- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
marci3
tag
honnan mennek?
mert elég jók akkor, ha nekem kora reggelre vagy délelőttre igérték.
ezek is forogjanak a saját szarukban sz összes futárszolgálattal együtt.
múlt héten is hoznak 24 órás vállalással csomagot várok egész nap semmi, felhivom ügyfélszolgálatukat, ott telefonálnak össze-vissza, hogy már itt van környéken a csomag, de nem jó a futár telefonja, és várjak estig, hátha.
másnap 13 órakor hozza, mondom neki hivja fel a diszpécserét, hogy akkor nincs kedvem fizetni a futár dijat, mert ez történt, ő esküdött rá, hogy tegnap nem volt még nála és telefonja is jó. felhivta, azt mondta neki a diszpécser, hogy akkor ne vegyem át a csomagot és annyi.
mondtam teljesen hülyék.
már lassan eljutnak ezek is a királyi posta szintjére, pedig pont ez, hogy nem voltak olyan megbizhatatlanok ez emelte ki őket onnan. -
marci3
tag
nekünk holnap hozzák
-
marci3
tag
válasz
BorosiBrigi #1266 üzenetére
igen
rákérdeztem, hogy mi van most? -
marci3
tag
A nyertesek értesítése és a kapcsolódó nyeremény-kiszállítás folyamatosan
zajlik. Ezt a feladatot egy szerződött partner cég bonyolítja a saját
ütemezése szerint. Sajnos a Samsung Electronics Magyar Zrt-nek nincs pontos
információja arról, hogy milyen ütemezéssel hívják fel a nyerteseket.Kérjük további türelmét.
Üdvözlettel,
Samsung Electronics Magyar Zrt.
-
marci3
tag
felhivtam őket, de cseppet sem volt segítőkész a kezítcsókolom, annyit mondott nincs és érdeklődjek ott, ahonnan az emailt kaptam, mondom neki ott már érdeklődtem és az összes már náluk kell, hogy legyen, erre azt mondta jövő hét közepéig igérték nekik az összeset.
kitudja mikor fogjuk itt baranyában megkapni. -
marci3
tag
lesznek itt olcsón eladó omniák .....
-
marci3
tag
szipdshopban is már 150 alatt az ára.
-
marci3
tag
Pannonos haver most hivott. 15-től lesz akciós árlistában, és azt mondta "elég jó áron".
Ami idézőjelben van az még üzleti tikok. -
marci3
tag
ha kéne nekem házimozi, akkor jó lenne a 150, de van egy elég komoly cuccom, aztán nem kell, de ha valakinek el tudnám játszani a számlát, akkor még ma megvenném, eladni el lehetne a házimozit.
-
marci3
tag
válasz
hunluigi #618 üzenetére
és rigot meg házimozit sem kaptál.
amúgy jövő héten sok helyen lehet majd kapni bruttó 125 körül ugyanúgy rigóval és házimozi eséllyel, és samu hun garilevéllel.
nekem a 8 gb is tök elég, nem mozizok rajta, nem hallgatok zenét, ha egész rigór összes kontinenssel rátólom, akkor sincs még 4 gb sem.
most is kb 1 gb szokott lenni a 4gb kártyámon. -
marci3
tag
elértem őket telefonon, csaj nem árulta el hány db van, de készségesen mondta, hogy szivesen félretesz egyet
nem akartam neki mondani, hogy nem rúgott meg a ló! -
marci3
tag
válasz
oroshazicsaj #609 üzenetére
akkor nem is szept 23-án lesznek kiértesítve a "nyertesek"
-
marci3
tag
hogy lehet telefonon elérni ezt a narkós westendben levő mintaboltot?
-
marci3
tag
Én most indulnék a samsung mintaboltba, ha nem dél baranyában élnék....
-
marci3
tag
meg mikor irtam nektek, hogy a f480 kerül 120-ba és ez lesz 140-150, akkor nem hittétek.
és soulhoz nincs is rigó8 asszem -
marci3
tag
nem irtad előbb, hogy bruttó 130-at mondtak
én sem veszek omniát, megvárom amig lesz szolgáltatónál és milyen ára lesz üzleti pro csomagban.
addig nyúzom az a701-et.
meg nem szeretnék mégegy igo8-at sem venni.
úgyhogy lehet az lesz, hogy pár hónap múlva veszek előfizetés meghosszabbítással, ami már most is le van járva, és mindjárt ott hagyom kedvezményért az igot is.
de ez a lúzerkedés nekem sem tetszik.
ha lesz is házimozi, akkor sem lehet hozzájutni, csak annak, aki fővárosban él.
meg semmi hir még 16 gbosról.
amúgy sok gsm boltban lesz jövő hét elején bruttó 120-130 között igo8-cal samsung hungárián keresztüli és részt vesz a játékban, de ezek is 8 gbosak. -
marci3
tag
http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?p=884924#884924
-
marci3
tag
válasz
-=pierre=- #566 üzenetére
én már lemondtam róla, használom amig meg nem hal az a701-et.
-
marci3
tag
-
marci3
tag
ha szolgáltatóknál tudsz majd venni függetlent igo8-cal mindehol ugyanannyiért, akkor mi benne a hihetetlen?
addig meglesz simán az 500 db már, mire beveszik előfizetéses listába is.
jövő héten pannonnál nem lesz benne, de már árulják már 125-ért függetlenül:
terminál fórumon meg előbb irta ki egy viszonteladó:
Jó hírek!Ha lesz öt vevő, és ki tudok hozni egyszerre 5 db-ot akkor az ár nettó 101 000+ Áfa azaz bruttó 121 200 Ft.
10 darab felett van még egy kedvezmény akkor nettó 98 000 + Áfa azaz 117 600. De nem hinném, hogy ennyi megrendelés összejön ma, én meg linkre nem rendelem meg.
Ez azt jelenti, hogy a Samsungnál van mennyiségi kedvezmény.
16 Gb. Lesz, hiszen a Samsung is ezt írja. Azt, hogy ebbe a nagykerbe mikor érkezik, és mennyiért lesz... Azt nem tudom most megmondani senkinek....
Üdv: Winston
-
marci3
tag
Engem most hivott ismerősöm pannon boltja van, tegnap kapott róla emailt, hogy pnél valószinű nem lesz előfizetéssel, hanem csak függetlenül 125-ért.
annyiért meg meg tudom venni bárhol. -
marci3
tag
nem átlag usernak jut, hanem a nagy csókosoknak.
mindegy mire lesz szolgáltatónál nem lesz már a 300+200 ajándékból. -
marci3
tag
szerinted, ha nagyker jövő héten kiszolgálja őket, akkor a nagykeresekenek nem lesz előbb egy adag bónusz?
lesz aki eladja. -
marci3
tag
nem is irtam olyat, hogy most besétálsz, de szolgáltatóknál még semmi hir, aztán viszonteladóknál fel lehet iratkozni és jövő héten viszed melegen.
-
marci3
tag
samsung hungária olyan láma, hogy még a specifikációkat sem volt idejük kitölteni.
-
marci3
tag
az ajándékokról szerintem lemondhat mindenki, aki szolgáltatónál akarja venni.
Magyar Samsungon keresztül már jópár helyen meg lehet venni, szolgáltatóknál meg hir sincs róla. -
marci3
tag
ez csak a samu hunra igaz, mert más országokban jópár helyen elérhető hetek óta
de itt még az oldalon sincs minden kitöltve a speckók között..... -
marci3
tag
válasz
outsiders #461 üzenetére
ha megnézed egy új telefon bármelyik szolgáltatónál levő árát, és ugyanolyanból szürkét aproneten, akkor sokszor a szürke ugyanannyiba kerül.
ha így gondolkozunk, akkor 120 is lehetne előfizuval.
gondolom se t se p se v nem fogja olcsóbban adni, mint a mostani samsung csúcstelókat, azok árát most is megnézheted.
vagy pl f480 webshopos és apronetes árát, szolgáltatóknál nem néztem. -
marci3
tag
én is minimum 100k-ra teszem az árát előfizetéssel bármelyik szolgáltatónál.
-
marci3
tag
http://www.mediamarkt.at/flyer/80/A_MM_VW_2708TVM1_01.pdf
-
marci3
tag
én most láttam, hogy havernek sikerült beregisztrálnia.
üzletkötő pannonnál, de nem árulkodik mikor mennyi -
marci3
tag
gondolom mert nem volr ára, összes olyan eltünt.....
-
marci3
tag
nekem meg 15 üveg bacardi pár viszki meg sok bor pezsgő....
csak kibirom -
marci3
tag
hát anno a701 is fogyott, mint a cukor, szerintem ez lesz ezzel is.
km kő -
marci3
tag
én tudok olyanról, aki vett, de csak telefonál vele napi 5-10 percet, és nem érdekli, hogy létezik sms/mms/wap/web/3g is, de pizzériában jól mutat az asztalon az ájfón esténként.
ilyeneknek 2 kéne a nyakukba legszivesebben, egy fehér meg egy feketeés egyikről átirányítva másikra aztán az első csörög fél percet és a 2.-at felveszi -
marci3
tag
válasz
Lopottmotor #208 üzenetére
bemondtam neki egy 80-at.
kb ennyi lesz majd német előfizetéssel haver nevére és kifizetem neki egyben a 2 évet. -
marci3
tag
van aki már 110-ért szabadulna a 16gbos omniától.
-
marci3
tag
megint logint akar az oldaluk
-
marci3
tag
a 120 ezres az szürkeimport.
tény inkább akkor már a 138.500 fts bruttó, ami szintén szürkeimport, de adnak róla számlát is.
iphoneos része meg már tény, mert azt kapni mindenhol. -
marci3
tag
Én meg csak annyit mondok, hogy sok évi átlag alapján már kapható németeknél előfizuval 1 euro++előfizu, osztrákoknál 100 euro+előfizu, itthon meg 400 euro+előfizu lesz.
amúgy haver lehet vesz 10-50 dbot osztrák a1től, és eladja őket.
Még nem döntött, hogy ezt vegyen vagy iphonet, mert az is kijön előfizu végére 120 körül osztrákoktól. -
marci3
tag
Hát én megnéztem Samsung webshopját, lesz ott kb. 199999 ft az omnia, ha az armani 140e az f480 is 120e és u900 100e ezekhez házimozi sem jár....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest