- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Google Pixel 6 - új rendszer új köntösben
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rozsdax
csendes tag
Elnézést kérek, ha már volt téma, de még benézni se nagyon volt (van) időm.
Olvastatok-e valamit arról, hogy a gyári tartó e a jobb, vagy a Brodit. Egyáltalán az autós tartót is osztogatják már a 300 utániaknak? Ha igen és valakinek nem kell, megvenném.
-
rozsdax
csendes tag
válasz
Viktor0610 #1164 üzenetére
Miért is olyan nagy baj ez? Ha valakinek nem kell, más meg lemaradt, miért ne találkozhatnának itt össze, ha már amúgy is erről beszélgetünk itt?
Szerintem nincs igazad! -
rozsdax
csendes tag
No, már csak otthon kell lenni
-
rozsdax
csendes tag
Szerintem nem annyira vészes a helyzet. Van egy 20-as telefonja a boltnak, amit én még augusztusban felhívtam és kértem, hogy értesítsenek, ha megjött az első szállítmány. Most szombaton 1/2 11-kor fel is hívtak és miután megerősítettem a vételi szándékomat, félre is rakták. 1-kor már az enyém is volt a 15. darab.
Ilyen egyszerű ez a XXI. században -
rozsdax
csendes tag
Ha valaki ellenőrizni akarja, hogy O.K.-e a regisztrációja, csinálja végig újra, és ki fogja írni, hogy ez az IMEI már regisztrálva volt.
-
rozsdax
csendes tag
No, a hardwarereset segített a dolgon. Mármint a lock funkción, mert az megy.
Azt még nem írtam, hogy az iGo8 remekül megy. Arra még nem sikerült rájönnöm, hogy miért olyan nehezen indul el - mert több holdat is lát, vagy legalábbis sárgával jelöl a pirosok között - de ha megy, akkor minden O.K.
-
rozsdax
csendes tag
válasz
fateless #688 üzenetére
Egyszer azért kapcsoltam ki, mert az iGo-ból bár kiléptem és nem is futott, időnként előjött az nyitóképe. (Gondoltam ezzel megszabadulok tőle és sikerült is.) Másodszor meg azért, mert reméltem, hogy újra működik majd a telefonlezárás, de az nem gyógyult meg.
Különben rájöttem arra, hogy ez az automata forgatás nem valami praktikus, mert ha pl. sms írás közben megvakarod az orrod, rögtön elkezd forogni. Mivel elég ritka az, amikor fekve kell nekem, hagytam a manuálon és átraktam a funkciót az exponáló gomb gombra rövid idejű nyomásra.
Na ettől aztán meg a hosszú idejű nyomásra nem éled fel a fényképezőgépAzt hiszem csinálok egy hardresetet.
-
rozsdax
csendes tag
Valóban....10 Ft-al
Sajnos szombat óta alig volt időm foglalkozni a kicsikével - 15. vevő voltam - de azért van egy két gáz:
- ha kikapcsolom a telefont, majd vissza, akkor elfelejti a dátumot és az időt.
- kikapcsoláskor azt is elfelejti, hogy a mozgásérzékelő előzőleg automatán volt és átvált manuálisra. (Akku nincs kiszedve, csak kikapcs!)
- Ha beállítom a telefon módnál a nézetet - mondjuk arra, hogy a gyorshívásokat lássam -, akkor az rögtön el is felejti, ha ellépek onnan.
- Az azért közel sem igaz, hogy minden kezelhető ujjal. Pl. a gyorshívó lista, vagy a szövegsablonok is ilyen, ami azért gáz, mert az folyamatosan használt dolog. (A szinte csak egyszer használt beállításoknál persze tök mind1)
Az elején ment a billentyűzár, de elvitte a kiscica. Pedig a beállításoknál OK, mégsem megy. Tök nem értem.
- Azért az egy abszurdum, hogy nincs rajta magyar T9. Nekem még nem volt samum, itt nem szokás?Elsőre ennyi, bár bőven van, amit még nem értek, de azokat egyenlőre a tudatlanságomnak tudom be.
-
rozsdax
csendes tag
Szerintem ez hülyeség, mert a 80 ezres cucc átadásakor azért a számládat is el fogják kérni!
Felhívtam az egyik vodás főnök ismerősömet. Azt mondta, hogy már megrendelték a telefonokat, szeptemberben szállítja a samu és októberben indul az akciójuk. Nyilván addig el kell készíteniük a reklámokat. (Grafikákat, filmeket, stb.) Árat nem tudott, pontosabban csak beszerzésit, de azt nem árulhatta el nekem se, az eladásit meg még nem döntötték el az arra illetékesek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest