- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
outsiders
aktív tag
válasz
Ferko75HUN #1087 üzenetére
nézd meg samsung webshopban asszem i780 120ezer, az omnia meg 130, így olyan 80és 95közt lesz sztem a trénél kb, bár mindenki örülne ha kevesebb lenne
csak lenne...........
-
outsiders
aktív tag
Hát sztem se a csövitelefon lesz a nokia nagy áttörése az érintőképernyős telefonok világában... Mjad meglátjuk mi lesz belőle, de azért sztem senki ne várjon csodákat se a készülék árával, se a kezelhetőségével kapcsolatban
Greg: hát az a kevés sztem ugy minimum két hónap még, addig hoz még ki az lg a htc is hasonló gépeket, éleződik a verseny és remélhetőleg ennek mi, vásárlók leszünk a nyertesei
-
outsiders
aktív tag
válasz
Ferko75HUN #1076 üzenetére
Na azért a két telefon nem egy kategória sztem, ez a Nokia érzésem szerinte vagy nagyon ütni fog, vagy hatalmas bukás lesz... Ammúgy meg jó esetben kapható lesz az idén, és addig még mennyi jó teló kijön, pl HTC touch HD hogy csak egyet említsek. Én most már megvárom a T-s megjelenést, hacsak nem hoznak ki addig vmi hasonló kategóriájú pda-telefont .
mod: Na Libria megelőztél, sőt ua. a telóra gondoltunk
bár a HD-t én féltem a proci miatt...
-
outsiders
aktív tag
válasz
HPEx20i16v #1036 üzenetére
Elég vicces mondhatom.... Ha 15ikéig nem jön ki, én is iphone tulaj leszek szerintem, egész jó kis teló lesz abból is jailbreakelve, sok jó progi van már rá, meg főként akkor ha a szoftveresen javítható és pótolható funkciókat helyre rakják.
Tényleg te már láttad mind2őt és próbáltad is, priviben tudsz írni vmi segítséget róluk? Szifonban a kamera és a gps gyengébb csak lényegében nem?Köszi
-
outsiders
aktív tag
válasz
oroshazicsaj #764 üzenetére
Ez mióta újdonság?
Magyarországon vagyunk emberek
Itt minden azon múlik -
outsiders
aktív tag
Na az azért erős túlzásnak mondható ár lenne. Gondolj már bele, hogy szürkeimportos független kerül 120-130ba......
Minimum 100k......................Hülyeség. Miért hajtogatná Bocha meg Bog a cikkekben, hogy meglepően olcsó lesz? Reálisan az i740 fölé fogják pozícionálni picit a T-nél 75-85 közé várom 2 év hűséggel, különben inkább már a függetlent veszi az ember. Amúgy meg véleményem szerint hülyeség itt találgatni, meg 15ször ugyanazt a kommentet leírni. Ha van valami érdekes infó megosszuk, ennyi, nem találgatjuk, hogy vajon mennyi is lesz
?
Majdcsak kiadják már, akkor már okosabb lesz mindenki -
outsiders
aktív tag
pontosan ahogy mondod. Az már rég rossz, ha valaki egy ajándékért akar megvenni egy nem túl olcsó telefont. Nagy pofáraesés lehet belőle. És hiába találgatja mindenki, hogy jujj felbontják a dobozt és majd az én IMEI-mmel regelnek.... Badarság. Megoldják máshogy, ezt nem merik megcsinálni. Ezek az ajándékok vevőcsalogatók, semmi más.
-
outsiders
aktív tag
Jaja már csak azt kéne tudni, hogy vajon ki is fogja ezt a kis szépséget forgalmazni
T-mobile léccci
én csak az Igo miatt gondolom őket, az i780at is ők adják úgy, sőt a német T-mobile is forgalmazza a készüléket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest