-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
Sziasztok!
Azt csinálja a telefon, hogy bekapcsoláskor folyton újraindul, mielőtt bejönne a rendszer. Megjelenik a logó, megy az animáció, aztán egyszer csak újraindul. Recovery-ből csináltam WIPE-ot, meg gyári állapotra visszaállítást, nem segített.
Mit tudok még tenni vele?
Meg van még hozzá a teljes gyári lementett rendszerem, talán még van, aki emlékszik, hogy tőlem kapta meg a topik apraja-nagyja a gyári 4.4-es mentést
Csakhogy nekem már fogalmam sincs, hogy hogyan kell csinálni a visszamásolást... sosem csináltam, én csak a lementést végeztem el itteni segítséggel.
Hogyan/mivel tudom visszarakni? Hátha úgy életre kelne. Nincs használva a telefon már egy éve, de tartalékba jó lenne, illetve gyereknek szórakozni vele.
Tud valaki segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest