- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferko75HUN
senior tag
Sajnos nekem lett igazam, mikor annak idején beírtam, hogy a szifon miatt a T-nél beláthatatlan ideig nem lesz.
Már nem is izgat, hozzád hasonlóan, már csak azért sem kell.
Nem mint ha ez bárkit is érdekelne, de legalább a lelki békém megmarad.
Megvárom a Nokia 5800 tube-ot. Képernyő 16 millió szín. 640x480 pixel nHD felbontás,
Az értékesítési csomag tartalma:* 5800 XpressMusic digitális ceruzával
* Akkumulátor (BL-5J)
* Nagyteljesítményű töltő (AC-8)
* Zenei fülhallgató (HS-45, AD-54)
* Videó-kimeneti kábel (CA-75U)
* Adatkommunikációs kábel (CA-101)
* 8 GB microSDHC kártya (MU-43)
* Hordtáska (CP-305) !!! /érdemes megnézni a gyári oldal galériáját/* Állvány (DT-29)
* Digitális jelölőeszköz csuklópánttal (CP-306)
* További digitális ceruza
* Felhasználói útmutató és gyors útmutató
* Mini DVDOlvastam, amiket írtál a Samsung üzletpolitikájáról és mélységesen egyetértek veled.
-
Fcsabi
tag
"elég durva hülyeség a kártérítési ötlet"
Nézd el nekem, nem vagyok jogász.
"ne várd h a térded elé borulva hozzádvágnak egy házimozit"
A leborulás elmaradhat, meg a hozzámvágás is. De ha elsők között megvettem volna a T-nél, akkor ugye járt volna vagy a házimozi, vagy az autos szett. Én ugye megtettem minden tőlem elvárhatót (időben beregisztráltam, stb). Miután nyilvánvalóvá vált, hogy a T-nél nem lesz teló, megvettem a samusopban. Vagyis a szolgáltatói 80-90 helyett 150-ért, nem is részletre, hanem egyben. Szerintem tapintható (számítható) a különbség, nevezhetjük kárnak is.
"...benne van hogy fenntatják a változtathatóság jogát."
Persze lehet ilyet leírni, odáig talán rendben is van, ha a megváltoztatott szabályok életbe lépését követően nevezel egy játékra, mert akkor, a nevezéseddel kvázi elfogadtad a meghirdetett szabályokat. Ám szerintem más a helyzet, ha a nevezést követően változnak a feltételek. Ez kicsit olyan, mint amikor valaki meghirdeti, hogy nála 1 forint a virsli, tódul a tömeg, majd a helyszínen közlik, hogy közben megváltozott a helyzet, nem is 1 forint a virsli, meg különben sem árulják. -
erdoke
titán
Diamond ugyanígy alig van a Vodánál, pedig az előbb megjelent náluk, nem is beszélve a független megjelenésről...
Ne érzelmeskedj ennyire. Inkább tapogasd meg a telefont, nézd meg a pannonnos árat, és számold ki, kb. mennyi lesz a T-nél. Utána döntsd el, hogy megveszed-e. Elvileg a hét második felében vagy jövő héten megjelenhet náluk is, de legkésőbb október elején biztosan lesz.
Én is gondolkodok a Diamondon, az új ROM-mal tűrhető a sebessége, és már van hozzá erősebb gyári akksi + hátlappal, amivel még mindig 15 mm-en belül van a vastagsága. Sajnos a Touch Pro még a vastagabb akksis Diamondnál is 3-4 mm-rel vastagabb, és a 165 g is durva. -
Nauril
csendes tag
Jó hozzáállás, egy most megjelent telefonnal kapcsoltaban. nézd meg a Dio-t azt is a mai napig javítgatják. szerinted másképp lesz a touch hd-vel vagy bármely más winmo telefonnal? vagy nézd meg a nokia n szériás telóit. nem winmo, de most is adnak ki új szoftware-t ami hibákat orvosol/bővít. iphone? ugyan ez. ha ezek a hibák ennyire zavarnak vegyél egy casio "menedzserkalkulátort" meg egy 3210-est
-
zanit
csendes tag
Sajnálom, hogy sokan kiábrándultak, de egyet ne felejtsünk el. Attól, hogy ment ez a kavarás a megjelenéssel, a változó játékszabályokkal, és hasonlókkal kapcsolatban, attól függetlenül ez a telefon még mindig ugyanaz, aminek a tulajdonságaitól el voltunk (vagyunk) ájulva.
És igen, itt én is újoncnak számítok, és megvan a teló, de én is július óta minden reggel fél hatkor itt kezdtem a napot a szgép előtt, hogy van-e valami hír a pontos megjelenéssel kapcsolatban. Ezt az oldalt is naponta 10-szer megnyitottam minimum, hogy van-e valami új info, csak hozzászólni nem tudtam, mert sajna nem volt mit. -
törölt tag
Én termékek disztribúciójával foglalkozom, és minden szavaddal egyetértek. Nem tudnám ilyen jől megfogalmazni az érzéseimet, de Te megtetted. Nekem nincs is olyan nagy szükségem erre a telefonra, mert van egy tuti készüléket: i600, ami tökéletesen működik. Részemről nagy fekete pont a samsung értékesítési gépezetének.
Tisztelt samsungosok, ne tessék hülyének nézni az ügyfeleket!
-
dzsega
csendes tag
Bazi nagy lesz a különbség!
Gondolkodj egy kicsit és számolgass, hogy mi az ami szted nagyon élményromboló!
Egy átlag LCD monitor kb 1500 képpontot tartalmaz 1 cm2-en. Az Omnia pixeles LCD panelja kb 3000 képpontot tartalmaz 1 cm2-en! Azaz kb 2x jobb a felbontása mint egy átlag LCD monitornak (arányaiba)! A monitort kb 80-100 cm-es távolságbol szoktam nézni (más nevében nem beszélhetek) a telefont pedig ennek a távnak kb a feléről. Így egy normál LCD monitor felbontásával egyezik meg az Omnia ami szted botrányos, nem bocs élményromboló. És akkor még a HD ready LCD TV-ről nem is beszéltem.
Így nem értem mi a gond a felbontással. A másik pedig, hogy mivel wm ezért van benne ClearType ami nem rossz dolog (ha ilyen rossz a felbontás).
-
erdoke
titán
Nekem pár héten belül kell egy PDA, és mindenképpen 500 eurón belül. Nem fogok 6-700 eurót adni egy kétkezes tapifonért, a pixelháború meg eddig se érdekelt, egyébként már vettem volna egy szifont úgy 2 hete. A Touch HD is WM6.1 lesz, nagyot robbantani az se fog. Külön grafikai processzor nélkül lassú lesz, azzal meg még hamarabb leszívja az akksit.
Ha neked nem sürgős, várj még 1-2 hónapot. Addigra viszont beindulnak az Android alapú ketyerék, aztán rögtön a WM7, és talán egy éven belül a szifonnak is lesz jobb kamerás utódja. Szóval várni azt lehet, akinek van türelme, és nem penészesedik meg a pénze a párna alatt. -
erdoke
titán
A magyar Samsung kavarása és bénázása nem teszi rosszabbá a készüléket. Ha lesz jövő hét végére a Trénél, akkor megveszem náluk, egyébként már inkább külföldön, vagy itthon függetlenül. Igazából az ár is számít, mert 100e-nél többet telefonért nem adok még céges pénzből sem.
-
erdoke
titán
-
erdoke
titán
Az helyzet, hogy ha lehet kapni valami nemzetközi csomagot az ikon 600 mellé (ahogy a Relaxok mellé lehet), akkor olcsóbban kijönnék vele, és 27e-rel kevesebb lenne a telefon. SMS-t nem számolva, egy társkártya Relax 500 kerül 11e Ft-ba, 600 perc így 13200 Ft. A 3 GB net durván 3e Ft-ba fáj, itt nem számolom ki 4-re, mert úgyse használnám ki telefonnal. Egy 50 db-os SMS csomag 1400 Ft körül van, és így már 17e fölött vagyok, miközben több tartalék van a rendszerben.
Amit biztosan hiányolnék, az a BT teljes kihasználhatósága, mert van sztereó BT fülesem, és nem annyira ritka, hogy egy kontaktot vagy egy fájlt át akarok küldeni másik készülékre és nem mailben. -
Versus
senior tag
Én lemondtam az általam megrendelt készüléket.
Mivel felhívni nem tudtam őket ezért emailban fejtettem ki az álláspontomat.
Nonszensz hogy a márkaboltból a lehető legdrágábban nem kaptam meg 6 nap alatt az agyonreklámozott készüléket,valamint vissza sem jeleztek hogy nincs.
Kaptam korrekt választ is hogy köszönjük az észrevételeket de készülék az momentán nincs.A vicc az hogy a szifon itt is kinnt van a T kirakatban ,az Omniáról nem is hallottak.
Na így spóroltak nekem egy rakat pénzt !
-
AYEL
tag
Jah, kiderül mi lesz. Nem az ajándék miatt vettem meg a készüléket. Persze ha hozzám vágják, nem ugrok félre.
Minden papírt kitöltöttünk, 2 év hűség, stb, az adott készülék az enyém, nem adják el senkinek. Az ellenérték rendezése várat még, mert utolsó pillanatban derült ki a számlázási gond.
-
Nauril
csendes tag
Még nem küldtek semmit. Nagyon nem izgulok emiatt, majd csak értesítenek. Ha nem, akkor GVH. Bár már most fel lehetne nyomni őket, mert a játékszabályzatban az van, hogy a regisztrálást követő 3 napon belül értesítenek valamilyen módon. Ez eddig nem történt meg. Szerintem hétfőn kedvesen megérdeklődöm hogy mi a helyzet.
-
AS
félisten
Nem így van!
A készülékek akkor lesznek felkapva ha hivatalosan forgalmazzák őket.
A eu-s cucokat csak pár ember veszi a tömegből ott is szolgáltatok dominálnak.
Oroszoknál is hamarosan lesz, és majd Amerikában is ott is nagyon várják.Másik meg az ár, igazán sikeres csak akkor lehet egy készülék ha jó előfizetéses ár van mellette tehát nem a független modellek dominálnak.
OFF vége.
Jöhetnek a felhasználok.
(igaz sok majd akkor lesz ha mind a 3 szolgáltató forgalmazza. -
attttis
csendes tag
Már nem tudtam módosítsani az előző hsz-emet. Nem szenvedek hozzászólási kényszerben, mert nem sűrűn szóltam hozzá eddig sem. Csak írtad, hogy nem lesz holnaptól, erre válaszoltam.
Az árban és hitegetésekben igazad van.
Részemről ennyi, többet nem szólok hozzá az biztos!Szia
-
marci3
tag
nem irtad előbb, hogy bruttó 130-at mondtak
én sem veszek omniát, megvárom amig lesz szolgáltatónál és milyen ára lesz üzleti pro csomagban.
addig nyúzom az a701-et.
meg nem szeretnék mégegy igo8-at sem venni.
úgyhogy lehet az lesz, hogy pár hónap múlva veszek előfizetés meghosszabbítással, ami már most is le van járva, és mindjárt ott hagyom kedvezményért az igot is.
de ez a lúzerkedés nekem sem tetszik.
ha lesz is házimozi, akkor sem lehet hozzájutni, csak annak, aki fővárosban él.
meg semmi hir még 16 gbosról.
amúgy sok gsm boltban lesz jövő hét elején bruttó 120-130 között igo8-cal samsung hungárián keresztüli és részt vesz a játékban, de ezek is 8 gbosak. -
bacsom
csendes tag
Valoszinuleg a jobb kez nem tudja, hogy mit csinal a bal. Nem tartom valoszinunek, hogy felhivtak es behivtak volna, csak azert, hogy szemelyesen is elcseveghessunk a telefon kepessegeirol.
A chat.hu-t szerintem soha nem hasznaltam (gondolom nekem szantad, nem atttis-nak) es az IRC-rol is mar legalabb 15 eve leszoktam
-
madeec
csendes tag
Engem nem a T-s verzió érdekel igazándiból, hanem a V-s
, és én csak azt mondtam, hogy T be tudta jelenteni előre a szifont (nyilván, mert az alma mondta T-nek, hogy mikortól mehet), és nekem ne mondja senki, hogy se a samu, se a V fejesei még mindig nem tudják, hogy mikortól indul a hazai forgalmazás...
-
Ferko75HUN
senior tag
Elhihetitek, hogy nem a felesleges hisztériakeltés a legfőbb örömöm. Bent voltam és nem tudnak róla, ennyi! Amíg kizárólagos szerződést kötöttek a szifonra (és az jó pár hónap ) nem fogják forgalmazni !!! Persze lehet, hogy (a nagy előre látható őrület miatt ) ezt kell mondják. Felháborítónak tartják, hogy olyanokat írnak, (Samsung ) ami nem is igaz ...
-
vottokar
senior tag
Igazad van, de ha itt csak maszek viszonteladó van, akkor hazai pályán csak ez marad!
Zoli barátommal már felvetettük magunknak, hogy elugrunk megvenni a telefont. De mivel valószinű, hogy mindhárom szolgáltató plusz a Samsung is egyszerre kezdi meg az árusítást, jóesetben is csak max az első egykét vásárlónak van esélye a nyereményre elárusítóhelyenként. De arra is csak akkor, ha agycsl. számítógéphez tud jutni regisztráció megerősítés céljából.. És bár lehet, hogy üldözési mániám van, de ez azért Magyarország, ami a stiklik őshazája.
Azt hiszem megvárom, amíg elül az első hullám, aztán információk birtokában fogom megvenni. Ajándék nélkül..
csak aztán nehogy már hajnalban a bolt előtt toporogjak én is -
vottokar
senior tag
Csak, hogy Zoli barátom verzióját védjem. Itt "falun" a helyi T-mobile viszonteladó, mondjuk hetente kétszer hoz készüléket. Mivel ez a nap vagy a megjelenés előtti nap, vagy nem, ezzel máris össze lehet szedni napos csúszásokat az akció start időpontjához képest. Mivel elég nagy várakozás övezi az Omniát, ezért vagy kap annyi készüléket a boltos amennyi jelentkező van, vagy nem. Mivel én senkit nem ismerek ott, ezért ez esetben biztos, hogy nekem nem jut majd, mert a hmcs-k és a komák kerülnek előre a listán...
Ezt gyakorlatból mondom. Anno a 6230-asomat több, mint egy héttel a start időpontja után tudtam csak átvenni ilyen kis malőrök miatt. És ott nem volt semmi ilyesféle hisztéria, se drága ajándék... -
deoswift
csendes tag
csak 300 házimozi van... 200 autos cucc szal szinte esélye sincs a vidéki (főleg kisvárosi) vásárlóknak az első 300ba (vagy utána még 200ba)kerülni -ettől még hiszek a csodában és én is előregisztráltam- a "bolti haveros sztori" elmélet nem arról szolt hogy nem lesz vásárlás az adott végregisztrációnál-hanem hogy nem kell hogy ott csücsüljön az ember a bolt előtt mint az ifonnál... ha van ismerőse (hangsulyoznám hogy nekem nincs-sajnos
)... magyarul több az esély az ajándékozottak közt lenni mintha melo után délután becammogok a helyi képviseletre...
-nem tudja valaki mennyi nyeremény adót kell majd befizetni ?-bár itt tartanék ..
-
gdavid
csendes tag
Hát igen.
De akkor most a regisztráció időpontja, sorrendje szerint megy a házimozi-osztás, vagy az IMEI beírásának dátuma szerint?
Szerintem úgy lenne észszerű, ha a reg. időpontja szerint lenne, aztán aki megveszi az Omniát, és beírja a számot az megkapja a cuccot, aki nem meg kiesik. -
vottokar
senior tag
Lehet, hogy lüke vagyok, de szeretném előtte megtapicskolni.
Meg röhögni fogsz, de nem tudom a tmobile-os jelszavamat, vagy azonosítómat. Már vagy 1x éve vagyok a Westel-Tmobile-nál, de nem igen szoktam se a boltban, se a honlapon kóvályogni. (kivéve most) A boltban is talán ötször voltam. Szinte mindíg új telefont vettem
De ha így hajtanak, lehet, hogy az lesz belőle... -
Keresztapper
senior tag
Ahogy magamat ismerem, illetve a szerencsémet, ebből biztos, hogy a héten semmi sem lesz.
Arra van valakinek ötlete, hogy ha nem szolgáltatótól, és nem a samu webshopjából akarok vásárolni, akkor hol nézzek majd körül?
Kicsit úgy érzem magam lassan, mint régen azok, akik a MERKUR-nál vettek autót. Pénzüket összekuporgatták, de az autóra egy emberöltőnyit kellett várni. Nagyon tele van már ezzel a húzás-halasztással... Mióta az első hírmorzsák megjelentek róla, erre várok. De meddig?! Az Apple is csinálta a hype-ot, de azt legalább lehet kapni. Csak az meg nem kéne.
-
tomcs
őstag
pontosan ezert fontolgatom en is, eddig tevet, notit, winyot, nyomtatot, monitort vettem samsungot es mind kifogastalan. elvem, hogy olyat viszont nem veszek aminek a samsung tervezte a menujet.. (es persze mindennapi hasznalatban kell, tv szinbeallitasanal kibirom hogy logikatlan evente ketszer)
-
Viktor26
tag
Azzal magyarázta az ügyfsz-os, hogy a honlapra regelni kell, majd azt a telót megvenni, és utána kell az IMEI-t beregisztrálni. Ezt furcsáltam, aztán erre mondta, hogy semmit nem tudnak. Hétfőn körül kell nézni, ha lesz teló, meg kell venni. Csak én attól félek, hogy a szolgáltatónál vásárolt termék nem vehet részt a játékban. Bár ezt kifogásolta, nem tudom, mennyi infojuk van, ami hiteles lehet, és nem csak rávágta. Az igo jár a független változathoz is, vagy csak a T lesz ilyen rendes, hogy mellérakja?
-
Viktor26
tag
Nekem most Viewty-m van. A kamera az nagyon ott van, már ami a videó részét illeti. Ilyet még egyik telefonban sem láttam, és nagyon sajnálom, hogy az Omnia sem vesz fel szépen, és ami a legfontosabb lenne, 30 fps-sel videót. A Viewty fényképei azok közel sincsenek az Omniáéhoz. Ami videóban is nagyon szépen muzsikálhat, az a Samsung Innov8, de azt még szintén nem tudom, mennyi lesz, és ami a legjobban elkeserít, hogy nam tapicskolható. A Viewty-ban is az tetszik a legjobban, és emiatt maradok sztem az Omniánál. Na meg persze most nagyon jól jönne az ajándék házimozi is és az iGo8 is, mert a hangfalaimat most adtam el, navit most akartam venni, és a Viewtymet is szeptemberben akartam lecserélni. Úgyhogy nekem ez most épp kapóra jönne.
Ui: a Viewty minőségéről röviden: nagyon szép,nagyon összerakott jószág, félelmetes eleganciával. felőled kamera, felőlem telefon
a zenei része nem érdekes nekem egy telefonnál sem, ennél sem, de ami nagyon zavar, hogy megőszülök, mire belép a menübe. És navigálni benne... iszonyat lassú! Ha ez nem így lenne, nem is biztos, hogy lecserélném még.
-
k.t.a.
senior tag
Lehet igazad lesz és ki kellene próbáljak egy i900-ast, de akkor is megvárom az első pár véleményt róla. Majd meglátjuk. Azok amiket írtam valóban alap dolgok (én is így írtam), ezért egy 120eFt-os kütyütől kicsit többet várok el. De mondjál nekem nyugodtan pár olyan készüléket ami kielégíti a kritériumaimat és nem kerül mondjuk 60-nál többe pannon kártyásan vagy függetlenül, esetleg pannonos előfizetéssel. Igérem utána nézek és kipróbálom őket ha tehetem.
Felső árkategóriában már akkor van pár ilyen teló (pl.: i900), azért kértem 60 körül.
-
k.t.a.
senior tag
Nekem nem a 3G miatt kell egy telefon. Nem használnám túl gyakran. Nekem egy olyan teló kell ami ránézésre, tapintásra minőséget sugároz, egyszerűen használható, teljes mértékben testre szabható, gyors és megbízható. Nem okoz gondot rá/róla adatot átvinni máshova (egy USB elég nekem), és ha éppen nincs nálam digit fényképező akkor is le tudok fényképezni valamit úgy hogy kivehető legyen rajta a téma. Ezen kívül nem baj ha zenét is tudok róla hallgatni. Ezek olyan alap szolgáltatások amik 4-5 év múlva is alap dolgok maradnak. Már csak annyi hogy ne legyen bunkó nagy. Szerintem ezek nem olyan dolgok amik évente változnak. Biztos jönnek ki az újabb kamerák, de egy mostani közép, felső-közép kategóriás nekem elég. Ha ilyen gépet mondasz nekem 120eFt-ért már megyek is megvenni.
Ha nagyon akarok még tudok mondani részletes kritériumokat: napfényben is olvasható kijelző, két-három napig kibírja sűrű használat mellett is. Ne legyen ultra érzékeny a karcokra. Legyen neki magyar support-ja (lehessen kiegészítőket beszerezni hozzá). Stb...
Mod.: Az iphone csak egy példa volt, ne lovagolj rajta. Azt se vennék előbb mint i900-at ha ez vígasztal.
Mod2.: Egy MediaMark-os teszt alatt nem jönnek ki azok a hibák amiket én szeretnék kizárni.
-
erdoke
titán
-
k.t.a.
senior tag
Részben igazad van. A baj tényleg az árával van, de nem olyan szempontból hogy drága, mert ha valóban olyan szuper lenne akkor kipengetném az összeget, mint ahogyan az a múltban már megtörtént. Csak ezért az árért nem fogok olyan minőséget kapni, amilyet elvárok. Lehet hogy ez a teló mégis olyan jó, mint ahogyan beharangozzák, de sajnos túl drága ahhoz hogy csak úgy megvegyem, kipróbáljam és ha mégsem üti meg a szintet, akkor minden szívfájdalom nélkül lepasszoljam. Ha valaki garanciát vállal rá, hogy én ezt 4-5 évig különösebb idegeskedés/bosszankodás nélkül használni tudom, mert bírja és tudja amit kell (úgy ahogy az elvárható ettől az árkategóriától), akkor már rohanok is venni egyet.
Mod.: Ha nem lett volna az i750-esem meg apámnak az N72, akkor lehet hogy most gondolkodás nélkül vennék ebből vagy az iphone-ból egyet.
-
k.t.a.
senior tag
Vannak még hiányosságaim, például autót és lakást csak hitelre tudok venni, és százezres telefont is csak 4-5 évente engedhetek meg magamnak. Ebből következik hogyha kijön évente egy újabb verzió akkor nem rohanok a boltba megvenni. És mivel egyszer már nagyon megszívtam vele, óvatosan kezelem ezeket a mindent tudó okos telefonokat. Ha nem haragszol nem rohanok a boltba mert készült róla pár jó cikk.
Hogy hol kapok 100%-ig tökéletes telót? Sehol! De nem is akarok 100eFt-ot kiadni egy xar-ért, azért elég 20-at is fizetni, ha már szükség van rá.
Nehogy most azt olvasd ki a soraimból hogy xar-nak titulálom az i900-at! Nem tudom milyen lesz, majd kiderül. -
Murderer69
őstag
félreértést elkerűlve szeretem a samsungot-sőt de az f480 messze van a jó kategóriától legalább is amit használtam az hu hogy is mondjam nem gyengén bug-os volt éa semmi sem segített rajta viszont a samunak az i kategóriás dolgai nagyon ott vannak sőt ott vannak az élmezőnyben...
-
k.t.a.
senior tag
Nem csak neked válaszolok, hanem mindenkinek aki nekem írt.
Nem zártam ki teljesen a samu teló vásárlását, csak eléggé elvették a kedvem tőle jó időre. Tudom hogy a WM nem samsung találmány, mégis ők igazítják a telójukhoz a szoftvert is valamilyen szinten. Nem akarok hülyeséget írni, de mintha itt is lennének driverek vagy valami hasonló fájl, ami biztosítja a megfelelő kapcsolatot az oprendszer és hardver között. Illetve a kiegészítő szoftverek is a samut dícsérik. Ha más oldalról nem is, de legalább olyan közük van hozzá, hogy hagyták felrakni a telójukra, amikor nem működik megfelelően. Hiába a faxa kijelző, kamera, egyéb cuccok benne, ha nem lehet rendesen használ.
Mindenesetre ha legközelebb ilyen kategóriás telót akarok venni azért megnézem mi a samu aktuális ajánlata. Viszont az nem mostanában lesz. Én úgy érzem hogy ez a kategória abszolút nem éri meg a pénzét (jelenleg), mert ennyi maniért az ember elvárna hogy 100%-ig tökéletes készüléket kapjon.Várom a visszajelzéseket majd három-négy hónap múlva. Mindenkinek sok szerencsét hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest