- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
zanit
csendes tag
-
zanit
csendes tag
Bocs, nem Nov . 5.:
"A nyereményt a nyertes számára 2008.október 31-ig eljutattjuk.Én azt hiszem, az péntek éjjel lejárt, igazam van??
Nem tudom, mit képzelnek magukról....
Ha meghírdet egy ilyen nagy cég egy akciót, akkor nem kéne rá felkészülni, hogy azt a 300 házimozit ki is kell vinni?
Ész, hová mész??? -
geddonhun
csendes tag
ez rendben is lenne, ha az rca-kat lenne hova dugni. elsőre nekem is 1 ilyet adtak, de az ugye csak sztereónak volt elég. aztán mondták, hogy vigyek még, de mivel nincs hova bedugni ennyi rca-t, ezért maradt a digitális spdif. szóval vagy nagyon lamer vagyok, vagy más megoldás kell.
Az omnia-bt azóta nekem is összejött.
-
rozsdax
csendes tag
Valóban....10 Ft-al
Sajnos szombat óta alig volt időm foglalkozni a kicsikével - 15. vevő voltam - de azért van egy két gáz:
- ha kikapcsolom a telefont, majd vissza, akkor elfelejti a dátumot és az időt.
- kikapcsoláskor azt is elfelejti, hogy a mozgásérzékelő előzőleg automatán volt és átvált manuálisra. (Akku nincs kiszedve, csak kikapcs!)
- Ha beállítom a telefon módnál a nézetet - mondjuk arra, hogy a gyorshívásokat lássam -, akkor az rögtön el is felejti, ha ellépek onnan.
- Az azért közel sem igaz, hogy minden kezelhető ujjal. Pl. a gyorshívó lista, vagy a szövegsablonok is ilyen, ami azért gáz, mert az folyamatosan használt dolog. (A szinte csak egyszer használt beállításoknál persze tök mind1)
Az elején ment a billentyűzár, de elvitte a kiscica. Pedig a beállításoknál OK, mégsem megy. Tök nem értem.
- Azért az egy abszurdum, hogy nincs rajta magyar T9. Nekem még nem volt samum, itt nem szokás?Elsőre ennyi, bár bőven van, amit még nem értek, de azokat egyenlőre a tudatlanságomnak tudom be.
-
hunluigi
senior tag
Szerintem ne legyél biztos abban hogy bárki is kap házimozit...
(amúgy is van házimozim)
A 16G nincs kint és többe fog kerülni mint amenyiért vettem
Van teljes EU megyek8-am, a csonkított megyek8 meg csak az omnian fog menni, ezért aztán kibontás nélkül a polcon porosodna a világ végezetéig.
-
Kobe
veterán
nem, az előbb nem írtam, ellenben korábban is hozzászólásbetyárkodtál itt, és a korábbiakban 3x leírtam hogy BRUTTÓ árakat mondtak.
Nem tudom mitől lenne sokkal olcsóbb gsm boltokban, tény hogy a samsung webshop eszméletlen drága, de itt az árkalkulációkat az alakította, hogy amit a szolgáltató mond, az teljesül is. Valóban olcsó lesz a telefon. Ez a feltevés borult, én inkább látom esélyét hogy a gsm shoposok szépen elkezdneke felzárkózni az árakhoz, tudván hogy nyereményakció van, és aki 80 ezres házimozit akar az valószínűleg megveszi 20 K val drágábban, csakhogy megkapja
593 as számú hozzászólás : 2008-09-05 20:46:31 kor kelt
594 es : ugyanazon óra 47edik percében 8durván 45 mperccel később, amx 1 perccel)namost nem vagyok számtanzseni, de ez hogy nem fér bele az 5 perces módosítási limitbe ?
-
AS
félisten
Ezt én is tudtam, de nem írtam hiszen irhatan volna úgysem értetek volna meg..
Többieknek:
Nagykeres haverom, is samsungtol veszi majd szóval no problem.
És ez vonatkozik a többi sufni gsm-re is ahol hivatalos magyar garis lesz a I900.
Nagy szerencse kell majd ahhoz hogy benne legyetek az 300 ban. -
outsiders
aktív tag
Na az azért erős túlzásnak mondható ár lenne. Gondolj már bele, hogy szürkeimportos független kerül 120-130ba......
Minimum 100k......................Hülyeség. Miért hajtogatná Bocha meg Bog a cikkekben, hogy meglepően olcsó lesz? Reálisan az i740 fölé fogják pozícionálni picit a T-nél 75-85 közé várom 2 év hűséggel, különben inkább már a függetlent veszi az ember. Amúgy meg véleményem szerint hülyeség itt találgatni, meg 15ször ugyanazt a kommentet leírni. Ha van valami érdekes infó megosszuk, ennyi, nem találgatjuk, hogy vajon mennyi is lesz
?
Majdcsak kiadják már, akkor már okosabb lesz mindenki -
-
Kobe
veterán
a megjelenés előtt behozott termékek általában mindig magasabb áron futnak, mivel vannak korai vásárlók, akik egyből rárepülnek. Ezek jól megveszik a szürkeimportot, s a hazai debüt után néznek egyet, hogy mennyivel többet fizettek érte, mintha vártak volna 2-3 hetet. Legtöbb esetben.
-
marci3
tag
Én meg csak annyit mondok, hogy sok évi átlag alapján már kapható németeknél előfizuval 1 euro++előfizu, osztrákoknál 100 euro+előfizu, itthon meg 400 euro+előfizu lesz.
amúgy haver lehet vesz 10-50 dbot osztrák a1től, és eladja őket.
Még nem döntött, hogy ezt vegyen vagy iphonet, mert az is kijön előfizu végére 120 körül osztrákoktól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anime filmek és sorozatok
- Villanyszerelés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest