Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
LG G3 ROM. Nem tesztelt.
-
Gaboros
tag
Csináltam egy szinte teljesen kipucolt custpack-os (nem maradt ott apk) és deodexelt gyári img fájlt. Sajnos amit akartam továbbra se működik: gravitybox.
Így nem látom értelmét, magamnak is visszarakom a nem piszkált gyári mentésem, de esetleg ha mégis lenne rá igény akkor felteszem. -
törölt tag
Ez ugyanaz, mint amit betettem a hozzászólásba patch -et. Az oroszoknál benne van az eredeti hozzászólásban, de nem segít. 4pda -n.
-
Gaboros
tag
Ez kint volt már tegnap is. Fel is raktam nem működik.
Egész pontosan a mikrofon alapvetően működik, "csak" telefonálás közben nem. Hangrögzítővel pl működik.Jelzett frissítést a MIUI, le is töltötte, de felrakni nem tudta, valami ellenőrzés gondjai voltak, nem néztem pontosan mi. Persze semeddig nem tartana kivenni a CWM-es update-ből, hogy ne ellenőrizzen, akkor felmenne, de nem próbáltam.
-
ubul23
senior tag
Miui romhoz audio javitás nem teszteltem.[Audio.zip] Morelocaléval próbátátok magyaritani az még egy próbát meg érhet.
-
totaleclipse
csendes tag
válasz
mercurytopaz #5884 üzenetére
Megerősítve...
A format + flashtool dolog tökéletesen bevált.
Nálam annyi volt a különlegesség, hogy a flash utáni indításnál bootloop-olt, de az akksi ki/be, wipe megoldotta a problémát.
Boot után a módosított android.img flashelése már gyerekjáték volt...Köszönöm a segítséget!
-
törölt tag
válasz
Gaboros #5878 üzenetére
Spanyoloknál azt írták, hogy Wifi -n jelzett egy OTA frissítést. Én most már nem rakom vissza, majd holnap. DE ha valakinél fent van, vagy van kedve próbálgatni, akkor megnézheti.
Nem tudom így van -e, illetve ha jelez is, akkor letölhető -e. Előfordult már, hogy nem ment az OTA MIUI ROM -on. HA egyáltalán jelez...
-
törölt tag
válasz
Korrekt.
Majd kiegészítem az összefoglaló ide vonatkozó részét.
-
ubul23
senior tag
válasz
Az a lényeg hog, sikerült igy már nyugodtan csinálhatja mindenki a format+telepitést ha nem jön össze a sima telepités.
-
törölt tag
Sajnos nem, vagy legalábbis csak részben.
Előtte nállam a Lollipop White volt fent, aminél visszatéréshez fel kell tenni újra a custpackot. Ilyenkor meg egy csomó programot újra visszarak, amit egyszer már eltávolítottam. A két ROM között nem töröltem, és sajnos azok szintén meg vannak. Törölhetem újra.
Onnan nem csak app -ot tud törölni, hanem más cuccot is. Amitől viszont a gyári még visszaállhat.
mercurytopaz:
Milyen format volt és miket tettél fel?Kérdeztem feljebb, hogy wipe -ot csináltál -e már. Recovery -ből. Próbálhatod custom ROM -ból is a full wipe -ot.
-
mercurytopaz
aktív tag
Sziasztok help
A 4.4 format megvolt, végigment a folyamat, de a telefon visszaállításánál
(titkosítás sikertelen) hiába nyomom, az ikont, nem történik semmi.kuka így a teló, van még valami ötlet ??
-
törölt tag
válasz
mercurytopaz #5872 üzenetére
Wipe recovery -ben.
Gaboros:
Biztos nincs benne magyar nyelv? Mert nekem visszacsomagolta angolra, de van magyar opció a nyelveknél. Fura, mert nem így szokta megoldani. DE lehet ez új dolog. Elég hiányos. -
Gaboros
tag
MIUI-ban van egy "apró" hiba... telefonálás közben nem működik a mikrofon.
Illetve kihangosítóval működik. -
mercurytopaz
aktív tag
Sziasztok !
A flash siker, de most a telefon visszaállítása ikon megnyomására nem csinál semmit.
Mit tegyek
-
törölt tag
válasz
#86973952 #5860 üzenetére
A jBART már pirosodik a priv-app -nál, ami azért nem jó hír, mert ott van a settings.apk is. Többek között.
Vagy másik link, vagy más megoldás kell szerintem, de majd megnézem, ha végzett. Az biztos, hogy hiányos lesz (így), vagy az egészet vissza fogja csomagolni angolra.
-
törölt tag
-
Gaboros
tag
válasz
#86973952 #5862 üzenetére
Igen, nagyon jó kis ROM. Minden működött amit próbáltam, kivéve a LED. Akkor se ha az összefoglalós zippet ráteszem és akkor sem ha a menüben állítok rajta. A képernyő felvillan üzenet érkezésekor, de a led nem villog.
De amúgy gyors is, szép is és nagyon részletesen testre szabható. Vissza se rakom a gyárit.
-
törölt tag
Lollipop White v3 (Android 4.4):
Az esetlegesen felmerülő károkért felelősséget nem vállalok!
Néhány szó a ROM -ról:
Nova launcher -en alapuló moddolt, pucolt, szépen animált Lollipop AOSP jellegű ROM. A 4.4 -es AOSP v2 ROM -hoz hasonló.FONTOS! Mivel a ROM custpack -ot formáz és cserél, így a gyári ROM CWM -es visszaállítása után SP Flash Tool -ból a custpack -ot is flash -elni kell. Utóbbi kihagyása bootloop -ot eredményez. Visszatérésről lejjebb olvashatsz.
Néhány új program:
- Compass
- ES File Explorer
- XposedNéhány újdonság:
- Audió profilok
- Animált műveletek (pl. beállítások menüben is)
- Advanced menü (néhány apró beállítással)
- AutostartsLetöltés:
- Lollipop_White_V3_ALCATEL_C7.zipSzükséges teendők telepítés előtt:
- ROOT.
- Megfelelő CWM.
- Backup készítés CWM -ből.Telepítés:
1. Kapcsold ki a telefont.
2. Indítsd el a készüléket CWM -ben.
3. Wipe.
4. Telepítsd a ROM -ot.
Belép az AROMA telepítőbe:
5. Next
6. Next
7. A telepítés végén magától újraindul a telefon.Visszatérés gyári ROM -ra:
1. Állítsd vissza CWM -ben a gyári mentésed.
2. Kikapcsolt állapotban SP Flash Tool -ból tedd fel a gyári 4.4 -es custpack -ot. Mást nem kell. -
mercurytopaz
aktív tag
válasz
mercurytopaz #5851 üzenetére
Biztos igazad lesz !!:
http://m.prohardver.hu/tema/inew_v3/hsz_2386-2386.html -
Gaboros
tag
540+ MB szabad RAM
Itt-ott 1-2 orosz szó azért akad. -
törölt tag
ubul23 + Gaboros:
Örülök. Sajnos nem tudok rápróbálni, mert nem vagyok otthon.Su zip rendesen tette a dolgát? Látom White -nál megy Gravity KK rendesen.
-
törölt tag
Illetve úgy néz ki le lett portolva a Lollipop White V3 is. Szintén nem tesztelt, szintén 4.4.
-
törölt tag
válasz
Pusztaságilá #5852 üzenetére
Kicsit kevés időm van most, így nem nagyon tudok reagálni, de hoztam megint egy 4.4 -es custom -ot:
MIUIv6 (nem tesztelt):
ROM letöltés
Patch letöltés
ROOT letöltésPusztaságilá:
Ez, és az utóbb írt PM alapján ugyanaz van nálad, mint mercurytopaz, vagy SemmerFH -nál volt. -
Pusztaságilá
újonc
válasz
#86973952 #5847 üzenetére
MTK Droid Tools látja a telefont de a Flash Tools továbbra sem. Leszedtem az Ot centet és pár perc töltés után (connect közben) midig kifagyott. Most ráraktam egy c7 PlusV2 romot. Ennél már nem fagy ki az Ot center, le is futott. Az MTK Droid Tools ezzel a rommal is látja a készüléket de a flash tools még mindig nem. Mikor rádugom a kábelt (Flash Tools-ról beszélek) majd vissza az akksit akkor kidobja az OT Pop c7 logót kigyullad a led és elkezd tölteni.
-
SemmerFH
tag
válasz
mercurytopaz #5849 üzenetére
SP Flash Tools-ban A Format fül-re kattintva auto formatot csinálj először.
Utána már menni fog a ROM flashelés. Nekem is ez volt a gondom. -
mercurytopaz
aktív tag
válasz
totaleclipse #5781 üzenetére
Helló!
Neked sikerült valami ?
-
mercurytopaz
aktív tag
válasz
#86973952 #5835 üzenetére
Szerintem valami különbség csak lehet a készülékek között,
mert másnak is van ilyen gondja.
Próbáltam úgy is , hogy a gyári romot teljesen visszatettem,
rootolva, rotolatlanul, másik gépen, usrdata-val, anélkül, sőt
egabi 4.2-es mentése is ezt a hibát adja.Az lenne érdekes, hogy egy olyan gép, amin már ment,
az mit szólna hozzá.
Viszont így próbálkozni se nagyon merek, mert egy mezei
visszaállítás is gond lehet.
Egyébként a google-ba beírtam, és megvan, csak hát angol.. -
törölt tag
válasz
Pusztaságilá #5846 üzenetére
One Touch Center, benne van az összefoglalóban a letöltési link.
Olyasmi program, mint más márkánál. Lehet szinkronizálni, menteni...egyebeket csinálni.
Persze lehet még több féle módon is driver -t telepíteni.
Win 8.+ -nál előfordulnak problémák.
-
törölt tag
válasz
Pusztaságilá #5844 üzenetére
MTK Droid Tools -nál nem kell kikapcsolni a telefont. Rádugod, és kiírkálja egy kis idő után a telefon adatait, ha tud kommunikálni.
A logós-ledes dolgot a Flash Tool -nál kérdeztem. HA nem látja a telefont, akkor a másik mentés sem fog felmenni.
Telepítsd fel a gépre a saját desktop programot. Első sikeres csatlakozás után (miután rádugtad a telefont) általában helyre teszi a driver -eket. Win 7 amúgy szerencsésebb.
-
törölt tag
Két hasonló adottságú mobil MTK 6582M -vel. Az M jelölés MTK -nál egyébként azt szokta jelenteni, hogy a CPU és/vagy a GPU órajele vissza van véve. Ebben az esetben a CPU azonos órajelen fut, a GPU viszont le van véve 500 -ról 416 MHz -re.
Igen, lehet.
Pusztaságilá:
Pár hozzászólással feljebb egabi linkelte a saját mentését, abban benne van az összes blokk, amit flash -elni kell. Ez persze a gyári 4.2 mentés. Én ajánlatosnak tartom visszatérni a 4.4 flash előtt, mert variálva van a ROM.MTK Droid Tools -szal látod a telefont? Szerintem driver probléma lesz.
Amikor rádugod a telefont flash előtt, és beteszed az akksit, akkor bejön a boot animáció, majd a töltés jelzés, vagy csak simán világít a led? Utóbbi a jobb.
Valaki nem értené, PM -ben írt nekem és itt folytatjuk.
Szerk.:
A scatter nem tudom benne van -e, de azt rengeteg helyen megtalálod. Szerintem már lent is van Neked, mert ugyanaz, mint amit 4.4 letöltési mappába tettem fel. -
Pusztaságilá
újonc
A telefont látja a gép de a flash tools nem. Semmi hibaüzenet. A gyári romot sajna nem tudom visszatenni mert valószínűleg win. újratelepítésnel elveszett
-
ubul23
senior tag
válasz
mercurytopaz #5828 üzenetére
Esetleg nézd meg ezt hátha látsz valami hibát.[link]
-
törölt tag
Hogy nem sok köze lesz a CM -hoz, csak úgy néz ki.
-
törölt tag
válasz
hackerxxx #5834 üzenetére
Kamu CM -et lehet, de az nem lesz igazi CM, csak úgy néz ki. Ezt már írtam feljebb.
Lesz majd elvileg, CM11 és/vagy CM12.
mercurytopaz:
Én nem látok a kiosztásban különbséget az én korábbi, 4.2 -es rendszeremhez képest. Úgyhogy elvileg simán rá lehet tolni a Flash Tool -t.A usrdata természetesen eltér, mert adattól függően változó a mérete. Én lementeném ami kell, aztán nyomnék neki egy wipe -ot és úgy tenném fel. A usrdata nem is feltétlen kell.
-
törölt tag
válasz
mercurytopaz #5828 üzenetére
Majd ha hazaértem megnézem a kiosztást.
hackerxxx:
Itt nincs BL, amit nyitni kell.laco2:
HA kipucolod a sok felesleges szemetet, akkor jóval kevesebb lesz. Bár már nem emlékszem mennyi a gyári, Nekem nagyon ki van pucolva, és kb. az említett fele. -
hackerxxx
csendes tag
Ezen a telon bootloadert lehet nyitni?
-
laco2
csendes tag
CWM -nek mennyi hely kell a külső kártyán?
-
ubul23
senior tag
Most a gyári system img van fent a rommal ha vissza akarom rakni a metésem ami Gaboros system img-ével van az simán visaza megy?
-
törölt tag
válasz
mercurytopaz #5822 üzenetére
Csinálj egy scatter -t és tedd fel valahova.
-
-
mercurytopaz
aktív tag
Nos ígyse úgyse....
Másik laptopon is ugyanaz a helyzet.
-
ubul23
senior tag
Az hogyan lehetséges hogy Gaboros system img-jben a 4.2.2-es bill zár van?
-
-
egabi71
aktív tag
válasz
mercurytopaz #5813 üzenetére
https://mega.co.nz/#!T9YzRTqD!XkPwcjP2QpmbPNDmuZvWfNEh2wusvzNs1LFqCoCNmLk
-
törölt tag
AOSP v2 (Android 4.4):
Az esetlegesen felmerülő károkért felelősséget nem vállalok!
Néhány szó a ROM -ról:
Nova launcher -en alapuló moddolt, pucolt, szépen animált KitKat AOSP ROM, Google boot animációval.FONTOS! Mivel a ROM custpack -ot formáz és cserél, így a gyári ROM CWM -es visszaállítása után SP Flash Tool -ból a custpack -ot is flash -elni kell. Utóbbi kihagyása bootloop -ot eredményez. Visszatérésről lejjebb olvashatsz.
Néhány új program:
- Compass
- Notes
- XposedNéhány újdonság:
- Audió profilok
- Animált műveletek (pl. beállítások menüben is)Letöltés:
- ROM - AOSPV2L.zip
- Script - BOOST-GETK-TURBO ULTRA KIKAT.zipSzükséges teendők telepítés előtt:
- ROOT.
- Megfelelő CWM.
- Backup készítés CWM -ből.Telepítés:
1. Kapcsold ki a telefont.
2. Indítsd el a készüléket CWM -ben.
3. Wipe.
4. Telepítsd a ROM -ot.
Belép az AROMA telepítőbe:
5. Next
6. Next
7. A telepítés végén magától újraindul a telefon, de ne engedd boot -olni. Nyomd a 2 gombot a recovery -hez való belépéshez.
8. Telepítsd a script -et.
9. A telepítés végén szintén magától fog újraindulni a telefon.Visszatérés gyári ROM -ra:
1. Állítsd vissza CWM -ben a gyári mentésed.
2. Kikapcsolt állapotban SP Flash Tool -ból tedd fel a gyári 4.4 -es custpack -ot. Mást nem kell.Képek, programok:
F E L J E B B ! -
törölt tag
Szerintem az nincs leportolva. DE a CM11 sem biztos, de még nem néztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kínai gyártó legújabb terméke kedvező áron kínál nagy, bár kevésbé minőségi kijelzőt és egész erős hardvert, mindemellett kellemes dizájn és sebesség jellemzi.
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest