- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor26
tag
Én pesti vagyok, engem nem sikerült elérniük, hétfőn próbálkoztak, de nem tudtak elérni. Tegnap felhívtam őket, akkor mondták. Ma kihozták, és már el is adtam. Még kibontani sem volt időm
-
Viktor26
tag
Nekem is sikerült beregelnem, értékeltem is már
-
Viktor26
tag
válasz
Andrewstarr #1113 üzenetére
" A szállítók előzetesen a regisztrációkor megadott telefonszámon fognak keresni, és ekkor jelzik a szállítás pontos időpontját. "
Olyan időpontot egyeztess le velük, amikor biztos otthon tudsz maradni.
-
Viktor26
tag
Fél órája én is megkaptam a levelet, várunk türemmel
-
Viktor26
tag
válasz
szamovar #1090 üzenetére
Remélem ez témába vág
Tegnapi hozzászólásom a másik topicban, igaz ide kellett volna:"Ma voltam MM-ben, a Westendben van olyan házimozi, amit ajándékba adnak. 89 ezer forint az ára, és marha jól néz ki. Csávóval betetettem egy DVD-t, hogy meghallgassam, és leesett az állam. Ahhoz képest, hogy milyen kompakt a rendszer, nagyon jól szól. Nem is csak hangos, de a hangja kifejezetten jó. A mélyek nem hivalkodnak, a doboz hang nem tolakodó, igazából nem is vettem észre, hogy az lenne neki. A térérzet meg egész korrekt, már amennyit az MM-ben mindebből hallani lehet De valóban tetszett a hangja. Ha nem lenne meg a JBL szettem, megtartanám, de így nekem nem kell... Szóval tényleg jó kis szett! "
-
Viktor26
tag
válasz
oroshazicsaj #609 üzenetére
Ezt a b****i netet apám, háromszor elküld egy hszt
sorry
-
Viktor26
tag
válasz
Eljutott már valaki személyesen a WE mintaboltba? Kíváncsi lennék azért arra a mai értékesítés kezdetre!
-
Viktor26
tag
válasz
Besz***rás
-
Viktor26
tag
Szép lassan, de biztosan még a Samsung is rájön, hogy ki kéne már rukkolni ezzel a telóval
-
Viktor26
tag
Kezdek beleunni én is. Kicsit elmúlt a korábbi érdeklődésem a teló iránt... Ettől függetlenül nem bánnám, ha már végre piacra dobná a Samu a készüléket!!
-
Viktor26
tag
válasz
Lopottmotor #337 üzenetére
Ma meg tegnap is azt mondták a Pannonban, hogy még nem is kaptak infot arról, hogy a héten vagy a jövőhéten lesz-e náluk. Persze attól még lehet, hogy hamarosan ott fog figyelni a polcon
Bár sajna a jelek szerint a szeptembert mindenképp meg kell várnunk
A Samsung üfsz is ezt mondta.
-
Viktor26
tag
Beregeltem, de ba***ik küldeni az emailt
-
Viktor26
tag
0 ór aés semmi
-
Viktor26
tag
válasz
Lopottmotor #217 üzenetére
Okés, enyém a 26! Stipistopi
Bibby
Remélem, hogy nagyon sok ez a darabszám ebből a mobilból!
Csak most megint nem tudom, mitévő legyek... Semmi infot nem találtam erről a házimoziról, tapasztalat szinten. Még meghallgatni sem tudtam semelyik áruházban sem, hogy milyen lehet. Így elég siralmas ez a 300 darab, félő, akármennyire is gyorsak leszünk, pont lecsúszunk erről a cuccról!
-
Viktor26
tag
válasz
Lopottmotor #127 üzenetére
-
Viktor26
tag
Azzal magyarázta az ügyfsz-os, hogy a honlapra regelni kell, majd azt a telót megvenni, és utána kell az IMEI-t beregisztrálni. Ezt furcsáltam, aztán erre mondta, hogy semmit nem tudnak. Hétfőn körül kell nézni, ha lesz teló, meg kell venni. Csak én attól félek, hogy a szolgáltatónál vásárolt termék nem vehet részt a játékban. Bár ezt kifogásolta, nem tudom, mennyi infojuk van, ami hiteles lehet, és nem csak rávágta. Az igo jár a független változathoz is, vagy csak a T lesz ilyen rendes, hogy mellérakja?
-
Viktor26
tag
Sorry, nincs már mod-om... beszéltem a Samsunggal, semmit a világon nem tudnak az akcióról ők sem, csak annyit, hogy minden 26-án nulla órakor derül ki. Az ügyfélszolgálatosok, akikkel beszéltem biztosítottak róla, hogy nincs olyan kritérium, ami megszabná, hogy csak kártyafüggetlen verziók mellé jár az ajándék, de természetesen ez sem biztos. A telefon is csak 26-ától vásárolható meg, amelyek részt vesznek a játékban.
Nagyjából ennyi, lessük a honlapot ezerrel!
-
Viktor26
tag
Nekem most Viewty-m van. A kamera az nagyon ott van, már ami a videó részét illeti. Ilyet még egyik telefonban sem láttam, és nagyon sajnálom, hogy az Omnia sem vesz fel szépen, és ami a legfontosabb lenne, 30 fps-sel videót. A Viewty fényképei azok közel sincsenek az Omniáéhoz. Ami videóban is nagyon szépen muzsikálhat, az a Samsung Innov8, de azt még szintén nem tudom, mennyi lesz, és ami a legjobban elkeserít, hogy nam tapicskolható. A Viewty-ban is az tetszik a legjobban, és emiatt maradok sztem az Omniánál. Na meg persze most nagyon jól jönne az ajándék házimozi is és az iGo8 is, mert a hangfalaimat most adtam el, navit most akartam venni, és a Viewtymet is szeptemberben akartam lecserélni. Úgyhogy nekem ez most épp kapóra jönne.
Ui: a Viewty minőségéről röviden: nagyon szép,nagyon összerakott jószág, félelmetes eleganciával. felőled kamera, felőlem telefon
a zenei része nem érdekes nekem egy telefonnál sem, ennél sem, de ami nagyon zavar, hogy megőszülök, mire belép a menübe. És navigálni benne... iszonyat lassú! Ha ez nem így lenne, nem is biztos, hogy lecserélném még.
-
Viktor26
tag
Bocsánat, nem voltam túl érthető.
A Samu mobile hlapján már rendelhető a teló. Erre gondoltam. Ár ugyan még nincs, nameg azt sem tudom most pontosan, hogy az akció mire is vonatkozik. De ahogy látom, ti sem még. Szóval azt szűrtem le a híradásokból, hogy az ajándék csak az aug. 26-án 0 órától a honlapon regisztrált és vásárolt telefonokra vonatkozik. Na, ezt kellene valahogy biztosra kideríteni! Illetve azt, hogy 26-ika 0 óra előtt alahol, valakinél meg lehet-e már venni a telót, hogy esetleg a honlapon 0 órától nem-e már az IMEI számot kell regelni az ajándékhoz?! Jó kérdés, mi?
REmélem érthető
-
Viktor26
tag
Rendelt már valaki Omniát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- iPhone topik
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Elemlámpa, zseblámpa
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest