, mikor kezded el nyomkodni. De ha az is nagyon változó, akkor nem egyszerű a helyzet.
-
jófejsrác
senior tag
válasz
BreamHunter #4185 üzenetére
Én ma reggel már a 16.6-ot tettem fel, amit elsőre észrevesznek, hogy gyorsabban old fel a képernyő - iPad esetében is.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Bárcsak visszarakhatnám a 16.3-at.
-
Peat76
őstag
válasz
Ugyanolyan! A 16.4 is jó volt Nekem, nem érzékelek változást..
-
Navaren
aktív tag
válasz
BreamHunter #4028 üzenetére
-
telefon6310
tag
válasz
BreamHunter #4028 üzenetére
-
Blue meth
senior tag
válasz
BreamHunter #3741 üzenetére
igen végül, gyorsan leszedtem a legfontosabb appokat amiket kb napiszinten használok, aztán meglátjuk. Nem mondom hogy tragédia volt az akksi idő, de sajnos érezhetően jobban merült mint iOS 15-tel.
-
huan
őstag
válasz
BreamHunter #3683 üzenetére
Nem viccelek. Nem volt akkucsere. Sosem töltöttem éjjel.
-
stuckart
csendes tag
válasz
BreamHunter #3667 üzenetére
jaja, szervizben is észlelték a hibát
-
Blue meth
senior tag
válasz
BreamHunter #3661 üzenetére
Egy darabig úgy nyomtam, mármint repülő üzemmódban, akkor is fixen 4%-ot legalább merült reggelre (kb 23h-7h).
-
Blue meth
senior tag
válasz
BreamHunter #3659 üzenetére
Ja mármint az appokra írtam, hogy azokkal nem tudok mit kezdeni mert mindegyik kell. Viszont azt nem értem, hogy mi lelte a telefont. 15.6 (vagy melyik volt az utsó ami fent volt), tökéletesen működött, alig merült.
-
Blue meth
senior tag
válasz
BreamHunter #3657 üzenetére
De hát tök mindegy, mert az összes app ami most fent van kell és használom. Ráadásul megvétel óta nem telepítettem semmit. Ugyanazokat az appokat használom évek óta. Szóval sokra nem megyek vele.
-
Blue meth
senior tag
válasz
BreamHunter #3655 üzenetére
De akkor meg elvész minden beállítás nem? Hogy őszinte legyek sose csináltam egyik telómon se. Gondolom lehet csinálni back upot, de akkor mi értelme a gyári visszaállításnak, ha aztán ugyanazokat a beállításokat visszarakod?
-
GoldhandRent
őstag
válasz
BreamHunter #3645 üzenetére
Én ipaden vettem észre, hogy a 2 másodpercre lerakott safarit újratölti
-
Lozi8
tag
válasz
Nálam sincs ilyen.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Nálam nincs ilyen gond.
-
Stark95
tag
válasz
BreamHunter #3584 üzenetére
Nagyon jó, amint időm lesz telepítem.
Ha elakadok privátban kereslek.
Amúgy vezetékkel, vagy wifivel kommunikál a géppel a teló? -
Stark95
tag
válasz
BreamHunter #3577 üzenetére
Tehát ezt telepítem az asztali gépre, és oda-vissza tudok mozgatni adatokat?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
BreamHunter #3505 üzenetére
Nekem van FB, messenger, Insta és nem tapasztaltam romlást az akkuban. Eddig is jó volt, most is az.
-
pethYeti
addikt
válasz
BreamHunter #3503 üzenetére
Most ne akarjuk már megmagyarázni ezt is. Javaslom twitter, reddit, vagy e fórum olvasgatását. Itt nem arról van szó, hogy emberek elkezdtek máshogy használni a telefonjukat.
Ócska az akku idő és ez egyértelműen az új verzió hibája.
Így fél nap után egyébként mintha a 16.0.3 kicsit segített volna, de majd kiderül még ez.
-
GoldhandRent
őstag
válasz
BreamHunter #3397 üzenetére
figyi, gondolj a jövőre.
előbb-utóbb biztos veszel egy konzolt
kérdés, hogy melyiket -
adomok
tag
válasz
BreamHunter #3393 üzenetére
Én még tudok javasolni egy mobil tartót xbox kontrollerhez [link] Nekem van ilyenem és kényelmes használni, bár ritkán játszom mobilon.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
BreamHunter #3389 üzenetére
Az összes Microsoft és Sony kontroller támogatott ,
-
totopad
senior tag
válasz
Tavaly vettem egy XBOX One controllert Chromecast-hoz, kiváncsiságból kipróbáltam, szifonon is megy.
-
kory24
őstag
válasz
BreamHunter #3391 üzenetére
Razer kishi for iPhone (v2) biztos megfelelne Neked.
Csak az nagyon drága
-
sebestyen93
tag
válasz
Én PS4 kontrollert szoktam használni, a legtöbb fps játék támogatja gond nélkül.
-
Stark95
tag
válasz
BreamHunter #3343 üzenetére
Valóban volt már, hogy jelszót kért.
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
BreamHunter #3289 üzenetére
Amikor az editorban vagy, nyomj az órára és fel fogja dobni az opcókat (ha ott nem találsz olyat ami neked tetszik az viszont tough luck).
Kíváncsi vagyok, hogy az Apple kiad-e valami frissítést ios 17 előtt a lockscreenre, mert nagyon sokan panaszkodnak miatta, és nem a legjobb megoldás.
Ami viszont nagyon príma az új verzióban az a profilok beállítása. Végre könnyű munka/personal profilokat állítgatni, saját lockscreennel. Így már én is kihasználom ezt a funkciót.
-
válasz
BreamHunter #3287 üzenetére
Persze, hosszan nyomj ra a lockscreenre, es alul feljon a beallitasok menu.
-
Stark95
tag
válasz
BreamHunter #2843 üzenetére
Mi az a NMHH kedvezmény?
-
KunEmber
senior tag
válasz
BreamHunter #2809 üzenetére
Az hagyján. De még az előfizetések kis része is van csak bekötve. Én pl. egy kb. ötszázezres flottában vagyok, itt egy csomag sincs, ami tudná az 5G-t.
-
i400
senior tag
válasz
nyáron a balatonon örülj ha 10 mbit megvan mobilneten bizonyos helyeken és időszakokban (telekom)
-
válasz
Nem is éri még, de arra tökéletes, hogy zabálja az akkut. 4G bőven elég.
-
KunEmber
senior tag
válasz
BreamHunter #2804 üzenetére
Korrekt válasz! Sajnos a valóság mást mutat, mint a specifikációk. Sajnos...
Az 5G-t lehet állítani, ha az előfizetésed tudja, és még hálózat is van hozzá, akkor '5G be' amit te keresel. Link : https://support.apple.com/hu-hu/HT211828
-
válasz
BreamHunter #2804 üzenetére
Amennyiben biztos van 5G lefedettség nálad: beállítások - mobilhálózat - mobiladat lehetőségek - hang és adat. Itt lesz.
-
KunEmber
senior tag
válasz
BreamHunter #2795 üzenetére
De amúgy egy full extrás teló után miért váltottál egy középkategóriás droidra? Ehhez a családhoz egyes egyedül a Note vonal mérhető tudásban és most már - a Samsungnak - köszönhetően árban is.
Igazából csak azért kérdezem, mert az öcsém egy iPhone után vett egy 90.000res Xiaomit, fél év múlva meg vett egy iPhonet inkább. De az nem merült fel benne, hogy esetleg a különbség oka az is lehet, hogy a Xiaomiból vehetett volna 4-et is, ezért az árért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hobby rádiós topik
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Hegesztés topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Blood Message - Egy újabb akció-kalandjáték Kínából
- BestBuy ruhás topik
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged