Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 12T - egytucat
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
Akkor most olvashatsz
Nincs sok tapasztalatom még vele mondjuk. Használom, működik. Semmi kirívó hibát nem találtam még benne. Sebesség rendben van, sőt, talán javult is valamelyest a memória kezelés. Egyetlen hiba, de az lehet, hogy nem a ROM hibája, amit már többször említettem, hogy nem mindig jól jelzi az akkuszintet.
Azt is írtam már, hogy belekerült a beállításokba színhőmérséklet állítás, bár nem egy nagy szám, de kicsit lehet tuningolni, finomhangolni a színeken. Én rögtön teljesen eltoltam ellenkező irányba, nekem úgy jobban tetszik (kevésbé kékesen).
Én mást nagyon nem vettem észre, a 4.2-est sem bújtam annyira, hogy legyen számomra szemmel látható különbség. Illetve de, van még, de ezt is írtam már: megszűnt a két SIM kártya térerejének különböző színnel való megjelenítése (eddig zöld volt a SIM1 és narancssárga a SIM2), most mindkettő egyforma szürke, eléjük került 1-es és 2-es számocska, eddig nem volt). Az akku szintjelző is ugyanolyan színű lett, meg minden egyéb ikonka az értesítési sávban.
Az ONETOUCH Launcher (eddig nem ilyen néven volt) elég jó, bár vannak furcsaságai, de szokható.
Változott még az értesítési panel "csempés" lapja, vannak új funkciók, viszont eltűntek régiek.
Biztos van még változás, de más nem jut eszembe hirtelen.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínai gyártó legújabb terméke kedvező áron kínál nagy, bár kevésbé minőségi kijelzőt és egész erős hardvert, mindemellett kellemes dizájn és sebesség jellemzi.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest