Hirdetés
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Honor 90 - modellalkat
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackerxxx
csendes tag
válasz
mercurytopaz #5998 üzenetére
Ööö mit köszönsz??
-
törölt tag
válasz
mercurytopaz #5991 üzenetére
Korábban tettem be egy ROOT eltávolító apk -t, azt még megpróbálhatod. Vagy újra feltolod az android.img -t. A gyári 4.4 -et. Persze adatvesztés lesz.
-
törölt tag
MIUIv6 -ra megoldottam a mikrofon problémát. Ezt a patch -et telepítsétek recovery -ből ROM telepítés után. Párszor meghasalt a rendszer, azért v4 verzió.
mercurytopaz:
Kingo nálam gond nélkül unROOT -ol. -
mercurytopaz
aktív tag
Szia Port.
A kingo-n. kívül nem tudsz unrootra valami mást ?
A TW rom a 4.2-n nagyon jó volt..
-
törölt tag
Samsung TW ROM 4.4. Nem tesztelt.
-
törölt tag
válasz
SirKero #5985 üzenetére
Bizonyára a SIM nem képes menteni. Telefonra simán megy.
Illetve SIM -re is megy nálam 16 karakter, ami 15 karakteres név szóközzel ellátva. Más az eset akkor, ha hosszú ékezetes betűk is vannak a névben, mert az több karakternek számít.
Ahogy SMS -nél is, ha 7 bites nélkül megy, akkor 1 SMS -ből lehet 4-5 SMS is.
Illetve, ha nem jobbra döntöd az ékezetet, hanem balra, akkor azzal is tudsz helyet spórolni, így több karaktert használhatsz. pl.: ú helyett ù.
Szerk.:
Másszóval az SIM nem képes annyi karatert tárolni, illetve a egy-egy ékezet karakter több helyet foglalhat. -
hackerxxx
csendes tag
Láttam a csoportba egy cm12 es romot http://builds.cyngn.com/cyanogen-os/bacon/12.0-YNG1TAS2I3-bacon/30bd462d41/cm-12.0-YNG1TAS2I3-bacon-signed.zip ez müködik?
-
törölt tag
válasz
zsozsito87 #5978 üzenetére
Majd megpróbálok kicserélni néhány fájlt, de nem ígérek semmit.
-
zsozsito87
aktív tag
válasz
zsozsito87 #5977 üzenetére
Egyébként melyik az a fájl? És mit kellene benne szerkeszteni ha kell? ( buildprop?) csak hogy tanuljak
-
törölt tag
válasz
zsozsito87 #5975 üzenetére
Lehet bele kellene nézni abba a fájlba. Lehet csak nálunk nem jó. Lehet....
Szerk.:
Igen, ez a gond. -
törölt tag
válasz
zsozsito87 #5973 üzenetére
Próbáltam az audio fixet, de nem hozza helyre.
Igazából azt nem értem, hogy az oroszoknál és a spanyoloknál ez miért nem tűnik fel senkinek. Vagy a mi esetünkben az nem megy, esetleg módosítva lett valami benne.
-
törölt tag
válasz
zsozsito87 #5971 üzenetére
Kettővel feletted írta az egyik fórumtárs.
-
törölt tag
válasz
tomkranich #5969 üzenetére
-
tomkranich
tag
-
mercurytopaz
aktív tag
Sziasztok.
Kellett volna egy kis rootmentesség, 4.4-re, de érdekes a Kingo
azt mondja, az unroot kész, és mégis rootolt marad. -
törölt tag
Megy. Korábban betettem egy csomagot, amik bootloop nélkül használhatók gyári 4.4 -en. Gravity nincs benne.
Viszont custom ROM -okon megy a Gravity KK is. Nem próbáltam mindegyiken.
Szerk.:
[link]Persze ennél még több dolog is megy, de nyilván nincs kapacitásom mindent letesztelni.
-
l86544
aktív tag
Akkor most a 2.7-es Xposed meg a 4.4 alatt vagy csak itt a 2.3 működik?
-
törölt tag
MIUI CWM mentés 4.4. Még nem tesztelt. Később én is ránézek, ha valaki nem nézné addig meg, hogy működik -e nála a mikrofon telefonálás közben.
-
SirKero
őstag
Az miért van ,hogy egy 15 karakterből álló nevet nem ment el a telefon ( sim kártyára ) mert túl hosszú
-
laco2
csendes tag
A kingouser frissíteni akarja magát a play-ról azt lehet vagy kell is?
-
törölt tag
válasz
zsozsito87 #5960 üzenetére
Ugyan... ha nem írod le nem derült volna ki, és nem tudnád használni a ROM -ot.
-
törölt tag
válasz
zsozsito87 #5958 üzenetére
Lehet a wipe -nál volt gond, lehet a ROM -nál.
HA van olyan ROM, amiben nem megy a Play azt nem teszem az összefoglalóba. Sajnos volt 1-2 ilyen..
-
törölt tag
válasz
zsozsito87 #5956 üzenetére
Még nincs.
-
törölt tag
válasz
zsozsito87 #5954 üzenetére
Igen, CWM nem menti.
-
törölt tag
válasz
zsozsito87 #5952 üzenetére
Talán 80%, vagy inkább 90%. Nem számítva az extra settings menüket, ami általában mindig angol szokott maradni. Pl. amiben személyre lehet szabni a stat bar -t.
-
zsozsito87
aktív tag
válasz
zsozsito87 #5950 üzenetére
A CleanKat kb hány %-ban magyarítjató a MoreLocale-nak köszönhetően?
-
zsozsito87
aktív tag
válasz
zsozsito87 #5950 üzenetére
Bocsi én se úgyértettem hogy te kétségbe vonod. Ez egy kis félreértés
-
törölt tag
válasz
zsozsito87 #5947 üzenetére
Jónak kell lennie, mert most van fent 3. vagy 4. alkalommal. Kicsit itt ragadtam ezen a ROM -on.
Szerk.:
Nem vontam kétségbe, hogy tudod. A saját mondatomra írtam. -
zsozsito87
aktív tag
válasz
zsozsito87 #5947 üzenetére
Tudom hogy előtte kell wipe-olni. Sőt szoktam a data, a cache és a system format-ot is
-
törölt tag
válasz
zsozsito87 #5945 üzenetére
Akkor nem volt előtte wipe. Vagy csak nem jól ment fel a ROM.
Szerk.:
ROM telepítés előtt értettem a wipe -ot. -
törölt tag
válasz
zsozsito87 #5943 üzenetére
Újratelepítés. Vagy rossz adat. Pl. én is el szoktam írni időnként a mail cím végződését. com/hu
Van jópár dolog, amit tesztelni szoktam új ROM -nál. Ez is közte van, mert a működést befolyásolja. Nélküle használhatatlan lenne a ROM.
-
törölt tag
válasz
zsozsito87 #5941 üzenetére
Működik benne a Play Áruház. Mindegyik ROM -ban tesztelem.
-
hackerxxx
csendes tag
válasz
tomkranich #5938 üzenetére
LED müködik? Valamint navigáciobart lehet bele rakni?
-
hackerxxx
csendes tag
Lg rom-nak vam valami hibája?
-
törölt tag
válasz
tomkranich #5934 üzenetére
Nekem már nincs fent ez a ROM, de nekem mindegyiken kijelezte. Mivel most újakat tezteltem leszedtem.
-
-
törölt tag
válasz
#86973952 #5921 üzenetére
Javították a 4.4 -es Lollifox ROM -ot. Ki is cseréltem a linket. Már nincs médiaszerver és kamera probléma. Illetve a Personal -os beállítások rész is működik.
Természetesen egyes dolgokhoz továbbra is újraindítás szükséges a stat bar moddolásnál (beállítások menüből). Egyszerűbb lett volna egy beépített system ui újraindító gomb, de így sem problémás.
-
törölt tag
válasz
#86973952 #5931 üzenetére
CleanKAT (Android 4.4):
Az esetlegesen felmerülő károkért felelősséget nem vállalok!
Néhány szó a ROM -ról:
4.4 AOSP jellegű ROM néhány extra beállítási lehetőséggel. A ROM -ban nincs magyar nyelv, így Google Play csatlakozás után MoreLocale2 -vel nagy részben magyarítható. jBART -tal ez nem lehetséges, mert aroma telepítős.FONTOS!
- Mivel a ROM custpack -ot formáz és cserél, így a gyári ROM CWM -es visszaállítása után SP Flash Tool -ból a custpack -ot is flash -elni kell. Utóbbi kihagyása bootloop -ot eredményez. Visszatérésről lejjebb olvashatsz.
- A ROM boot logót is módosít, így visszaállítás után a logo.bin fájlt is szükséges flash -elni.Néhány újdonság:
- Audió profilok
- Cleankat settings (stat bar ikon beállítások)
- Performance controlLetöltés:
- CleanKat_C7_Final.zipSzükséges teendők telepítés előtt:
- ROOT.
- Megfelelő CWM.
- Backup készítés CWM -ből.Telepítés:
1. Kapcsold ki a telefont.
2. Indítsd el a készüléket CWM -ben.
3. Wipe.
4. Telepítsd a ROM -ot.
Belép az AROMA telepítőbe:
5. Next
6. Next
7. A telepítés végén magától újraindul a telefon.Visszatérés gyári ROM -ra:
1. Állítsd vissza CWM -ben a gyári mentésed.
2. Kikapcsolt állapotban SP Flash Tool -ból tedd fel a gyári 4.4 -es custpack -ot, és a logo.bin -t.Képek, programok:
F E L J E B B ! -
totaleclipse
csendes tag
...csak egy kérdés:
szerintetek a 4.4-nél érdemes a futtatási környezetet ART-ra állítani Dalvik helyett? A neten az ezzel kapcsolatos fórumokat olvasva nem igazán kaptam meggyőző választ...
Van már valakinek tapasztalata erről?
-
törölt tag
CleanKAT. Nem tesztelt, elvileg LED fix van benne.
-
törölt tag
Ezt most tették fel az oroszok. Szerintem amit te írsz, az a másik/régi. Bár ettől még lehet ugyanaz.
-
törölt tag
LolliFox 1.1.0. Elvileg már jó, de még nem teszteltem. 4.4 -es ROM. Leagoo Lead 3 -ról portolva.
-
törölt tag
válasz
killergyuszi #5919 üzenetére
4.4 custom ROM -hoz 4.4 alap ROM kell, mert arra épülnek. Ahhoz le kell cserélned a 4.2 -t 4.4 -re.
Az értesítési részről szóló kérdést nem értem. Pontosan mire gondolsz?
-
killergyuszi
tag
Sziasztok!
Még nem raktam fel a "gyári" 4.4-et, mert most ami van 4.2 is teljesen jó (végre), viszont most szeretnék felrakni egy custom 4.4-et. Kell bármit is csinálnom vagy csak úgy, mint eddig install zip és kész? Gondolok itt ilyenre, hogy előtte custpack vagy pármilyen spflashtool-os módosítás?
Másik kérdésem, hogy van arra lehetőség, hogy az értesítési sávot és a "lehúzható" részét, illetve a zárképernyőt kicseréljem másikra? Nem apk által vezéreltre, hanem rendszerszintűre gondolok. -
törölt tag
válasz
egabi71 #5906 üzenetére
Ide feltettem egy részét, a többit a másikból tudod pótolni. DE azok úgyis le vannak már nálad töltve.
Majd holnap még kiegészítem, hogy egyben legyen, de szerintem így is feltalálod magad.
Tehát ami most fent van azon a linken a D -hez:
- ebr1
- ebr2
- mbr
- cache
- boot
- logo
- recovery
- sec_ro
- ubootPreloader -rel és mobile_info -val nem tudok szolgálni, de gondolom az nem kell.
Szerk.:
A régi emmc scatter szerintem ott is jó lesz. -
Raptorta
csendes tag
Üdvözletem!
Habár naponta többször is feljárok ebbe a topicba még nem sok hozzászólásom volt a témához.
Úgyhogy most azzal szeretném kezdeni ,hogy miután 3 órát sz****m ezzel a "PMT changed for the ROM; it must be downloaded" problémával. Elmondhatom ,hogy a probléma egyrészt a preloader driverre másrészt viszont a Flash Tools-ra vezethető vissza.
Úgyhogy arra szeretném megkérni azokat akiknek problémája van a flasheléssel ,hogy az alábbi linken található flash Tools-al próbálják csak download-olni a romot, vagy akár elég próba gyanánt a recovery-t. Ha működik akkor, nos akkor örülök ,hogy ez a probléma is megoldódott és remélhetőleg Porterocka lecseréli az összefoglalóban található verziót erre, a kompatibilisebbre.
Porterocka nagyon szép munkát végzel a topicban csak így tovább
-
törölt tag
-
egabi71
aktív tag
Por,ha a belakott rend röl csinálok dt mentèst ès átalakítás után ft ból elèg csak a custpack t vissza rakni nem a gyárit,ha mokkolt romot teszek fel ès vissza akarok állitani
-
egabi71
aktív tag
Sziasztok,valaki fel tudná rakni a sima D 4.4 mentèst
-
ubul23
senior tag
Ha minden igaz müködő cm12:[link]
-
törölt tag
Amit még elfelejtettem...
Akinél a MIUIv6 volt fent, bizonyára feltűnt, hogy gyári ROM visszaállítás után megmarad a MI logó az elején. Ezt már említettem is. Tehát nem az animációra gondolok, hanem az előtte lévő boot logóra.
Flash Tool -ból a szokásos módon flash -elni kell a logo.bin fájlt és visszaáll a régi. Csak azt. Gondoltam leírom, hátha valakinek nem lenne egyértelmű.
-
törölt tag
LG G3 ROM (Android 4.4):
Az esetlegesen felmerülő károkért felelősséget nem vállalok!
Néhány szó a ROM -ról:
Szépen és teljesen átszabott felület, LG UI -hoz hasonlóan. Módosított értesítési függönnyel, beállítások menüvel, felülettel. Kipucolt ROM kevés alkalmazással.Letöltés:
- LG G3 ROM .zipSzükséges teendők telepítés előtt:
- ROOT.
- Megfelelő CWM.
- Backup készítés CWM -ből.Telepítés:
1. Kapcsold ki a telefont.
2. Indítsd el a készüléket CWM -ben.
3. Wipe.
4. Telepítsd a ROM -ot.
5. Reboot.Képek, programok:
F E L J E B B !---------
(#5900) ubul23:
Az nem biztos, ki kell próbálni. Én gyári custpack -ra tettem. HA nem használja azokat a cuccokat, akkor boot -ol azzal is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kínai gyártó legújabb terméke kedvező áron kínál nagy, bár kevésbé minőségi kijelzőt és egész erős hardvert, mindemellett kellemes dizájn és sebesség jellemzi.
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Gyúrósok ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Revolut
- HDD probléma (nem adatmentés)
- OLED monitor topic
- PlayStation 5
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest