- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
círmi
csendes tag
-
Davee.
tag
Sziasztok!
Feltelepítettem a ClockworkMod Recovery-t, Recovery Manager-el Reboot into Recovery után működik is, viszont kikapcsolt állapotból nem tudom behozni.
Ez alapján próbáltam:
Ha se kép se hang:
Rámásoljuk romot kártyaolvasóval az SD kártyára (zip fájl)-->
hangerő LE + bármelyik kapacitív gomb + bekapcsoló gomb: (közepes erősségű rezgéssel adja tudtunkra, hogy sikerült) utána bekapcsoló gomb ,bejön a recovery menü onnantól már egyértelmű ( itt jön jól a clockwork recovery!!)Mennyi ideig kell nyomva tartani ezeket a gombokat?
Köszi,
Davee -
mjocika
aktív tag
válasz
0xmilan #3381 üzenetére
Több progival is lehet kalibrálni az aksit, de nem a fájlt törlöd ezekkel, hanem a tartalmát! Tehát mindenképp csak akkor szabad elindítani a törlését, ha 100%-ra fel van tolva az aksi, s utána csutkóra engedni kell lemerülni, mert ha nem ezt teszed, lehet, hogy meg fogsz lepődni
-
mjocika
aktív tag
Szeva!
A telefonodat ugye úgy csatlakoztattad usb-vel a szgéphez, hogy nem nyomtál a telón az USB adattároló engedélyezéséhez? Mert szerintem ott lesz a hiba. Tehát frissító progi elindít, ha kéri teló rádug, de a telcsin ne nyomd meg az USB csatlakozás feliratot a robotocska alatt !
-
círmi
csendes tag
köszi szépen a linket...!
ha mégis megpróbálsz videózni pl indavideó, vagy egyéb más helyről és összejön a videolejátszás, megtennéd, hogy dobsz rám egy üzit?
ne figyelni fogom a forumot is...köszi
szóval, ha valaki tudja, hogy miért nem tudok egyéb oldalakról videót nézni a telenor one touch telefonnal légyszi írjon... csak youtube videókat képes lejátszani
van erre megoldás?
-
korcsi
veterán
Ki vagyok borulva, nem vagyok képes új névjegyet hozzáadni a sim kártyáról szinkronizálthoz, kitöltöm amit kell név, telószám és kész azt mondja névjegy mentése, de a kapcsolatokban nincs benne, vagy csak én cseszek el valamit nagyon. áááá!!!
-
Danesz94
senior tag
Na sziasztok
újra vagyok
velem a telóm kicseszetGondoltam kipróbálom az usb-n az internet megosztást.
Hát olyan jól sikerült, hogy a Windows om összeomlott.AHogy rádugtam valami szart telepített és utána készlett a gép. szépen épült le. Már odáig jutott a gép, hogy egy progit sem lehetett megnyitni, vírusirtó bedöglött
de már jó mert újra lett telepítve
Kérdés.: A Klikk netet, hogy lhet majd lemondani ha letelt a 3 hónap?
köszi -
círmi
csendes tag
nekem a youtube-on kívül nem tölt be más oldalról videókat...
miért??????üdv :círmi
telenor one touch
-
0xmilan
addikt
Nem rég írták, hogy kell az akksit kalibrálni a Battery Calibration nevű app-al, de mint olvastam, ezt elvileg törölték a Market-ból. (nem biztos)
Ez az app annyit csinál, hogy törli a batterystats.bin-t. Nos, erre a clockwork recovery is jó...
Ha elindítottuk, és bejön a CWM-based recovery, akkor ott az "advanced"(legalsó) menüponton belül válaszuk a Wipe Battery Stats-t, erősítsük meg...megtörténik a törlés(egy pillanat).
Utána lépjünk vissza a főmenübe (visszanyíllal) és válasszuk a Reboot system now menüpontot(legelső) ...Első boot hosszú lesz.Ugyanitt lehet törölni a dalvik cache-t is (Wipe Dalvik Cache), amire a droid tweaker app-ot ajánlották, de a recovery ezt is tudja
(recoveryben hangerőnyilakkal lépkedünk, Home gombbal választunk menüpontot) -
0xmilan
addikt
válasz
Tomaaasz #3366 üzenetére
Mennyire halott? propellernél áll meg a bootolás? Ha raktál fel recoveryt ,és el tudod érni, akkor onnan fel tudod tenni a stock romot, (nekem így halt meg upgrade közben/után és így élesztettem fel
) .., ha nem, akkor lesz majd vki, aki ért parancssorhoz meg adb-hez ..és segít
nem kell mindenképp szervízbe vinni szvsz -
pityoresz
csendes tag
Sziasztok
tegnap óta boldog tulajdonosa vagyok ennek a készüléknek
ez az első droidos készülékem! az érdekelne, hogy miért kér minden program amit letöltök a marketről hozzáférést szinte mindenhez a telon? Kösz
-
Lordus
senior tag
ha már a hangokról beszélünk...
nekem az a problémám, hogy a média hangoknál (játékok) ha a legkisebbre veszem a hangerőt, még az is hangos. kb. 10 fokozatban állítható (de minek
), hiszen alapból hangos, és ici-picit hangosodik mindig...
valaki nem tud olyan progit, amivel lehet halkítani rajta?
köszi
-
korcsi
veterán
Nem tudok ébresztési hangot beállítani, próbáltam a media/audio/alarms-ba illetve a gyökérbe az alarms-ba is de nem látom az óra ébresztő funkciójában.
-
nonolada1
senior tag
Tegnap én is egy kicsit meghülyítetem vmivel szerencsétlent.Épp a telefonkönyvemet szerkezdgettem és amelyik bejegyzést szerkeztettem a telefonkönyvben legfelülre került és nem ABC sorrendbe.Gondoltam kikapcs,újraindít,hátha vmi csak meghülyült benne,de amikor újraindítottam,akkor nem láttam a menüben,sem az alkalmazások kezelésénél az összes appot,mintha rajta sem lett volna a telón.Na szép,gondoltam,fullra beszarik minden,eddig nem volt vele semmi gond.Megint újraindít és akkor az appok előkerültek.De a telefonkönyvben semmi változás nem volt,azaz amelyik bejegyzést szerkeztettem legfelül volt.Na gondoltam kitörlöm és újra felviszem és akkor meg rendesen betette ABC sorrendbe.Nem értetem a dolgot,de úgy látszik belemásztam szegényke lelki világába
-
Tomaaasz
aktív tag
Tegnap este a telenoros pörgős geci logónál lefagyott, és az animációt loopolta folyamatosan. Nyomtam egy hard resetet, és faszásan működött minden. Ma lemerült, most dugtam fel tölteni, és most simán kifagy a telenor logónál... Kibaszottul felkúr, mit csináljak vele?
Nincs kedvem ma is 1 órán keresztül telepítgetni... -
nggabi
félisten
"Galaxy S meg a csúszós ujjlenyomatos hátával." a meztelen csiga mi?
amiket itt összehordtatok ma... szégyelljétek magatokat...
-
nonolada1
senior tag
Akkumulátorhasználat: Beállítások-A telefonról-Állapot-felülről a második a töltöttségi szint
Használd egészséggel!
Én egy Sony fülest használok,sajna avval is van egy alap súgás,de csak akkor észrevehető,ha ép elkezdi lejátszani,amit szeretnék és az még nem erősödött fel annyira,hogy elnyomja ezt az alapzajt.
-
korcsi
veterán
válasz
nonolada1 #3356 üzenetére
Nah én is megvettem ezt a készüléket, szép kivitel, első droidosként erősen szokni kell még, de bejövős, gyors, könnyen kezelhető.
Zenelejátszásra meg telefonálni használnám egyenlőre, egy Apple in ear fülest használok, a legalacsonyabb hangerőfokozaton is hangos, de van sajna alapzaja (súg) a telefon, leállítom a zenét és pár másodperc múlva abba marad, a hangja nem az igazi ilyen felhasználásra, de holnap ha minden igaz jön a Jabra Clipper majd megírom, azzal hogy muzsikál.Kérdés:
Megvolt már, de most nem találom, hogy aksi töltöttséget hol lehet meglesni?(nem röhög)
-
alfagyuri
tag
http://mobil-telefon.vatera.hu/mobiltelefon/dual_sim_2_kartyas_mobiltelefon/fg8_3_75_2sim_android_2_2_muholdas_gps_tv_wifi_1498195607.html
-
orimilan
tag
küldjél egy linket arról a kinai telorol
-
orimilan
tag
Mcdonalds ott jó wifi
-
alfagyuri
tag
Szóval akkor nyugodtan vehetem ezt.
Nem tudom miért de nagyon megtetszett.Eredetileg egy két kártyás tv-s fg8 as kinai mobilt akartam,de azoknak csak 460 as a procijuk. -
Gyúrma
tag
Háj!
Az miért lehet, h ma próbáltam 1 nyilt wi-fi-re felcsatizni a telóval, de csak azt írta: Ip-cím kérése és nem csatlakozott, hanem folyamatosan ezt írta...
-
nonolada1
senior tag
Nekem is zörög a jobb sarka,de már nem izgat.Egyik ismerősömnek Gio-ja van,abban valóban 800-as a proci,de nem lehet érezni a különbséget,az sem dolgozik gyorsabban,legalábbis amikor én nézegettem,nem láttam forradalmi különbséget a kettő között.
-
alfagyuri
tag
Segít nekem valaki majd feltenni rá net nélküli gps-t?
-
alfagyuri
tag
Sziasztok én is most készülök ilyet venni,már megnéztem és tetszik is.Még a samsung gion vacilálok de szerintem ez lesz.Érdekes hogy a proci ugyan az mind a két mobilnál de a samsungé mégis 800 as.
-
matepalfi
aktív tag
Az alcatel összeszerelése mennyire jó? Nem nyikorog nyöszörög? jó anyagból van?
-
-
Dyrg
aktív tag
válasz
mjocika #3330 üzenetére
Hali!
Engem se nagyon izgat, és tudom ha 50%-on jár akkor már érdemes tölteni mert lassan lemerül... amúgy én is inkább minden nap töltöm este, nehogy meglepetés érjen, és viszem a munkába a töltőt is...Azt nem tudja valaki, hogy SetCPU-ban hogyan lehetne feljebb vinni az órajelet 600Mhz-nél? gondolom bele kell nyúlni az Androidba hozzá, a Blade topikban keresgéltem de nem találtam semmit, én kísérletezgetnék szívesen, csak nem tudom hogy van letiltva...
-
mjocika
aktív tag
Nálam is ugyanez a szitu. 50%-ig szépen bírja, s ez után anélkül, hogy birizgálnám, van amikor 4-5 óra alatt fullra lemerül. Nálam is volt akku kalibráció, stb.. de nem használ rajta semmit. Végül is nálam szinte minden este töltőre kerül a ketyere, ezt szoktam meg, talán a SE P990 óta
, tehát lényegében nem nagyon izgat az aksi üzemideje.
-
Kari915
tag
válasz
matepalfi #3282 üzenetére
A boltban tudod miért a Galaxy Mini-t ajánlják, mert a nyomott ár miatt fele akkora a bolti árrés az OneTouch-on, mint a Mini-n, ezt az eladó csaj mondta, amikor már kifizettem és a tulaj kiment az eladótérből (franchise üzletben vettem), és rákérdeztem miért nem ajánlják a saját márkás készüléket (nekem is a Samsungot ajánlották nagyon, bár Én az Ace-ért mentem, nekem G.Mini-m volt eddig, de mikor megláttam az OneTouch-ot és az árat már nem tudtak lebeszélni róla.)
Én párhuzamosan használtam a Minit és az OT990-t összesem lehet hasonlítani a két készüléket használati élményben, természetesen az OT990 javára, a nagyobb kijelző, nagyobb felbontás, az érintő gombok használata, használati gyorsaságban sem volt jobb a Mini, mint ahogy egyesektől már olvastam, bár nekem csak a gyári ROM-ok voltak a Minin.
Én a Mini-t csak az ára miatt vettem anno 8000,- forint volt, annyit nagyon megért, de nem 30 ezret. A Mini-t azoknak ajánlom, akik minden nap egy új FW szeretnének telepíteni, nézetekbe a fórumára, ott úgy repkednek az újabbnál-újabb ROM nevek, hogy követni nem lehet, de ahogy olvasom mindig van valami BUG bennük és már cserélik is a másikra, hogy ennek mi értelme, nem értem.Bocs az Off-ért.
-
Dyrg
aktív tag
Ha már az akksinál járunk, nekem az a bajom, hogy ha eléri az 50%-ot akkor onnantól kezdve rohamos léptékkel merül. Kb 3 óra egy kis nyomkodással és kikapcs... Előtte meg másfél napig megy? Másnál nem fordul elő?
(Battery kalibráció is volt meg frissítés is...) -
nonolada1
senior tag
válasz
eladogeppc #3325 üzenetére
Hiszem,ha tapasztalhatom végre
-
nonolada1
senior tag
válasz
eladogeppc #3323 üzenetére
Mindenesetre az egy hatalmas előrelépés lenne,ha végre normális akksik lennének,amik a kis tömegük és méretük ellenére jó nagy kapacitással rendelkeznek.Szép álom.
-
eladogeppc
veterán
-
nonolada1
senior tag
Sajna egy csomó akksizabáló funkció van ezeken a vasakon és ahhozt képest az akkutechnika meg full elavult és még a súlyt is nézni kell.Szóval a legnagyobb fejlesztést pont az akkumulátorok kívánnák.Ez kicsit olyan,mint az autók esetében az elavult motorral hajtott minden földi jóval felpakolt luxusjárgányok.
-
dltpwnz
aktív tag
válasz
eladogeppc #3318 üzenetére
Még probáld meg azt ha rootolva van a teló hogy felteszed a Setcpu-t és beállítod rajta hogy ondemand on menyjen és mikor nem használod a telót letolja a CPU freq.-t azt nem zabálja az akksit...
-
nonolada1
senior tag
De nem tudom mi a gondotok az akuval,hisz a régi hagyományos telók is volt,hogy csak 3-4 napot mentek el úgy,hoz ehhez képest szinte semmi sem szívta az akkut,jóval kisebb kijelzővel.
-
dltpwnz
aktív tag
válasz
eladogeppc #3316 üzenetére
Szerintem ne használj auto kilövést mivel sok program fut a háttérben ami nem is esznek semmit ,ez szépen kilövi ami ugye fogyaszt +azok ujra indulnak maguktol azis +fogyasztás.Mondjuk én az ilyen progikat kigyomláltam mint pl ideas meg ilyen szarságok mert semmire nemjó..
-
eladogeppc
veterán
Skacok !
Az normális, hogy asszony tegnap koppra feltöltötte, semmit nem használ,
most meg már 73 % ??
Este nem merült neki nagyon.
Mennyire szokott nektek merülni ?
Mit érdemes kiherélni az alkalmazások közül.Ami furcsa, hogy olyan dolgok is futnak a háttérbe, amit el sem indított.
Mondjuk az Angry birds-öt írja, hogy fut. Senki nem indította el.Task killer fenn van, beállítva 30 percenkénit kilövésre.
-
Petyka3
aktív tag
válasz
eladogeppc #3314 üzenetére
Mint minden másnál az életben, itt is igaz, h ennyiért, ennyit kapsz. Lehet autót venni 3 milláért, meg 30 milláért is, pedig mindkettőnek négy kereke van...
-
eladogeppc
veterán
Akinek meg Fém ház kell, az vegyen ilyet:
http://prohardver.hu/teszt/apple_macbook_air_2011/apple_macbook_air_2011.html
Meg azt nem értem miért nincsen kevlár bevonatú acéltelefon 5,4kg-os ?
Különben bírom a fikaevőket ám nagyon.
Ha kicsi a súlya , az a baj, ha nagy , az.
"Biztos kihagytak belőle valamit, hiszen én dobálni akarom a homokozóba""Ja, és Gorilla glass lesz rajta, mert ha nem akkor az egy fos...."
"Tényleg nincs rajta HDMI ?? Atya úr ég, akkor most hogy nézek 3D-s filmeket ??..."
"Basszus ! Tudtam hogy híg fos ez az Alcatel. Ennyi pénzért lehet hogy GPS sincs benne...."
"Mostanában gyakran hallom hogy: ÁÁÁÁ De ez így nem jó !!! Valóra váltó köcsön ! "
-
mjocika
aktív tag
válasz
Bagira01 #3310 üzenetére
No azért volt jó pár példa hazánkban, hogy a valamiért nem futó telók árát a szolgáltatók pillanatok alatt lenyomták, csak hogy szabaduljanak tőle. A másik oldalalát a dolognak, szerintem te is arra gondoltál nézve, meg tényleg csoda volna, hogy a mai M.O.-i helyzetben valami olcsóbb lenne sajnos
-
orimilan
tag
válasz
eladogeppc #3301 üzenetére
de a galaxy s -en érezehető hogy fém is van benne
-
orimilan
tag
szerintem a 995 is ilyen telenor néven jelenik meg
-
orimilan
tag
válasz
eladogeppc #3301 üzenetére
siettem az csak egy kis részét olvastam el aztán belinkeltem
-
0xmilan
addikt
Mai cikk a 995-ről , ahol a mi 990-ünket "lebudgetozzák", és tényleg az ehhez képest.
Nyáron még a 990-re is 40k körüli árat mondtak, mostanra 25k(27 már) lett belőle, kíváncsi vagyok mi lesz a 995-el ha egy szolgáltató így kisajátítja, mint nálunk a 990-et.. lesz ez még jóval olcsóbb...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az Alcatel második androidos készüléke, amely a színvilágával és a formatervével leginkább a fiatalabb korosztályt célozza meg.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Gombászkönyvek egyben
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest