- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
hát, én némi kétkedéssel fogadom már hogy mihez értenek
Nyílván nem tétel náluk a hátuk mögötti anyacéggel egy pármilliós hasznot hozó reklámkampány, de öcsém, ekkora ziccert kihagyni hogy a fix nyeremény helyett egy bizonytalannal akarják a csak tvből-rádióból informálódó, szép nagy tömegeket megnyerni....tényleg egy misét megérő cselekedet
-
Kobe
veterán
tudom, hogy elfogyott. Ellenben azt széleskörűbben - tvben, bannereken rekmámozni, hogy gyere vedd meg pannonnál mert valszeg lesz 1:200000 esélyed autót nyerni, igen jó húzás volt....
Ahol az első 500nak jóval nagyobb esélye volt fix nyereményre, azt szépen "eltussolták" az idióták, holott ha promotáták volna simán többen mennek utna a márkakereskedésben is, nem csak a pannonra várnak mint nyüves szolgáltatóra. Az meg hogy én adok el 300 darabot 150 ért és utána szolgáltatónál X darabot 150e-Y áron igencsak több hasznot hozott volna nekem, semmint eladni 150e-Y áron mindegyiket a szolgáltató révén. Sztem 300x30-50 ezer ft haszon lett volna telefononként első körben, utána a többi a szolgáltatóknál.......ez van, ha már a hülyeségből jól jöttek volna ki....de nem jöttek
-
erdoke
titán
Nekem viszont hétfőn meg kellene vennem a telefonomat. Az a gond, hogy még nem döntöttem, milyet.
Hol tudnék gyári garis Omniát "olcsón" venni már hétfőn? Ha nem publikus, jöhet privátban is.
Közben nézegettem a Diamondot is, elég impresszív méretei vannak. Közben jött ki hozzá nagyobb gyári akksi hátlappal, két akksival talán már az is elfogadható. -
vottokar
senior tag
Bocs! Perpill nem találom a webshopjukat.
De itt ha jól emlékszem olyan 150000Ft-os árról beszéltetek. Ez igaz, hogy sok elsőre, de ha tudnám, hogy beleférek a házimozis ajándékba (meg ugye azért ott az igo) nem is lenne vészes. De mivel ha ma megrendelném, legkorábban holnap kapnám meg, én már 100%-ra veszem, hogy addigra ajándék ohne. Akkor meg drága, főleg úgy, hogy nem kerget a tatár.
Meg különben is. Lehet, hogy kicsinyes egy alak vagyok, de ilyen jellegű, és árfekvésű cuccokat szeretek fizetés előtt látni és megtapcsikolni is.Ha úgy tűnne, hogy ezért bármennyire is az itt fórumozókkal, vagy veletek írókkal, szerkesztőkkel dünnyögnék, akkor sajna rosszul fogalmaztam meg a mondanivalómat. Erről nem tehettek se ti, se egyéb a készüléket beharangozó szemények.
De azért a Samsungnál elgondolkodnék a felelős vezetőség nevében az ilyen trehány kampány értelmével kapcsolatban. Szerintem ezzel többet ártottak a hírnevüknek, mint amit az a néhány ember hoz, aki megkapja az ajándékokat. Gondolom, majd jó szokás szerint megint megelégedve önnön teljesítményükkel, kiosztanak maguknak egy szép kis jutalmat. -
-
-=pierre=-
csendes tag
nem akarok flame-t indítani, de ebből én nem azt olvasom ki, hogy csak a 8-asok játszanak...
"2. Az akció idıtartama, díjak, a részvétel feltételei:
Amennyiben 2008. augusztus 26. és 2008. szeptember 20. között regisztrálsz a
http://i900.samsung.hu oldalon, és ha megvetted a Samsung Omnia i900 mobiltelefonod
bármely hivatalos T-Mobile, Pannon vagy Vodafone értékesítési ponton ill. a Samsung
Mobile márkaboltban a Westend City Center középső szintjén , annak IMEi számával és
lakcímeddel erősítsd meg regisztrációd."szvsz azzal, hogy azt írja:
"Az i900 nemcsak megjelenésében, de tudásban is kiemelkedik a mezőnyből: elég, ha csak a 8 GB beépített memóriát, a Windows Mobile 6.1-et, az elérhető 7,2 Mbps sávszélességet vagy a videófelvételi lehetőséget említjük a teljes érintőképernyő és az 5 megapixeles kamera mellett." én nem hinném, hogy csak a 8-asok számítanak
Sőt, alatta is:
Hogyan kaphatod meg...?
1. Regisztrálj most oldalunkon, mielőtt megvennéd a telefont!
2. Vedd meg az Omnia i900 telefonodat legkésőbb szeptember 20-ig! (A Pannon, a T-Mobile, a Vodafone üzletekben és a Samsung Mobile Shopban egyaránt megtalálod.) -
marci3
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- World of Tanks - MMO
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest