- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
válasz
chris94 #8783 üzenetére
egyátalán nem bonyolult, igazából ~5 kattintás az OTU telepítőjén végzett next-next-finish-el együtt (persze ha minden úgy menne, mint ahogy kellene)
nálam legalábbis így ment, pedig nemhiszem, hogy problémát okozott volna, ha egyesével kell felraknom.
_sőt_: virtuális gépről frissítettem a telefont még 2.2.2 alól linux host, virtualbox-> winxp 32bit, teljesen friss, semmi plusz program nem volt rajta, az OTU felment ahogy kellett, nem telepítettem külön drivert, felismert mindent, elsőre feltolta a telefonra a rendszert úgy ahogy kell mennie. (az már más kérdés, hogy közbe 60x epilepsziás rohamot kaptam az OTU program ablakának villogása miatt...)
-
qltsar
veterán
válasz
chris94 #8783 üzenetére
egyátalán nem bonyolult, igazából ~5 kattintás az OTU telepítőjén végzett next-next-finish-el együtt (persze ha minden úgy menne, mint ahogy kellene)
nálam legalábbis így ment, pedig nemhiszem, hogy problémát okozott volna, ha egyesével kell felraknom.
_sőt_: virtuális gépről frissítettem a telefont még 2.2.2 alól linux host, virtualbox-> winxp 32bit, teljesen friss, semmi plusz program nem volt rajta, az OTU felment ahogy kellett, nem telepítettem külön driver, felismert mindent, elsőre feltolta a telefonra a rendszert úgy ahogy kell mennie. (az már más kérdés, hogy közbe 60x epilepsziás rohamot kaptam az OTU program ablakának villogása miatt...)
-
qltsar
veterán
válasz
chris94 #8783 üzenetére
_sőt_: virtuális gépről frissítettem a telefont még 2.2.2 alól linux host, virtualbox-> winxp 32bit, teljesen friss, semmi plusz program nem volt rajta, az OTU felment ahogy kellett, nem telepítettem külön driver, felismert mindent, elsőre feltolta a telefonra a rendszert úgy ahogy kell mennie. (az már más kérdés, hogy közbe 60x epilepsziás rohamot kaptam az OTU program ablakának villogása miatt...)
-
qltsar
veterán
válasz
chris94 #8783 üzenetére
-
qltsar
veterán
válasz
chris94 #8783 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Renault, Dacia topik
- Autós topik
- 3D nyomtatás
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Gitáros topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest