- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
kérdeztem én is, hogy ha a telefon maga szeptember elején jön, akkor miért lehet már regisztrálni 26tól. Azt válaszolták, hogy a 26ai kezdet egy előregisztráció. Gondolom kell egy sima regisztráció a honlapra - minden féle elkötelezettség nélkül, stb. Aztán ha megvetted a készüléket, és rendelkezel ilyen regisztrációval, nyílván lesz olyan menöpont ahol megadhatod a telefon IMEI számát. A sorrendiséget és hogy milyen ajándékra vagy jogosult a sorrend alapján a telefon megjelenésétől számítják gondolom és az IMEI beírásától számítva - mivel logikusan a kettőnek egybe kell esnie valamilyen szinten, IMEI t nem adhatsz emg előbb, ha tényleg hazai telefont veszel, mint a tel megjelenése
Szerintem ez arra van hogy az érdeklődők, potenciális vevők regisztráljanak be, kapjanak hírlevelet, stb. Aztán abból pár meg is veszi, hát odavetnek egy meglepit neki
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- World of Tanks - MMO
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest