- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
killergyuszi #6066 üzenetére
Korrekt, örülök.
Bár nem értem miért rakod OFF -ba.
-
törölt tag
válasz
killergyuszi #6051 üzenetére
-
törölt tag
válasz
killergyuszi #6043 üzenetére
-
törölt tag
válasz
killergyuszi #5919 üzenetére
4.4 custom ROM -hoz 4.4 alap ROM kell, mert arra épülnek. Ahhoz le kell cserélned a 4.2 -t 4.4 -re.
Az értesítési részről szóló kérdést nem értem. Pontosan mire gondolsz?
-
törölt tag
válasz
killergyuszi #5246 üzenetére
Lehet hegesztik az oldalt. Itt van az eredeti fórum hozzászólás.
-
törölt tag
válasz
killergyuszi #5243 üzenetére
Itt van még egy MIUI, ezt is megnézheted. Ez Jiayu G2F -ről van adaptálva, szintén v5.
-
törölt tag
válasz
killergyuszi #5243 üzenetére
Azt hiszem az újban már benne van, de fejből már nem emlékszem. Tehát nem kell beírni.
DE az alap orosz is bekavarhat.
-
törölt tag
válasz
killergyuszi #5241 üzenetére
Hogy magyarítottad?
500 mega nem jelent semmit, mert egy olyan felületnek nagyobb a memória igénye. Az még nem jelenti azt, hogy fel is zabálja. OT UI -nak azért alacsony, mert kb. semmi nincs benne.
-
törölt tag
válasz
killergyuszi #4997 üzenetére
Annyi, hogy kb. a felét menti csak a teljes állománynak.
-
bohoc71
aktív tag
válasz
killergyuszi #4995 üzenetére
Az S5: nekem a Kingoroot vitte simán. Ctr: igen ,Ctr recovery telepít,majd restore. Annyi,hogy ha végez csak a kikapcs gombra fog reagálni a teló, mert rootolatlan a mentés. Ellenszer vagy rootolod bekapcsolás után vagy MobilUncle Toolssal felteszed a gyári recoveryt.
-
bohoc71
aktív tag
válasz
killergyuszi #4971 üzenetére
Kb.6000 ft javítási költséget... Legalább is én így jártam a format and donwload gomb megnyomása után. Nvram csere segített csak.
-
törölt tag
válasz
killergyuszi #4971 üzenetére
Azt, amit feljebb írtam.
Nullára kipucolod a telefont, aztán flash -elsz minden blokkot. A preloader -t is.
-
törölt tag
válasz
killergyuszi #4969 üzenetére
Itt szerintem eltérés lesz, de inkább azt mondom, hogy keresd meg cappa72 -t vagy Keeperv85. Van néhány tippem a megoldásra, de lehet egy-kettő hülyeség lenne.
Az én értelmezésemben ez azt jelenti, hogy eltér a PMT. Viszont ha mégis sikerül valahogy felrakni, akkor elszállhat az nvram a partíciók átrendeződése miatt.
Persze fel lehet tolni az egészet is, de ahhoz meg minden fog kelleni. A preloader is.
DE javaslom inkább a fenti 2 személy valamelyikét, mert ők nagy mágusok. Lehet máshogy, jobban értelmezik, vagy "kínálnak" rá megoldást.
-
törölt tag
válasz
killergyuszi #4960 üzenetére
usr -t és a cache -t is jelöld ki, tedd fel. Szerintem partíció eltérés lesz.
Szerk.:
Vagy amit ubul ír, másik scatter kell. -
djzoy
tag
válasz
killergyuszi #4965 üzenetére
értem köszi
-
djzoy
tag
válasz
killergyuszi #4962 üzenetére
honnan szedted le a drivereket?
-
djzoy
tag
válasz
killergyuszi #4960 üzenetére
hello! nekem is ugyanaz a bajom ami neked nem tudom a gyári romot vissza tenni és nekem is bejön a logo mikor vissza megy az akksi. e semmit nem csinál el sem indul.
-
törölt tag
válasz
killergyuszi #4957 üzenetére
Csak annak nem mutatja, aki még nem látta, vagy folyamatosan üríti szoftver az ideiglenes fájlokat.
Azért látod, mert a böngésződ menti a tartalmakat az ideiglenes mappába.
-
törölt tag
válasz
killergyuszi #4957 üzenetére
Ez az, amit nem értek. Mert miután megnyomod a download gombot, majd rádugod a telefont, és csak ezután teszed rá az akksit, akkor nem a töltésnek kell bejönnie. Sőt, be sem kellene kapcsolnia (a képernyőnek), csak a led világít normál esetben.
-
törölt tag
válasz
killergyuszi #4955 üzenetére
A 2. képet töröld ki, mert látszik olyan adat, aminek nem kellene. Feltöltött képeid listájából tudod.
Win7 -es gépen rendszergazdaként indítod? Vírusírtó és tűzfal ki van kapcsolva? Hibát nem ír ki a Flash Tool? Egy rövid számsort.
-
zsozsito87
aktív tag
válasz
killergyuszi #4859 üzenetére
Driver hiba. Nekem is ezt csinálta. Újra raktam a drivert és utánna ment.
Hiba kódot nem ir ki? -
törölt tag
válasz
killergyuszi #4856 üzenetére
Download -ot nyomd meg, az akksit szedd ki a telefonból és úgy kösd össze, majd mehet neki az akksi. Vagy próbáld másik USB porton.
Nem flash -el, csak simán tölt. Azért jött be az Alcatel logó is. Flash -nél megy a folyamat ábra a Flash Tool -ban. Mutatja hol tart. Piros, majd sárga csík fut.
-
törölt tag
válasz
killergyuszi #4854 üzenetére
Elakadnál szólj. Előfordulhat első alkalommal.
-
törölt tag
válasz
killergyuszi #4852 üzenetére
Az előző hozzászólásod felett 2 -vel tette be egabi a linket. Úgy kell eljárni, ahogy az összefoglalóban látod. Két sort nem kell telepíteni, de ez le is van írva. Ami nincs kijelölve (vagy nincs benne a mentésben), azt kézzel kell hozzáadni. Kb. 10-15 percig tart. Minden felhasználói adat törlődni fog.
Custom ROM -mal nem sokra fogsz menni, mert az alap szoftverben van a gond. Bár sok minden okozhatja.
-
törölt tag
válasz
killergyuszi #4850 üzenetére
Soft reboot -ol.
Ments el mindent, ami kell, aztán flash -eld újra fel a gyári ROM -ot Flash Tool -lal. Utána már nem szabad ilyennek lennie. Ez szerintem egyértelműen szoftveres hiba.
-
törölt tag
válasz
killergyuszi #3747 üzenetére
Én egyelőre még nem találtam megoldást. Amennyit volt időm vele foglalkozni.
Amíg ilyen a helyzet, addig Gravity -ben be tudod állítani, hogy a navi gombok jelezzenek LED helyett.
-
mercurytopaz
aktív tag
válasz
killergyuszi #3637 üzenetére
Ubul, köszi, próbálom.
Port: Nos erre sose jöttem volna rá, úgy 200-éven belül
Köszi nektek megvan, sikerült. -
ubul23
senior tag
válasz
killergyuszi #3630 üzenetére
L style rom ezen müködik a grawity. A led villogása nem stimmel egyedül de grawityben van rá megoldás.
-
draco31
veterán
válasz
killergyuszi #3622 üzenetére
A gyári launcherrel átlátszó nekem is.
-
ubul23
senior tag
válasz
killergyuszi #3261 üzenetére
Az xperia mod rom esetén van külön beállitás rá ha akarod átlátszó ha akarod nem, gyári rom esetén csak a gyári launchernél átlátszó. Vagy xposed installer és gravity box kell, és akkor álitható. De csak xposed 2.3.1 jó.
-
Exian
addikt
válasz
killergyuszi #3261 üzenetére
Az Launcher függő, szerintem. Nálam pl. akkor is eltűnik egy pillanatra (pontosabban fekete háttere lesz), amikor power control widgetben fényerőt változtatok.
-
törölt tag
válasz
killergyuszi #2987 üzenetére
Most ez a ROM van fent, úgyhogy majd meglesem.
Valaki nem tudja, hogy a gyári háttérképeket hova menti és milyen fájlba? Mindegy melyik ROM -ról van szó (kivéve MIUI). Gyárin is úgy kell lennie.
HPZ537:
Nem lett kihagyva semmi. Ezzel kezdődött a ROM, hogy működik. Nem a gyáriról van szó. Előre telepített Xposed van benne. 2.6.1 működik rajta. -
törölt tag
válasz
killergyuszi #2962 üzenetére
Keretrendszer alatt azt mutatja, amit nekem a #2938. hozzászólásban?Modul menü alatt van pipa a GravityBox mellett?Látom közben szerkesztetted:
Szerintem tedd újra a ROM -ot. Nem frissítettél semmit? Mert azt nem kell.1. Installálod az Xposed -et a programon belül a Keretrendszer menü alatt.
Ok, újraindul magától.
2. Teszel egy pipát a GravityBox mellé az Xposed -ben a Modulok menü alatt.
Újraindítasz manuálisan.
3. Leellenőrzöd, hogy ott van -e a pipa, nem ír ki hibát.
4. Megnyitod a GravityBox -ot és állítgatsz.GravityBox -nál néhány beállításhoz kell az újraindítás, de ezt mindig írja.
-
törölt tag
válasz
killergyuszi #2960 üzenetére
Xposed -et előtte installáltad? Pipát tettél benne az Gravity mellé a modulok rész alatt?
-
sirkan13
aktív tag
válasz
killergyuszi #2879 üzenetére
Pont ugyan ezt csinálja nálam im.Még várok hátha van valkinek valami tippje és utánna megnézzük a spanyolt.
-
törölt tag
válasz
killergyuszi #2809 üzenetére
Az ébresztős dolog az egyetlen, amivel találkoztam, mint probléma. Play -ről le kell tölteni egy másikat, az működik rendesen.
Új ROM után azért 1-2x érdemes újraindítani, hátha beragadt valami. DE az első néhány nap után nem szabad gondnak lennie. Első napokban ami lehet: 50-100 RAM -mal kevesebb, + 10-20% CPU használat, és kb. 20% -kal nagyobb fogyasztás, de ez beáll majd.
A +36 -hoz most már hozzá kell szokni, mert nemzetközi ROM -okon ez most már alap. Ők nem ismerik ezt, hogy 06. Sőt, elvileg már itthon sem lehetne használni, mégis működik... Néhány márkának a saját szoftverén is így van már, külön fogja venni.
-
törölt tag
válasz
killergyuszi #2807 üzenetére
Ott valami gond van a ROM -mal. Van ami oké, de pl. a memória fogyás teljesen érthetetlen. Ilyennek nem szabad lennie. Nálam több hétig üzemképes úgy, hogy bezárt programok mellett 500 mega körül van a szabad RAM.
A leírás alapján nem tudom miért nem megy, mert működnie kell. Más is magyarította már úgy le. HA csak nincs újabb verziós jBART?!*** Ezt még nem néztem. Viszont nincs gond, keress rá a hozzászólások között, ott van mind a két fajta C7 -re a ROM, magyarítva. Csak fel kell tenni CWM -ből.
Szerk.:
*** A linken lévő jBART -ot nagyon ritkán szokták frissíteni, ilyenkor felkerülhet egy újabb verzió, amiben lehetnek eltérések. Majd rálesek. Bár szerintem az is elég, ha azt a verziót dobom be a saját leöltőmbe, amiről csináltam. Majd megnézem, hogy egyáltalán változott -e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest