- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Versus
senior tag
Én lemondtam az általam megrendelt készüléket.
Mivel felhívni nem tudtam őket ezért emailban fejtettem ki az álláspontomat.
Nonszensz hogy a márkaboltból a lehető legdrágábban nem kaptam meg 6 nap alatt az agyonreklámozott készüléket,valamint vissza sem jeleztek hogy nincs.
Kaptam korrekt választ is hogy köszönjük az észrevételeket de készülék az momentán nincs.A vicc az hogy a szifon itt is kinnt van a T kirakatban ,az Omniáról nem is hallottak.
Na így spóroltak nekem egy rakat pénzt !
-
Versus
senior tag
"úgyhogy szerintem szolgáltatósoknak nem hár ajándék."
Nem tudom eldönteni kinek higgyek ?
Neked egy fórumban vagy a Samsungnak az akciót hirdető oldalán ?!Kemény dilemma !
-
Versus
senior tag
Ja lehet hogy én vagyok ügyetlen de az origonál sehol sem látom hogy Igo8-al adnák ,ráadásul ezen az áron az szerepel hogy "1 év Origo Gsm garancia" ami valahogy nem az igazi.Ennyiért és bolti garral hetek óta meg lehet venni(értsd besétálsz és elhozod melegen)!
A készülék alatt pedig 143990 forintos ár van feltüntetve.
-
Versus
senior tag
T-mobile-os ismerős szerint jövő héten biztos hogy nem kerül forgalomba.
Mégiscsak nyugodtabban megyek nyaralni !Viszont ha szept. 15-ig sem sikerül hivatalosan forgalomba hozni akkor le van tojva a Samsung.
Kicsit kezd szánalmas lenni a történet.
-
Versus
senior tag
válasz
Typhoon47 #45 üzenetére
Ja mint az említett Kaiser drivert.
150 ezerért azért már ne írogassak petíciót ha lehet.A teljesen profi csapat meg legyen a gyárban ,valahogy azt tartom normálisnak ha eleve használható készüléket veszek.
Nem kísérletezni szeretnék hanem kb. két évig problémamentesen használni a készüléket.
-
Versus
senior tag
válasz
Typhoon47 #36 üzenetére
A helyes választ jelölje meg és fejtse ki hogy a válasz hogy viszonyul az Ön megállapításához :
a.Ettől a romtól lassú az Omnia ?
b.Ettől a romtól nem akad annyira a Diamond ?
Illetve kérjük jelezze hogy kitől szeretne teljeskörű támogatást kapni a készülékéhez :
a.Az XDA-Developpers-től mert ők értenek csak igazán a rom hegesztéshez mióta a gyár elakadt a Kaiser driver fejlesztéssel !
b.Lehetőleg a gyártótól !
Válaszát köszönjük és tájékoztatjuk hogy játékunkban való részvételével Ön jogosult egy heti ingyenes mobilarena.hu olvasásra !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest