- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mercurytopaz
aktív tag
Köszönöm, az s5 rom, kingóval, rootolva, gravityboxlva, minden rendbe.
Egyedül egy bajom van, de ez a gyári romnál is így volt, hogy egy idő után élő háttérképet nem lehet beállítani. (Az élő háttérkép választó sajnos leállt) hibaüzenettel kilép. Ez az én egyedi hibám ? Másnál nem fordult elő ? -
törölt tag
válasz
mercurytopaz #4295 üzenetére
Kingo -val menni fog. Root Genius -ból viszont csak az új fogja ROOT -olni, ami már Su -t tesz fel.
DE pl. ColorOS -nél simán ráment a Kinguser.
-
bohoc71
aktív tag
válasz
mercurytopaz #4291 üzenetére
Nekem kingoroot-tal simán ment.
-
törölt tag
válasz
mercurytopaz #4291 üzenetére
Root Genius, Kingo?
-
törölt tag
válasz
mercurytopaz #4289 üzenetére
Én is onnan szedtem le. Mikor írja ki? ROOT van? Xposed fent van?
-
törölt tag
Küldött egy SMS -t a Voda, hogy már a tarifámban is elérhető a 4G. Kár, hogy a telefon nem tudja...
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
mercurytopaz #4284 üzenetére
Xposed -ből lehet ezeket letölteni. Magából a programból.
DE amúgy a saját weboldaláról is leszedheted az apk -kat. Az összes verzió fent van. [link]
Innen az Xposed, és az egyes modulok különböző verióit is le tudod tölteni.
-
mercurytopaz
aktív tag
Az s5-ös rom hoz, gravitybox-ot honnan lehet levenni ?
-
ubul23
senior tag
válasz
tokyodrift22 #4280 üzenetére
Mobileuncle tools benne van Port összefoglalójában.
-
törölt tag
válasz
tokyodrift22 #4280 üzenetére
Igen, ehhez nem kell másik ROM, csak ROOT.
Mobileuncle Tools -szal. Úgy ahogy a custom -ot is.
Benne van a letöltő meg a folyamat az összefoglalóban.Gyári recovery visszaállítása (4.2) a fejezet címe.
-
törölt tag
válasz
#86973952 #4278 üzenetére
A javasolt folyamat így néz ki:
1. Flash Tool mentés.
2. ROOT
3. Szükséges custom recovery telepítés.
CWM vagy CTR. Nem szabad összekeverni, és minden ROM -nál le van írva, hogy melyik ajánlott.
4. Mentés recovery -ből.
5. Wipe.
6. ROM mentés.HA már van ROOT -od, Flash Tool mentésed, akkor ezeket nem kell többet megcsinálni. Illetve van egy-két ROM, amit újra ki kell ROOT -olni. Meg arra érdemes odafigyelni, hogy melyik recovery van fent.
Szerk.:
Illetev egy-két ROM -nál lehet kelleni fog + művelet is. DE ezt a ROM leírásnál megtalálod. -
törölt tag
válasz
tokyodrift22 #4277 üzenetére
Azt nem CWM -ből kell, hanem CTR -ből, mert módosítja a custpack -ot. CTR meg custpack -ot is ment.
CWM -ből teszed fel, akkor többet nem fog visszamenni a gyári ROM. Csak ha van Flash Tool mentésed.
Amúgy le is van írva a ROM -nál, hogy CTR kell.
Szerk.:
Illetve visszamegy a gyári ROM CWM után is, csak a rendszer nem fog többet felállni. Ezért írtam, hogy jól olvasd át. Meg csinálj Flash Tool mentést, mert most tégláztad volna be a telefont. -
tokyodrift22
csendes tag
válasz
mercurytopaz #4271 üzenetére
Na ráraktam a cwm-et , leszedtem az s5 luis alean.zipet, most gondolom rakjam rá sd-re és cwm-ből rakjam fel igaz ?
-
törölt tag
válasz
tokyodrift22 #4275 üzenetére
Benne van minden az összefoglalóban. A CWM, a CTR, a ROM -ok. Minden.
DE mindenképp a Flash Tool mentéssel kezdj. Ez nagyon fontos. Ennek is benne van a leírása az összefoglalóban.
HA elakadnál szólj.
-
törölt tag
válasz
tokyodrift22 #4273 üzenetére
Először mindenképp mentsd le Flash Tool -lal az egész ROM -ot mókolás előtti állapotról. El tart egy darabig, de megéri.
Amúgy néhány helyen láttam ezt a jelenséget, ami nálad van, teljesen más márkáknál, de sehol nincs rá megoldás, csak újratelepítés. Pl. SGSIII. Viszont itt olyat nem lehet, ha csak az update telepítés nem oldja meg a problémát. Ez valamilyen alap rendszer hiba lesz...
-
tokyodrift22
csendes tag
válasz
Megvannak a romok
Régen csináltam ilyet, CWM-et rakjam fel ? vagy mi ?
oda van írva hogy megfelelő cwm-ből rakjam fel
bocsi az alap kérdésért
-
tokyodrift22
csendes tag
válasz
Bocsi, de ott csak témákat találtam. Tuti h igazad van és van ott rom, betudnád linkelni ?
-
mercurytopaz
aktív tag
válasz
tokyodrift22 #4270 üzenetére
Porterocka oldalán több romot is találsz.Én most az s5 luis alent használom jó.
-
tokyodrift22
csendes tag
Valakinek akinek van egy kis ideje, kèrem segitsen adni egy linket a pop c7 hez a gyári romról, mert nem tudok már mit csinálni vele , ezèrt szüksègesnek találom h újra rakjam.. Vagy esetleg ameddig nincs eredeti rom fent, esetleg egy stabil másik romról kellene egy link amit átmenetileg fel tudnák rakni.. Mert azóta sem tudok gmail ès semmifèle más fiókot hozzá adni az androidomhoz, így nem működik a play áruház, ès a teló számokat sem tudom szinkronizálni.. Segítsègeteket előre is köszönöm!!
-
mercurytopaz
aktív tag
Helló !
Ezt a gravity box-ot rá lehet tenni erre az s5 luis alenre ¿
-
DrDreams
tag
válasz
#86973952 #4252 üzenetére
Port a laptopom azért adtam el mert egyszeüen nem használtam ki. A mostani asztali gépem tökéletes arra amire használom. Tegnap újratelepítettem, csak az egér megadta magát. Úgy tudom a billentyüzettel is lehet 'egerezni', csak nem tudom hogyan kell. ARRA KÉRNÉLEK BENNETEKET HOGY HA VALAKI TUDJA HOGYAN KELL, AZ ÍRJA MÁR LE!!! Nagyon de nagyon megköszönném!!!
-
tokyodrift22
csendes tag
Próbáltam fiok hozzáadásnál csinálni új fiókot.. Sikerült is.. De nem engedi hozzáadni.. Mindent megpróbáltam
a legjobb lenne ha újra raknám az egèsz telót.. Csak nem találok fent eredeti romot.. Szerinted rakjak fel valamilyen más romot ? Tudom h akkor ugrik a gari.. De majd vissza csinálnám , ha valaki felrakta az eredeti romot.. Elèg fontos nekem most a play áruház.. Mondjuk leginkább az a rengeteg telószám a legfontosabb..
-
törölt tag
Lehet véletlen volt.
Én még ilyet nem láttam, hogy sehol nem kap frissítést, csak Magyarországon. Pedig aztán a németek, oroszok, spanyolok elég előkelő helyen vannak ilyen szempontból.
Ez nem csak azért problémás, mert X -re még nincs - mert ugye minden megoldható (talán) -, hanem azért, mert külföldi nagy modderek később kapják meg.
-
törölt tag
Itt van még egy változat.
Csak ez Snapdragon 400 -zal, droid 4.3.
Needrom -on ez alá vannak sorolva a C7 ROM -ok is. Persze átjárni nem szabad, de lehet néhány ROM alapja innen ered. Viszont ahogy látom ebben is csak fehér led van.
-
törölt tag
válasz
tokyodrift22 #4253 üzenetére
Új fiókot sem? Tehát ha akkor csinálod, nem kész, létező fiókot.
Szerk.:
Amúgy mind a 3 cucc fent van, amit feljebb írtam?Sok kérdés lett.
-
törölt tag
válasz
tokyodrift22 #4253 üzenetére
Gmail adat eltávolítás?
Egyébként nem igazán szeretem azt az alkalmazást...
Szerk.:
Illetve itt egy újabb Play. [link]Próbáld meg telepíteni. Engedi?
-
DrDreams
tag
válasz
#86973952 #4246 üzenetére
Lenne egy kérdésem: be..art az egerem. A telóval nem lehetne kezelni a gépet? Tudom hogy van ilyen program, de állítólag wifi szükséges hozzá. Az pedig nekem nincs. A telón van, de nincs bekötve nálam az internet így routerem sincs. Tudtok valami megoldást? Holnap szükségem lenne a gépre, de egér hijján használhatatlan ugyebár. Adatforgalmam viszont van. Ötlet??? Nagggyyoonn fontos lenne a gép holnapra!
-
törölt tag
válasz
tokyodrift22 #4249 üzenetére
A gmail -ben sikerült fiókot rögzíteni? Be is olvassa a mail -eket?
-
tokyodrift22
csendes tag
Igen tudok netezni, mobil nettel is, ès wifivel is.. Böngèszőböl meg tudom nyitni a play áruházat.. Csak ugye appon keresztül nem, mert kèri h adjam hozzá a fiokot..
Minden jól működik, csak a a gmail fiokomat nem tudom hozzá adni.. De már próbálkoztam másik 3 gmail fiokkal + egy hotmaillal is.. Egyiket sem engedi
-
törölt tag
válasz
tokyodrift22 #4245 üzenetére
Webre csatlakozik? Böngészőből meg tudsz nyitni oldalakat? WiFi -n ki tudod próbálni?
Mobilhálózatok --> Hozzáférési pontok nevei --> Vodafone felirat alatt mi van?
xmzoli:
Maga a ROOT, a custom recovery telepítés, illetve abból a mentés kb. 10 perces folyamat összesen.Ami több ideig tart, az a teljes ROM mentés, vagyis kiolvasás Flash Tool -ból. Viszont ezt mindenképp javasolnám, mielőtt hozzányúlsz a telefonhoz. Én biztos nem hagynám ki.
-
törölt tag
válasz
tokyodrift22 #4242 üzenetére
ÉS wipe után is ez a helyzet?
-
törölt tag
válasz
tokyodrift22 #4239 üzenetére
Wipe -olj. Lehet csak valamit nem pucolt ki rendesen a visszaállítás. Vagy pont hogy valamit kipucolt.
Gyári ROM -on nem szabad ilyennek lennie.
Mi a build-szám?
-
törölt tag
válasz
tokyodrift22 #4237 üzenetére
Milyen verzió a telefonod és milyen droid?
Csinálj egy wipe -ot recovery -ből. Így, hogy nincs ROOT -olva sok mindenbe nem lehet belenyúlni. Esetleg még Google újratelepítés.
-
törölt tag
válasz
tokyodrift22 #4235 üzenetére
Töröld ki a Play Áruház, a Google Play Szolgáltatások, és a Google Szolgáltatások keretrendszer adatait. Indítsd újra, aztán próbáld megint.
-
tokyodrift22
csendes tag
Sziasztok!
Nekem az lenne a problémám, hogy a pop c7 telefonomon nem működött a play áruház, azt irta ki h nincs kapcsolat.. wifinél is, és mobil netnél is.. Csináltam egy gyári adatok visszaállítást és azóta nem tudom hozzá adni a gmail fiókomat ( Nem lehet megbízható kapcsolatot létrehozni a szerverrel. Ez lehet ideiglenes probléma, de lehet, hogy Android eszközén nem érhető el adatszolgáltatás.), így se a play áruház nem működik, sem a névjegyeim nem kerültek szinkronizálásra. Jelenleg nincs rootolva a telefon. Gyári rom van rajta.
Segítségetek előre is köszönöm!
-
draco31
veterán
-
törölt tag
válasz
#61523968 #4217 üzenetére
Nem tartalmaz. Elég csak az első 5 oszlop.
Ennyi az egész (az összefoglalóból ollózom):
'MTKDroidTools -szal scatter fájl készítés:
Letöltés:
- MTKDroidTools v2.5.3 Továbbiakban MTKDTElső lépésként csinálj a számítógépeden egy mappát, valahogy így (nem kötelező ezen a módon mappázni, de a rendszerezés, átláthatóság miatt jól jöhet):
C:/AlcatelPOPC7/Mentés/
Illetve ide mentsd a letöltött programot is, pl.:
C:/AlcatelPOPC7/MtkDroidTools/Lépj be a telefon Beállítások -ba, majd a menü alján A telefonról -ba. Az Építési szám menüpontot nyomogasd addig, amíg ki nem írja, hogy fejlesztő vagy. Ezután meg fog jelenni egy újabb menüpont a Beállítások -on belül, aminek Fejlesztés a neve. Ezen belül pipáld ki az USB hibaelhárítás üzemmódot.
Indítsd el az MTKDT -t, majd kösd össze a telefont a számítógéppel. Az MTKDT ki fogja írni a telefon adatait, várd meg, amíg mindent betölt.
Amennyiben be volt már pipálva az USB hibaelhárítás, és ennek ellenére nem ismeri fel a telefont, akkor szedd ki a pipát, majd újra tedd vissza. Elvileg most már jónak kell lennie.
Nyomj rá az MTKDT -ban a Blocks Map gombra, majd a megjelenő kis táblázatot tedd ki teljes képernyőre, és csinálj róla egy print screent. Mentsd el ezt is a POP C7 könyvtárába a gépeden. Később erre még viszatérünk, hogy miért fontos.
Nyomd meg a Create scatter file gombot, az ablak bal oldalán, majd mentsd el ezt is a POP C7 könyvtárába, pl. így: MT6582_POPC7_Android_scatter
KÉP a táblázatról (jelen esetben csak az első 4 - 5 oszlop, mert ezek az adatok a fontosak):'
-
törölt tag
válasz
mercurytopaz #4214 üzenetére
Nem.
-
törölt tag
válasz
mercurytopaz #4212 üzenetére
Igen, a ROM -ot máshogy írja, de ez szerintem ficsőr.
-
törölt tag
válasz
mercurytopaz #4205 üzenetére
Igen, szerintem elég egyedi téma, meg jól fel van építve. Témázható ROM -okon kívül ez az egyik legjobb.
-
törölt tag
válasz
mercurytopaz #4203 üzenetére
Akkor arra fel kell mennie. Nekem is az van most fent. Illetve az elmúlt 24 órában vagy 4x telepítettem ROM tesztelés utáni visszatérésnél.
Milyen recovery van fent?
-
törölt tag
válasz
mercurytopaz #4198 üzenetére
Melyik verziós C7 -re tetted fel és milyen android van rajta?
(#4195) ubul23:
Ezzel nem kockáztatnék, mert más főverziónál más a fájlrendszer is. Feltételezem egyéb más is változott (akár kernel). Nem beszélve arról, hogy más lehet a partíció kiosztás is.Erről jut eszemben, valaki csinálhatna egy scatter fájlt a 4.4 -es D verzióról. Azon látszanak a partíciók. Nem mókolás, nem kell ROOT vagy komolyabb dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest