Új hozzászólás Aktív témák
-
hunluigi
senior tag
Valóban.. ez engem is dühít
Zseniális a panoráma funkció (csak az első képnél kell exponálni utána csinálja magától) a kép végül mégis szinte használhatatlan
Alap beállításban (8 kép) 2560*240 -es felbontás hogyis mondjam... khm... nagy rakás k@ki. Ezért aztán én panoráma képet állított üzemmódban készítek horizontális panorámánál és fektetett üzemmódban vertikális panorámánál. így egy picivel jobb 1920*320 kép születik ami azért továbra is gagyi.
A 320*240 alapállást nem engedi módosítani az általami ismert romok egyike sem. Vélhetőleg ezt előbb-utóbb javítják.
-
hunluigi
senior tag
válasz
Viktor0610 #979 üzenetére
így van...
-
hunluigi
senior tag
"Hol lehet olcsón, megbízható garanciával venni?"
Én itt vettem. Természetesen számlával garival magyarítással (amit mondjuk leszedtem mert sose szerettem)
8GB fekete 139.990 Ft (fehér most nincs raktáron)
16GB fehér 158.900 Ft (fekete nincs raktáron)érdekes hogy feljebb mentek az árak, gondolom a hiány miatt. Én 149.900 Ft-ért vettem a 16Gb feketét.
-
hunluigi
senior tag
Szerintem elég egyértelmű...
A samuval készült fotók (mint általában minden pdaval készült fotónál) általában túlexponáltak. Korrigálás jobbra alulról második ikon. A fotózott témától függően érdemes a fokusz módot váltani (settings, 2/4 oldal metering). A zajszint csökkenthető az ISO állításával, illetve lehetőséget ad egyébb mókázásra is. (settings, 2/4 oldal ISO 50-800 ig) Néha piszkálom a kontraszt, képélesség, telítetség opciókat is (settings 3/4 oldal)
Vannak előre definiált beállítások (számszerint 14) is balra középső ikon kezdésnek ez is megteszi.
-
hunluigi
senior tag
Csak nem bírom megálni hogy ne kotnyeleskedjek bele annyi a flame keltő post...
Én ugyan házimozi akción kívűl vettem a készüléket kb egy hónapja, cserébe (ugyanazért a pénzért amennyiért a márkaboltban kapni) 16GB-sat.
Előszöris...
Olyan WM alapú PDA még nem volt (gyanítom nem is lesz) ami bug mentesen került piacra (bármit is írnak a pre-teszterek). Én ezelőtt HTC párti voltam (ha már mindíg feljön a DIA mint ellenpélda) és meg kell állapítanom, hogy ha valaki béta rommal hozza forgalomba a készüléket akkor az a HTC. Előző vasam egy Kaisi volt (illetve még meg van... tényleg nem kell valakinek
) és előtte is HTC gépem volt. Bátran ki merem jelenteni, hogy a samu töredék bugal került ki mint a fent említett "elődei" (hogy a DIA problémáit ne is említsük) és tartok tőle hogy ez a Touch HD esetén sem lesz máshogy.
Amúgy meg nemrég dobtam fel a legfrissebb indonéz romot és azóta nem találkoztam semmi bugal...
Az hogy szolgáltatóknál nem lehet kapni egy dolog... Ha annyira kell a készülék kapásból tudok mondani több helyet is ahol kapható (olcsóbban mint a mintabolt). Ha meg házimozi kell meg olcsó ár akkor azért tessék "megdolgozni" érte
Valaki kérdezett ezt azt...
A fényképező része szerintem kategóriákkal jobban működik mint bármely eddigi pda telefoné. Egy trükkje van... Bizony időt kell szánni a beállításra. Itt nem mókának van a kb 4 menüponton több oldalon terpeszkedő beállítási lehetőség. Használni KELL! Igy elsőre mondhatnánk hogy a francokat én csak nyomni akarom a gombot, de aki kicsit is konyít a fotózáshoz, az tudja hogy ez nem így van, másrészt nincsenek túlzó elvárásai... amúgy lehet vele ilyen képet is csinálni.
Az akku nekem durván 2 napig bírja (folyamatosan bekapcsolt BT, 3G félóránként mail kérés, napi 30-40 perc telefon, némi nyomkorászás) de pl videó nézéssel le lehet fektetni pár óra alatt is.
Az iGo jól fut a híresztelésekkel szemben csak be kell azt is konfigurálni. Én olyan progival amúgy nem találkoztam ami nem indult volna rajta, egy kettő volt ami problémázott, de most már azokból is van olyan verzió ami omniásított.
Azon kár vitatkozni, hogy balf@sz a Samsung (bár én ezt megmondtam az elején is amikor még a most hőbörgő és köpködő kollégák is... köhm..
hasra voltak esve) de a készülék azóta nem változott, és a hírekkel elentétben nincs vele olyan probléma ami ne volna megoldható 10 perc googlizással, és némi buherral. Hogyismondjam... nem akarok vissza utalni de ez nem minden gyártóról mondható el.
Persze mindenki azt vesz amit jónak lát, csak nem értem miért kell egy olyan gépet szídni ami még (ha jól értem) az illető kezében sem volt.
-
hunluigi
senior tag
Szerintem ne legyél biztos abban hogy bárki is kap házimozit...
(amúgy is van házimozim)
A 16G nincs kint és többe fog kerülni mint amenyiért vettem
Van teljes EU megyek8-am, a csonkított megyek8 meg csak az omnian fog menni, ezért aztán kibontás nélkül a polcon porosodna a világ végezetéig.
-
hunluigi
senior tag
Sárgák hozzák a formájukat még mindíg... (dolgoztam samunak 3 évet) Aki dolgozott távolkeleti cégnek az nem lepődik meg ezen a balfaszkodáson... Én már az első jeleknél levágtam, hogy egy Kim osztja a lapokat
Amennyiért kínálgatják a 8G-t annyiért vettem EU-s 16G-t (ja és csajoknak jelzem volt fehér is).
-
hunluigi
senior tag
Na én meg meguntam ezt a töketlenkedést... kenjék a hajukra az ajándékot (amiből kis valószínűséggel fog kapni az egyszerű ember). Tegnap elmentem és vettem egy 16G-s szürke importost... Ha tényleg igaz hogy először csak a 8G kerül piacra (több helyről is hallottam) akkor eleve kiestem volna a szórásból, a végleges magyar romot meg erre is fel lehet majd tenni... (bár ezt is magyarított rommal kaptuk). Tényleg szánalmas amit művelnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest