Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
zsozsito87 #7399 üzenetére
Telefon/tablet repair -ra, javításra menj. Vagy valami ilyesmi. Ott az egészet újra teszi.
-
törölt tag
Titanium Backup.
DE ha jól emlékszem ezek a mentések sima custom recovery mentésben is megmaradnak. Azért ellenőrizd előtte.
(#7396) zsozsito87:
Utóbbi időben nekem csak E4 és E4G volt Sony -ból. Szuper kis telefonok, de én annyira nem tartom azokat sem stabilnak. E4 még mindig meg van, brutális az üzemideje, azért használom munkára. -
törölt tag
válasz
zsozsito87 #7391 üzenetére
Szerintem elsőként próbáld zárton. A Sony szoftvere eleve sem frankó. A sok extra ellenére ennek a teletelefonnak jobb, megbízhatóbb.
Nagybátyám feleségének a Z3c -jét most vittük vissza, mert beázott. A legjobb az egészben az, hogy novemberben kapta a szerviztől, mert a Z1c -je javíthatatlanra romlott.
-
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #7392 üzenetére
Exodus romban ha jól emlékszem alapból integrálva van a nav bar és nem lehet ki kapcsolni. Egy más jellegű kérdés factory reset útán vissza lehet valajogy adatokat gondolok itt sms vagy hivás lista?
-
zsozsito87
aktív tag
válasz
#86973952 #7388 üzenetére
Ez így tényleg pofon egyszerű.
Ahogy olvasgattam a mai nap, találtam olyat , hogy ha a hivatalos 4.4.2-őt teszem fel nyitott bootloaderre akkor nem jelentkezik semmilyen bug. Ennek mennyi a valószínűsége? Mert azt tudom hogy a Sony az kemény dió és a bootloader nyitása/zárása sem hiba mentes.
-
ubul23
senior tag
Az a helyzet hogy néztem volna ha fel tudtam volna rakni bootlopba ment mindig a teló. Ma este még rá nézek egyszer mert már azóta tudom valami olyan hibám volt ami miatt nem tudtam formázni rendesen recoveryből, nem ment a wipe data rendesen de már jó nem tudom mi lehetett a gond.
-
törölt tag
válasz
zsozsito87 #7387 üzenetére
Nagyon egyszerű, de itt egy rövid, hivatalos leírás róla. A lap alja felé keresd.
Akkor ezek szerint gyári független. A kamera viszont nagyon le fog romlani nyitás után, mert elvesznek a drm kulcsok. Van erre is megoldás. Ezt akkor is meg kell csinálni, ha vissza zárod. A kamera nem kicsit fog romlani, hanem brutálisan rossz minőség lesz nélküle.
-
törölt tag
válasz
zsozsito87 #7385 üzenetére
Garancia vesztés. Feltéve, ha annál nyitható.
Szerk.:
Amúgy Sony -nál PC -n keresztül újra lehet rakni az egész SW -t. 0 -ról. Gyári programmal, mókolás nélkül, mókolt készüléket is.PC Companionnal.
-
zsozsito87
aktív tag
valaki jártas vagy próbált már Sony bootloadert kinyitni? Van nállam egy Sony T3-as ami állandóan újraindul és lefagy azt próbálom majd holnap kinyitni és újra tenni. Ebben kérnék egy kis javaslatot ha valaki tud. Mert ugye a bootloader kinyítása nehéz és nem kockázat mentes. Milyen hiba jelentkezhet ha kinyitom?/OFF]
-
-
zsozsito87
aktív tag
válasz
egabi71 #7380 üzenetére
Legstabilabb nincs. Ami a "stabil" szót kapta valójában rossz. 1,5-2 nap után használhatatlan. Elfogy teljesen a ram. Ezért nem akarok most egyenlőre linkelni egyet sem. Hamarosan portolok egy új CM r33-as romot ami "elvileg" a rammal is barátságban van. Ha megvan a végkifejlet jelzem és osztom. De addig ha CM-et akarsz használni Ubult kérdezd ő használja/teszteli huzamosabb ideig a CM romokat.
-
egabi71
aktív tag
Sziasztok,melyik most a legstabilabb cm rom,köszönöm
-
Is-tee
aktív tag
Siker!
A leírásban található egyel régebbi Flashtool megoldotta a problémát, azzal egyből elkezdte!
-
Is-tee
aktív tag
Másik gépen, másik kábellel is: PMT Changed for the ROM; It must be downloaded... És azon Windows 7 volt!
-
Tommee
aktív tag
válasz
zsozsito87 #7367 üzenetére
Mystic OS alatt hogy lehet kikapcsolni a képernyőgombokat(alul a három vezérlő)?
-
HPZ537
tag
Na vissza néztem a kommenteket, ugyan ez a hibám volt, idézek magamtól:
Most megpróbálom a laptopról, ott hátha jó lesz... Nem tudsz küldeni egy jó drivert? A Scatter file gondolom nem rossz mert az ugye benne van a romba
Laptopon ha elindítom, fel ugrik rögtön 100%-ra, lent piros a csík és kidob egy hibaüzenetet hogy: PMT Changed for the ROM; It must be downloaded.
Van egy HELP és egy OK gomb, le okolom nem történik semmi, újra vissza áll alapállapotba a SPFlashTools.
Mi a gondja?
A HELP gombon azt írja hogy állítsam át a Scattel loading file alatt a Download only-t Format + Download-ra, de ez nem merem nehogy tégla legyen a teló.
Szerk.: Na elindult, másik USB kábelt hoztam, azzal rögtön jó...
-
Is-tee
aktív tag
Egyéb ötlet? Vagy marad amit HPZ537 írt, másik gépen megpróbálni, másik kábellel már próbáltam, mert az Auto Format-ot nem merem, mert semmi garancia, hogy attól működne, így meg legyalul minden, aztán semmi nem marad a telefonon!
-
Is-tee
aktív tag
válasz
zsozsito87 #7367 üzenetére
Mellékeltem képet, azon semmi hiba kód nincs...
-
Is-tee
aktív tag
válasz
zsozsito87 #7364 üzenetére
Nincs hiba kód, csak ez: PMT changed for the ROM; it must be downloaded, OK, vagy Help gomb! A programban nem állítottam semmit, de Autoformatot meg nem merek nyomni, mert sokaknál csak úgy ment!
Kép: [link]
-
Is-tee
aktív tag
válasz
zsozsito87 #7362 üzenetére
Ezzel a scatter-el is ugyan azt a hiba üzenetet kapom!
-
Is-tee
aktív tag
válasz
zsozsito87 #7360 üzenetére
Köszi! És ez a scatter jó a 4.2-hez illetve a 4.4-hez is? Sajnos már csak holnap fogom tudni kipróbálni, de majd jelzek a végeredménnyel!
-
zsozsito87
aktív tag
-
Is-tee
aktív tag
Sziasztok!
Próbálom feltenni a stock v4-et, de mindig a PMT changed for the ROM; it must be downloaded ablakot kaptam! Minden betallóztam amit kell, kézileg hozzá adtam, próbáltam másik usb porton, meg usb kábellel, de semmi! Scatter-t is jó helyről tallóztam be!
-
HPZ537
tag
válasz
zsozsito87 #7356 üzenetére
Na ez érdekel! Xposed / GravityBox működik rajta? Van olyan jó mint a Stock v4?
-
zsozsito87
aktív tag
AOSP Rom (4.4.2)
Stabil és gyors. Minden funkció működik rendesen. -
-
Is-tee
aktív tag
válasz
zsozsito87 #7352 üzenetére
Köszönöm! És tudsz abban segíteni, hogy előtte menteni akarok, de hiába kattintok a Read Back-re nem csinál semmit! Pedig telefon ki volt kapcsolva, majd úgy tettem gépre, majd aksi be, semmit nem csinál a program!
-
gabor9991
őstag
válasz
zsozsito87 #7350 üzenetére
Gyárit használok, azt is elküldtem vele együtt, mikor visszakaptam, a szerviz válaszában benne volt, hogy rendeltetésszerű használatra alkalmas, a megfelelő töltőáramot leadja.Amikor bevittem a vodafonehoz előtte a kocsiban még kipróbáltam, hogy biztos nem veszi-e a töltést, nehogy hülyének nézzenek.Erre mire megkapja a szerviz, megjavul.Bár az üzletben még nyomtam egy hard resetet, de azt előtte is többször próbáltam, nem sikerült vele megoldani a problémát.
Most újra nem lehet tölteni semmilyen töltővel, ameddig be van kapcsolva.Amikor kikapcsolom, akkor elkezd világítani az értesítő led, és elindul a töltés.Amint visszakapcsolom, a töltés leáll.Minden töltővel próbáltam, ami van itthon.
Töltő IC működését befolyásolja az, hogy a készülék be- vagy kikapcsolt állapotban van? -
zsozsito87
aktív tag
válasz
gabor9991 #7348 üzenetére
Ha a szervizben az SW-frissítették akkor az ott lévő gép felismerte. Így a hiba nállad van. Próbáltad egy másik töltővel? Amúgy melyik töltőt használod? A gyárit vagy egy másikkal? Ha agyárit akkor cseréld ki egy mássikksl ha van lehetőséged, és ugyan így fordítva...lehet hogy a töltőddel van a baj ha ígysem oké.... Ha vissza viszed esetleg mond meg, hogy a töltésért felelős IC-t viszgálják meg egy kicsit komolyabban...habár szerintem úgysem fogják...visszadják úgy hogy minden rendben vele. Sajnos nemtudok rá mit mondani.
-
Is-tee
aktív tag
Sziasztok!
Úgy néz ki ma lenne időm feltenni a stock v4-et... Olyan kérdésem lenne, hogy akadhat bármi probléma flash-elés közben, ami által esetleg tégla lenne a telefon?
-
gabor9991
őstag
válasz
zsozsito87 #7287 üzenetére
Tegnap visszakaptam a szervizből, azt írták, ott nem volt tapasztalható a hiba, SW- frissítés és kész.
Jó is volt, tényleg töltött bekapcsolt állapotban, win7 is felismerte. Egészen ma reggelig volt jó,mert ma már újra nem tölt, csak kikapcsolva, win7 is csak kikapcsolva látja, hard reset nem javította meg.
Mi lehet egy ilyen hiba oka?Holnap visszaviszem újra, mit tudok mondani, a szerviz mit vizsgáljon meg? -
törölt tag
Sziasztok. Bekapcsolom a telefont és a logónál nem jut tovább,csak mindig a logóig jut és utána újraindul. Valakinek valami ötlet?
-
n1nja
tag
válasz
zsozsito87 #7343 üzenetére
áhh, siker, csak kellett egy auto format előtte, utána pedig egy factory reset a recoveryben...
köszönöm a segítséget! -
n1nja
tag
válasz
zsozsito87 #7341 üzenetére
a 4.4-es portot próbálnám, ahhoz is jó?
korábban próbáltam SD kártyáról recoveryből a gyárit, sikertelenül... -
HPZ537
tag
Androidhoz az android file, EBR1-hez az EBR1 file, MBR-hez az MBR, SEC_RO-hoz a SEC_RO stb csak így tovább, itt egy kép: http://logout.hu/bejegyzes/porterocka/alcatel_one_touch_pop_c7_osszefoglalo_folyamatos_a.html
Bár szerintem rakd fel a 7041D-ről portolt Stock V4-et, ha nem sikerül a gyárit
-
n1nja
tag
a CTR Restore megáll, system restore failed hibaüzenettel, mintha nem lenne root jog...
-
n1nja
tag
válasz
zsozsito87 #7335 üzenetére
A leírásban más fájlnevek szerepelnek. A mega-ról letöltött szolgáltatós szoftvernél SP Flash Tool-ban melyik sorba melyiket kell kiválasztani? Az összefoglalóban található scatter fájl használható?
-
n1nja
tag
Még egy kérdés: PC-ről hogyan, melyik programmal tudom felrakni? Telefon használhatatlan vírus miatt. Rövid időn belül újraindul, mindenfélét próbál telepíteni...
-
n1nja
tag
válasz
zsozsito87 #7331 üzenetére
Köszönöm. Átsiklottam felette elsőre.
-
n1nja
tag
Sziasztok!
7041x - 070FHG1 firmwaret honnan tudnék letölteni?
-
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #7328 üzenetére
Nem vagy vele egyedül. Szuper ki készülék.
-
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #7324 üzenetére
Megtartod a c7-et is remélem csinálgatsz még kisérletezgetéseket romokkal.
-
Tommee
aktív tag
válasz
zsozsito87 #7320 üzenetére
Idol 3ra váltottam augusztusban Pop c7ről. Jobb a kijelző,hang,kamera,gyorsaság(nem lassul annyira be),4g. Ami rosszabb a telefonbeszélgetés hangminősége,üzemidő hasonló. Érdemes a kijelzőre fóliát tenni,mert nem túlságosan ellenálló,kisfiam maradandó karcot tett bele,nem tudom hogyan.
Követem a topikot,még megvan a c7 is, Rom-okkal kisérletezgetek.
Egy kérdésem lenne:melyik rommal lesz jobb hangminősége fejhallgatóval mert botrányosan sz@r többféle headsettel. -
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #7320 üzenetére
Melyik verzió a 4.7 vahy a nagyobb? Szerintem jó kis telefon én szeretem az alcateleket.
-
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #7321 üzenetére
Köszi felraktam tesztelem.
-
zsozsito87
aktív tag
Leváltom a telefonom.
Nem egész 1 hetem van rá.Így hozzátok fordulok Alcatel felhasználókhoz, hiszen a kiszemelt példány egy Idol 3.
Valakinek van valamilyen tapasztalata az Idol 3-al???
Köszönöm. -
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #7318 üzenetére
Meg osztanád velünk is?
-
egabi71
aktív tag
válasz
zsozsito87 #7315 üzenetére
Az tényleg gáz,használhatatlan
-
egabi71
aktív tag
válasz
zsozsito87 #7313 üzenetére
köszönöm,a linkelt oldalon azt írták,hogy bug mentes
-
-
egabi71
aktív tag
válasz
zsozsito87 #7308 üzenetére
Szia,ebböl tudsz rendben müködő cm romot portolni,amiben minden megy?
-
zsozsito87
aktív tag
https://www.facebook.com/Alcatel-POP-C7-Custom-romok-1647941272124290/
c7 custom romok facebook-os oldal
-
zsozsito87
aktív tag
Egy észrevétel az SP FlashTool használata során.
Eddig ugye úgytudtuk (vagy csak én) hogy a telefont az aksi és az USB kábel eggyüttes csatlakozásával tudjuk download módba kapcsolni, FlashToolban lévő download gombra kattintva.Nos ezt nem csak így lehet.
Miután rákattintunk a download gombra elég annyit tenni, hogy a hangerő le gombot lenyomva tartjuk és úgy dugjuk az usbt a telóba.
Így is elindul a Flash-elés -
HPZ537
tag
Szevasztok. Mióta fel raktam a stock v4-et a 7041D-ről portoltat. Azóta szarakszik a Facebook Messenger. A chat fej nem jól működik. Ugye ír nekem valaki, megjelenik, aztán ha lezárom a telefont, majd feloldom el tűnik a chat fej. Az értesítési sávban ugyan jelzi, de a chat fej nem jelenik meg. Mit tehetnék?
-
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #7306 üzenetére
[link] itt tölthető le.
-
zsozsito87
aktív tag
Link?
-
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #7303 üzenetére
Részemről is de ha más köröket céloz olyan op rendszerrel ami teljesen kompatibilis a számítógépén futóval kvázi „nála van az irodai gépe" az ő számukra érdekes lehet. Más téma van új build cm 12.1 Ajit csinálta ha haza értem rá nézek.
-
zsozsito87
aktív tag
szertintetek jó irányba megy az Alcatel? Win10-es mobilt dobott piacra a gyártó. Részemről a windowsphone kilőve!
-
zsozsito87
aktív tag
A harmadik nap után sem tudok panaszkodni rá....amit érdemes megjegyeznem hogy a gyári ébresztő hang nélkül ébreszt de a playből letöltve egy apkal ez is megoldható.
Más: közben rájöttem egy igen fontos dologra, van néhány CM amiben csak az a hiba hogy nem tudsz bejelentkezni a google-ba. Nos ez megoldható.
Te is jelezted hogy voltak ilyen gondok. Pl: Exodus romA megoldás: ehhez root kell. Filekezelővel ( pl: totalcommander, root explorer) navigálj a system/etc mappába és azon belül keresd meg a hosts nevü filet amelyet törölj vagy csak nevezz át. Ezután egy újraindítás és működik.
Remélem hogy segítettem vele. -
ubul23
senior tag
válasz
zsozsito87 #7300 üzenetére
Délután én is ki próbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kínai gyártó legújabb terméke kedvező áron kínál nagy, bár kevésbé minőségi kijelzőt és egész erős hardvert, mindemellett kellemes dizájn és sebesség jellemzi.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest