- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
BrianDK
tag
Én Telemax szervízpontra vittem be, itt van közel hozzánk Zuglóban. Nem kecsegtettek semmi jóval, de jövő hétre árajánlatot ígértek. Majd meglátjuk lesz-e értelme megjavítani. Ha nem, akkor nálam egészen biztosan az utolsó TCL-Alcatel volt, amúgy is kinéztem már egy Prestigio-t, de ha simán megy ez a JB dolog, akkor azt mondtam volna, hogy rendben maradjon ez, mert a Project Butter miatt néhány dolog biztosan "smooth"-abb lett volna, de így... Nagyon kíváncsi leszek az árajánlatra, de rosszat sejtek, pláne úgy, hogy a garanciám épp két hete járt le.
Ha mégsem éri majd meg megjavítani, akkor fogok tudni szolgálni nektek egy makulátlan narancs színű hátlappal, egy imak tokkal, és egy fóliával (ha nekem már nem kell, "occóér' " oda adom valakinek). -
Ocsy
aktív tag
2.6.2 alatt MINDKETTŐ volt. Ezért lehet érdekes. Ld. itt. És azt tudjuk a korábbiakból, hogy a ONE TOUCH 997-tel működik. Szóljon, akinek nem, illetve akinek elszállt, az próbáljon visszaemlékezni, hogy melyiket választotta. Ennek lehet a vége az, hogy a ONE TOUCH 997-tel jó, az OT-997-tel meg nem.
-
coolpet
senior tag
Meg mindig nem ertem hogy miben kulonbozik a nemet beszerzes a magyartol?
Hardwerre ugyanaz nem?
Szoftverre meg lehet frissiteni ha ugyvan nem?szoval ha megvan a nemet stock rom, akkor feltolva azt latja majd a JB frisistest?
Vagy nagyon el vagyok tajolva es epromban van beegetve hogy ez nemet, ez magyar, es nem ajalnja fel az updatet ez miatt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest