- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tokyodrift22
csendes tag
válasz
#86973952 #7717 üzenetére
Na szóval..
leszedtem a ColorOS romot..
A jbartot nem tudom leszedni mert nem jó jelenleg az oldala..
Így hát nem magyarosítom, jó nekem angolul is..
Felraktam a CWM recovery-t..
Akkor most a leszedett ColorOS.zip-et rakjam rá a memória kártyámra.
És recoveryböl így ahogy leszedtem, felrakhatom? -
tokyodrift22
csendes tag
válasz
#86973952 #7717 üzenetére
Nem értem mi lehet a gond, most el kell mennem itthonról, de ha hazaértem akkor megpróbálom esetleg még úgy, hogy a telón csinálok egy gyári visszaállítást, a gépröl pedig letörlöm a driverét.. és újra rakom.. Hátha
Valamit kell kezdenem ezzel a telóval.. lassan használhatatlan.. Esetleg mit gondolsz arról hogyha lecserélném a recovery-t és onnan raknák fel egy rom-ot ? Hogyha ez nem működne persze csak akkor..
-
tokyodrift22
csendes tag
válasz
#86973952 #7715 üzenetére
Ha aksi nélkül rakom a kábelre, és rámegyek a downloadra, addig fekete a képernyőm és felül világit a telefonomon a led, mintha töltene, de viszont a flashtool nem csinál semmit.. És ha berakom az akkumlátort akkor a telefonom kiírja hogy alcatel one touch pop c7, utána pedig a telefonon megjelenik a hullámzó zöld akumlátor (Eközben a számítógép hangjelzéssel jelzi hogy érzékeli a telefont, de nem ír ki semmit) mint amikor kikapcsolt állapotban töltöm.. de a flashtool továbbra se csinál semmit.. Nem tudom hogy mi lehet a gond.. De köszönöm szépen, hogy segítesz.. Még próbálom variálva rágdugdosni hátha meggondolja magát.
-
tokyodrift22
csendes tag
válasz
#86973952 #7711 üzenetére
Az SP Flash Tool -t megnyitottam
1, Download-Agent -ben kiválasztottam az MTKAllInOne_DA.bin-t.
2. A scatter fájlt be tallóztam, a Porterocka POP C7 4.4-böl.
3, Download only kiválasztva.
A fájlokat amiket ki kell, kipipáltam.
4, Telefonból az aksit kivettem, csatlakoztattam a számítógéphez.
5, Downloadra kattintottam.
6, Visszatettem az aksit..
És semmit sem csinál az SP flashtool.. Nem indul el a sárga töltési csík sem.. semmi
Felraktam az ADB drivert.. Így se történik a megcsináltak után semmi...
Esetleg van valami ötleted? -
tokyodrift22
csendes tag
válasz
#86973952 #7709 üzenetére
Szia!
Ott ahol mondtad, megtaláltam ezt"Porterocka POP C7 4.4 Flash Tool fájlok + scatter"
Nekem az alap gyári rom van fent.. amit most ugye rootolva van, és egy kicsit megzavarodott.
De nekem ez a 4.4 es megfelelne.. Akkor ezt a 4.4 es romot a leírtak alapján szerinted felrakjam? -
tokyodrift22
csendes tag
válasz
#86973952 #7707 üzenetére
Ennek örülök..
Régen csináltam ilyeneket.. Nem szeretnék semmit se elrontani..
Akinek van/lesz ideje.. Azt kérném hogy segitsen linket adni a romhoz.. Vagy esetleg az egészhez egy leírást.. Keresgélek persze én is közben.. Itt az oldalon is tudom hogy fent van.. De eddig még nem találtam -
tokyodrift22
csendes tag
Sziasztok!
Akadt egy kis problémám
Van egy rootolt Alcatel Onetouch Pop c7 telefonom..
A gondom az lenne, hogy gyakori a telefon lefagyása mostanában, és bizonyos időnként kiírja hogy Firewall service, de semmi mást.. és ilyenkor várnom kell még eltünik.. És gyakran előfordul az is, hogy a kijelző közepére azt irja ki hogy Launcher loading.. Próbáltam már pár dolgot de semmi se javított a helyzeten, és kezd eléggé idegesítő lenni, hogy pl amikor hívni akarok vagy bármit csinálni, és ő gondol eggyet és a 2 közül valamelyiket megjeleníti nekem, és mindig várnom kell..
Ha esetleg valami ötletetek lenne, azt elfogadnám.
Bár én azt szeretném kérni hogy a gyári romnak a linkjét esetleg valaki ha megosztaná velem, megköszönném.. Újra szeretném rakni az egészetÉs még egy kérdésem lenne.. Ha most rootolt és így újra rakom.. akkor ugye a root is eltünik ?!!
Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
tokyodrift22
csendes tag
válasz
mercurytopaz #4271 üzenetére
Na ráraktam a cwm-et , leszedtem az s5 luis alean.zipet, most gondolom rakjam rá sd-re és cwm-ből rakjam fel igaz ?
-
tokyodrift22
csendes tag
válasz
Megvannak a romok
Régen csináltam ilyet, CWM-et rakjam fel ? vagy mi ?
oda van írva hogy megfelelő cwm-ből rakjam fel
bocsi az alap kérdésért
-
tokyodrift22
csendes tag
válasz
Bocsi, de ott csak témákat találtam. Tuti h igazad van és van ott rom, betudnád linkelni ?
-
tokyodrift22
csendes tag
Valakinek akinek van egy kis ideje, kèrem segitsen adni egy linket a pop c7 hez a gyári romról, mert nem tudok már mit csinálni vele , ezèrt szüksègesnek találom h újra rakjam.. Vagy esetleg ameddig nincs eredeti rom fent, esetleg egy stabil másik romról kellene egy link amit átmenetileg fel tudnák rakni.. Mert azóta sem tudok gmail ès semmifèle más fiókot hozzá adni az androidomhoz, így nem működik a play áruház, ès a teló számokat sem tudom szinkronizálni.. Segítsègeteket előre is köszönöm!!
-
tokyodrift22
csendes tag
Próbáltam fiok hozzáadásnál csinálni új fiókot.. Sikerült is.. De nem engedi hozzáadni.. Mindent megpróbáltam
a legjobb lenne ha újra raknám az egèsz telót.. Csak nem találok fent eredeti romot.. Szerinted rakjak fel valamilyen más romot ? Tudom h akkor ugrik a gari.. De majd vissza csinálnám , ha valaki felrakta az eredeti romot.. Elèg fontos nekem most a play áruház.. Mondjuk leginkább az a rengeteg telószám a legfontosabb..
-
tokyodrift22
csendes tag
Igen tudok netezni, mobil nettel is, ès wifivel is.. Böngèszőböl meg tudom nyitni a play áruházat.. Csak ugye appon keresztül nem, mert kèri h adjam hozzá a fiokot..
Minden jól működik, csak a a gmail fiokomat nem tudom hozzá adni.. De már próbálkoztam másik 3 gmail fiokkal + egy hotmaillal is.. Egyiket sem engedi
-
tokyodrift22
csendes tag
Sziasztok!
Nekem az lenne a problémám, hogy a pop c7 telefonomon nem működött a play áruház, azt irta ki h nincs kapcsolat.. wifinél is, és mobil netnél is.. Csináltam egy gyári adatok visszaállítást és azóta nem tudom hozzá adni a gmail fiókomat ( Nem lehet megbízható kapcsolatot létrehozni a szerverrel. Ez lehet ideiglenes probléma, de lehet, hogy Android eszközén nem érhető el adatszolgáltatás.), így se a play áruház nem működik, sem a névjegyeim nem kerültek szinkronizálásra. Jelenleg nincs rootolva a telefon. Gyári rom van rajta.
Segítségetek előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest