- Netfone
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
kyru74
aktív tag
Hali !
Úgy látom mindenki megkapta az ajándékokat mert nagyon csendes a fórum. -
kyru74
aktív tag
válasz
BorosiBrigi #1312 üzenetére
Ma nekem is sikerült megoldanom a Tv-n a hangot, kellet egy scart és egy scart rca csatlakozó.Az rca-t bedugtam a dvd-n aux 2-ben és a tv-n a scar-t 2-ben ,a scart kábelt a dvd és a tv-n a helyére és így van kép és hang is.
-
törölt tag
megjött az autós szett
-
BorosiBrigi
csendes tag
válasz
Viktor0610 #1310 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget!
Ma megnéztem, hogy ha a belső némítást kikapcsolom, akkor is működik e........és szerencsére működik.
Ez jó hír, mert a lányom nem igazán érti, hogy hová is kell kapcsolni ahhoz, hogy legyen hang, ha bekapcsolja a tv-t
Ugyebár ez így egy kicsit macera.
TV bekapcs, hifi bekapcs, hifit átváltani aux2-re, TV-t átrakni a dvd képről a tv képre.
Na de valamit valamiért. -
kyru74
aktív tag
válasz
BorosiBrigi #1309 üzenetére
Szia!
megpróbálom én is . -
válasz
BorosiBrigi #1309 üzenetére
Örülök, hogy sikerült!
-
BorosiBrigi
csendes tag
Szió!
Tegnap este nekem meg oldódott a hang probléma!!!
RCA kábellel kötöttük össze a TV audio out-ot a DVD-n a video AUX2-be dugtuk be.
A TV-n a belső némítást be kell kapcsolni, és a DVD távirányítóján az aux-ot AUX2-re állítani.ÉS LÁSS CSODÁT!!!
Már van is hang a házimozin!
-
dzsega
csendes tag
válasz
BorosiBrigi #1304 üzenetére
Nem a TV-nek, hanem a DVD-nek kell a bill kombináció, hogy melyik kimenetet használja (Ha kell 1általán).
A TV-n pedig lehet választani, elvileg, hogy mit szeretnél nézni, pl.: Scart, RGB (Komponens), RCA, HDMI. Nincs ilyesmi választási lehetőséged?Egyébként milyen TV?
-
zanit
csendes tag
Ti kaptatok a házimozihoz számlát?
Ugyanis a szervízbe nem fogadják el a házimozit számla nélkül....
Így meg még mindig nem tudok rajta DVD-t nézni.
Samsungtól visszahívást ígértek, természetesen azóta sem hívtak.
Tele a hócipőm... -
dzsega
csendes tag
válasz
BorosiBrigi #1300 üzenetére
A mostani házimozimon volt valami speckó bill kombináció, hogy melyik kimenetre küldje a képet. Scart és az RCA ment simán de az RGB (Komponens) kábellal nem ment. Ezt át kellet állítani lehet, hogy itt is ez van. A használati útmutatóban nem írnak ilyesmiről?
-
kyru74
aktív tag
válasz
BorosiBrigi #1300 üzenetére
Sajna erre nincs ötletem mert nekem nincs a Tv még HDMI csatlakozó a tv most akarom cserélni.
-
BorosiBrigi
csendes tag
Nem .........sajna még nekem sem sikerült meg csinálni.
De nekem van egy újabb problémám is!
Vettem HDMI csatlakozót, és összekötöttem a TV-vel( aminek ugyancsak van HDMI funkciója).
Az a problémám, hogy a TV-n semmi nem jelenik meg.
Hol keressem? Vagy ennek is autómatice be kéne jönni, mármint a lejátszott filmnek, mint amikor scart-al csatlakoztatom? -
kyru74
aktív tag
Sikerült már megoldani valakinek a hangot a tv-n.
-
zanit
csendes tag
válasz
BorosiBrigi #1297 üzenetére
Köszi, hogy megnézted, enyémek is Nero-val lettek írva.
Az ügyfélszolgálaton azt mondták, szervízbe kell vinni, ott frissítik. De jó, hogy csak nálam jelentkezett! Boldog vagyok nagyon :-(( -
BorosiBrigi
csendes tag
NNNa!
Megnéztem.
Bármilyen írott lemezt betettem, mindet vitte!Nem tudom te milyen író progit használsz, de a NERO-val írtakat mind viszi.
De próbáltam olyat is, amit DVD shrink 3.2-vel írtak és az is megy. -
zanit
csendes tag
Segítsetek!
Ez a PLAY PROHIBITED nem jelentkezett senkinél írott DVD-nél? -
kyru74
aktív tag
válasz
BorosiBrigi #1291 üzenetére
Oké már alig várom
-
kyru74
aktív tag
válasz
BorosiBrigi #1286 üzenetére
Esetleg ha sikerülne szólsz hogy hogyan ?
-
kyru74
aktív tag
válasz
Viktor0610 #1287 üzenetére
Szia!
Nekem is tudnál segíteni a Tv beállításába. -
kyru74
aktív tag
Szia !
Nekem is ugyan ez a bajom és még nem jöttem rá a megoldásra. -
-
BorosiBrigi
csendes tag
Másnak azzal nincs problémája, hogy hogy kösse össze úgy, hogy szóljon rajta a tv is?
Jóval elöbbi hsz-ban le van írva, hogy hogy lehet megoldani, de én azt nem értem!
Senki nem tud nekem segíteni?
-
dzsega
csendes tag
válasz
Viktor0610 #1284 üzenetére
Már hívtam őket is meg a futárcéget is. Persze mindenhol azt mondják, hogy "Nem kell aggódni ha kapta az e-mailt akkor a házimozit is megkapja!"
Ezzel nem is lenne baj csak ha már 1x itt járnak akkor nekem miért nem hozzák? Megéri nekik még 1x lejönni bp-ről Pécsre?
Na mind1. Remélem hozzák majd... -
-
zanit
csendes tag
Másnál is jelentkezett az, hogy DVD filmnél kiírja, hogy PLAY PROHIBITED?
Ez Divx-nél nem jelentkezik, csakis DVD formátumnál.
Sok külföldi fórumon olvasni erről a hibáról, de megoldást 3 óra eltelltével sem találtam. (csak annyi hogy másik íróprogrammal kéne újraírni az összes filmet, amit nem igazán szeretnék )
Ötlet? -
BorosiBrigi
csendes tag
Ma megkaptam én is a házimozit.
Na most jön a neheze!! Valaki segít részletesen leírni, hogy hogy kell összehozni a házimozit a tv-vel?
Már láttam hsz-t ezzel kapcsolatban, de nem igazán értem!
Samu tv-t kéne a házimozihoz csatlakoztatni. -
törölt tag
ma felhívott a néni a samsungtól hogy a pota vissza vitte nekik az autós szettet
leegyeztettük a címet jó volt, újra kiküldik
a faxom tele a postával -
marci3
tag
honnan mennek?
mert elég jók akkor, ha nekem kora reggelre vagy délelőttre igérték.
ezek is forogjanak a saját szarukban sz összes futárszolgálattal együtt.
múlt héten is hoznak 24 órás vállalással csomagot várok egész nap semmi, felhivom ügyfélszolgálatukat, ott telefonálnak össze-vissza, hogy már itt van környéken a csomag, de nem jó a futár telefonja, és várjak estig, hátha.
másnap 13 órakor hozza, mondom neki hivja fel a diszpécserét, hogy akkor nincs kedvem fizetni a futár dijat, mert ez történt, ő esküdött rá, hogy tegnap nem volt még nála és telefonja is jó. felhivta, azt mondta neki a diszpécser, hogy akkor ne vegyem át a csomagot és annyi.
mondtam teljesen hülyék.
már lassan eljutnak ezek is a királyi posta szintjére, pedig pont ez, hogy nem voltak olyan megbizhatatlanok ez emelte ki őket onnan. -
zanit
csendes tag
Megjött!
Most mennek Pécsre ! -
zanit
csendes tag
válasz
Viktor0610 #1274 üzenetére
Pedig majdnem ebbe a "hibába" estem én is! (így csak egyet teszek)
De engem is hívtak, holnap érkezik a cucc! -
válasz
BorosiBrigi #1273 üzenetére
Igen, engem zavart, ezért is jegyeztem meg, illetve a netikett szerint sem illik...
-
BorosiBrigi
csendes tag
válasz
Viktor0610 #1272 üzenetére
ELNÉZÉST!
De valószínű nagggyon zavaró volt az a kb húsz db felkiáltójel, hogy meg kellett jegyezni! -
válasz
BorosiBrigi #1270 üzenetére
Kevesebb felkiáltójellel is el tudjuk olvasni...
-
Konafan
csendes tag
Sziasztok!
Aki Autós tartót és töltőt nyert attól szívesen átvenném, ha nem kell!!Amúgy valaki töltött már a telefonra az Opera böngészőhöz Flash playert?
A WM 5-re való Flash Lite 2.1 az jó az Omniára??? Vagy meg kell várni a Flash Lite 3.-at ami majd WM6.1-re is kijön? -
marci3
tag
nekünk holnap hozzák
-
zanit
csendes tag
-
marci3
tag
válasz
BorosiBrigi #1266 üzenetére
igen
rákérdeztem, hogy mi van most? -
marci3
tag
A nyertesek értesítése és a kapcsolódó nyeremény-kiszállítás folyamatosan
zajlik. Ezt a feladatot egy szerződött partner cég bonyolítja a saját
ütemezése szerint. Sajnos a Samsung Electronics Magyar Zrt-nek nincs pontos
információja arról, hogy milyen ütemezéssel hívják fel a nyerteseket.Kérjük további türelmét.
Üdvözlettel,
Samsung Electronics Magyar Zrt.
-
zanit
csendes tag
Bocs, nem Nov . 5.:
"A nyereményt a nyertes számára 2008.október 31-ig eljutattjuk.Én azt hiszem, az péntek éjjel lejárt, igazam van??
Nem tudom, mit képzelnek magukról....
Ha meghírdet egy ilyen nagy cég egy akciót, akkor nem kéne rá felkészülni, hogy azt a 300 házimozit ki is kell vinni?
Ész, hová mész??? -
BorosiBrigi
csendes tag
Ez már tényleg tiszta vicc!!!!!
Nem tudom nem e kéne ma is felhívni a Samu ügyfélszolgálatot....no meg holnap is! Hátha megunják és tesznek valamit ez ügyben! -
Squirrel
őstag
-
zanit
csendes tag
válasz
BorosiBrigi #1258 üzenetére
Semmi.
Írok én is, ha történik valami. De néma csend :-( -
BorosiBrigi
csendes tag
Akik még nem kapták meg eddig..........azok között senkinél semmi változás?
Se telefon, se doboz a házimozival? -
BorosiBrigi
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap én is felhívtam a futáros csajt is meg a samu ügyfélszolg-ot is!
A futáros csaj semmi újat nem tudott mondani. A samunál viszont én is azt az infót kaptam, hogy ők csúsztak a házimozik átadásával a futáros cégnek, és ezért sajna csúszik a kiszállítás is. Azt kérte az ügyfélszolg-os, hogy várjak jövőhét közepéig mert akkorra bizti, hogy ki fogják küldeni! Én kérdeztem tőle, hogy ha addigra sem érkezik meg, akkor benyújthatom-e a reklamációmat, erre azt mondta, hogy természetesen igen.Ha jövőhét közepéig sem kapom meg.....akkor ezt az egészet meg fogom írni a tévé ügyvédjének! Mert onnantól kezdve nem érdekel a házimozi, csak az, hogy lejárassam valahogy őket!
-
marci3
tag
felhivtam őket, de cseppet sem volt segítőkész a kezítcsókolom, annyit mondott nincs és érdeklődjek ott, ahonnan az emailt kaptam, mondom neki ott már érdeklődtem és az összes már náluk kell, hogy legyen, erre azt mondta jövő hét közepéig igérték nekik az összeset.
kitudja mikor fogjuk itt baranyában megkapni. -
dzsega
csendes tag
-
BorosiBrigi
csendes tag
Én tegnap hívtam fel őket!
Azt mondták, hogy a hét második felében fognak megint egy adag házimozit kapni és akkor fogják kihozni.
Hát most nagyon fel idegesítettél!!!!!!!!!!! Holnap az lesz az első dolgom, hogy újra felhívom a csajt! És ha nem mond konkrét időpontot, akkor hívom az ügyfélszolgálatot én is!
Kiverem a balhét rendesen!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
zanit
csendes tag
Nem fogjátok elhinni, mi történt ma!!!
Mivel én sem kaptam meg a házimozit, sem telefont, felhívtam a futárszolgálatot ( a telefonszámot még egyszer köszönöm PyroS-nak). A hölgy azt mondta, hogy a Samsung nem küldött elég házimozit, így nem tudják kiszállítani sem. Erre közöltem, hogy a szabályoknam megfelelően mindenkinek péntek éjfélig meg kell kapnia. A hölgy nem tudott adni felettest, aki kompetens lett volna az ügyben, javasolta a Samsung ügyfélszolgálatot. Ott egy nagyon kedves úr azt mondta, hogy MIND A 300 házimozi el lett juttatva a futárszolgálathoz.
Na, akkor most mi van??? A futárszolgálatnál lenyúltak pár házimozit??
Javaslom, aki nem kapta még meg a cuccost, hívja fel őket is (priviben szívesen elküldöm a számot én is), valamint a SAMSUNG ügyfélszolgálatot is, mert ezt nem lehet szó nélkül hagyni!!!!!!!!! -
Squirrel
őstag
Rajtam kívül van még valaki, aki nem kapta meg a házimoziját????
-
mgergo600
csendes tag
Köszi a segítséget!
-
Zolesz007
őstag
Én a két front hangfalat lecseréltem a régi Sony hangfalakra! Érdekes hogy csak egyetlen egy kis hangszóró van mind1-ik hangfalban! (illetve a középsőben aszem van egy kis magassugárzó is) Ahhoz képest Filmre Borzaztóan jó! De zenére nem való így alapkiépítésben! Ha valakinek viszont van két jó hangfala Jobb és Bal oldalra akkor Már ütős kis rendszer lesz belőle!
-
mgergo600
csendes tag
Hali!
Valaki megtudná mondani aki használja az ajándék házimozit, hogy van-e benne rádió, és ha igen akkor az tudja az RDS-t? Csak azért kérdezem, mert ahogy utánanéztem a neten nem ugyanazokat az infókat találtam.
Köszi -
rozsdax
csendes tag
Elnézést kérek, ha már volt téma, de még benézni se nagyon volt (van) időm.
Olvastatok-e valamit arról, hogy a gyári tartó e a jobb, vagy a Brodit. Egyáltalán az autós tartót is osztogatják már a 300 utániaknak? Ha igen és valakinek nem kell, megvenném.
-
verser233
senior tag
Divx-es avi lejátszás esetén a feliratfájl (SRT) nagyon kis méretben jelenik meg nálam. Nem tudja valaki, hogyan lehetne nagyobb méretűre állítani a lejátszón?
-
zanit
csendes tag
És Somogyban várom a házimozit, de engem sem hívtak még,,,
-
tbazsi
csendes tag
válasz
BorosiBrigi #1230 üzenetére
Én Nógrád megyei vagyok, és még engem sem kerestek!
-
BorosiBrigi
csendes tag
Hát már tényleg kezd idegesíteni a dolog!!!! Még mindig nem kaptam még egy telefont sem, hogy mikor hozzák a házimozit!
Van még valaki aki vár rá? Vagy csak én nem kaptam még meg? -
geddonhun
csendes tag
ez rendben is lenne, ha az rca-kat lenne hova dugni. elsőre nekem is 1 ilyet adtak, de az ugye csak sztereónak volt elég. aztán mondták, hogy vigyek még, de mivel nincs hova bedugni ennyi rca-t, ezért maradt a digitális spdif. szóval vagy nagyon lamer vagyok, vagy más megoldás kell.
Az omnia-bt azóta nekem is összejött.
-
geddonhun
csendes tag
A házimozi nekem is megjött, de a gondom a következő:
TV-m nincs
Vista x64 SP1, realtek ALC888 van
jelenleg optikai spdif kábel van a kettő közöttEredmény: a beállítások tesztelésénél mind a 6 láda csilingel (DTS Audio és Dolby Digital módban), de dvd-k alatt már csak 2 első + center van.
Próbáltam többféle lejátszót, játékot, filmet, de nem ment.
Google-ban csak annyit sikerült bányásznom, hogy az ALC888 csak opcionálisan támogatja a dolby digital live-ot.
Ha valakinek akár szoftveres ötlete van, vagy tudja milyen hangkártya/kábel hajtja el jobban, akkor segítsen.
Mellesleg az omnia-ról sem sikerült lejátszani semmit. A párosítás után(!) az erősítő kapcsolódásért könyörög, ami a 0000 beverése után törli az eszközt a listáról.
-
szamovar
tag
Srácok most üzemeltem be a HANGOT, de a hátsó ill. a center nem szól! Állítgattam mindent, ahogy a leírásban de semmi. Szétba*z az ideg ... A teszt viszont működik mind1iken.helphelphelp
-
EAndrew
aktív tag
Üdvözlet!
Gratulálok mindenkinek aki házimozit kapott! Van olyan valaki aki autószett jutott már csak, és meg is kapta?? Mert engem vagy ki hagytak, vagy a házimozisok mellett az autóscuccot nyerők nagyon a kézbesítés végére szorultak.
-
hakap
csendes tag
válasz
babosmiki #1216 üzenetére
Lentebb már írtam, én a TV scart csatlakozójára kötöttem egy csatlakozót, ami audio/video in a videóból és van egy sztereó kábel, ami pedig out a TV-ból. Ezt dugtam rá az AUX2-re a Samsung hátuljába.
Mi már így hallgatjuk a TV-t és egész jól bevállt.
Bár, amikor átváltok AUX2-re, akkor azt hiszi a TV-hogy van jel a házimoziból és átkapcsol a TV-ről, úgyhogy ilyenkor a TV-nél vissza kell kapcsolni a nézett műsorra.Valami ilyesmi a csatlakozó:
-
babosmiki
addikt
Nekem is megjött!
Én is Panasonic-ot váltottam le. ( 1000 W )
Szerintem a Samsung igen csak felnőtt a feladathoz!
Én nem-igen veszek észre külömbséget, csak talán a Pana kicsit hangosabb volt.
De a Samu sem torzít teljes hangerőn és ez szerintem nem semmi!
Amúgy a TV hangot még én sem tudtam átvinni a cuccra!
Ötlet valakinek? -
kyru74
aktív tag
Lehet hogy nem ide tartozik ez a kérdés de vajon aki megkapta a házimozit az be tudja állítani azt hogy a tv a házimozin keresztül szóljon ?
-
PyroS
senior tag
Jó estét.
Megkaptam én is a házimozit.Nem rossz bár a hangjával nem vagyok kibékülve.Az eddigi Panasonic-om szebben szól.De a Samsung sokkal többet tud
.
-
kyru74
aktív tag
Sziasztok!
Ma nekem is meg jött a házimozi egész jó most ismerkedek vele kár hogy nincs benne magyar menü. -
Zolesz007
őstag
válasz
#35692544 #1208 üzenetére
csúnyán húztam ki a headsetet a nyílásból és vissza kéne forrasztani az érintkezőket gondolom!
Töltésnél is neki kellett feszíteni a töltöt a telefonnak hogy töltse...
Amúgy ez az oldalsó headsetnyílás meg ez az egész megoldás
Az egyetlen negatívum számomra! Reméltem hogy együtt tudok vele élni erre tessék! Ezentúl nagyon vigyáznom kell rá
-
Zolesz007
őstag
Nekem is megjött! Komoly kis cucc! A Bluetooth funkciót próbáltátok? Nekem nem ment! Igaz nem az Omniával próbáltam mert az most szervízbe van sajnos!
-
Andrewstarr
aktív tag
és megjött a házimozi
igaz, hogy késő délutánra mondták, ehelyett reggel 9-kor hozták
nem személyesen vettem át, de nem volt gubanc
adószám kell, erre figyeljetek! -
BorosiBrigi
csendes tag
-
válasz
BorosiBrigi #1203 üzenetére
Hű, ideális feleség lehetsz, ha kütyümániás vagy.
Bár lassan már az én párom is beletanul kénytelen-kelletlen
-
BorosiBrigi
csendes tag
Köszönöm szépen!
Még várok a jövőhét közepéig......ha addig sem jelentkeznek, akkor majd felhívom őket!Látom én parázok ennyire, de férjemet úgy tudtam rávenni a telefon vételre, hogy ezzel kecsegtettem, hogy adnak hozzá házimozit is.
Már így is kérdezgeti, hogy: na mi van a házimozival? -
Squirrel
őstag
Szerintem nem kell parázni, h. hozzák-e, én csak attól tartok, hogy én Szegeden vagyok és a kecskeméti állandó címemet adtam meg nekik, anyukám fogja átvenni és azzal ne legyen gubanc. Küldtem meghatalmazást (bár az adószámom csak kézzel írtam rá), a személyim fénymásolatát, de a számlán levő IMEI szám végéről ugyebár hiányzik a 01. Remélem a papírokkal így nem lesz gáz... Amúgy meg engem sem hívtak még.
-
dzsega
csendes tag
válasz
BorosiBrigi #1199 üzenetére
Ha ez megnyugtat engem sem hívtak még fel csak az e-mailt kaptam meg, hogy benne vagyok majd hozzák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Netfone
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- MILC felhasználók szakmai topikja
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Hálózati / IP kamera
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest