- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
PlayMax
nagyúr
-
pajorgergo
aktív tag
-
GoldhandRent
őstag
az nem csak marketing maszlag ? JerryRig-en Zack megkarcolta level 6-on, mélyebb vájatokkal level7-en
-
Imi1981
veterán
Most hirtelen átlátszó szilikon tokot és olcsó üvegfóliát rendeltem. Kezdésnek jó lesz. Később mindenképpen oleofób bevonatú üvegfóliát akarok mert amin nincs ez a bevonat nagyon maszatolódik (ég és föld a különbség).
Tokból akarok majd egy jó vékony (ami nem teszi nagyon vaskossá) és igényeset akarok. Magyarországon jó áron(mert vannak néha óriási különbségek ugyan azon termékekre) hol érdemes ezeket keresni? Jelenleg a tok.store.hu oldalon nézelődök. Végülis itt is van sokféle. Most van ideiglenes tok úgyhogy nem sietem el, hogy jobb tokot vegyek.Amúgy siera kékben rendeltem ami szerintem nagyon jól néz ki! Kár hogy el kell takarni tokkal.
Ez az arcfelismerő tök sötétben is gyorsan felold? Otp alkalmazásban utalás /fizetésnél akkor arcfelismeréssel lehet jóváhagyni gondolom. Fura lesz android után de ez tutira kényelmesebb lesz. -
mrThomi
addikt
Chrome az alapértelmezett, de fb hivatkozásokat egy én nem is tudom, talán előugro ablakba nyitja meg es azon belül tudom "megnyitás chrome"al opciót választani, és akkor már ott van a chrome lapjai között, de addig nem. Azért gondoltam hátha an arra lehetôség hogy egyből chromeba dobjon.
Holnap 37, jó túlélést mindenkinek
-
mrThomi
addikt
Hello, melyik profilt érdemes letölteni ? Deafult, non filtering vagy family protektion ?
szerk: közbe rájöttem
sima deafultot telepitettem es az appokba sincs reklám, pl:mobile.de, alul eltünt a reklámsáv, myonline radio, kozepen a csatorna logojat mutatja mar nem pedig a reklamokat, pont ugy mukodik mint androidnal eddig
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged