Hirdetés
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Megjelent a OnePlus 13T
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Honor 90 - modellalkat
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrDreams
tag
Köszönöm hogy megpróbáltatok segíteni! Úgy döntöttem hogy csináltatok egy számlát amiról feltehetöleg ingyen tudok utalni. Akkor nézek egy 'értelmes' szimpla fekete szilikon tokot. Müanyag nem kell!!! Ezt megpróbálom minél hamarabb elintézni. Akkor visszatérhetünk a tokokhoz! Még egy kérdés! Mennyiben kell (mit kell módosítani) a D és az X tokján? Meglehet úgy csinálni a D-ét hogy ne látszodjon az 'átalakítás'? Mégegyszer köszönök mindent!!!
-
törölt tag
Igen. DE már szinte értelmetlen az az oldal. Tele van csalóval. Régen jó volt, meg az összes ilyen hasonló.
Telefonból tele van klónnal. Nem is értem, mivel a magyar törvények szerint nem lehetne eladni (de még behozni sem). Szépen kihúzza magát az oldal...
Neked ugye 4.4 -es D van?
-
Exian
addikt
válasz
#86973952 #4394 üzenetére
"házhoz is szállítanak, mert annak a költségét is rádverik (és még azon is keresnek egyesek...)."
Erről az jut eszembe, hogy egy időben divat volt vaterán, hogy emberkék azt csinálták, hogy felraktak egy raklapnyi terméket DX-ről, meg ebayról, és ha megrendeltél valamit, akkor ők leadták a Te címedre DX-en, ebay-on, akárhol, ahonnan postaköltség nélkül jön a cucc, DE ők felszámoltak 400-500 Ft postaköltséget!
Ravasz volt. Persze, erre már harap a vatera.
-
törölt tag
válasz
Acesanyi #4393 üzenetére
Konkrétan pesten így kapásból is mondok egy olyan normális boltot, ahol a szilikon tok, és a fólia is 1.000 HUF alatt van. Kinyitható azt hiszem 1.500 környékén van, de arra már nem emlékszem pontosan, mert nem szeretem őket. Az viszont csak boltból működik.
Az ilyen rendelgetős cégek pofátlanok. Ráadásul még azt sem lehet mondani, hogy azért drágábbak, mert házhoz is szállítanak, mert annak a költségét is rádverik (és még azon is keresnek egyesek...).
ÉS itt jön részemről a DE. Aprón sokszor 300-500 HUF -ért szokták adni ezeket a szilikon tokokat ilyen készülékekre (meg nem ritkán fóliára is, most is van olyan). Olyan eladók, akiknek 300-600-1000 pozitív visszajelzése van.
Persze ez a fóliás dolog is igaz, amit írsz, megbízható helyről kell.
-
Acesanyi
tag
válasz
#86973952 #4392 üzenetére
Szerk.:
Ráadásul az utánvétnél ennél is számolnak fel további díjat. + 290 HUF.Bocsi ezt meg én nem néztem!
Tokot én sem rendeltem volna mert nagyon drágák kiszállítással, de fólián nem fogok lutrizni, azt csak is a tokcenterről fogom rendelni! Ha csak ugyan olyat nem találnék máshol olcsóbban. -
törölt tag
válasz
Acesanyi #4391 üzenetére
Ez igaz, ezt nem is néztem. Viszont ha házhoz akarja valaki, akkor az itt sem a -tól árat kell nézni.
Annyira nem vészes, csak ilyenkor az jut eszembe, hogy innen apróról kevesebbe kerül maga a termék, mint ezek a szállítási árak. Ők meg simán kiküldik postán.
Szerk.:
Ráadásul az utánvétnél ennél is számolnak fel további díjat. + 290 HUF. -
DrDreams
tag
Port! Nekem sürgös a dolog! Hajlandó vagyok 1500-2000Ft-ot rááldozni. Csak az lenne a lényeg hogy ide hozzák vagy postázzák ahol jelenleg élek. Ha tudsz ilyen megoldást, egyértelmüen érdekel és fizetem. De ilyen elöreutalós marhaságból köszönöm de nem kérek! Ugyanis nincs számlám hogy elöreutaljam a pénzt!!!
-
törölt tag
válasz
DrDreams #4382 üzenetére
Aprón (esetleg hardverapro -n) nézz körül, vagy kérdezz meg egy-két embert. Akinek nincs ilyen, az attól még lehet tud szerezni. Ilyen tételekre nem nagyon szokott lenni ingyenes kiszállítás. Az általam ajánlottnál is lesz postai díj. Ez nem feltétlen nagy költség egy fóliánál vagy egy toknál.
-
Exian
addikt
válasz
DrDreams #4382 üzenetére
"ahol vehetek egyet és nincs kiszállítási díj!!! MAGYARÁN: ha hozzák a címemre, fizetem"
Ilyet nem fogsz találni. Olyan van inkább csak, ahol előre kell fizetni és utána kiszállítják, de mint írtam, az akár 2-3 hónap is lehet.
Ja, amúgy épp most szólt anyám, hogy megjött a csomagom
(tok + fólia) Az ő címükre szoktam kérni az ilyesmit.
-
DrDreams
tag
Sziasztok!!!
Lenne egy oltári NAGY gondom: volt itt már szó fóliárol és tokokról. A mai nap beleuntam hogy állandóan vigyáznom kell a telcsire. Ezért venni akarok egy tokot! Nekem egy szilikon átlátszó vagy fekete kellene! Már az sem érdekel hogyha D-st vennék, átlehetet azt alakítani ha ügyes az ember. Most jön a DE! Adjatok már egy linket vagy valami internetes bolt címet ahol vehetek egyet és nincs kiszállítási díj!!! MAGYARÁN: ha hozzák a címemre, fizetem. Kérlek segítsetek már!!! Privátban is üzenhettek! Egy olyan helyen lakom jelenleg hogy nincs mobilos bolt, de ha lenne se érnék vele semmit, mert a Pop C7-hez nem igazán találni ilyen dolgokat. Kérlek benneteket hogy SEGÍTSETEK már! Elöre is köszönöm!!!
-
Exian
addikt
Annyira nagy gond nem lehet az akkummal, azóta is megy töltés nélkül, 45%-on áll. Ha jól emlékszem, hétfőn reggel szedtem le töltőről. De attól tartok most jön majd az, olyan 30-35% körüli jelzésnél, hogy utána percek alatt le fog merülni. Legalábbis ez volt újabban többször. Na, majd meglátjuk
-
törölt tag
D verzióról, 4.4 alól dobna valaki egy képet a system ui RAM használatáról (nem újraindítás után)?
Beállítások --> Alkalmazások --> Folyamatban fül alatt
Illetve, hogy mennyi a gyorsítótárazott adat. Ezt szintén a Folyamatban fül alatt találjátok, de a jobb felső sarokban katt a téglalapra.
Launcher -nek jelöli amúgy.
-
DrDreams
tag
válasz
mercurytopaz #4371 üzenetére
Nem figyeltem az elözményeket, de nálam a gyári rom tökéletesen kezeli a belsö tárhelyet és az sd-t. De ezt egyszermár 'kimatekoztam'. A belsö tárhelyemból 1.3gb szabad. A 8gb sd-böl pedig 6.9gb a szabad. Bár azt én sem igazán értem hogy a 8gb-ból miért csak 7.36gb-ot lát. Pedig nemrég formáztam az sd-t...
-
mercurytopaz
aktív tag
válasz
amiklos #4359 üzenetére
Szia.
Nekem a gyári rommal, ugyan ez volt a problémám.
Halálra idegesített, hogy bőven volt tárhelyem, mégis azt írta telepítésnél,
hogy nincs hely. Ami még érdekesebb, hogy (fals számokat mondok) mondjuk volt 350mb
helyem. Elkezdtem egy programot telepíteni, kiírja nincs hely, bemegyek újra megnézem,
hogy most mennyi is, és azt mondja 70mb, majd kb. 5-másodperc után elindul felfelé, (LASSAN) és el
is éri újra a 350-mb-ot. Viszont a play, csak a 70mb-ot látta ezért nem engedett telepíteni.
Számítógépnél ilyenkor cserélnék memóriát.
Viszont most feltettem ezt az S5-ös romot, ugyanúgy belaktam, és ez nincs, bár itt valszeg. ugyan
rosszul, de több alapmemóriát ír. De mivel simán TÖBB program van feltelepítve, így nem zavar.
Ugyan olyan érdekes az is, hogy akármit csinálok, wipe stb.. kb. egy hét után nem lehet élő
háttérképet felraknom. Na ez viszont eddig az összes kipróbált romnál így volt.
Szerintem valamelyik memóriapanel döglődik.. -
DrDreams
tag
Ezt írtam priviben Ubulnak: Most akkor összevesztünk? Akkor én kérek elnézést! Nekem mindenki azt mondta (tudod a sok nagyokos) hogy ha mókázok a telóval, akkor ugrik a gari. Ezek szerint mégsem... Rohadtul kiakarom próbálni az miui-t (port szerint az nagyon jó) de eddig attól féltem hogyha felteszem és gond lesz a telóval nem bírom visszarakni a gyári romot, nem fogják a szervíznen megcsinálni. De ezek szerint mégis megcsinálják gariban. Ezt akartam volna megtudakolni, semmi gondom ha másik romot használtok, csak jól beíjesztettek. Ennyi... Béke van?
-
irme77
csendes tag
Alcatel One Touch Pop c7 7041x T-mobil 01001 gyári Flash Tool programmal visszaállítható mentés.
Mindenki saját felelősségére tegye fel, az esetleges károkért nem vállalok felelősséget.
Kicsomagolod a zipet (1.6 gb lesz kicsomagolva) egy tetszőleges könyvtárba, megnyitod a Flash Tool nevű programot. A Scatter Loading Fájlhoz betallózod az MT6582_Android_scatter_emmc.txt fájlt, és a hiányzó mbr, ebr1, ebr2, sec_ro, custpack, mobile info-t kipipálod, betallózod a fájlokat. A preloader, user data nem kell bejelölni.A telefont kikapcsolod, katt a downloading gombra, majd a telefont kikapcsolt állapotban rádugod a pc-re. Kb 10- 15 perc, és kész. Most tettem fel, 100%-ban gyári működőképes rom lett a telefonomon.
-
ubul23
senior tag
válasz
DrDreams #4361 üzenetére
Teljesen igazad van ugy látom veled nem nagyon lehet dülőre jutni ne rakj fel semmilyen romot a telefonodra ha neked igy jó és hadjál engem békén a hülye kérdéseiddel légyszives. Mint irtam én és Port is, került a forumról custom romos telefon szervizbe és gond nélkül javitották részemrő ejtem a témát szép napot.
-
DrDreams
tag
Igen én ezt is értem... De te nem adtál választ arra hogyha felrakok egy romot vagy az miui-t és be..ar a telóm, erre írtam példának hogy leejtem és betörik a kijelzö, akkor hogy a pi..ában fogom tudni visszarakni a gyári romot. Bár ez nem jó példa, mert a kijelzöre ha leejtem nincs gari, nem javítják meg garanciában. De elöfordulhat bármilyen hardveres hiba ami miatt nem fogom tudom visszararakni a gyári romot. Na akkor mi van??? Ekkor biztosan ugrik a gari mert látni fogják a szervízben hogy 'büvészkedtem' a telcsivel, ami TILOS! Válasz???
-
amiklos
csendes tag
Sziasztok!
Kedves Dreams. Eddig nem túl sok olyan hozzászólásodat olvastam itt, ami építőjellegű lett volna. Eddig csak azt láttam, hogy vagy a telefont szidtad vagy, az eladott gépedet, vagy a vodafone-t, vagy éppen meg nem értésedet fejezted ki a ROM cseréről... stb. Miért fórumozol, ha nem is akarsz semmit csak panaszkodni?
Nem bántás akar ez lenni. Csak nem értem, hogy miért jó feljönni ide és ömlengeni...
Segítségetekre lenne szükségem. Gyári Romom van. Viszont hiába van minden lehetséges alkalmazás az SD kártyára másolva, és minden amit lehet ott tárolok és az az alapértelmezett tárhely, ennek ellenére nem tudok programokat frissíteni, mert kiírja hogy nincs elég hely. Hiába törlöm az adatokat. Legközelebb megint elfogy a hely. Van rá valami mód, hogy ne kelljen minden alkalommal törölgetni? Remélem érthető volt amit akarok.
-
ubul23
senior tag
válasz
DrDreams #4354 üzenetére
Nem kötelező romokat pakolni a teledonodra. De akinek van hozzá kedve had csinálja nem kell elvenni a kedvüket olyanokkal hogy ugrott a gari Egabi ugy vitte szervizbe anno a telefonját hogy digiceles képernyővel halt be a rom és ujra rakták neki. Ezt is az a Vodafon csinálta aki azt mondta neked jogy ugrik a gari ha romot cserél valaki na erre válaszolj!!
-
törölt tag
válasz
DrDreams #4354 üzenetére
Flash Tool -hoz nem kell kijelző, de még bekapcsolt telefon sem. Mindent PC -n kell csinálni. Tehát tök mindegy mi van a kijelzővel.
Nem mintha nem csináltak volna meg garanciában egy két telefont innen custom ROM -mal.
Valaki úgy csinál mindent, ahogy leírtam, akkor nem lesz garancia probléma.
Nem rossz a gyári ROM, hanem lényegesen jobbak a custom ROM -ok. Persze ha nem tudod miről van szó, akkor nehéz elmagyarázni. Magyarországon jól érezheti magát valaki, de ettől még Németországban sokkal jobb.
-
ubul23
senior tag
válasz
DrDreams #4352 üzenetére
Más a kinézet jobban testre szabható a felület van aki köztük én is hamar meg unom a telefont ez nem azt jelenti hogy nem szeretem szuper jó kis készülék de mindig picit másra vágyom telefont cserélgetni nincs lehetöségem sőt pénzt sem nagyon szoktam érte adni 1ft-os készülékeim vannak évek óta. A garancia nem ugrik bármit is mondanak a Vodafonnál ha van mentésed az eredeti romról ésvszervizbe vitel elött vissza rakod észre sem veszik az enyémen volt 30 romcsere és modt volt szervizben garanciálisan és gond nélkül javitották.
-
DrDreams
tag
válasz
#86973952 #4351 üzenetére
Port! Igen, szerintem is jó a gyári rom és ha 'karban tartod' a telót a 'fogyasztása' is jó! Írtad hogyha másik romot raksz fel, nem ugrik a gari... Ezzel a saját hsz-eid cáfolod meg, mert ugrik a gari! De ezt a Vodafonnál is megerösítették. Viszont egy dolgot nem értek... Ha jó a gyári rom, akkor miért raktok fel másikat és az miuit? Mi az amiért erre 'vetemedtek'? Mit tudnak ezek a romok hogy csereberélgetitek öket? Egyáltalán miben jobbak, miben mások??? Elmagyaráznád???
-
törölt tag
Kalap-kabát...
Bár nem hiszem megoldja, de próbáltál egy újratelepítést, vagy wipe -ot?
Amúgy valaki lementette a 4.4 -es frissítést a D tulajok közül. HA minden igaz, akkor úgy csinál, mint a korábbi FW -k esetében. Az SD kártyán (esetleg a belső memórián) egy .downloaded mappába teszi (vagy lehet valami hasonlóba). Ezt gyári fájlkezelővel nem lehet látni, csak ha letöltötök egy másikat: pl.: Total Commander.
(#4345) DrDreams:
Nem ugrik a garancia...Ráaádásul az már régen rossz, ha valaki azért ROM -ol, mert sz... a gyári ROM. Az a telefon inkább kukába való, nem kézbe.
-
DrDreams
tag
válasz
DrDreams #4342 üzenetére
De ha 'meghajtom' a telcsit, akkor is max 300mb. Ezért nem értem a roomolást, mert mindíg azzal villogtok hogy milyen kevés romot használ az után a telcsitek... Na de mindegy, szerintem ezért tök felesleges miui-t és másik romot felrakni, ráadásul a garitok is ugrik...
-
törölt tag
válasz
darkghost80 #4340 üzenetére
-
darkghost80
csendes tag
AZ odex és a deodex között mi a különbség? Annyit tudok az odex kicsit gyorsabb.
-
Exian
addikt
válasz
#86973952 #4335 üzenetére
"Merítsd le a telefont teljesen, aztán töltsd fel maximumra. Az szerintem helyre fogja tenni."
Minden egyes töltésem így zajlik évek óta, ennél a telefonnál is, sohasem töltök rá, csak ha nagyon muszáj. De a legutóbbi töltés is úgy ment, hogy csontra lemerült, ki is kapcsolt a telefon és max-ra töltöttem fel. Tehát ez nem lehet gond.
De majd megpróbálok olyat, hogy kiszedem az akkut, visszarakom és kikapcsolt állapotban töltöm fel. Olyat már régen csináltam.
-
Exian
addikt
Ugye nem csak én érzem azt, hogy ez túl szép lenne ahhoz, hogy igaz legyen?
Tehát 1 nap 5 órája megy, és 99%... na, ne!
Főleg azért érdekes, mert már egyszer lement 70%-ra is... aztán 100%-on állt jóideig, most kezdett süllyedni megint.
Most már értem, miért van aztán egyszer csak az, hogy pákk, kikapcsol a telefon, pedig a szintjelző szerint még tökre bírnia kéne. Ilyenkor van az, hogy 40-50%-ról pár perc alatt leesik, és szevasz. Nincs ez így jól
De egyébként tény, hogy amúgy meg elmegy 2-3 napokat, tehát az akku az jó, csak a szintjelző... na, az nem kóser.
-
Vangelis
félisten
Üdv Skacok...
Biztos le van már írva de lusta dög vagyok.
Google nem jött a segítségemre...
Be lehet állítani, hogy az SD kártyára mentse a képeket és videókat?
.. pici baba van és az asszony hamar belakta a 2gb-ot.
-
ubul23
senior tag
válasz
#86973952 #4320 üzenetére
Installing update
Warning? No file_contexts package expects build fingerprint of TCT/ALCATEL_ONE_TOUCH_7041d/Yaris xl? 4.2.2/JDQ39/vASF_0? user/releas e-keys or Tcl/alcatel_one_touch 7041d/Yaris xl?4.4.2/ kot49h/vhgn0? User/releas-keys this device has TCT/ALCATEL_ONE_TOUCH_7040a/Yaris xl? 4.2.2/JDQ39/vaj
INSTALLATION ABORTED -
DrDreams
tag
Hát én a mai napon pozitívan csalódta a Pop C7 gyári fülesében! Nem szól ez annyira rosszul! Beállítgattam pár dolgot, egész türhetö a hangzás. A rásió sem szól rosszul. A rádiót is beállítottam, talált kb 25 csatornát, ebból a Class FM-et hagytam meg. Tisztán fogja és szépen is szól. Okoz még meglepetéseket ez a telci...
-
törölt tag
Az érdekes. Mondjuk másik Alcatel telefonnál is olvastam ezt, hogy kiírja, de aztán végül csak felment.
Gyári recovery -ből próbálod a frissítést, akkor ott mit ír ki? Általában több információt szokott ott leírni. Lehet megoldható fájl vagy mappa cserével. Általában ilyenkor hivatkozni is szokott erre. Leírja a fájlt (vagy a mappát), illetve hogy hol van (vagy kellene lennie).
-
törölt tag
Azt hiszem már tudom melyikre gondolsz. Amit laco2 rakott be linket. Nekem még sajnos nem volt időm kipróbálni. Jó is, hogy írtad.
-
bohoc71
aktív tag
Szerintem rootolt a mentés, és nem tudni melyik progival lett rootolva nehéz levennu a rootot. Én us így jártam,kingoroottal rootoltam a telót,de mikor az MTK progival menteni szerettem volna kiírta,hogy nem rootolt. Így azzal is rootolnom kellett.
-
ubul23
senior tag
válasz
#86973952 #4303 üzenetére
Próbáltam mid két romot a ctr backup-os 01003 nagyon át van variálva ki van pucolva teljesen. a telepítős 01004 orosz és angol nyelvel azt írja a rendszer szoftver naprakész. Nincs más ötleted a root eltávolításra? Vissza raktam a gyári recoveryt unroot előtt de így is azt írja hogy rootolt.
-
mercurytopaz
aktív tag
Viszont érdekes ez a gravitybox.
Az értesítésre a billentyűvillogtatás simán megy, akku kijelzés is bárhogy variálható, de ha az órát középre teszem, halálosan megsértődik. Az állapotsá. elérhetetlen lesz. -
ubul23
senior tag
válasz
#86973952 #4303 üzenetére
Sikerült felraknom az x-re a d gyári romját flashtoolsal simmán fel ment de nem tudom frissiteni azt irja hogy root miatt nem lehet frissiteni minden általam ismert modon próbáltam unrootolni a gép azt irta sikeresen unrootolt de újrainditás útán sem változik semmi próbáltam root geniust kingo root és supersu teljes unrootot de semmi. Mingyárt kipróbálom a custpackosat.
-
törölt tag
válasz
mercurytopaz #4300 üzenetére
Én sosem használok élő hátteret, de nem láttam, hogy itt erről panaszkodtak volna.
Mozgó hatást használok csak a háttéren, de azt még tesztelem, hogy mennyire eredményez merülést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kínai gyártó legújabb terméke kedvező áron kínál nagy, bár kevésbé minőségi kijelzőt és egész erős hardvert, mindemellett kellemes dizájn és sebesség jellemzi.
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest