- Huami Amazfit Bip okosóra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
zanit
csendes tag
Ti kaptatok a házimozihoz számlát?
Ugyanis a szervízbe nem fogadják el a házimozit számla nélkül....
Így meg még mindig nem tudok rajta DVD-t nézni.
Samsungtól visszahívást ígértek, természetesen azóta sem hívtak.
Tele a hócipőm... -
zanit
csendes tag
válasz
BorosiBrigi #1297 üzenetére
Köszi, hogy megnézted, enyémek is Nero-val lettek írva.
Az ügyfélszolgálaton azt mondták, szervízbe kell vinni, ott frissítik. De jó, hogy csak nálam jelentkezett! Boldog vagyok nagyon :-(( -
zanit
csendes tag
Segítsetek!
Ez a PLAY PROHIBITED nem jelentkezett senkinél írott DVD-nél? -
zanit
csendes tag
Másnál is jelentkezett az, hogy DVD filmnél kiírja, hogy PLAY PROHIBITED?
Ez Divx-nél nem jelentkezik, csakis DVD formátumnál.
Sok külföldi fórumon olvasni erről a hibáról, de megoldást 3 óra eltelltével sem találtam. (csak annyi hogy másik íróprogrammal kéne újraírni az összes filmet, amit nem igazán szeretnék )
Ötlet? -
zanit
csendes tag
Megjött!
Most mennek Pécsre ! -
zanit
csendes tag
válasz
Viktor0610 #1274 üzenetére
Pedig majdnem ebbe a "hibába" estem én is! (így csak egyet teszek)
De engem is hívtak, holnap érkezik a cucc! -
zanit
csendes tag
-
zanit
csendes tag
Bocs, nem Nov . 5.:
"A nyereményt a nyertes számára 2008.október 31-ig eljutattjuk.Én azt hiszem, az péntek éjjel lejárt, igazam van??
Nem tudom, mit képzelnek magukról....
Ha meghírdet egy ilyen nagy cég egy akciót, akkor nem kéne rá felkészülni, hogy azt a 300 házimozit ki is kell vinni?
Ész, hová mész??? -
zanit
csendes tag
válasz
BorosiBrigi #1258 üzenetére
Semmi.
Írok én is, ha történik valami. De néma csend :-( -
zanit
csendes tag
Nem fogjátok elhinni, mi történt ma!!!
Mivel én sem kaptam meg a házimozit, sem telefont, felhívtam a futárszolgálatot ( a telefonszámot még egyszer köszönöm PyroS-nak). A hölgy azt mondta, hogy a Samsung nem küldött elég házimozit, így nem tudják kiszállítani sem. Erre közöltem, hogy a szabályoknam megfelelően mindenkinek péntek éjfélig meg kell kapnia. A hölgy nem tudott adni felettest, aki kompetens lett volna az ügyben, javasolta a Samsung ügyfélszolgálatot. Ott egy nagyon kedves úr azt mondta, hogy MIND A 300 házimozi el lett juttatva a futárszolgálathoz.
Na, akkor most mi van??? A futárszolgálatnál lenyúltak pár házimozit??
Javaslom, aki nem kapta még meg a cuccost, hívja fel őket is (priviben szívesen elküldöm a számot én is), valamint a SAMSUNG ügyfélszolgálatot is, mert ezt nem lehet szó nélkül hagyni!!!!!!!!! -
zanit
csendes tag
És Somogyban várom a házimozit, de engem sem hívtak még,,,
-
zanit
csendes tag
Igen, engem is ez érdekelne, hétfő óta még a mellékhelyiségbe is viszem magammal , meg fürdeni, stb....
Attól tartok, mi van, ha nem tudnám felvenni a telefont.....
jujjjjjjjj
Gondolom, régiónként szállítják ki a cuccost, nekik így egyszerűbb, olcsóbb, és gyorsabb. -
zanit
csendes tag
Nekem is megjött!
Mármint az e-mail -
zanit
csendes tag
Hát, nem tudom, Ti hogy vagytok vele, én nem írtam kötőjelet, a dobozon levő szám éppen kifért. Viszont, ha a telefonban nézem meg az IMEI számot, akkor a végén van még olyan, h 01, ami nem fért ki....
Ez akkor hogy van?
És nekem az, hogy okt .5.-ig mindenkit értesítenek telefonon, az tegnap estig volt..
Valakit hívtak közületek?Ui: a számlán is a rövidebb IMEI szám van, ugyanaz, mint a dobozon. Ezt írtam be.
-
zanit
csendes tag
Sziasztok! Eddig hívtak valakit is?
Mert akkor csak a ma van erre, és a holnap, de vasárnap nem hinném, hogy melóznak...
Erre nagyon kíváncsi vagyok. -
zanit
csendes tag
válasz
hunluigi #969 üzenetére
Szívemből szóltál kedves kolléga
Igazából kezd úgy kinézni a dolog, hogy főleg annak van baja az Omniával, akinek nincs....Én továbbra is azt tudom mondani, hogy ez eddigi életem legjobb mobilja (PDA-ja), és nálam nem produkál semmi bugot, amikről olvasni. Gyönyörű képet csinál, nem fagyogat, rezzenés nélkül viszi a DivX-es filmeket, nincs gondom a vezeték nélküli hálózattal, jó a térerő, stb, stb...
Kell ennél több?
-
zanit
csendes tag
Sajnálom, hogy sokan kiábrándultak, de egyet ne felejtsünk el. Attól, hogy ment ez a kavarás a megjelenéssel, a változó játékszabályokkal, és hasonlókkal kapcsolatban, attól függetlenül ez a telefon még mindig ugyanaz, aminek a tulajdonságaitól el voltunk (vagyunk) ájulva.
És igen, itt én is újoncnak számítok, és megvan a teló, de én is július óta minden reggel fél hatkor itt kezdtem a napot a szgép előtt, hogy van-e valami hír a pontos megjelenéssel kapcsolatban. Ezt az oldalt is naponta 10-szer megnyitottam minimum, hogy van-e valami új info, csak hozzászólni nem tudtam, mert sajna nem volt mit. -
zanit
csendes tag
Aki nagyon rá van kattanva a témára, de még nem jutott a telefonhoz, érdemes körülnézni a vaterán és hasonló oldalakon. Árulnak olyanokat, ami még be sem lett kapcsolva, és a Samsung mintaboltból való.
-
zanit
csendes tag
válasz
#21795072 #894 üzenetére
Nem ugrana az előfizetésed, ha megnézted a linket, abból kiderül, hogyan lehet függetleníteni a telefont.
[link]
Itt csak arra céloztam finoman, hogy még mindig itt jobb megvenni ELŐFIZETÉS NÉLKÜL, mint ott, ahol még nem jelent meg (Voda, T), vagy ahol drágább, mint a Samsung.
Én legalábbis ezt választottam volna, ha történetesen nem a Pannonnál jelenik meg először.
Csak segíteni próbáltam. -
zanit
csendes tag
Manapság van megoldás arra, hogy pannonos telót használjatok más szolgáltató kártyájával
Elég jól hangzik annak, aki nem Pannonos....
-
zanit
csendes tag
Övre tehető tartót nem néztem, most egy dreim pda-tartóban van a drága ideiglenesen.
(az övre tehető nem valami csajos)
Viszont láttam szilikon tokot rá, de egyenlőre csak külföldön. Na, az az igazi. Az eleje ki van vágva, ott majd fólia védi, a többit meg a szilikon, így "hermetikusan" le van zárva :-) -
zanit
csendes tag
Szomorúan olvasom, hogy hányan nem tudtátok megvenni….
Igazán sajnálom, hogy nem örülhetünk mindannyian együtt az új telcsinknek.
Én is merő ideg voltam, amikor mentem megvenni az enyémet, és engem is csak egy hajszál választott el, hogy lecsússzak róla (1 db érkezett a boltba).
De most, hogy itt van a kezemben, azt mondom, hogy ha várnom kellett volna rá még egy kicsit, akkor is megérte volna. Ne tegyetek le róla!! Ez az első alkalom életemben, hogy nincs hiányérzetem az aktuális telefonommal kapcsolatban. (pedig 10-11 havonta szoktam lecserélni őket, általában a legújabbra). Nekem speciel házimozi nélkül is megérte volna. (de annak plusz örülök)
A házimozival kapcsolatban pedig : szerintem még messze járunk a 300-tól
A főnökömnek szifonja van, megnézte az enyémet, és látszott rajta, hogy eldobná az övét egy ilyenért.
Kitartás mindenkinek, remélem, hamarosan mindenhova eljut, és mindenkinek annyi öröme telik felfedezni az Omniát, mint nekem. -
zanit
csendes tag
válasz
Gigibacsi85 #806 üzenetére
Nekem is megvan a házimozi!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Túra és kirándulás topic
- sziku69: Szólánc.
- Mobil flották
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest