- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Magisk
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
BorosiBrigi
csendes tag
válasz
Viktor0610 #1310 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget!
Ma megnéztem, hogy ha a belső némítást kikapcsolom, akkor is működik e........és szerencsére működik.
Ez jó hír, mert a lányom nem igazán érti, hogy hová is kell kapcsolni ahhoz, hogy legyen hang, ha bekapcsolja a tv-t
Ugyebár ez így egy kicsit macera.
TV bekapcs, hifi bekapcs, hifit átváltani aux2-re, TV-t átrakni a dvd képről a tv képre.
Na de valamit valamiért. -
BorosiBrigi
csendes tag
Szió!
Tegnap este nekem meg oldódott a hang probléma!!!
RCA kábellel kötöttük össze a TV audio out-ot a DVD-n a video AUX2-be dugtuk be.
A TV-n a belső némítást be kell kapcsolni, és a DVD távirányítóján az aux-ot AUX2-re állítani.ÉS LÁSS CSODÁT!!!
Már van is hang a házimozin!
-
BorosiBrigi
csendes tag
Nem .........sajna még nekem sem sikerült meg csinálni.
De nekem van egy újabb problémám is!
Vettem HDMI csatlakozót, és összekötöttem a TV-vel( aminek ugyancsak van HDMI funkciója).
Az a problémám, hogy a TV-n semmi nem jelenik meg.
Hol keressem? Vagy ennek is autómatice be kéne jönni, mármint a lejátszott filmnek, mint amikor scart-al csatlakoztatom? -
BorosiBrigi
csendes tag
NNNa!
Megnéztem.
Bármilyen írott lemezt betettem, mindet vitte!Nem tudom te milyen író progit használsz, de a NERO-val írtakat mind viszi.
De próbáltam olyat is, amit DVD shrink 3.2-vel írtak és az is megy. -
BorosiBrigi
csendes tag
Másnak azzal nincs problémája, hogy hogy kösse össze úgy, hogy szóljon rajta a tv is?
Jóval elöbbi hsz-ban le van írva, hogy hogy lehet megoldani, de én azt nem értem!
Senki nem tud nekem segíteni?
-
BorosiBrigi
csendes tag
Ma megkaptam én is a házimozit.
Na most jön a neheze!! Valaki segít részletesen leírni, hogy hogy kell összehozni a házimozit a tv-vel?
Már láttam hsz-t ezzel kapcsolatban, de nem igazán értem!
Samu tv-t kéne a házimozihoz csatlakoztatni. -
BorosiBrigi
csendes tag
válasz
Viktor0610 #1272 üzenetére
ELNÉZÉST!
De valószínű nagggyon zavaró volt az a kb húsz db felkiáltójel, hogy meg kellett jegyezni! -
BorosiBrigi
csendes tag
Ez már tényleg tiszta vicc!!!!!
Nem tudom nem e kéne ma is felhívni a Samu ügyfélszolgálatot....no meg holnap is! Hátha megunják és tesznek valamit ez ügyben! -
BorosiBrigi
csendes tag
Akik még nem kapták meg eddig..........azok között senkinél semmi változás?
Se telefon, se doboz a házimozival? -
BorosiBrigi
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap én is felhívtam a futáros csajt is meg a samu ügyfélszolg-ot is!
A futáros csaj semmi újat nem tudott mondani. A samunál viszont én is azt az infót kaptam, hogy ők csúsztak a házimozik átadásával a futáros cégnek, és ezért sajna csúszik a kiszállítás is. Azt kérte az ügyfélszolg-os, hogy várjak jövőhét közepéig mert akkorra bizti, hogy ki fogják küldeni! Én kérdeztem tőle, hogy ha addigra sem érkezik meg, akkor benyújthatom-e a reklamációmat, erre azt mondta, hogy természetesen igen.Ha jövőhét közepéig sem kapom meg.....akkor ezt az egészet meg fogom írni a tévé ügyvédjének! Mert onnantól kezdve nem érdekel a házimozi, csak az, hogy lejárassam valahogy őket!
-
BorosiBrigi
csendes tag
Én tegnap hívtam fel őket!
Azt mondták, hogy a hét második felében fognak megint egy adag házimozit kapni és akkor fogják kihozni.
Hát most nagyon fel idegesítettél!!!!!!!!!!! Holnap az lesz az első dolgom, hogy újra felhívom a csajt! És ha nem mond konkrét időpontot, akkor hívom az ügyfélszolgálatot én is!
Kiverem a balhét rendesen!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
BorosiBrigi
csendes tag
Hát már tényleg kezd idegesíteni a dolog!!!! Még mindig nem kaptam még egy telefont sem, hogy mikor hozzák a házimozit!
Van még valaki aki vár rá? Vagy csak én nem kaptam még meg? -
BorosiBrigi
csendes tag
-
BorosiBrigi
csendes tag
Köszönöm szépen!
Még várok a jövőhét közepéig......ha addig sem jelentkeznek, akkor majd felhívom őket!Látom én parázok ennyire, de férjemet úgy tudtam rávenni a telefon vételre, hogy ezzel kecsegtettem, hogy adnak hozzá házimozit is.
Már így is kérdezgeti, hogy: na mi van a házimozival? -
BorosiBrigi
csendes tag
Ez a várakozás már igazán az agyamra megy!
Mióta is várjuk a telefont???
Június eleje?
Nem néztem meg, hogy mikor jött az első infó a telóról, de az bizti, hogy nem tegnap volt!Ebben az évben vajon kifogják hozni?
-
BorosiBrigi
csendes tag
Az IMEI számot hogy lehet előszedni a telefonból? Az az ami a hátlap alatt található számsor? Mert, ha igen, akkor nem tudom ki hogy van vele, de nekem van egy olyan sanda gyanúm, hogy még eladás előtt lesz aki reggeljen a telefonjaink számával.
Csak épp valszeg azok nem mi leszünk!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dji RC N3 távirányító
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest