Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintem az mindig ajánlott. Én ezt a Flash Tool mentést elsősorban nem azért írogatom állandóan, hogy magamnak tegyek jót. Inkább a tulajdonosnak fontos, hogy legyen egy teljes ROM mentés. Feltéve, ha ROOT -olni vagy mókolni akar valaki. Bár ha valaki 2 évnél tovább szeretné használni a telefont, akkor szintén jól jöhet, mert a szoftveres helyreállítás garanciai időn túl már pénzes téma.
A Flash Tool mentés tehát elsősorban a tulajdonos érdeke. Az más kérdés, hogy jelen esetben nekünk X tulajdonosoknak is nagyon jól jönne, mert 4.4 -et adaptáljuk erre is.
Szerk.:
Azt nem tudom, hogy ennél mi alapján frissül OTA -n a készülék, de meg lehet próbálni a 4.2 -es ROM -ot is, ha fel tudod tenni valahova tömörítve. Persze nem kell abból minden blokk, van amit nem is ajánlott megosztani.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínai gyártó legújabb terméke kedvező áron kínál nagy, bár kevésbé minőségi kijelzőt és egész erős hardvert, mindemellett kellemes dizájn és sebesség jellemzi.
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest