- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
istvan47
senior tag
válasz
eladogeppc #3196 üzenetére
akkor passz!
cache cleaner NG programot- még meg próbálhatod!
-
eladogeppc
veterán
válasz
istvan47 #3194 üzenetére
Xperia Neo-s vagyok. Ott semmi gondom nincs.
Előtte Galaxy S-em , Motorola Defy-m, Commtiva z71-em, stb...
volt.Minden ki van kapcsolva, a telefon-t a nejem itt tartja az asztalomon.
Foggalmam sincs mi teker ennyire, de az android rendszer az amit ír, hogy
megy folyamatosan.Mindjárt szét...szom kalapáccsal.
4 óra alatt standbyban 28% merülés az brutális !!! -
istvan47
senior tag
válasz
eladogeppc #3192 üzenetére
A wifi ki van kapcsolva???
mert ha igen akkor valami más alkalmazás futhat a háttérben! -
eladogeppc
veterán
Srácok !
Értem a task killeres dolgot, de újraindítás után úgy merül a telefon, mint az állat.
4 óra alatt 72%-on van a telefon úgy, hogy
újra volt indítva , és semmi nem fut.
Gyári állapoton van a telefon !!!!! -
powers
tag
sziasztok
asszonynak szeretnék egy ilyet a telenortól,de a döntésben lényeges szempont hogy vodás kártyával használná.van erre lehetőség,vagy vegyek (csak ez miatt) blade-et? -
Dyrg
aktív tag
Szia István!
Nem lehet frissíteni One Touch Upgrade Q 1.5-el ha előtte nem raktad fel a stock romot? -
Danesz94
senior tag
válasz
eladogeppc #3186 üzenetére
Task killer a megoldás.
Tudod az a baj, hogy ha megnyitsz egy progit és kilépsz azt valójában nem zárod be, hanem háttérben még megy, na és erre való a task killer.
Konkrétan ezzel ki tudod lőni az appokat. -
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Asszonykámnak vettem egy ilyen kis "csúnyaságot", nagyon örül neki.
Én is. Nekem Xp Neom van.
Az lenne a kérdésem, bár kicsit lusta voltam mind a 3000 hozzászólást végigböngészni,
hogy mit lehet tenni a telefon laggolása ellen ?
Bárhol nézek róla videokat, nem látom hogy alapból laggolna.
Várom segítőkész hozzászólók tanácsát !Köszönöm !
-
Danesz94
senior tag
Értem
AM megcsináltam
már nem akad a játék egyáltalán
leformáztam a kártyát meg gyári visszaállítást csináltam -
Danesz94
senior tag
válasz
biowizards #3173 üzenetére
Hát a gyári fülles az egy kalap sz@r nem ér semmit, max telefonálásra.
Ajánlok egy agyba dugós fülestazzal nagyon baba
Egyébként a beépített hangszóró elég hangos, sztem jó.
Viszont a gyári lejátszó egy ramaty és NRG playerre cseréltem le. -
Danesz94
senior tag
István47, hogy lehet frissítést csinálni?
köszi -
istvan47
senior tag
válasz
biowizards #3173 üzenetére
Ja Bocs én azt nem ismerem!
-
biowizards
tag
-
istvan47
senior tag
válasz
biowizards #3171 üzenetére
Te most miről is beszélsz??
Mert ha az OT990 -röl akkor az elég hangos, de ha a Galaxy mini-röl az is elég hangos!
-
biowizards
tag
válasz
mjocika #3162 üzenetére
Remélem,hogy az audió rész jobban szól benne mint a miniben,mert azon eléggé,hogy is mondjam szépen.Rakás sz@r.Ez még finom kifejezés volt
Ha nem lenne a rezgés rajta hívás alatt,meg sem hallanám,hogy csörög a telefonom.Max itthon csendes szobai körülmények között"üvölt".A procival és a sebességgel semmi gondom a miniben.710MHz-en fut a procija,persze nem gyári ROM-al.
-
Danesz94
senior tag
DE most komolyan.
valakinek van valami ötlete miért akad ez a ..... izé
Gangstar.
eleinte nem akadt most nem régen kezdte el.Frissítést, hogy lehet csinálni?
-
Petyka3
aktív tag
Sziasztok! Előre is bocsánat a kérdésért, ebben a témában még láma vagyok. Tervezem a telefon beszerzését és érdekelne a zenelejátszó hangereje, fülesen keresztül. Elég hangos? Nem vagyok otthon a témában, nem is tudom, hogy itt a hardveren múlik, vagy a zenelejátszó alkalmazástól.
-
mjocika
aktív tag
válasz
biowizards #3155 üzenetére
Én az OT990 előtt a te telefonod Telenoros testvérét nyúztam az RBMK2-t. Ég és föld a különbség, kivéve az aksit, az szerintem mindkét készülékben azonos ideig bírta.
-
kutyman
aktív tag
Lehet hogy volt már róla szó, de szerintem sokaknál azért nem állt át az óra a téli időszámításra, mert rosszul állították be.
Tehát - nyári időszámítás: Közép-európai idő GMT+2:00
- téli időszámítás: Közép-európai idő GMT+1:00
Ha igy van beállítva, akkor automatikusan átáll az óra nyári, ill. téli időszámításra.
(nem kell bepipálni az automatikus beállítást) -
biowizards
tag
Sziasztok.
Nekem most T-Mobile Puls Mini-m van,de most szeretnék egy ilyen telót venni.Úgy gondolom,hogy most jó árban van kártyásan a Telenornál.Kinek mi a tapasztalata.Érdemes váltani a Puls Mini-ről?
Android rendszert ismerem,arról tudok sok infót,de erről a készülékről nem tudok semmit,max annyit,hogy kicsivel többet tud a mini-nél.Valahogy a belső memóriával nem vagyok kibékülve.A minin a telepített programokkal is van még 150MB szabad helyem a belső memóriában. -
istvan47
senior tag
Sziasztok!
Cyberon Voice Speed Dial egy nagy pontosságú beszédfelismerő megoldás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerüen indítsanak hanghívást, vagy akár egy alkalmazást.Mivel a program elöre felvett hangmintákkal dolgozik, tökéletesen `ért` magyarul.
itt -
Danesz94
senior tag
mikor megvettem a telót akkor belső memória úgy 90mga körül volt úgy, hogy még én nem raktam rá semmit.
most csináltam egy gyári visszaállítást és lám lett 105mega szabad -
Storms
őstag
válasz
mjocika #3140 üzenetére
Erről jut eszembe leírhatná mindenki ki milyen programokat használ
Lehet sok embernek segítene ( köztük nekem is ). Nézegettem a marketet a telón, de 3 hét se lenne elég végigböngészni. Valami jóféle könnyen irányitható játékot is irhatnátok, amit átlehet app2sd-vel tenni, mászkálós stílus
köszi
-
Danesz94
senior tag
Nektek behozza rendesen a marketet?
nekem csak 3 gombot: 1: alkalmazások
2 játékok
3: könyvek és ezt is kicsiben a bal felső sarokban?
mi a baja a marketnek? -
Danesz94
senior tag
válasz
dltpwnz #3125 üzenetére
mégvalami.
SZtem Békéscsabán a 3G az nagyon gané.
Neten is egy hulladék.Békéscsaba vagyok ezért mondom
Valami baromira árnyékol.
Amúgy már más telómnál is észre vettem, hogy nagyon ingadozó a térerő
Most így, hogy 2gre átraktam maxon van mindig a térerő.
Nincs baja sztem a telónak. -
mjocika
aktív tag
Jut eszembe Storms, még mindig eladó a telód? Nem gondoltad meg magad?
-
mjocika
aktív tag
Teljesen át lehet rakni igen, illetve én átlinkeltem. Akkor vágódtam majdnem hanyatt, amikor kb 10 mp alatt, ott ahol az eddig általam kipróbált s említett navi progik jelet soha nem találtak, vidáman csippant egyet, hogy látják a műholdak.
Ja s az általam preferált verzája pc-n keresztül települ a telóra, ami külön piros pont szerintem.
-
Storms
őstag
válasz
mjocika #3128 üzenetére
Ezt is átlehet rakni mem. kártyára? Én Waze-t használom. Mondjuk ez elég sablonos...Jut eszembe leírhatná mindenki ki milyen programokat használ
Lehet sok embernek segítene ( köztük nekem is ). Nézegettem a marketet a telón, de 3 hét se lenne elég végigböngészni. köszi
-
mjocika
aktív tag
-
mjocika
aktív tag
Azt hiszem meglett az Alcatel OT 990-hez legjobban illő navi progi, ami nem más mint az NDrive Marketben
. Kb 10 mp alatt talált, jelet, ott ahol eddig a társai nem is leltek
Nagyon pontos a navigáció, villámgyors a tervezés, egyszerű, de nagyon szépen kialakított kezelői felület, s nagyon szépen kommunikál magyarul.
Többen mérgelődtek azon, hogy a navi progik, miután lezárt, kikapcsolt a képernyő, megszűntették a GPS kapcsolatot s nem navigáltak tovább. Nos ennél a proginál jelentem, frankón fut a háttérben a navigáció minden további nélkül ! -
dltpwnz
aktív tag
Ha nemjó a térerő akkor válts át 2g hálózatra! Beállítások/Vezeték nélküli hálózatok/Mobilhálózatok/GSM-UMTS opciók és ott csak 2g hálózatot kipipálod..Szerintem telenornak elég szarul van kiépítve a 3g hálózata is ..Nekem Ózdon csomó helyen nincs...
-
Danesz94
senior tag
Hali.
CSak nekem jelentkeztet ilyen "gond", hogy a térerő kicsi szinte mindig?
Legalábbis fent az értesítő csíkban ahol mutatja ott legjobb esetben is csak 2re megy fel de csak néha egyébként meg nullán van.
Másik telómnál meg ilyen gond nincs.
Telefonálni tudok meg minden oké csak ezt nem értem, hogy miért csinálja:S
köszi.
szép estét. -
Storms
őstag
Videofelvételnél melyik a legjobb beállítás? H263, H264 , MP4? Mp4-re teszem akkor is 3GP-be menti. Miért is?
-
Gyúrma
tag
Háj!
Azt, h lehet megoldani, h a bejövő hívásokkor ha lehúzom a felvétel "gombot" akkor rögtön felvegye? Mert nekem miután lehúztam még 2-őt rezeg, és csak akkor veszi fel.
-
0xmilan
addikt
válasz
istvan47 #3114 üzenetére
Hogy érted, hogy mit telepítettem?
..Korábban működött a recovery (hiszen ezzel raktam fel a stock romot), most meg valamiért nem hozta be.Újra fel kell rakni hozzá az .img fájlt? Azt hittem benn marad a rendszerben
ill. alapból van recovery androidban? vagy csak ha felrakjuk a cw-recoveryt?
...hang fel+kereső+bekapcs..nyilas cucc után bekapcs gomb és nem jött be a recovery(hanem csinált egy fr-t)
-
0xmilan
addikt
Az mi, hogy egyszer csak nincs clockwork recovery-m??
"Reboot into recovery" nem működött bekapcsolt állatotból, majd a bill. kombó se ment kikapcsoltból.
A dobozból kifele droidra mutató nyíl után bekapcs gomb és semmi, csinált egy fr-t1. hszt nem ártana frissíteni rendes útmutatokkal..a "kirkísérleteztem..talán működik bill.kombó" leírások helyett
-
Dyrg
aktív tag
Én mindig is gyűlöltem az automata fényszabályzást... A GPS-emnél is azt kapcsoltam ki először, nekem mindig legyen olvasható a kép, és nem fogyaszt sokkal többet (mivel nem is használom annyit)
A link2SD tényleg jó progi!
-
mkRoland
senior tag
Link2SD, 1. hsz-ben sok hasznos infó van róla.
Javaslom, hogy miután átpakoltál link2sd-vel sok-sok progit (az összeset, amit szeretnél), de még nem szabadult fel a hely a telefon belső memóriájában, várj pár percet, majd indítsd újra a telefont. Ezután már egész kellemes lesz... nekem pl.: 60-70 mega szabad, miközben ~progi van fent (Angry Birds 2-3; Tank Hero, Cut the Rope, legnépszerűbb navi progi, stb.). -
kurion
senior tag
Tárhely spórolásra mit használtok? mert én ki rootoltam a telót Titaniumbackuppal leszedtem mindent ami nem kell de még így is csak 15mb marad. (app2SD-t használok)
-
mkRoland
senior tag
válasz
dltpwnz #3105 üzenetére
Egy jól működő, bekalibrált automata fényerőszabályzó hasznos dolog ám! Örülnék neki, ha jól működne...
A YouTube meg egy natív kliens tudtommal, Flash videót játszik le, de a teljes Flash support komolyabb ennél. Persze ki használja ki? Nekem max. flash tartalom mögé dugott oldalakra való belépéshez kell. -
jopont
senior tag
Egy fórumon ezt olvastam:
195. Miért nincs FLASH a custom ROMokban Miniken/X8-on?Mert a Qualcomm MSM7227 (az Alcatelben is ez van) ARMv6-os alapú. Ami nem támogatja a FLASH-t. Nem csupán az órajel kevés, az még áthidalható lenne kevés hekkeléssel, de az ARMv6-al nem lehet mit tenni. XDA-n is van egy topik erre, hogy senki se reménykedjen hogy valaha is lesz FLASH a Minikre.
-
Storms
őstag
Videofelvételnél melyik a legjobb beállítás? H263, H264 , MP4? Mp4-re teszem akkor is 3GP-be menti. Miért is?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az Alcatel második androidos készüléke, amely a színvilágával és a formatervével leginkább a fiatalabb korosztályt célozza meg.
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest