Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kchris78 #4911 üzenetére
Nekem az a bajom, hogy szeretem a gyártókat is váltogatni időnként, de sok lehetőség már nincs...
Mindig új telefont veszek, de arról már leszoktam szerencsére, hogy megjelenéskor azonnal a legújabbat, ezért lehet, hogy egy 15 PM, ha nem S24 Ultra.
A jobb akkumulátoros üzemidő miatt, mindig a nagyobb típusoka veszem. -
válasz
GoldhandRent #4908 üzenetére
Szoftveresen nálam minden ok, pedig mindig a legújabb van fent.
Az enyém 1.5 éves, akku 98%, így még az is teljesen rendben.
De ilyenkor már bőven újítani szoktam, csak mostanság nem sok időm van a telefonnal foglalkozni, szerencsére... -
-
válasz
EngineerBoy #4842 üzenetére
Szia!
Én simán váltanék.
Ha Ultra kontra Pro Max lenne a kérdés, akkor több kérdést vetne fel. -
válasz
MikitoLac #4824 üzenetére
Szia!
Tudod ellenőrizni, hogy szoftveres vagy hardveres a probléma azzal, hogy gyári visszaállítás után, tiszta rendszeren jelentkezik vagy sem.
Ha hardveres, a repedés miatt sanszosan ráfoghatják, hogy például ütést kapott a stabilizátor, emiatt harc lehet a jótállás érvényesítése... -
válasz
bbendre #4749 üzenetére
Szívesen kipróbálnék, használnák egy ideig Pixelt, de a 8 Pro gyenge akkumulátoros üzemideje is elriaszt.
Bár szerintem a fényképeknél, bizonyos esetekben nézőpont kérdése is, hogy kinek és mi tetszik jobban.
Nekem bejönnek a 13 Pro Max képei is, mondom úgy, hogy Samsungról (Ultra) váltottam.
A régebbi típusokkal nem szoktam hasonlítgatni - még gyártón belül sem -, mert ott már nem csak az játszik, hogy melyik jobb kicsivel egy meghatározott típusú képnél, a régebbi típus sok másban bukó kamerában is, gyengébb zoom...stb. -
válasz
maxika2004 #4649 üzenetére
Szia!
Simán lehetséges, használati és törlési mód függvénye.
Nekem most múlt egy éves és 99%-on áll. Töltöm gyorsan is - többségében úgy -, viszont sosem merítem le túlságosan, az pedig változó, hogy csak rátöltök valamennyit, vagy fel tud menni 100%-ra, mert van rá épp idő.
Valakinél ennyi idősen már kevesebb a kapacitás, mert máskét használja és tölti. -
válasz
LosBlancosRM #4643 üzenetére
Nincs gond, órával folyamatosan kapcsolatban van, de más eszközöket sem dobál le, amiket nem folyamatosan használok.
-
800.000 Ft feletti kontrollerben csalódtam, aztán vettem olcsóbban olyat, ami nagyon bejött.
Az ár mindig csak egy tényező a sok közül, ami bizonyos gyártókra pláne igaz...
Vegyél Samsungot
Többször elgondolkodtam már a 13 PM cseréjén, de nem tudom mire fogni, hogy ezért vagy azért veszek jobbat, ezért marad még egy ideig, pedig már egy éve használom. (Nálam ez átlagban már tartós használatnak számít)
-
Így igaz, hibátlan rendszer nincs.
Sőt, ez a funkcionalitásra, működésre is igaz, az egyik ebben jobb, a másik abban.
Az iOS eleinte faék volt, kevesebb funkcióval, ezért hibalehetőség sem volt sok, de aztán ez is változott.
De sok más területen is így van, sorolhatnánk gyártók szempontjából autókat, processzorokat, asztali operációs rendszereket, videokártyákat...stb. -
válasz
bbendre #4587 üzenetére
Azt írta, korábban jó volt, kikapcsolni meg nem nagyon szokták, ha már aktív.
njnl: Ja, hát az alap, nekem legalábbis annyira természetes első hibajavítási kísérletnek, hogy nem is írom.
Felváltva használok Androidot és iOS-t elég régóta, mindenhol előfordulnak érdekességek. -
Első körben a hálózatot kellene ellenőrizni, megnézni másik telefonnal, rákérdezni másnál, hogy adott helyen mit tapasztal.
Ha fizikai SIM kártya van a készülékben, másikba átenni és tesztelni.
Ha a hálózat és a SIM kártya rendben, akkor hálózati beállítások alaphelyzetbe állítása az iPhone-on, hátha annyi is elég. -
válasz
BreamHunter #4550 üzenetére
Figyelje azt, mikor kezded el nyomkodni. De ha az is nagyon változó, akkor nem egyszerű a helyzet.
-
válasz
LosBlancosRM #4333 üzenetére
Sok esetben javít már egy ideje.
-
-
válasz
LosBlancosRM #4246 üzenetére
Arany középút: 12 - 15 Watt
Nem melegszik, de nem is kell egy éjszaka a feltöltéshez. -
válasz
LosBlancosRM #4068 üzenetére
Előjön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legdrágább, legnagyobb, legtöbbet tudó iPhone bizonyos szempontból túlzás, de akinek nem kell egy ekkora batár, annak a Pro verzió is pont meg fog felelni.
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest