Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Exian

addikt

válasz laco2 #4436 üzenetére

Akkor most olvashatsz :)

Nincs sok tapasztalatom még vele mondjuk. Használom, működik. Semmi kirívó hibát nem találtam még benne. Sebesség rendben van, sőt, talán javult is valamelyest a memória kezelés. Egyetlen hiba, de az lehet, hogy nem a ROM hibája, amit már többször említettem, hogy nem mindig jól jelzi az akkuszintet.

Azt is írtam már, hogy belekerült a beállításokba színhőmérséklet állítás, bár nem egy nagy szám, de kicsit lehet tuningolni, finomhangolni a színeken. Én rögtön teljesen eltoltam ellenkező irányba, nekem úgy jobban tetszik (kevésbé kékesen).

Én mást nagyon nem vettem észre, a 4.2-est sem bújtam annyira, hogy legyen számomra szemmel látható különbség. Illetve de, van még, de ezt is írtam már: megszűnt a két SIM kártya térerejének különböző színnel való megjelenítése (eddig zöld volt a SIM1 és narancssárga a SIM2), most mindkettő egyforma szürke, eléjük került 1-es és 2-es számocska, eddig nem volt). Az akku szintjelző is ugyanolyan színű lett, meg minden egyéb ikonka az értesítési sávban.

Az ONETOUCH Launcher (eddig nem ilyen néven volt) elég jó, bár vannak furcsaságai, de szokható.

Változott még az értesítési panel "csempés" lapja, vannak új funkciók, viszont eltűntek régiek.

Biztos van még változás, de más nem jut eszembe hirtelen.

Új hozzászólás Aktív témák