- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Peat76
őstag
válasz
Imi1981 #3861 üzenetére
Nálam már volt párszor, hogy koppintásra nem ébred fel...de ezt az XS Max csinálta régóta...
zool1
Enyém..1 hónapos!
Your iPhone battery's real stats:
MaximumFCC (original maximum capacity): 4519 mAh
NominalChargeCapacity (current maximum capacity): 4435 mAh
CycleCount (number of complete charge cycles): 12 cycles
Relative to when it was new, your battery capacity is 98,14%. -
kakuk.tamas
addikt
válasz
Imi1981 #3591 üzenetére
Ahogy írták, soft reset.
14 Pro-nál vettem észre, hogy néha FaceID használata közben kikapcsol a kijelző. Olyan, mintha kikapcsolt volna a telefon, de nem.
Ezzel a módszerrel tudtam restartolni, és rendbetenni a telefont. Eddig egyszer csinálta nekem, de már más is mondta, és itt a fórumon is valaki említette már, hogy járt így. -
PlayMax
nagyúr
válasz
Imi1981 #3338 üzenetére
Ingadozik valahol 90 és 120Hz között kb. ,nem tartja stabilan használat közben a 120Hz-et a kijelző ahogyan az előző ISO rendszer alatt tette IOS 15.5-ig (15.6 sem volt már az igazi).
Érvényes szinte ez az egész alkalmazás használatára is (messenger rendben van így elsőre).Lehet ,hogy lesz ez még javítva hisz egy kezdetleges rendszer ,mindenesetre én észreveszem ,hogy nem olyan folyékony és akarásmentes minden mint amilyen volt.
Összeségében meg nincs gond ,működik minden tökéletesen és stabilan ,szinte már teljesen beállt a rendszer a gyors otthoni internetemnek köszönhetően - elég sok mindent kellett szinkronizálnia is mert egy tiszta IOS 16-ot telepítést végeztem minden átköltöztetés nélkül ,mindenem fent van az iCloud-ban nekem ez nem jelent gondot ,végeztem egy szép tisztítást (szoktam ilyet csinálni minimum évente). -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Imi1981 #3296 üzenetére
Kicsit furcsa érzésem van, mikor ilyen kérdést tesznek fel!
Miért lenne poén? Nem hagy rajta ragasztót, nyilván nem tejes testsúllyal kell úthenger szerűen rányomni, csak ráteszed és végi tolod rajta könnyedén. oda- vissza és erős fény mellett a kijelzőn és a fólián, amikor pormentes lesz rá rakod a fóliát.
A fólia belsőjéhez ne érjen az ujjad, mert akkor tényleg kuka, az ujjlenyomat ott marad a az üvegfólia ragasztón, de a henger csak a szöszt és a port szedi el, nem hagy semmi maga után. -
GoldhandRent
őstag
válasz
Imi1981 #3159 üzenetére
az a baj, hogy a szoftver gyakran okosabb akar lenni a usernél (sokszor érthető módon, de szerintem nem itt a fórumon), és te hiába akarsz 3x lencsével lőni, azt gondolja ez ahhoz túl közel van, inkább ránagyítok az 1x-re
az tényleg zajos, és látszik, hogy digit zoom+ próbaképp lehet átrakom jpeg-re ahogy javasoltad, de csak próbaképpen. azt hiszem a live fotó csak HEIF-fel kompatibilis, én pedig eőszeretettel használom a live fotókat :/
-
-
GoldhandRent
őstag
válasz
Imi1981 #3094 üzenetére
volt most egy kis telihold helyzet, lőttem pár 15x-eset az i13pro-val, meg pár 50x-eset a xiaomi mi note 10-emmel
i13pro képein a hold egy fehér paca beégve, hiába húztam le a fényt
xiaomin minden szépen látszikmegvettem iphone-ra a filmic pro csomagot (aminek az árát már visszakértem, mert szart se ér az egész), azzal tudtam értelmes szerű képet lőni kb 3-4 próbálkozás után
kéne valami jó kamera app, amiben értelmes kézi mód van, egyelőre nem találtam -
bbendre
őstag
válasz
Imi1981 #3124 üzenetére
Erről olvastam, hogy az eredeti ötlet az volt, hogy legyen olyan beállítás menü ami szétválasztja az appot és a configot. Pl ki tudsz kapcsolni, be tudsz kapcsolni bármit mielöt elinditanád az alkalmazást. Mondjuk incognitoba váltania messengerben mielőtt elindítod. Így nem látszik, hogy online vagy egy pillanatig sem. Persze az Apple sem tartotta be a saját szabályait
-
válasz
Imi1981 #3117 üzenetére
Itt nincs olyan hogy utolsó feltöltés óta. Van előző 24 óra, illetve van napi, az az adott napot mutatja nulla óra 1 perctől. Így ha éjjel töltöd és reggel veszed le és kezded használni akkor adhat valós SOT-ot adott napra.
Szerk.: Ja ez az akku statnál van (ott mutat SOT), képernyő időt nem szoktam nézni. Bocsánat.
-
saca23
aktív tag
válasz
Imi1981 #3108 üzenetére
Igen nekem is elsőre puritán , picikét olyan régiesnek tűnt a rendszer komótos animációkkal itt ott nevetséges korlátokkal, de ahogy telik az idő elég megszokható barátságos a rendeszer , a telo külseje főleg ebben e siera kék színben eszméletlen jól néz ki , nagyon minőséginek hat , úgyhogy jó ez
.
-
saca23
aktív tag
válasz
Imi1981 #3094 üzenetére
Azt hittem én is , hogy valamit rosszul csinálok amikor fotóztam ,de van közelembe egy sima 13 pro tulaj is és ő is megerősített, hogy igen nagyon elkell találni a fotózásnàl mindent , hogy jó képek legyen , egy biztos pl éjszaka ha úgy jön ki atom képeket lehet a pro maxal csinálni , de belenagyítani akkor se nagyon kell a képekbe , mert csalódás lehet . Mindenesetre , ha eltekíntünk az újságírok promo cikkeitől ahol agyon dicsérték a kameràit a telonak , akkor egész elviselhető képeket lehet lőni vele csalódás mentesen.
-
-
huan
őstag
válasz
Imi1981 #3024 üzenetére
Szia
Nekem volt kameralencsevédőm. Amit tapasztaltam: ócska műanyag, ami jobban karclódik sokkal, így ronthat a képminőségen, mindig maszatos volt, de ami a legjobban zavart, hogy a lencsék közötti részhez mindig aláment a zsebpiszok és ronda volt. Kettőt használtam, 4-et elhajítottam. A tokokból vannak valóban peremesek, így asztalon is azon "fekszik" nem a lencsén. -
válasz
Imi1981 #3017 üzenetére
Úgy van, ahogy mondod. Van valami kínában forgalmazott fajta, ami tényleg fizikai dualsimes, de itthon az ritka, mint a fehér holló.
R a y: Nekem az ESR Armorite nagyon jól bírja, néhány pici hajszálkarc van rajta fél év után. Tesztekben erőhatásra viszonylag hamar megroppan, de nálam a karcot jól bírja. Igaz, gép előtt dolgozom, nem fizikai munkát.
-
válasz
Imi1981 #3007 üzenetére
Fél éve van fent egy ESR Armorite, tökéletes. Ahogy nézem, 14PM-ra is jólesz a másik, ami a csomagban maradt
Mindig olyanom volt, ami takarta a notch-ot is, sosem volt problémám vele. Egy dolgot olvastaam, néheány fajta üveg bekavar a fényérzékelőnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Autós topik
- BestBuy topik
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged