- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
oalex
senior tag
válasz
Viktor26 #1114 üzenetére
Igen, elötte telefonálnak (a kapot levél szerint), úgy hogy ez teljesen korrekt a szállító részéröl.
Így már nem agodom, hoogy mivan ha nem vagyok itthon.
Csak azokat sajnálom, akik valmi cég névre vették és oda adták elszámolásra a számlát, de szerintem ha olyan kapcsolatban vannak a céggel, hogy elszámolható számlát nyujtanak, akkor simán kérhetnek időben másolatott rolla.
-
Kobe
veterán
válasz
Viktor26 #432 üzenetére
annyira valószínűek, amennyit az ügyfélszolgálatos elárult. Nem ültem ott mellette egy poligráffal és egy valószínűségszámítás alapjai könyvvel. Azt mondta, amit: szeptember eleje, ez az első 2 hetet jelenti, de szeretnék már az elsőn kidobni, ennyi, minden további tartalom belevétele csak spekuláció
-
Kobe
veterán
válasz
Viktor26 #122 üzenetére
a pannonra ne számíts, hogy élen jár a készülékek behozatalában. Nálunk mindig náluk kerül legkésőbb be a kínálatba, azért a 2 cég mint nem cska lokális szolgáltató, hanem európai szintű, simán prioritást élvez és elsőként "csapnak" le a jó cuccokra
elsőként nem náluk érdeklődnék, az fix
-
Zolesz007
őstag
válasz
Viktor26 #100 üzenetére
Komolyan mondom kár felhívni bármilyen ügyfélszolgálatot! Ott ül egy kellemes hangú hölgy akinek általában fingja sincs arról mifolyik a cégnél (általánosságban kábeltv, net, mobil, akárki) de a technikához meg aztán főleg nem ért! (Már úgy telefonálok be ha pl elmegy a net, hogy ég minden lámpa kapcsoljon egy szervizest!)
Szóval az én tapasztalatom, hogy mondanak valamit de nem tudnak semmit! Aki meg tudja a dolgokat, az nem ül ott éjjel nappal a telefonnál várva a kedves ügyfelek hívását! Sajnos!
-
Kobe
veterán
válasz
Viktor26 #100 üzenetére
sztem az iGo csak a T-s ekre igaz. De mondjuk kicsit idegesítő, hogy hétfőn megjön a teló, mindenki elrohan megvenni mert állítólag minden darab játszik, ebbe a mindenkibe beleértem a bizonytalanokat is akik mondjuk 2 v több darab között hezitálnak, s a nyeremény miatt választják az omniát, mert így kecsegtetőbb, erre kedden közlik velük, bocs csak a tőlünk rendelt független jáccik....megnézném pár ember fejét ilyenkor
-
Kobe
veterán
én bízom benne hogy a 26-a a honlap, és a telefon startja is, mind szolgáltatóknál mind függetlenül kapható formában egyaránt. Bár tényleg lehettek volna 3-4 szóval közlékenyebbek a sajtósok, miszerint pontosan mely mobilok vesznek részt a játékban. Csak nehogy az legyen a vége h T nél akik veszik azoknak ajándék igo, ezért nehogy ne nevezhessenek ebben az akcióban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest