- Huami Amazfit Bip okosóra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsom
csendes tag
Szomorú, hogy ennyire nem jár erre senki a Mobilaréna csapatból
-
bacsom
csendes tag
Szerintem Libria nem allitott semmit, csak furcsalta (ahogyan egyebkent en is), hogy:
1.) ilyen hirtelen megjelenik a keszulek, szinte minden elojel nelkul
2.) az eddig vonzonak hitt ar (130 korul) hirtelen megugrik... Ez utobbi nekem kulonosen is fajo es nagyon remelem, hogy a Pannonnal kevesebb lesz, vagy az Origos ar tenyleg legalis, Mo-i garanciat takar. Szerintem, miutan az itteni szerkesztoket azzal hitegettek, hogy "meglepoen olcso lesz" es tulajdonkeppen hivatalos forrasbol is tobbszor megerositettek a 130 as arat ez a 150-es arcedula nem volt fair. -
bacsom
csendes tag
Valoszinuleg a jobb kez nem tudja, hogy mit csinal a bal. Nem tartom valoszinunek, hogy felhivtak es behivtak volna, csak azert, hogy szemelyesen is elcseveghessunk a telefon kepessegeirol.
A chat.hu-t szerintem soha nem hasznaltam (gondolom nekem szantad, nem atttis-nak) es az IRC-rol is mar legalabb 15 eve leszoktam
-
bacsom
csendes tag
Kieg: a holgy egyebkent nagyon kedves volt. Mondtam neki, hogy a hetvegen Szegeden vagyok, igy sajnos nem tudnek bemenni, de alacsonyabb arra szamitottam. Szerinte nem lesz olcsobb meg jo ideig es a mas helyeken (pl. Origo Gsm) arusitott keszulekek nem "legalisak" nem vesznek reszt a nyeremenyjatekban.
-
bacsom
csendes tag
Most hivtak vissza...
A WestEndben holnaptol lehet kapni. 149.000Ft a 8Gb, Igoval, hazimozi akcioval. Az arban nagyot csalodtam
-
bacsom
csendes tag
PDArol irok, most jovok a WestEndbol.
Samsung markabolt: Nincsen (termeszetesen), de felirtak a telefonszamomat es hivnak ha megjelenik.
Pannon: Nem tudjak mikor jelenik meg, de a kovetkezo (jovo het keddi) arlistaban meg nincsen benne.
-
bacsom
csendes tag
http://www.origogsm.hu/modules.php?name=Shop&s_op=viewproductdetails&lid=2408&cid=152
Ez azért van, mert a listájukban szerepelnek még az innen-onnan behozott készülékek is. Szerencsére úgy néz ki, hogy a jövő héten már tényleg megjelenik a hivatalos magyar garanciás i900 is, ráadásul az iGo 8 nem csak a szolgáltatók forgalmazta csomagot fogja gazdagítani (bár ez utóbbira még nem vennék mérget, a gyorsbolt hihetetlen árrésének (?) oka még nem igazán világos számomra).
U.I.: ami még eszembe jutott: kíváncsi vagyok, hogy volt e olyan, aki a reklámok hatására (házimozi) elment és megvette a készüléket már a héten. A regisztrációs oldalon nem írják le szerintem egyértelműen, hogy a telefon még nem került forgalomba és amit most kapni lehet az nem vesz részt a nyereményjátékban.
-
bacsom
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon régen regisztráltam már, de ez lesz az első hozzászólásom a fórumon
Folyamatosan nyomon követve a kapcsolódó témákat eszembe jutott valami, ami megmagyarázná, hogy miért is nem tudja senki, mikor is jelenik meg a telefon: a Samsung még csak most kezdte el hirdetni a készüléket (az iWiW-en legalábbis ma reggel vettem észre, hogy a házimozis akció megjelent a kezdőlapon) és addig várnak, amíg el nem érnek egy regisztrációs számot... Gondolom a nagy értékű ajándék vásárlás ösztönző hatását nem szeretnék „elpocsékolni” a magunk fajta utána olvasós, fórumokat bújó társaságra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Túra és kirándulás topic
- sziku69: Szólánc.
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest