- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsozsito87
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Elég rég jártam a fórumon és jó látni, hogy működik még :-)
Már nem C7 tulaj vagyok, de maradtam az Alcatel-nél Idol3. -
zsozsito87
aktív tag
válasz
#86973952 #8138 üzenetére
Én is arra gondoltam. De attól még a Flashtool látszólag flash-elheti? 3 ilyen c7 telóm van és az egyik mindig dram hibával küszködik. Arra abszolút nem megy fel semmi. Elsem indul
a falsh csak a hibaüzenet. Az biztos hogy lap hibás.
De ezzel a telóval (amiről szó volt) elindul és beis fejezi de csak látszólag :/ -
zsozsito87
aktív tag
válasz
#86973952 #8130 üzenetére
Segítség kellene.
Adott egy C7 és újra kellett tenni.
Feltettem a gyári 4.2-őt és a 4.4-et is. A Flashtool gond nélkül ferakja (vagyis úgy jelzi) felmegy 100%-ig és jelzi hogy kész! De a telón nem változik semmi. Sem a recovery és csak az Alcatel One Touch Pop c7 logó úrjra meg újra. (Folyamatosan újra indul. Mi a baj?
Ha belépek a recoverybe a 4.2-es gyári recovery jön be. Pedig feltettem a cwm-et. De miért? -
zsozsito87
aktív tag
Valaki nézte már az Android N stílust?
-
zsozsito87
aktív tag
válasz
matitutu77 #7784 üzenetére
Szia. Végső és biztos megoldás a gyári rendszer újra flash-elése.
Ez lehet 4.2.2 vagy 4.4.2
Részletes leírás az összefoglalöban valamint ott megtalálod a 4.4.2-es romot is.
A 4.2.2-est feljebb linkeltem.
Esetleg ha segítség kell vagy ha elakadsz valahol segítek -
zsozsito87
aktív tag
válasz
zekk007 #7788 üzenetére
Itt a teljes gyári mentés. A prelodaer és a mobil info file-okat ne flasheld.
[Pop C7 4.2.2 gyári mentés] -
zsozsito87
aktív tag
Valaki futtatott már PC-n Androidot? A 6.0 kijött már?
-
zsozsito87
aktív tag
válasz
#86973952 #7752 üzenetére
Elindul.
A gyári 4.4-re kell fel Flash-elni a 2filet, majd recoveryben format system, format data&media és utánna már az 1G system partició fogad amire mehet fel a ColorOS és arra pedig vissza lehet rakni a recovery backup-ot is.Szerk: ColorOS-nél nem árt egy dalvik wipe mert alig 20mb szabad marad a davilk-nak ha nem wipe-olsz.
Szerk2: figyelmetlenségből az 1G system particióra a normál particiós backupot raktam vissza és azis felment gond nélkül
-
zsozsito87
aktív tag
Igen témázható. Port linkelte feljebb azt a zip-et tölsd le. Az 1G partició Kell hozzá.
[Color OS] -
zsozsito87
aktív tag
Szia Pali.
Megvan a 4.2 link -
zsozsito87
aktív tag
ez mutatja hogy hogyan kell kibontani a 2 boot img-t
ha kell ma este feltöltöm a cygwint és a kitchen hogy ne kelljen keresgetned, valamint ha belevágsz majd videó nélkül segítek innen gépről privátban.
-
zsozsito87
aktív tag
ez már bonyolultabb mint a többi eljárás
kikell bontanod a boot.img-t
ezt a Cygwin és az Android kitchen nevű programmal tudod
ha ezek megvannak akkor feltelepíted ami nem is olyan egyszerű rákeresel a youtubon hogy android kitchen install fo windows.
azt kövesd mert másképp nem fog menni
oké ez megvan
akkor a cygwin ikonra ami kinnt van az asztalon jobb gombal futtatás mint rendszergazda és bejön
beírod hogy cd kitchen majd enter
beírod hogy ./menu majd enter
ekkor teljesen bejön a kitchen
ezutzán már jön a nagy munka de ezt jobb ha videóba linkelem mert nagyon sok idő lenne leírni
és amikor már teljesen kibontottad a 2 boot.i,g-t akkor a stockból bemásolod a zimage-t és az uventd filet felűlírva majd a videóban mutatja a repackot is -
zsozsito87
aktív tag
-
zsozsito87
aktív tag
Igen jól érted.
Tölsd le a zip-et
Az updater scriptben szerkezd át a csatolási pontot 7-re.
system/priv-app/rename_this_folder/place_apk_hereNos a rename_this_folder
Ezt nevezd át pl:MegaPlace_apk_here oda tedd az apk-ot vagyis a Mega.apk
Ezután mehet fel
Ahány apk-ot akarsz feltenni annyi mappát csinálj az apk nevével és tedd bele az apk-ot de arra ügyelj hogy ha átnevezed az apk-ot szóköz ne legyen benneMajd jelezz
-
zsozsito87
aktív tag
A spanyolok sem épp segítőkészek. Kértem egy kis segítséget hogy hogyan tudnám fixálni a wifit de nem akarták elhinni hogy pprtolva van a cm13 és hogy beis bootol. Tettem fel egy képet és azóta olyan mintha törölték volna a bejegyzésem.
Kérték a linket de mondtam hogy még nem jó és igy nem adom oda.
A Basco féle cm13 megvan de így a mindennapi használatra alkalmatlan -
zsozsito87
aktív tag
válasz
zsozsito87 #7682 üzenetére
A build2 a hw.composermt6582.so és a libaudio.primary.default.so file-ok nélkül indult el?
-
zsozsito87
aktív tag
Semmi gond. Akkor valószínű hogy nekem is csak addig fog eljutni
Az uvented.rc file-t is átmásoltad?
valamint a leírásban *-al megvan jelölve
hw.composermt6582.so és a libaudio.primary.default.so azt írja hogy ezeket hagyjuk ki ha nem indulna el rendesen a build2-nél akarom ezt kipróbálni mert sokan irják hogy a build 1 az nemjó nekik sem de build 2 igen lehet hogy így -
zsozsito87
aktív tag
A jelenleg említett CM13 fake verzió. Rendben hogy a build prop-ba az sdk=23 de ettől még fake mert kitkat alapú rendszerre építették.
Szerk: Ajit utasítása szerint portoltad már a ROM-ot mert én nekifutok.
Valamint én már mimdent megcsináltam magamtól csak az uvented.rc filet nem másoltam még (erre nem gondoltam)
A filet a boot.img ből tudod kinyerni az Android Kitchen nevű programmal -
zsozsito87
aktív tag
válasz
darkghost80 #7627 üzenetére
A legstabilabb minden esetben a gyári ROM.
Ebből kifolyólag jelenleg a legstabilabb Custom Rom a gyári kipucolt változata. -
zsozsito87
aktív tag
válasz
zsozsito87 #7622 üzenetére
-
zsozsito87
aktív tag
Letöltöm és megnézem. Valahogy csak lehet portolni mivel Favio-nak sikerült csak mi még tudatlanok vagyunk etéren mert nemtudjuk a menetét.
Jelzek hogy mire jutottam vele.Izgatottan várom Favio ROM-ját. Ami igaz hogy tele lesz buggal. Amit linkeltél is elég dúrva így ahogy írtad de ezek még javíthatóak.
-
zsozsito87
aktív tag
Navon Mizu 5-je van ahogy írta. Elvileg semmiben sem különbözik a mi általunk használt CM-től. A Navon is mt6582m. Meglátjuk, lejet hogy neki másképp viselkedik.
A ram tényleg érdekes, nem találkoztam még olyan CM-el ahol felfelé is megy a ram.
Na felteszem én isPorterockának igaza van. Ami nem hivatalos ott vannak gondok.
-
zsozsito87
aktív tag
válasz
#86973952 #7578 üzenetére
SIM hibára Ubul talált megoldást
Sikerült Ajit romjában a simet meg oldani build propba ezt
# 3G signal and speed tweaks
ro.ril.hsxpa=2
ro.ril.gprsclass=10
ro.ril.hep=1
ro.ril.enable.dtm=1
ro.ril.hsdpa.category=10
ro.ril.enable.a53=1
ro.ril.enable.3g.prefix=1
ro.ril.htcmaskw1.bitmask=4294967295
ro.ril.htcmaskw1=14449
ro.ril.hsupa.category=7
ro.ril.hsdpa.category=10
ro.ril.enable.a52=1
ro.ril.set.mtu1472=1
persist.cust.tel.eons=1
ro.config.hw_fast_dormancy=1Ezt kell bemásolni a build prop-ba ha nincs benne. Ha benne van akkor a 3g fix megoldja.
Szerk: közben már látom Ubulnak látja a SIM-et... Ez érdekes
-
-
zsozsito87
aktív tag
válasz
#86973952 #7506 üzenetére
Igen CTR-ből raktam fel ( szinte csak azt használok) az nvram fixet felraktam de nemcsinált semmit. Ugyan úgy megmaradt. A partíció kiosztás tudtommal nem változott (de erre nem akarok téves infót mondani. az az igazság hogy amikor leteszteltem megnézegettem FlahTool-al újra tettem a gyári romot, ami simán felment.
-
zsozsito87
aktív tag
válasz
#86973952 #7502 üzenetére
Így gazdálkodik. Legtöbb esetben 480-550 között mozog a szabad ram mennyiség.
Szerk: ez a ROM dual SIM-es, valamint honor a bootlogó így gondolom arról portolták (ha jól emlékszem Symphoni típusú telefonra) és az az alapból portolt rom került a C7-re.
Így már a harmadik átalakításon esett át. Így pedig érthető a bug
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- SkyShowtime
- Asztalos klub
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Bittorrent topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest